Fræk date med min elsker udviklede sig til sex med flere!

SPAR MANGE PENGE

Det er fredag…jeg har fri.så jeg har lavet en aftale med min faste elsker J. Vi har haft en forhold on and off.siden 1994. Historien er kort.af J var en del af et par som jeg/vi var sammen med.og efter hans skilsmisse forsatte jeg med at møde ham.

Det er morgen.. jeg ligger i min seng…efter en dejlig nat . har haft dejlig blid sex med min mand.er altid total liderlig.. i dagene før jeg skal i byen..specielt når jeg skal møde J. Han er et total uhæmmet sex monster.( som han selv siger så knepper han kvinderne ihjel… derfor er kan single/fraskilt). Styrken ved vores forhold er.at vi begge er 100 % afklaret om at vores forhold kun drejer sig om sex…sex og sex.

Allerede ved vores første møde i 1992…var der den gensidige tiltrækning.og vi fandt hurtigt ud af..at vi begge havde et meget stort og til tider en vildt behov..for maraton sex. Allerede ved vores anden date som par/par..2 dage efter vores første date. var det fuld fart over hele linjen. Vi var knapt ankommet til deres hjem.hvorefter jeg hurtigt blev vist ind i deres soveværelse.væltet ned i deres seng.. jeg så først resten af deres hjem.kort førend vi tog hjem. Da jeg har fri..sidder jeg og min mand længe ved morgen bordet..min mand spørge om jer har nogen ide om hvad der skal ske i aften..hvortil jeg svar.. jeg tro ikke det er nogle specielt planer..vi skal vel bage rå hygge .. Jeg modtager nogle sms i løbet af formiddagen.fra J.hvor han skriver hans normale plat hedder – fortæller hvad han har lyst til…hvilken også hjælpe til med at tænde mig…da vores forhold er med min mands 101 % accept.så modtager han også nogle sms fra J… dog med et andet indhold. jeg vil nævne at han tit tager med når jeg er uden med J. men uvis at hvilken årsag gider han ikke i aften..

Efter et dejligt langt bad.hvor alt det unødvendige hårvækst er blevet fjernet..mens jeg ligger den sidste make up.kommer min mand ud til mig.. og inden jeg når at sige noget…så har han hånden nede ved min driv våde mis.nå nå lyder det der er nogle som er ved at vare klar…må nok lige tjekke efter. jeg skubber min bagdel bagud…lægger begge hænder på håndvasken..og kigger i spejlet..der ser jeg min mand i gang med at smøre gilde crem på hans strittende lem…kort tid efter…har han pressede den op i min helt ny vaskede anus..der kunne jeg mærke alle fibre og muskler i min krop var ved at komme på overarbejde.og da han kort tid efter skød en kæmpe ladning af..var jeg også tæt på klimaks – og bad han fortsætte..niks.skulle bare tjekke om jeg var klar det havde han lovet J…tro mig jeg var klar… Jeg måtte lige tage endnu et kort bad..og da jeg viste at dates med J.. var rent rå knep.så ville jeg ikke gøre det store ud af mit påklædning… så det blev kun til en BH…for lige at holde bare lidt styr på mine bryster.en kort lille sort kjole… valgte ikke at tage strømper på.samt højhælet sorte sko… altså en alm. classic look ..

SEX I DAG?

Da jeg ankom til J s hus..kunne jeg høre at det var skruet godt op for musikken..samt dufte at der var gang i køkkenet, Der var dækket op.. til 2..med massere af blomster og levende lys.det overraskede mig. for normalt er det lige på….J kunne godt se at jeg så lidt undren ud. ham smilet og sagde.. ja det er sq lang tiden siden vi 2 har haft en rigtig romantisk date..J server så en dejlig let middag.med massere af vin.da vi efter en times tid…er færdig med at spise.. kunne godt mærke vinen..vi havde talt om alle de ting vi havde prøvet.så jeg var også godt tændt og yderst våd.og da J..efter han havde taget af bordet.lage sig op knæ foran mig og bad mig sprede benene…så han kunne tjekke om jeg var klar..han førte forsigtigt sin tunge rundt i mit yderst våde skød. jeg skød automatisk underlivet frem…og sukket dybt..af vellyst.alt imens hans tunge forsatte..efter en stykke tid..kunne jeg mærke at han begynde at stimulere mit anus med fingere..jeg tog hårdt fat i hans hår…og bare stønnet. Forsæt – forsæt, jeg kunne nu mærke hvert hjerte slag…samt alle mine muskler var spændt til briste punktet.. imens han bare forsatte med hans tunge omkring mit klitoris og med en par finger som trommestikker blev ført ud og ind af mit anus…jeg kunne høre ham smaske i mine safter…han bare fortsatte og fortsatte…indtil jeg i et kæmpe udbrud af vellyst med en voldsomt bevægelse pressede min underliv frem… jeg kunne næsten ikke få vejret.det var som om mit underliv var ved at hoppe ud af kroppen…alle muskler i mit underliv bare dunkede og trak sig sammen – indtil jeg bare mistede forbindelsen… og orgasmen fik overtaget over hele min krop. da jeg igen fik kontrol over min krop…og fik kigget ned på J som bare tørt sagde… hold da helt fest.sikke du kan. (der skal ikke være nogen hemmelighed – at jeg altid har haft let til orgasme i alle former)

Mit eneste svar var bare hmmmmm med det ved du jo godt… J havde rejst sig og var ved at tørre sig om munden…han kiggede på mig.hvad sige du til vi tager ud og besøger nogle venner… du er først ventet hjem i morgen formiddag. pis var min eneste tanke..J viste at når jeg først var kørt helt op.ja så skal jeg bare have sex..(pik og gerne mange) Vi tog hans bil og kørte ind til København, efter ca. 15 min kørsel udbrød han…damm jeg har glemt noget der hjemme… vi må tilbage efter det…jeg spurgte hvad hans havde glemt.. han sagde bare at det skulle jeg ikke bekymre mig om.da vi kom tilbage til hans hus..var det første jeg bemærkede at det var lys i hans hus.samt at det holdte en del biler på vejen. han parkeret hans bil i garagen..sagde til mig..håber at du har fået lidt ro i kroppen efter vores lille køretur.hvorefter vi gik ind i hans hus..jeg kunne høre en masse stemmer…og se at han havde en meget luskede smil på læberne…hmmm det smil kendte jeg kun alt for godt.og hvor havde jeg været dum at jeg ikke havde regnet det ud noget før. Først tager mig analt inden jeg tager af sted..så får jeg oral af J.ikke bare ind i sengen og rå hygge som vi plejer..han tager mig hen til hans gæste værelse….hvori der er opsat en gynge .- beder mig om at lægge mig i den. hvilken jeg gør .. så spænder han mine ben fast….tænder for musikken og giver mig bind for øjnene og forlader lokalet….efter kort tid kan jeg fornemme at der er nogle personer i lokalet..men der bliver ikke sagt noget.. jeg kan mærke nogle hænder på min krop..og kort efter kan jeg mærke at der er en der har stukket sin pik op i mig…og er begyndt at kneppe mig, jeg havde ingen ide om hvem det var… han bare kneppede løs, jeg kunne dog fornemme at der var mere, end en person i lokalet og da den første person til sidst ikke kan holde sig, til min store overraskelse kunne jeg mærke at han skød en kæmpe ladning af.

Jeg var beruset i liderlighed og inden jeg kunne nå at tænke videre… var det en anden der havde stukket sin pik op i mig.og han fortsatte bare hvor den anden havde sluppet og da også han var færdig og havde tømt sig..var der endnu en.jeg var nu der hvor jeg for anden gang den aften mistede forbindelsen og bare kom i endnu en kæmpe orgasme.samtidig med at en helt ukendt mand bare kneppe løs, jeg havde ingen ide om hvor mange det havde været inde i lokalet samt om hvor mange jeg havde haft oppe i mig.og da jeg til sidst sagde stop…og bare lå det med fast låste ben.. samt med et ukendt antal mænds sæd sejlende ud af mit skød…da jeg havde lagt der et stykke til…kunne jeg høre at der kom en person ind i lokalet…jeg var nu også godt øm over det hele..jeg fik mine ben fri af låsen… men da jeg ville fjerne bindet for mine øjne….kunne jeg mærke en hånd tage mine hænder væk… personen tog mig i hånden….og førte mig ud på J s store bade- værelse..som jeg viste var udstyret med et stort bobbelbad.

Personen tog blidt kjolen af mig..løsnet min BH og tog også den af.det stop jeg helt nøgen med bind for øjnene.og med sæd løbende ned af mine lår.hvor utroligt det end måtte lyde.. så var jeg begyndt at mærke liderligheder komme op i mig.. kom lyd det fra personen der havde ført mig ud på badeværslet.. nu skal vi samme i bad..det trænger vi begge til…først da gik det op for mig…det var en kvinde stemme.hun fjernet nu bindet for mine øjne..og så brød vi begge voldsomt grinede, Jeg tænkte det nok…Henriette også en af J veninder… hun siger heller ikke nej.til noget frækt..vi hoppede begge i badet…hvor vi vaskede os og rene.. og smånusset lidt. (meget) efter lidt til kom min mand og J ud til os de havde medbragt lidt at drikke..jeg sagde til dem at de var nogle grumme grimme fyre…at lokke uskyldige ældre kvinder i uføre…hvortil de svarede ..nåde det var nu ikke så slemt det var kun 7 fyre …men at nogle af den kunne flere gange.

Da vi alle var ved at gå i opløsning af alt det baderi…og stod op af badet…var klokken hen ad 2,30. og trætheden var også ved begyndt at melde sig..men der var vi J…Henriette min mand og mig…ååååh.kom det fra min mand.jeg har lige noget jeg skal vise Henriette.så tog han hende i hånden og gik ind på gæsteværslet…nå nå kom det fra J..jamen så er det nok os to i nat..sagde han med et smil.hvorefter vi fortræk til soveværslet.og ja vi skulle lige have en let omgang sex.førend vi faldt i søvn ..dvs. at klokken var 05.15 da vi faldt i søvn.

porno med danske piger