Det sker når du ser en hot pige i træningscentret

Det sker når du ser en hot pige i træningscentret

SPAR MANGE PENGE

Lad os være ærlige og indrømme det…

Tændt i træningscentretVi er alle sammen mennesker af kød og blod, og kan godt lide at se på det modsatte køn (eller samme køn, hvis man er til det). De fleste af os sætter pris på at se på en lækker røv, veltrænede arme og flotte ben – både til daglig på gaden, jobbet og hjemme, men også når vi er til træning.

Når man er nede at træne, så skal man passe sin træning. Men jeg tror alligevel de fleste af os engang imellem har lagt mærke til en veldrejet person af modsatte køn, mens vi sidder og sunder os mellem sættene. Træningscenteret er trods alt et sted hvor man eksponeres for en hel del flotte kroppe, i relativt afslørende påklædning.

Måske træner du sammen med dit lækre gymcrush, eller din kæreste. Men udover at der så er noget pænt at kigge på, har en flot pige så nogen betydning for din træning?

Svaret er ja! Der er faktisk god grund til at tro at tilstedeværelsen af en veldrejet squatbooty under din træning kan være med til at booste dine gains, i hvert fald hvis du er en mand. I denne artikel skal vi derfor se nærmere på 3 ting, der sker hvis der er en pæn pige tilstede mens du løfter tunge ting.

1. Dit testosteron stiger

Ja, den er god nok. Når der er en attraktiv kvinde til stede, så booster det mænds testosteronniveau.

Således fandt Social Psychological and Personality Science (Ronay & Hippel) ud af at, det medførte en statistisk signifikant øgning på gennemsnitligt 39 % i unge mænds testosteronniveau, når der var en pæn pige tilstede, mens mændene skulle lave tricks på skateboard.

2. Du træner hårdere

I det førnævnte studie så man netop at skaterne forsøgte vildere tricks, når der var en kvindelig forsker tilstede i stedet for en mandlig. Og det betød selvfølgelig også at de kiksede flere tricks, fordi de lavede nogle mere vovede forsøg. Deres villighed til at løbe en risiko steg altså, og denne stigning hang sammen med øgningen i testosteronniveauet.

SEX I DAG?

Biological Sciences Wilson & Daly fandt lignende resultater. I dette forsøg skulle mænd og kvinder foretage et hypotetisk valg mellem at modtage en sum penge nu, eller modtage en større sum penge på et senere tidspunkt. Inden da skulle de bedømme en række billeder af ansigter og her viste det sig at mændene, der havde set på billeder af attraktive kvinder, var mere tilbøjelige til at træffe de risikable valg (færre penge, med det samme), end mænd der havde kigget på mindre attraktive kvinder, eller kvinder der havde kigget på mænd. Testosteron og smukke kvinder gør altså mænd mere fokuserede på her og nuet, og mindre bekymrede om fremtidig sikkerhed.

Hvad betyder det så i forhold til din træning?

Jo, styrketræning involverer altid en kalkuleret risikovurdering. Når du løfter en vægt, så er der altid en risiko for at blive skadet – og jo hårdere du træner, jo større er riskoen. Men den potentielle gevinst, i form af muskelvækst og styrke, er også større når du trænere hårdere – op til en vis grænse.

3. Din maksimale styrke stiger

Det største boost i din præstation får du dog ikke ved at kigge på dit gymcrush – men ved at få hende eller ham til at kigge på dig!

Og det gælder faktisk både hvis du er mand eller kvinde.

Først og fremmest kan man lave flere gentagelser i bænkpres, hvis man kan se sine spottere, end hvis de er afskærmet fra ens synsfelt. Den visuelle tilstedeværelse af spottere øger altså i sig selv din præstationsevne.

Dette boost bliver endnu større hvis dine spottere eller tilskuere hepper mens du løfter. Og hvis dine spottere er af det modsatte køn er det faktisk ikke kun antallet af gentagelser der stiger, men også din maksimale styrke.

Således fandt Baker et al. at mænd forøgede deres 1RM med ~2 kg i bænkpres og ~8,5 kg i benpress, hvor kvinder øgede med 1,5 kg og 4 kg, når der udover forskeren var to personer af det modsatte køn til stede – til at ”hjælpe med dataindsamlingen”.

LET’S GET STARTED!

Du har altså besluttet dig for at gå i gang med at træne. Stærkt! Nu skal du bare lige tage det første skridt på vejen mod ”den nye dig”. Vælg dit mål, så guider vi dig igennem alt fra træning til kalorieberegning. 

 

porno med danske piger