Vilde sexoptagelser fra din partners fortid (videoer)

Vilde sexoptagelser fra din partners fortid (videoer)

SPAR MANGE PENGE

Sexvideoerne der aldrig skulle have være opdaget!

Du kommer uheldigvis til, at får kendskab til din nuværende partners fortid, da du finder gamle videooptagelser der afsløre hård sex med en eks.

Ind ud, ind ud, slut og godnat!

I har danne par med hinanden i flere år og har et helt normalt sexliv, som så mange andre parforhold. I har sex 1-2 gange om ugen, stille og roligt inde i dobbeltsengen med 5-10 minutters elskov, som ofte afsluttes med en udløsning til ham og en sjælden gang hende, hvorefter lyset slukkes og der siges godnat. 😕 Sådan gentages hyrdetimen gang efter gang, måned eller måned, år efter år…

Alt er godt, indtil dagen hvor fortidens synder bliver afsløret.

Fortidens synder afsløret for din partner.

De fleste har haft andre sexpartner før deres nuværende partner, prøvet sex med andre typer, eksperimenterende og grænsesøgende sex for, at finde ud af hvad man selv kunne lide og i en ungdomstid hvor, det meste mindst skulle prøves en gang. Nogle sexting fandt man ud af ikke var noget for én, hvor andre sexoplevelser gjorde man opdagede sider af sig selv, som man ikke ville havde været foruden, hvilket er helt normalt og naturligt.

SEX I DAG?

Problemet opstår først i det dit tidligere sexliv og seksuelle eskapader kommer din nuværende kæreste, mand, kone til kendskab og de ser hvad du var for en i din fortid, især hvis det viser sig, det er uden for normalen eller det bliver afsløret, at du har prøvet seksuelle ting om du og din partner ikke har prøvet eller ting din partner finder ekstreme eller tabubelagte. Fra dette øjeblik vil din partner aldrig se dig med de samme øjne igen, det pæne, perfekte glansbillede er væk for evigt. Fortiden med vild sex, som du selv havde lagt bag dig er nu en del af din fremtid med din partner.

Frække film fra fortiden findes frem

De fleste i et fast parforhold vil have det mere end svært ved, at skulle finde gamle sexbeskeder med ens partner og en eks, eller måske et billede der afsløre nøgenhed med en eks. Det er dog ingenting i forhold til dem der finder gamle video optagelser der afsløre en beskidt side af ens elskede partner, en side man ikke anede han/hun havde og kunne finde på, at udsættes sig selv for sådan noget.

  • Fandt optagelser fra fortiden af en trekant med ens kæreste
  • Video hvor han ser sin elskede bundet i en SM leg
  • Ser sin mand med en storbarmede babe med en perfekt krop
  • Film der viser at analsex er noget hun har prøvet og tændt på
  • Ser sin kones eks har en killerbody og var meget veludstyret
  • Videoklip afsløre hun sutter pik og sluger eksmands sæd
  • Opdager hende i private amatørfilm hvor hun får DP (dobbelt penetration)

Overrasket over kærestes seksuelle fortid

Mand opdagede sin kones sexbånd fra fortiden

Fandt denne video på min kones mobiltelefon i skjulte filer

Hvad vil du gøre, hvis du opdager, at din kæreste beholder intime sexvideoer af hende og hendes ekskæreste?

Se mere hvis du leder du efter sex i dit område i nat? 

porno med danske piger

Skriv et svar