Skofetish til dem der tænder på sko – Og gummistøvler!

Skofetish til dem der tænder på sko – Og gummistøvler!

SPAR MANGE PENGE

Skofetishsist

Fetichisme er seksuel lystfølelse knyttet til bestemte genstande, materiale eller dele af kroppen.

skofetish film video gratis hemmeligt lidt forbudt underlig hvorfor sexetEn del mænd tænder specifikt på kvinder iført sexede/feminine sko, så som højhælede eller høje støvler. Men der er også dem som bliver ophidset af gummistøvler, duften, lyden og materialet.

Ofte er Skofetish en del af en fodfetish, som er når man tænder på fødder. Det er især mænd som har denne fetish, hvor nogle gerne vil have love til at slikke, sutte og lege med kvindes fødder. Nogle mænd tænder også på at kvinden onanere hans penis med hendes fødder.

Forskellige syn på ophidselsen

Hvad det helt præcis er, der får nogle mennesker til at tænde på materialet er forskelligt. Nogle bliver opstemte bare ved at se en anden person iføre sig gummistøvler. Andre tænder på lyden fra støvlerne, når man bevæger sig i dem. Og så er der dem, der elsker at lugte til materialet og mærke det mod den nøgne hud (gnubbe materialet mod huden).

SEX I DAG?

Sidst men ikke mindst er der dem, der bliver seksuelt ophidsede af selv at iføre sig gummistøvler – enten med bare tæer eller iført sexede nylonstrømper (og det gælder både kvinder og mænd).

Mangler du den sidste detalje, der kan fuldende et frækt outfit? Så bør du overveje et par flotte strømper, der kan bruges sammen med forførende sko.

SEKSUEL SKO FETICHISME

Se mere med Danske Nicoline fra Ballerup som elsker sex, med alt hvad det indebærer. Hun er altid frisk på at prøve noget nyt og spændende.

Se flere film med fetish fod/fødder/tær og sko/støvler/stilletter

Skal din kone eller kæreste have sko eller støvler på i sengen under sex?

porno med danske piger

One thought on “Skofetish til dem der tænder på sko – Og gummistøvler!

  1. Det kunne være frækt hvis min kone havde højhælede på i sengen, så hun lignede en billig luder, som jeg havde betalt for. Så kunne jeg få hende til at gøre alt hvad jeg sagde.

Comments are closed.