Forført af fræk og forførende frue (true story)

SPAR MANGE PENGE

Vi havde chattet en del gennem længere tid og hun nød at drille den ”unge” fyr med frække bemærkninger. Vi kunne begge mærke vi var på bølgelængde hvad sex angår men alderen satte lidt af en barriere. Men jeg kunne ikke lade være med at blive lidt tændt, hver gang hun drillede.
For selv om hun var 15 år ældre var hun stadig en fræk og forførende kvinde.

En mandag eftermiddag havde vi igen pjattet og små flirtet og hun sagde ”jamen du tør alligevel ikke med en moden kvinde som mig” Det var dråben jeg kendte jo allerede hendes adresse så jeg skrev til hende vi ses snart. Kunne godt se hun blev både overasket og tændt ved tanken.
Jeg gik op til hendes dør bankede på og hun lukkede op, iført velsiddende og lettere forførende tøj. Hendes øjne lyste af overraskelse, spænding og liderlighed. Jeg trådte ind af døren og vi kyssede blidt. Hun sagde at hun ikke rigtigt havde troet jeg ville komme, så hun ville gerne gøre sig klar nu og tage et bad for det havde været en varm dag. Hun viste mig ind i stuen og gav mig et kram og sagde vent her kommer hurtigt igen.

Jeg satte mig i sofaen og kunne høre hende gøre sig klar på badeværelset. Da bruseren blev tændt fik jeg frække tanker og listede hen mod badeværelset, åbnede stille døren og trådte ind. Hun var lidt overasket, men kunne se hun havde håbet jeg ville komme. Mine øjne studerede hende og så at selv om vandet var varmt, så strittede brysterne stadig. Jeg tog sæben og trådte indtil hende i bruseren. ”Hvad laver du skal du ikke have tøjet af inden” spurgte hun, jeg rystede på hovedet og begyndte at sæbe hende ind, mens mine fingre gik på opdagelse på hendes dejlige krop. Kunne se effekten af mine hænder og sæben i hendes øjne, som nu strålede af liderlighed.

SEX I DAG?

Jeg lod min hånd glide ned til hendes glatte fisse og kunne mærke den langt fra kun var våd af vand. Jeg fugtede alle mine fingre i hendes safter og kørte hende til grænsen af orgasme. Mens jeg kikkede hende dybt i øjnene, slikkede den ene finger ren for safter. Kunne se det tændte hende og jeg lod hende smage mine fingre, hun slikkede dem rene for safter, som var det min pik hun legede med. ”Lad os få det våde tøj af” sagde hun med et forventningsfuldt smil.

Stille trak hun det af mig og gik på knæ da hun nåede til mine shorts som hun tog fat om med begge hænder og trak stille ned til min stive pik kom til syne. Hun lod sine læber glide ned over den til roden og lod tungen danse lige under hovedet. Jeg mistede næsten pusten hvor var det lækkert med en der kendte til pikkens følsomme zoner. Hun kørte mig lige til grænsen og sagde ”kom lad os kunne ud af badet”
Vi tørrede hinanden og gik ind i soveværelset, jeg skubbede hende blidt ned i sengen og lod min tunge danse på hendes krop. Stille dansede den fra halsen ned til brysterne…maven og til sidst fandt den hendes klit, som var våd og hård. Hun gispede lidt lukkede øjnene og jeg kunne se hun elskede det. Mine fingre gled en efter en op i hendes drivvåde fisse og hun skælvede lidt da de kom nær hendes g-punkt. Hun havde en dejlig våd og rummelig fisse, så jeg lod stille mere og mere af hånden glide op og hun udstødte et liderligt suk da hele min hånd forsvandt op i hende.
Jeg førte stille hånden frem og tilbage mens jeg med den anden hånd fugtede 1 finger og førte den op i det bagerste hul. Hun vred sig af nydelse og jeg blev mere og mere tændt af at se på hende. ”Jeg kommer snart” gispede hun, ”dejligt” sagde jeg og nød at se på hende. Hun nærmest eksploderede i en orgasme og jeg kunne mærke hun også sprøjtede.

Jeg lagde mig ved siden af hende og nød at se hende skælve at den orgasme og lod mine hænder kærtegne hendes krop. Hun vendte sig på siden og hun kyssede mig blidt får hun satte sig op på mig og lod sin driv våde fisse glide ned over min pik. Jeg lukkede øjnene og nød den herlige fornemmelse det var at hun gled op… ned …frem …tilbage. Hendes bevægelser blev heftigere og heftigere og snart mærkede jeg hendes fisse stramme om min pik og var ikke i tvivl om hun var kommet igen. Hun fortsatte med at ride og jeg kunne mærke jeg var ved at sprænges hendes dejlige fisse og safter der løb ned af mit ben fik mig til at komme så voldsomt at jeg rystede. Hun lod sig falde ned over mig og vi nussede blidt og nød at mærke hinanden.

Så kiggede hun på mig og sagde ”Dit tøj er jo vådt, du må hellere blive og sove”, ”gerne” sagde jeg og tænkte på hvad jeg ville vække hende med…

porno med danske piger