Mødet med en dame på nettet

SPAR MANGE PENGE

Vi havde været enige om, at vi først skulle lære hinanden at kende, før vi evt. skulle dyrke hinandens krop og elskov. Men selvfølgelig lidt flirt kan vel aldrig skade…

Jeg havede mødt en dame på nettet, og efter noget skriveri var vi blevet enige om at mødes på en cafe, for lige at se hinanden an, om der også var en god kemi, når vi havde set hinanden og talt ansigt til ansigt. Det var der og vi var enige om at mødes igen under mere private former.
Du blev inviteret hjem til mig den følgende fredag. Jeg havde fundet lidt vin og snacks frem, for at gøre mødet hyggeligt, og så vi kunne komme lidt tættere på hinanden.

Jeg glædede mig til at se dig igen.

Det velkomstkram vi gav hinanden, var dejligt varmt og tæt – tætter end det farvelkram vi havde givet hinanden forleden dag. Men jeg havde også virkeligt glædet mig til at se dig igen.

Du var i en flot kjole, som lige akkurat viste knæene, og ellers fremhævede din flotte figur. Vi havde været enige om, at vi først skulle lære hinanden at kende, før vi evt. skulle dyrke hinandens krop og elskov. Men selvfølgelig lidt flirt kan vel aldrig skade.

Efter velkomsten og en lille rundvisning i min hybel, satte vi os til at tale videre, hvor vi slap forleden. Du var utrolig nemt at tale med, og vi kom rundt om mange emner, også lidt om sex – og de forventninger vi begge havde til en ny kæreste.

Mens vi talte fik vi efter hånden drukket den første flaske vin, og spist lidt snitter. Tiden gik og jeg havde utroligt meget lyst til dig. Vi havde efterhånden fået flyttet os så meget rundt på sofaerne, at du sad opad armlænet og med de dejlige ben oppe på sofaen.

SEX I DAG?

Jeg lænede mig meget langsomt hen imod dig og vi så hinanden dybt i øjenene, og gav dig så et meget let kys på munden, som du rakte frem. Med tungen kærtegnede jeg dine læber. Det var ligesom et elektrisk stød, og vi kikkede igen hinanden meget dybt i øjnene.

Jeg lænede mig længere frem og gav dig et kys på kinden, før jeg kom til dit øre hvor jeg hviskede.
“Ved du hvad jeg har lyst til? Jeg har lyst til at kysse dig på munden,lege lidt med tungerne, og med små kys fortsætten ned af dig dejlige hals – kysse og slikke dig på halsen, hvorefter jeg vil fortsætte kyssene – små lette ned til dine bryster, når jeg har knappet din kjole op til dine bryster – kysse dig hele vejen rundt om dine vidunderlige bryster, vippe til dine brystvorter med tungen, gennem BHen – små lette vip. Når de har rejst sig, og blevet hårde og strittende, fortsætte ned af maven”. Samtid vil jeg meget forsigtigt kærtegne dine bryster- lade et par bløde fingre glide rundt om dem.

Nu begyndte du at ånde noget tungt, og bevæge dig lidt, du havde meget svært ved at ligge stille. “Kys mig” sagde du, men jeg fortsatte: “Så vil jeg knappe resten af din kjole op, fortsætte med at kysse og slikke din mave ned til trussekanten ned mod din klitoris, som jeg vil kysse, og berøre med tungen – trykke lidt på den.”

Nu begyndte du virkelig at trække vejret tungt, og forsøgte at trække mit hoved hen i kysse position, mens du sagde “Vil du ikke nok, jeg har virkelig lyst til dig”. Men jeg var stædig, og ville hidse dig mere op. “Nu vil jeg sprede dine ben lidt, så jeg kan komme jeg til din indgang, som jeg også kysser, og kan mærke at du er blevet drivende våd, og liderlig – er du det nu?” ” Ja – ja jeg er, vil du ikke nok gøre det, jeg er så ophidset og liderlig at jeg vil mærke dig rigtigt.”

“Vent lidt det bliver bedre, jo længere du venter – nu vil jeg kysse og slikke dig på indersiden af lårene, og hver gang jeg glider fra lår til lår, får din klitoris et par lette kys, når du nu er blevet rigtig ophidset, vil jeg langsomt tage din kjole helt af, men jeg kærtegner og kysser din krop, nu ligger du bare i dine utroligt flotte selvsiddende, ganske små og våde trusser, og din meget sexede BH, der lige dækker dine stive og hårde brystvorter.”

Nu kunne du ikke klare mere og rejser dig og tager meget hurtigt kjolen af , og står virkeligt i dette kostume. Hvor er du flot og indbydende. “Nu vil jeg ha´ dig” siger du og begynder at tage mit tøj af, kysser mig på brystvorterne, tager bukserne af mig med utålmodighed og kan ikke vente på at trække det efterhånden meget stive lem frem, som du kysser begærligt. “Jeg vil smage dig, og jeg vil kneppe dig til vi er helt færdige” fremstammer du, mens du er ved at sluge min pik Du leger med tungen på spidsen, samtidig med du leger med mine kugler.Du slikker op op og ned af pikken, så det er lige før jeg kommer.

Jeg trækker dig op at stå, mens jeg tager resten af dit tøj af og mit eget. Løfter dig op i mine arme og bærer dig ind i dobbeltsengen, hvor jeg lægger dig ned, og vi kysser, samtidig med at hænderne har meget travlt med at udforske og kærtegne hinanden krop.

Du vender dig, så du ligger oven på mig, med dine skamlæber ud for min mund, og du sluger mit lem. Din meget våde mis gaber indbydende lige foran mig, så jeg er nød til slikke dine læber og clitoris. Vi slikker, så det begynder at snurre i vore kroppe. Ingen af os kan ligge stille, jeg forsøger at kneppe dig i munden, og hele din krop roterer, så det er svært at holde kontakt. Du rejser dig, samtig med du siger “nu vil jeg ha’ pik” så du sætter dig oven på mig, og lader dine meget våde skamlæber glide meget langsomt ned over mit lem, som fylder din lækre grotte ud, mens vi begge stønner, af fryd.

Du begynder at ride mig langsomt, så vi virkelig kunne mærke hinanden – det snurrede helt ud i tæerne. Dine vidunderlige bryster hopper op og ned lige foran mig, og jeg krammer dem, nulre dine hårde brystvorter, mens vi begge kommer med små frække udbrud, du læner du frem så jeg kan nå brysterne med munden, som jeg straks suger den ene brystvorte ind i munden og leger med den med tungen, samtidig med jeg stadig nuldre og klemmer den anden. Du stønner “knep mig nu, jeg trænger så meget til at blive fyldt ud”.

Nu kan vi begge mærke, at det var meget tæt på, og du rider hurtigere og hurtigere, dine bryster hoppede nu så meget, at jeg ikke kunne holde fast i dem, så i stedet begynder jeg at nuldre din klitoris. Det var for meget, og du kommer med et skrig, samtidig med at jeg kommer med et mindre brøl, og fylder din grotte med sperm. Du glider langsomt ned oven på mig, hvor vi ligger og nyder efterdønningerne, og min pik langsomt skrumper ind.og glider ud af dig

Med et dejligt smil i øjene så du på mig og sagde “Selv om dette var i mod aftalen, synes jeg det stærkt vanedannende!!!” ” Det vil jeg have mere af” Jeg kunne ikke være mere enig.
Da vi begyndte at komme lidt til hægterne igen, begyndte du at… Det blev til meget mere, men det må komme en anden gang.

porno med danske piger