Overfaldt og kneppet på løbeturen i skoven

SPAR MANGE PENGE

Der er skønt at løbe i skoven, uanset vejret. Duftene, lydene fra dyrene og mærke jorden give efter under fødderne. Mærke den ro der er i skoven, træerne der dæmper lydene, bøjer for vinden og giver læ. Jeg elsker at løbe når det regner, mærke regnen falde på mit ansigt. Mærke tøjet klæbe til min krop når det bliver vådt, mit våde hår der rammer mit ansigt. Det er en meget brugt skov og jeg møder altid andre løbere, cyklister og de sædvanlige hundeluftere. Det bliver til et anerkendende smil mellem os løbere.

Der er især en fyr der altid smiler sødt til mig, nogle gange siger han hej. Jeg smiler tilbage og andet er der egentlig ikke i det. Jeg er begyndt at støde på ham oftere og oftere, jeg har undret mig lidt over dette, men er blevet enig med mig selv om at det bare er tilfældigt.

Jeg har ikke kunnet undgå at lække mærke til hans muskuløse krop, hans brune hår der krøller let når det bliver vådt. Vel er han attraktiv men mere har jeg ikke lagt i det, det er der jo så mange der er.

Det er fredag og jeg har en fridag, jeg beslutter mig til at løbe om formiddagen da der ikke er så mange i skoven på det tidspunkt. Jeg har haft travlt på arbejdet og har brug for at klare hjernen og blive blæst lidt igennem.

Jeg kommer løbende gennem skoven ad min sædvanelige rute.  Jeg har løbet et lille stykke tid og er kommet langt væk fra vejen og hverdagens larm. Jeg har min iPod i ørene og hører lækker musik der leder tankerne hen til henkastelse. Efter 10 minutter hen ad skovstien, langt væk fra vejens larm, mærker jeg pludselig at jeg ikke er alene, jeg vender mig om men kan ikke se eller høre noget jeg tager min Ipod ud af ørene for at kunne høre om der skulle komme nogen. Min krop reagerer kraftigt, jeg bliver bange men tænker at det er mine tanker der spiller mig et pus jeg skælder mig selv lidt ud over at jeg reagerer så fjollet midt i en fredelig skov. Jeg løber lidt videre og pludselig hører jeg en stemme der beder mig om at stoppe og stå stille, og ikke vende mig om…. det er en bestemt men kærlig stemme og jeg står som forstenet. Jeg  vil gerne væk, men min krop rykker sig ikke ud af stedet.. Han siger at jeg skal blive stående og ikke vende mig om..

SEX I DAG?

Han nærmer sig mig og står meget tæt på mig bagfra, så tæt at jeg kan lugte hans duft som er en varm og ren duft, en spændende duft. Jeg kan mærke hans varme ånde ved min hals og jeg prøver forgæves at kontrollere mit åndedræt hvilket jeg ikke kan og en let stønnen kommer ud af min mund. Måske hører han det for han kommer nu helt tæt hen til mig. Hans fingrer, strejfer mit øre og glider langsomt ned af min hals. Det gyser i min krop nu der løber 1000 tanker igennem mit hoved nu. Tanker om henkastelse og flugt på samme tid. Pludselig kan jeg mærke hans læber strejfe min nakke og jeg står som forstenet bortset fra min vejrtrækning der er tung. Mit hjerte banker kraftigt da han kærtegner og kysser min hals og nakke. Det er vildt dejligt og samtidig uhyggeligt skræmmende da jeg ikke kan se ham.

Pludselig mærker jeg en hånd på min bluse, der finder vej til mine bryster, han kærtegner dem samtidig med at hans kys sender elektriske bølger gennem min krop. Han tager hånden op under min bluse finder min sports BH, den sidder stramt som de jo gør men han finder lynhurtigt hægterne og i næste nu er den åben og han har frit spil med mine bryster. Han kærtegner mine nu meget stive brystvorter samtidig med at hans store hånd lægger sig blidt om mit bryst. Han klemmer og kærtegner mine bryster imens kan kysser min hals. Jeg kan ikke kæmpe imod min egen krops signaler længere og Jeg vil vende mig om, men han holder mig fast, blidt men samtidig er jeg ikke i tvivl om at jeg skal blive stående og adlyde ham…

Da jeg føler jeg ved at have kontrol over min krop og situationen, mærker jeg pludselig en hånd føle på mine meget tynde tights, mon han opdager at jeg løber uden trusser under mine tights. Hans hænder kører ned af låret og jeg er sikker på han registrerer at der ikke er en trusse kant at mærke for jeg kan nu høre at han stønner let ved mit øre. Mit hjerte og puls banker meget hurtigt nu, kan mærke det spænde i mit underliv og jeg ved det betyder at jeg er ved at blive temmelig våd. Mærker en snert af panik over om han opdager at min krop samarbejder i den grad med hans berøringer. Han kærtegner stadig mine bryster med den ene hånd mens han med den anden undersøger min krop uden på mine tights. Hans hånd nærmer sig mit skød og jeg er nu så våd at han kan mærke det igennem mine tights. Han mærker tydeligt at min krop samarbejder og jeg kan høre en let stønnen ved mit øre…han trækker mig ind til sig og presser sin krop mod min  jeg er ikke i tvivl om hans signaler til mig..Hans finger leger nu med min mis udenpå det meget tynde stof og han kan mærke mine safter.

Mens han stadig holder om mig trækker han mig nu væk fra stien og ind i skoven. Jeg bliver grebet af panik, hvad skal der ske nu?..jeg ved stadig ikke hvem han er, min fornuft siger jeg skal stikke af nu, bare løbe…men min krop skriger efter hans kærtegn. Vi kommer ind i skoven, han vender mig om og jeg ser det er min ”løbeven”, ham der smiler til mig og siger hej når vi krydser vores veje i skoven. jeg ser ham ind i øjnene og bliver overvældet af hans intense blik, jeg slår blikket ned og han tager mig blidt om ansigtet og løfter mit blik op hvorefter han kysser mig blidt med samme intensitet som før på stien…jeg kan ikke længere kæmpe imod og er nød til at give efter for hans dejlige kys… Han løfter min bluse af og BHén falder til jorden jeg har nu kun mine tights og sko på.

Han bøjer sig ned og kysser mine bryster, leger med mine brystvorter med sin tunge, napper blidt i dem mens hans stærke hænder holder om mine bryster. Han rejser sig op kigger mig intenst i øjnene mens han med sine fødder skubber mine sko af hvorefter han tager mine tights af. Han træder et skridt tilbage ser smilende på mig, jeg slår blikket ned lidt genert over at stå blottet der midt i skoven med en fremmed. Han kommer hen til mig står helt tæt på mig mens han tager sit eget tøj af. Jeg kan nu se hans meget muskuløse krop og hans brystkasse der er trimmet så den fremstår kortklippet og lækker. Han lægger mig blidt ned i skovbunden. Han siger til at jeg skal blive liggende. Han beder mig om at lukke øjnene og bare nyde hvad han vil gøre ved mig. Det er svært nu da jeg har mærket hans intense blik, vil bare have mere og mere..men jeg er bange for at han forsvinder hvis jeg ikke adlyder så jeg lukker øjnene.. min krop skriger efter ham og jeg kan næsten ikke holde tanken ud om hvad han vil gøre med mig nu….jeg mærker pludselig hans læber mod mine, han kysser mig og hans tunge leger med min..han bevæger sig ned og finder igen min hals og videre til mine bryster der bliver kærtegnet og kysset i et væk. Fra mine bryster videre til min mave og videre ned, han slikker sig vej gennem min krop og jeg mærker et jag i underlivet da han nærmer sig min lyse mis der er meget korttrimmet og intet overlader til tilfældighederne og jer er nu temmelig våd.

Han ved præcist hvad der er godt og jeg lægger mig tilbage i stor nydelse, min krop vrider sig af nydelse og det er svært at ligge stille. Jeg kan ikke holde en stønnen tilbage. Pludselig stopper han og jeg er ved at skrige… hvorfor, indtil jeg mærker hans stærke arme løfte mig op og stå. Jeg bliver grebet af panik ved tanken om at det nu er slut… jeg begynder at gå da han pludselig tager fat i mig vender mig om trænger dybt ind i mig bagfra… han  fylder mig ud og jeg er ved at skrige… jeg mærker en hånd mellem mine ben, han finder min varme og meget følsomme klit og kæler for mig… jeg kan mærke en varme bølge ind over mig…. det mærker han og trækker sig ud… jeg skal til at protestere..han lægger en hånd over min mund og lægger mig ned i skovbunden igen.

Han trænger nu dybt ind i mig jeg kan mærke hans store stive pik rotere og kærtegne mig indvendigt, mens han kører sit underliv tæt mod mit. Min klit bliver stimuleret voldsomt..vi triller om på siden og jeg kan klemme om hans pik nu mens jeg malker ham i lange seje træk mens han kærtegner min klit..mit underliv trækker sig sammen og jeg kommer i en voldsom orgasme..min skede bliver stram og klemmer om hans pik, han stønner kraftigt og jeg kan høre han er meget ophidset han vender mig om på ryggen holder bestemt fast i mine arme og trænger dybt op i mig, han støder i mig hårdt og i et tempo der fortæller mig at han bestemmer og ikke har i sinde at slippe sit tag i mig lige med det samme…jeg stønner højlydt nu og han må lægge en hånd over min mund for at jeg ikke skal afsløre os her i skoven…han stønner dybt nu og jeg kan mærke en intensitet jeg aldrig har mødt før.. han kommer i en kæmpe orgasme og sprøjter sin varme sæd langt ind i mig. Han tager armene om mig og vi ligger stille sammen i skoven uden at sige noget til hinanden og bare nyder hinanden inden vi skal hjem.

…Det er ikke sidste gang jeg løber….

porno med danske piger