Nina fra Århus er en slavetøs

SPAR MANGE PENGE

Løftede kjolen op, nød stille synet af hendes stramme balder og lod en hånd glide hen over dem. Jeg kunne mærke varmen og fugtigheden fra Ninas lyse skød og tog fat om trussestrengen…

I gamle dage, da træfpunktet hed 0059, var jeg med jævne mellemrum på, og havde rigtig mange gode oplevelser. Efterhånden som mængden af halvpsykopater fik jaget kvinderne bort svandt interessen, men en sommerdag sidste år skulle jeg lige prøve en gang. Jeg spurgte om der var en pige med interesse for S/M – og en sød pigestemme svarede
“ja, det er der”. Det var Nina fra Århus og vi aftalte at hun skulle ringe mig op privat og det gjorde hun med det samme.

Nina havde en utrolig sød og sexet stemme og vi startede med at udveksle diverse facts om os selv, hun var høj og lys, 28 år, arbejdede som sygeplejerske og havde iøvrigt en fast kæreste. Nina havde ikke erfaring med S/M, men havde tit fantasier om at underkaste sig, når hun onanerede.
“Hvad ville du gøre ved mig ?” spurgte hun “Jeg ville have dig helt nøgen, lægge dig op på et bord, binde dig fast – spredt helt ud” svarede jeg. Jeg kunne høre hendes stemme begyndte at dirre lidt af ophidselse og efterhånden som jeg detaljeret fortalte, hvad jeg ville gøre ved hende, blev hun mere og mere liderlig.
“Har du lyst til at onanere nu ?” spurgte jeg
“åh ja, skal jeg få den til at komme nu ?”
“Nej, ved du ikke, at en pæn pige ikke ligger og onanerer ?”
“Jo, men du har gjort mig så våd og jeg har så meget lyst”
“Nu er det mig, der bestemmer, hvornår du skal have lov til at have orgasme” sagde jeg strengt til hende, “du holder dig fra det, og i morgen ringer du til mig på samme tidspunkt og fortæller mig, at du har adlydt !”
“Åh nej, jeg ved altså ikke om jeg kan lade være, men jeg skal nok prøve”

Næste dag ringede Nina præcist på klokkeslettet og med en meget sød, men lidt drillende stemme sagde hun “jeg ku’ ikke lade være – lige efter jeg havde lagt røret skulle jeg bare lige røre min clit, så kom jeg i en dyb orgasme…”

“Det duer absolut ikke, den form for ulydighed kan ikke tolereres og du må derfor tage din straf for det du har gjort”

“Hvad skal der ske ?” spurgte hun med let rystende stemme

“Ring til mig i morgen, så vil du modtage dine instrukser !”

Nu fik jeg lidt travlt, jeg skulle alligevel til Jylland i forretningsøjemed og kom i tanke om Sophiendal, et lille slot omdannet til hotel i en lille by nær ved Skanderborg – det måtte være en passende ramme.

Næste dag ringede Nina som aftalt og hun fik besked om at møde op i hotellets restaurant på dato og klokkeslet iført en lang sommerkjole og helt nøgen indenunder.

På dagen og tidspunktet sad jeg ved et bord i restauranten og nyd et glas kølig hvidvin. Jeg havde aftalt med tjeneren, at der ville komme en gæst og havde bestilt menuen. Klokken blev 10 minutter over det aftalte tidspunkt og jeg frygtede lidt, at Nina havde tabt modet. Pludselig stod der en meget smuk, lys pige ved indgangen og så sig søgende omkring –
det måtte være Nina. Jeg gjorde tegn til hende og hun kom over til bordet “jeg er Nina” sagde hun. Som hun så ud var det forbandet svært at blive i rollen, men jeg kiggede på mit ur og sagde koldt “du kommer for sent !”
“Undskyld” sagde hun “må jeg gerne sætte mig ?”

“Jeg burde vel sende dig bort”

“Åh nej, det må du ikke, undskyld mange gange det skal aldrig ske mere”

Uden at sige noget, gjorde jeg tegn til, at hun allernådigst kunne sætte sig. Jeg kaldte på tjeneren og bad ham servere.

Under middagen blev der ikke talt så meget, udadtil var jeg skuffet over Ninas manglende vilje til at adlyde, men indvendig var jeg ret så tændt og varm. Jeg kunne se, at hun ikke havde BH på, hendes velformede bryster aftegnede sig tydeligt mod det tynde kjolestof og hendes brystvorter strittede lystigt – gad vide om hun heller ikke havde
trusser på ?

SEX I DAG?

Da middagen var overstået tog jeg hende med op på værelset som meget smagfuldt er indrettet i slottets stil – egentlig burde jeg jo have arrangeret at låne slotskælderen

“Stil dig der !” kommanderede jeg og pegede på et sted midt på gulvet. Jeg gik over og satte mig mageligt til rette i en lænestol og betragtede Nina i lang tid uden at sige noget.

“Løft op i kjolen !” – Nina adlød og afslørede en fræk lille G-streng “det var ikke, hvad du havde fået besked på ”

“Nej undskyld, men jeg turde ikke at gå uden”

“Kom her over, buk dig og spred!” Jeg løftede kjolen op, nød stille synet af hendes stramme balder og lod en hånd glide hen over dem. Jeg kunne mærke varmen og fugtigheden fra Ninas lyse skød og tog fat om trussestrengen. Med et hurtigt, hårdt ryk rev jeg hendes trusser i stykker og det gav et sæt i hendes krop.

“Bliv stående sådan” sagde jeg, gik hen og åbnede en taske og tog en sort læderpisk frem. Jeg stillede mig bag Nina. “Nu må du tage imod ti slag for al din ulydighed – og for hvert slag tæller du højt, og så hedder det TAK, fordi jeg vil opdrage dig !”

Pisken ramte Ninas balder første gang, ikke specielt hårdt, men hun gispede og stønnede svagt “én og tak” hviskede hun

“Højere, så jeg kan høre du mener det !”

Nina adlød og efter de 10 rap havde hendes søde numse antaget en klædelig rødlig kulør. Jeg trak kjolen af hende “læg dig på sengen”, hun adlød og jeg fandt bånd frem, løftede hendes arme op over hovedet og bandt dem sammen og fast til hovedgærdet. Jeg spredte hendes ben helt ud og bandt dem stramt, gik lidt tilbage og betragtede
hende som hun lå der – helt åben.

“Vil du bruge mig nu ?” spurgte Nina

Jeg ignorerede hende og lod hende bare ligge, skænkede mig et glas vin, tændte en cigaret og satte mig i stolen nød situationen og gav mig rigtig god tid.

Efter et godt stykke tid, begyndte jeg at tage mit tøj af. Jeg stod nøgen for enden af sengen og betragtede Ninas åbne kusse mens jeg langsomt masserede mit store lem som hurtigt svulmede op.

“Åh gi’ mig din store tykke pik, jeg er så trængende” stønnede hun med øjnene fast rettet mod den.

“Den bruger jeg ikke hvor som helst, først vil jeg undersøge din kusse godt og grundigt”. Jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben, spredte hendes skamlæber helt ud og lod først to, så tre, fire og til sidst hele hånden trænge op i hendes våde kusse. Hendes clit var opsvulmet og hård.

Nina stønnede voldsomt og hendes krop var helt spændt “uh, du fylder mig helt ud, jeg er så liderlig må jeg ikke komme nu ?” Jeg havde selv en voldsom lyst til at se hende vride sig i orgasme, så jeg forbarmede mig over hende, lod mine læber omslutte hendes hårde clit, sugede den ind og lod tungen spille hen over den. Virkningen udblev
ikke, hun trak sig sammen, næsten som i krampe og orgasmen rullede igennem hende.

“Mmmm det var så skønt, må jeg få din pik nu ?”

“Måske……..”

Jeg løsnede båndene, men kun for derefter at løfte hendes ben og arme op og binde håndled og ankler stramt sammen – nu lå hun med numsen strittende og jeg begyndte at massere hendes bageste hul, lod en finger glide ind.

“Åh nej, skal jeg ha’ den der ? Det kan jeg ikke, du er alt for stor !”

Nina var meget stram så jeg masserede hende grundigt og smurte hendes indgang med creme inden jeg førte mit opsvulmede pikhoved hen mod hendes lille numsehul og pressede imod. Hun stønnede og våndede sig voldsomt og små svedperler sprang frem på panden af hende afløst af et skrig af fryd og vellyst da hun gav efter og jeg trængte ind og fyldte hende helt ud. Jeg kneppede hende i lange, rolige bevægelser og nød hendes stramhed, men snart snørede hun sig helt sammen og kom i en kæmpe orgasme. Sammentrækningerne under orgasmen malkede nærmest min pik og jeg kunne mærke mine nosser stramme for snart at skyde en kæmpe ladning varm sperm op i hende, det virkede nærmest som om den kunne blive ved at sprøjte i en uendelighed.

Jeg løsnede båndene, vi lå tæt sammen og nød hinanden, kyssede, kælede og småsnakkede indtil vi langt senere faldt i søvn i hinandens arme – skønt.

Forfatter: Jønson

porno med danske piger