Situationer hvor kvinder får spontane orgasmer uden for hjemmet

Situationer hvor kvinder får spontane orgasmer uden for hjemmet

SPAR MANGE PENGE

Overraskende impulsive orgasmer!

Nej nej hvor flovt at få pludselig orgasmeSpecielle steder og situationer hvor nogle kvinder har fået, en pludselig opstået orgasme. De får uden varsel en spontan orgasme i fuld offentlighed, hvor det absolut ikke var meningen, det kan være under fitnesstræning, til en helkropsmassage, mens de sover, under hypnose eller i en stresset situation på arbejdet, i skolen eller sammen med familen.

Derfor har du våde sex drømme! (Drømmetydning)

De kommer ud af det blå, når de mindst forventer det, i flove øjeblikke og pinlige steder forsøger de, at lade orgasmen rulle gennem kroppen, uden nogle opdager det og ser de dirre af liderlighed og deres øjne bliver sløret.

Mens nogle kvinder kæmper hele livet for at opnå 1 orgasme, er det anderledes let for andre. For nogle kvinder er det endda så let, at de kommer helt uventet. Til stor overraskelse for dem selv og for andre i nærheden.

Videoer med kvinder der får orgasme mens de oplæser

Kvinder deler deres pinligste orgasmehemmeligheder.

“Jeg får en gang i mellem orgasmer, når jeg sover… men ikke fra sexdrømme. Ni ud af ti gange hvor jeg kommer i søvne, er det til en fuldstændig ikke-seksuel drøm.”

“Engang fik jeg så voldsomt et angstanfald midt under en prøve, at jeg fik en orgasme i klassen.”

SEX I DAG?

“Jeg var i gang med at tage en skriftlig prøve, og vi måtte ikke forlade lokalet, før vi var færdige. Min blære var på bristepunktet og pressede mod mit g-punkt. Jeg skulle virkelig tisse, men det føltes også rigtig godt at holde mig. I dag kan jeg stadig få en orgasme, hvis jeg holder mig længe.”

Giv hende orgasmer offentligt…! (Trådløs)(Video)

“Jeg fik en spontan orgasme på jobbet. Jeg blev nødt til at lade som om, jeg fik krampe i benet for at skjule det. Det er første gang, det nogensinde er sket.”

“Jeg hader at nyse, fordi jeg får en orgasme hver gang, jeg gør det. Det er meget irriterende, specielt blandt andre mennesker.”

“Jeg sad bag på min storesøsters kærestes motorcykel, da jeg pludselig kunne mærke rystelserne forplantede sig mellem mine ben, det varede ikke længe før jeg fik en orgasme, nåede at få 1 mere inden vi nåede frem til destinationen. Har aldrig fortalt det til nogle, men har siden den oplevelse selv haft kærester med motorcykel.”

“Mit mest pinlige øjeblik er nok, da jeg fik en orgasme under min årlige lægeundersøgelse.”

“Engang skulle jeg have lavet en ret detaljeret tatovering på mit lår, som det tog omkring fem timer at få lavet. Da den var ved at være færdig blev smerten så stor, at den sammen med den konstante vibreren af nålen og det at jeg skulle tisse, fik mig til at komme mens tatovøren vendte sig væk for at finde mere blæk. Mit ansigt var knaldrødt af flovhed.”

Womanizer: Kvinders #1 favorit sexlegetøj (Orgasmegaranti)

 

porno med danske piger