Familiestraf del.1

SPAR MANGE PENGE

Hun elsker det, sagde Trine. Og smilte frækt til sin søster mens de gik langsomt over til dem. Ja! De er helt smurt ind… Ja far knep hende, hun er en liderlig tæve…

Far og Mor taget på fersk gerning: I denne historie der bliver delt op i 3 dele, der handler det om de 2 tvilling søstre og familiestraf, og at Michael & Caroline skulle tages i deres sexakt, og blev opdaget af deres 2 døtre. Og opdagede at deres 2 tvilling børn var med på det værste. Og senere have villige sex med deres 2 døtre. Familien består af Caroline (mor) 39 år, Trine 19 år, Cecilie 19 år og Michael (far) 40 år. De er skilt og delte tøserne mellem sig. Caroline bor alene med Trine som stadigvæk bor hjemme. Michael bor også alene med Cecilie. Alle 4 har stadigvæk et godt forhold til hinanden og kunne snakke åbent om sex. Så Trine og Cecilie var ikke generet over stive pikke og drivvåde fisser. 

En kort beskrivelse af alle 3 tøser.

CAROLINE: Er 1,60, kort lyst hår, slank krop med runde naturlige faste bryster i C størrelse, fræk Pariserrøv. Med frække øjne som sangeren Jewel smalle og brune. Og med en glat barberet fisse.

TRINE: Er 1,70, langt rødligt hår, med et ansigt i en tro kopi af Robinson baben Lone Hattesen, og øjne som var en mellemting af Jewels og Lones, hun havde små spidse bryster i en lille C størrelse der peger som to små kegler, slank krop med lange ben, man skulle tro hun var den lille uskyldige fars pige men AK nej. Hun har en ustyrlig sexappel og med på det værste hvad der angik. Hun har en rødlige trimmet fisse over skambenet.

CECILIE: Er ligesom sin søster 1,70, rødligt langt hår opsat i Franske fletninger, med en guddommelig krop med fast mave, en lidt bredere talje end Trines, og hendes bryster var en del større end Trines med små brystvorter. De var også større end sin mors. Ligesom sin mors og Trines var hendes øjne varme og meget imødekommende. Men hun er/var stadigvæk jomfru til dagens dato. Hun havde også trimmet sine røde hår som Trine.

En dag sidste år kom alle 4 til at snakke om sex, piercing og om den sexmesse der var i Bella centeret da de mødtes. At det kunne være sjovt at kikke forbi, så det gjorde de. Tøserne var meget optaget af alt det der var indenfor lak, læder og latex, de prøvede noget af det og fandt det frækt og sexet at have på og gå rundt med det på. Så Trine, Caroline og Cecilie købte en lille ting hver. Så da tøserne blev alene ville Trine gerne have en piercing i hver brystvorte og skamlæber. Da Cecilie så Trines piercinger, ville hun også ha lavet det så det fik hun. Et par dage efter gik Michael ude i haven og klippede hæk, fik han besøg af Caroline og Trine. Han havde ikke hørt dem komme, før han mærkede en spinkel hånd på sin solbrune overkrop. Hej far, pas nu på du ikke får for meget sol på din lækre solbrune krop… Åh! Hej min tøs, hvad laver du her? Mor og mig ville lige høre om du gav en grillmiddag? Det var da pænt af jer at spørge skal vi gå op til Cecilie og din mor, svarede han. Da de kom op på terrassen sad Caroline i en tynd hvid T-shirt og en lår kort kjole. Så han kunne se hun ikke havde en BH på. Han havde først opdaget nu at Trine havde en stumpet T-shirt og afklippet cowboybukser på. Der skilte cowboyshortsene og T-shirten med 10-15cm. Uden på trøjen kunne man se omridset af de piercinger hun havde i brystvorterne.

Hun havde heller ikke taget BH på, for hun kunne godt lide at vorterne gned sig op og ned i bomuldet på t-shirten. For det var en pirrende måde at vorterne blev stivere, så man kunne se det tydeligt på t-shirten. Cecilie havde en tynd sommerkjole med på, der sad godt på den lille brystbombe. Og ligesom sin mor og søster gik hun aldrig med BH, og som Trine havde hun også samme føles af bomulden. Nå! Så må vi hellere få tændt op under grillen, piger. Hvad med kødet hat i tænkt på det, der skal grilles,? Spurgte Michael. Ja! Både på grillen og bagefter svarede begge tøser i kor. Efter en 3-4 flasker god rødvin, var hverken Caroline eller Trine i stand til at køre hjem, så de blev hurtigt enig om at de sov der, så blive så de forsatte indenfor. Er der nogen der vil være med til sandhed og konsekvens,? Spurgte Cecilie.

Ja! Det kan vi godt, svarede Caroline. Spørgsmålene blev mere pikante, og til sidst handlede de om sex, og hvem der kunne være mest vulgær i munden. Og om at slikke, kneppe med nogen i familien. De blev enige om hvis det skulle ske mellem de 4. Så skulle det ske næste dag for ingen af dem var i stand til at gennemføre om aften. Dagen efter var Michael som den første der vågnede op, og tog et brusebad. Han havde ikke hørt Cecilie komme ind da han stod under bruseren. Han trak forhænget fra og så Cecilies nøgne pigekrop. Gør det noget jeg tisser imens du tørre dig,? Spurgte Cecilie… Nej! Gør du bare det. Nå! Kan du lide hvad du ser, sagde Cecilie med sine varme øjne, der havde fået øje på sin fars halvstive pik. Joh! Måtte han indrømme med en lille flovhed, over at stå der med sin halvstive pik… Sover du altid uden tøj på? Jah, det gør jeg svarede hun kækt smil… Hvad er det? Du har fået dine brystvorter og skamlæber piercet. Hvad syntes du om det far? Det ser frækt ud gør det ikke… Joh! det ser frækt ud, og det klæder dine smukke bryster og dine skamlæber godt.

Hvornår har du fået dem piercet? Dem fik jeg lavet under sexmessen i Bella centeret for nogle dage siden. Men jeg kan se din pik også kan lide det og gav den et klem. Efter han havde fået tørret sig gik han ned i køkkenet, iført shorts og en trunk, der blev han mødt af Caroline i sin T-shirt og g-streng. Hun var i gang med at lave kaffe og morgenmad. Godmorgen har du sovet godt Michael? Jo tak, jeg kan ikke klage. Hør sig mig en gang vidste du at Cecilie har fået sine brystvorter og skamlæber piercet? Ja! Jeg har set det, det klæder hende ikke? Joh! Det gør det, det ser både frækt og kinky ud. Det gik lige i pikken på mig. Ja! Det kan jeg se, den har ikke lagt sig i nu, sagde hun. Og gav ham de frække smil. Som han vidste der var åbnet op for alle hendes huller. Både Cecilie og mig var bange for du ville blive sur på hende.

Nej! Hvorfor skulle jeg det bare hun og Trine i øjenbrynet, læben eller en stor ring i næsen? Så er jeg ligeglad… Tak Michael, kom her og kys mig hvorefter hun rejste sig op fra stolen… Michael gik hen til hende med sin stadigvæk halv stive pik, og gav hende et ordentligt krammer og et langt vådt kys. Hun pressede sine bryster ind mod ham, da han holdte hende om ballerne. Pikken kunne hun mærke mod sit underliv selvom der var stof i mellem dem. Den rejste sig langsomt op af shortsene. Hun lod sin ene hånd glide ned oppe fra nakken, og nedover ballerne til hun hvorefter hun lod hånden søge om foran dem. Hvor den hurtigt fandt sin vej ind under shorts syningen, og hurtigt fandt den halvstive pik. Han gav et lille suk fra sig, da han mærkede varmen fra hendes hånd. Hans hænder æltede hendes baller, med højre hånd trak han snoren til side og førte ind finger op i hendes fisse bagfra… Hun stønnede ind i munden på ham, da han begyndte at fingerkneppe hende. Og hurtigt fandt begge hendes hænder kanten på shortsene og trak dem ned. Da hans shorts var trukket ned over så pikhovedet, vippede pikken sig op så den slog med hendes skamben.

Han sit underliv køre ind mod hendes, så pikken kom til at glide mellem hendes skamlæber… Åh! Gud hvor har længes efter at mærke din pik, skat. Min fisse er våd og trænger til pik… Han sagde ikke noget og lod sine finger presse mod pikhovedet, så hovedet gled op i hende. Hendes sugede resten af pikken ind. Begge to gav et ah da de begge kunne mærke suget, og hvor varmt det følte. Du må ikke trække dig ud, kør den i bund. Michael pressede sig længere op. Carolines fisse muskler klemte om pikken, for at sikrere sig den blev der… Tag mig på køkkenbordet, knep min fisse… Den elsker din store stive pik… Du ved ikke hvor meget jeg har savnet at mærke en ordentlig stor møbelbanker i min fisse. Jeg har også savnet din varme våde stramme fisse skat. Caroline lod sig trække ud og gik hen til køkkenbordet. Hvor hun trak sin g-streng hel ned. Der sad en ring i klitten. Det er en gave fra Trine, hun har ligesom Cecilie fået lavet 2 ringe i skamlæberne. Michael gik hen til hende mens han sagde. Ja! Det fortalte hun skat, i er sku nogen frække tøser er i. Lige før han var helt henne trak han sine shorts helt af. Nu stod hans pik i fuld flor lige ud i luften, og svajede fra side til side da han tog de sidste skridt hen til hende. Han kyssede hende hurtigt og ventede hende om så hendes smukke røv var lige mod ham. Hun stod og svajede indbydende på ham. Når de var godt liderlige begge to glemte de alt om dem. Michael pressede Caroline helt ned så hendes bryster blev presset helt ned på bordet. Bank din store pik i bund på mig knep mig. Knep min fisse, jeg er så våd… Jeg vil ha den nu. Michael bankede den hårdt op i fissen på hende. Hendes hænder fløj hurtigt frem for at tag fra det kraftige stød… Hun skreg ind mod væggen… Jah! Sådan helt op i mig… Brug min fisse, den trænger til at blive gennemkneppet. Caroline vendte begge arme bag ud mod Michael, så han kunne få fuld kontrol over hende. Imens de var i gang stod Trine og Cecilie i baggrunden, og så hvordan Michaels nosser slog op i mod Carolines skamlæber. De var ikke uberørt af at se deres far kneppe deres mor over køkkenbordet. Deres ene hånd lod de søge ned på deres bryster under T-shirten og den anden op under deres g-streng. Hvor fingrene hurtigt fandt deres fisser som de gned som gale. Men de kunne ikke holde sig tilbage.

SEX I DAG?

GO’MORGEN sagde de begge højt og grinte over hele femøren. Caroline og Michael stod forstenet et øjeblik, og kikkede på dem før de kikkede på hinanden og begyndte at grine. MOR’N kom det tilbage fra Michael og Caroline. Lad jer ikke forstyrre af os… Det er smukt at se i stadigvæk har følelse for hinanden kom det fra Trine… Kom nu far! Giv hende hvad hun vil ha… Bol hende… Hun trænger til det, knep den lille snævre fisse. Det var hende der forslog vi skulle tag herover til jer. Se hvor våd hun er, det løber ud af kussen på hende… Se hvordan vores fars nosser er smurt ind i hendes safter, og er smurt ind i hendes kussecreme. Hun elsker det, sagde Trine. Og smilte frækt til sin søster mens de gik langsomt over til dem. Ja! De er helt smurt ind… Ja far knep hende, hun er en liderlig tæve, smilede Cecilie frækt til hendes mor og far. Michael kikkede fra Cecilie over på Trine og videre tilbage på Caroline. Der havde rejst sig op så hun stod lænet op ad Michael med hendes hoved på hans skuldre. Hun ville ikke lade pikken som var faldet en smule i længden glide ud af hendes fisse. Så hun stod der og roteret med sit underliv for at holde den stiv. Michael havde automatisk stået og krammet hendes bryster og hevet i vorterne mens deres børn. Havde fortalt hvor en liderlig tæve hun var og ville ha pik.

DU, har du hørt hvad de frække tøser siger skat? Nej! Det er der vel ikke! Men før du gør det så lad Cecilie smage din pik med mine kusse safter. Kom Cecilie slik din fars pik ren for din mors safter. Du skal lære det før eller siden, hvordan en rigtig pik smager. Cecilie gik over til sin far, de havde ventet sig om så de stod midt ude på gulvet. Michaels pik var skrumpet lidt mere. Da Cecilie kom helt over til dem og satte sig på knæ, lod Caroline pikken slippe helt. Det lød et lille svup da den gled ud nogle af safter løbe ned af inderlåret på Caroline. Michaels glinsede af hendes indsmurte safter. Hurtigt havde Michael stillet sig foran Caroline, så han kunne mærke hendes bryster mod ryggen.

Kom min tøs sagde Caroline over skulderen på Michael… Slik den ren, begynd fra spidsen og arbejd dig nedad… Slik det hele du må ikke lade noget gå til spilde… Det skal jeg nok mor… Det var godt min pige… Ja sådan bruge din tunge, tag pikken munden skat. Og se hvor langt du kan komme ned… Cecilie kom ned lidt over halvdelen, hvor hun lod sig trække lidt tilbage, før hun sænkede munden igen. Den her gang kom hun ¾ ned. Michael var dybt imponeret af Cecilies slikke arbejde. Han pressede let på Cecilies hoved så hun kunne tag hele pikken. Det lykkes for hende, nu havde hun sin næse i han trimmet hår og hendes tunge ramte overkanten på hans nosser… Hvor er du dygtig søs, du skal nok blive en gode piksluger sagde Trine. Trine havde stillet sig ved side af sin mor, og fulgte med hvad sin søster lavede og var dybt imponeret af hende. For hun vidste det var første gang hun havde slikket på en rigtig pik.

Kys mig Trine. Trine vendte sit ansigt mod Caroline, og gav sin mor et nap i læben før hun lod sin tunge søge ind i sin mors mund. Trine havde listet sin højre hånd ind mellem sin fars ryg og mors bryster. Så hun kunne komme til at nulrede den stive vorte med sin tommel og pegefinger. Michael havde rykket sig lidt frem, så Trine kunne komme til. Trine begyndte at nulre den lidt hårdere, mens hun kyssede sin mor dybt. Caroline stønnede mens hun kyssede sin datter. Trine begyndte at hive i vorten da hun kunne mærke sin mor kunne lide det, og med et hev hun hårdt i den. Caroline gav et hyl fra sig. Tag din trøje af din liderlige luder.

Og hev i den igen så hendes mor kom med endnu et hyl… Caroline tog sin T-shirt af så hendes datter kunne komme til at slikke på vorten. Der sad en stift i hver brystvorte. Michael havde flyttede sig helt og trukken sin datter op så han kunne kysse sin datter. Han viskede i Cecilies øre hun var god til at slikke pik. Tak far det var en fornøjelse at slikke dig ren, og gav sin fars pik et klem. Slik din mor Cecilie, hun er våd som et vandfald kan jeg se. Ja! Se hvor våd hun er kom det fra sin søster. Ja hun er godt våd i fissen. Selvom hun ikke havde den store erfaring så havde hendes næse opsporet duften, af sin mors fisse da hun lå på knæ foran sin mor og far.

Og slikkede sin far ren, havde det fortalt hende det måtte hun ikke gå glip af. Så hun tog de 3 skridt over til sin mor og gik i knæ. Cecilie begyndte at slikke sin mors inderlår, hvor nogen af safterne var løbet ned af. Da Cecilie havde slikket inderlårene rene og nærmede sig sin mors fisse. Tog Caroline om sin datters baghoved og pressede hende ind mod hendes fisse. Cecilies tunge søgte ned mellem skamlæberne og ned til fisseindgangen, hvor den slikkede løs, ligesom som en killing lapper fløde i sig. Slikker hun godt skat? Ja! Man skulle tro hun var opdraget til at slikke sin mors kusse… Hun ved lige hvor hun skal slikke henne.

Smager din mor godt skat? Ja! Kom det smilende fra Cecilie, hun smager en smule saltet med det er nok din presperm far. Hendes far stod og nød synet af Cecilies tunge lappede sin mors safter i sig. Trine var gået i knæ foran sin far og begyndte at slikke på hans pik, imens hun så over på sin søster. Caroline lænet sig lidt tilbage så hun kunne støtte sin krop med armene bagud mod bordkanten. Hun havde stillet sig så hun stod på skrå ud fra kanten. Hun kunne mærke hun snart ville komme, så hun bad Cecilie om at slikke hende dybere og gnide på hendes klitoris. Cecilie gjorde det bedste hvad hun kunne, og det var nok til at få sin mor til at komme i munden på hende.

Jeg kommer, jeg kommer, skreg hun. Du må ikke stoppe med at slikke din mors kusse skat. Cecilie stoppede ikke. Både Trine og sin far fulgte med hvad Cecilie gjorde da de sagde. Ja! Slik din mor, lad hende komme i din mund. Giv hende dine fisse safter mor, savl hendes hoved til. Kør den af i hendes ansigt, sagde Trine frækt. Da Caroline kom pressede hun sin datters ansigt ind imod fissen, og lod fissen køre rundt i hele hendes ansigt. Mens hun stønnede over mod dem. Cecilie kunne bare tag i mod og var selv ved at være godt liderlig, af alt dette så hun var ligeglad hvad hendes mor gjorde. Caroline trak sin datter op fra sin dampende fisse. Hele Cecilies ansigt var smurt ind i hendes safter. Hvor ser du fræk ud skat, du lyser helt op med det ansigt skat… Tak mor smilede hun frækt tilbage. Smagte mors kusse godt? Ja! Det gjorde den mor, jeg vidste ikke at din fisse kunne smage så godt. Nej! Det gjorde du ikke, men det ved du nu… Ja jeg gør mor. Lad mig slikke mine safter af dit ansigt. Caroline slikkede sin datters ansigt ren, mens hun kikkede frækt på hende.
Da hun var færdig stod de og Fransk kyssede. Cecilies finger søgte hurtigt sine mors bryster som hun stod og krammede. Vorterne fik en tur ligesom sin søster stod nulrede og dem. Nu vil jeg se far banke sin store pik ind i din fisse mor, sagde Cecilie. Ja! Min pik den er klar til at køre ind i din stramme kusse, kom det fra Michael. Ja! Det er mors kusse også til din store stive pik, kom og giv mig et kys DADDY. Michael gik hen til hende og gav hende et langt vådt kys, før han bad hende om at vende sig om. Caroline tog om hans pik og begyndte at gnide hånden op og ned mens de kyssede kikkede hun ham dybt i øjne.

Vend dig rundt din liderlige tæve, nu skal du få fars pik at mærke. Ja! Far giv hende din store møbelbanker, gennem knep hendes snævre fisse. Hun er en liderlig tæve i løbetid, det er pik og ikke alt det plastisk legetøj, sagde Trine. Begge pige havde taget deres tøj af og sad så de kunne se det hele fra deres far og mor. Caroline vendte tilbage til den position som hun stod i da de blev opdaget. Hendes fingre fandt hurtigt fissen, og begyndte at kører sine finger ind og ud. For hun var godt liderlig af at høre sin egen datter snakke sådan. Michael tog om roden på pikken og klaskede den op i mod skamlæberne, klitten og hendes finger. Til den blev godt våd af hendes safter. Hun stønnede svagt i takt med hans slag. Kom nu giv mor din store pik i fissen. Jeg vil have den nu. Men ak nej,! Det var ikke lige det hul han havde tænkt sig, for han vidste hun også godt kunne lide at få den i røven. I et hug. Da hun mærkede pikhovedet tirre stjernen, blev hun klar over det blev ikke fissen. Nåh! Det er bagdøren du gerne vil have? Så uden at sige noget til hende, fik hun den i et hug helt op. Uh kom det fra begge to. Caroline kunne ikke sige noget i 10 sec og lavede store øjne. For den søde smerte og udblokningen af pikken, havde hun helt glemt hvordan det følte. Åh! Hvor jeg har savnet at få pik i røven. Du fylder mit røvhul helt ud, med din store pik DADDY.

Trine & Cecilie kunne ikke tro deres egne øjne, da den pløjede sig helt ind. Så du hendes ansigt? Helt uforberedt var hun, den lille liderlige tæve. Whauw far, bare det var mig der havde fået den. For jeg elsker at få den i røven, sagde Trine. Bare roligt du skal nok også få den at mærke, din frække tøs. Jeg kan ikke vente far smilede hun frækt tilbage. Knep hende i røven hun elsker at få den… Ja! Far knep mit røvhul, du ved mor kan godt lide din pik i røven… Knep mit hul, stønnede Caroline. Ja! Det ved jeg godt din liderlige tæve, stønnede Michael. Far jeg vil smage mors røvsafter på din pik, knep hende få hende til at komme ud over dit store jern, stønnede Cecilie. Michael satte tempoet op. Caroline lå og med den ene hånd på brysterne og legede med sine vorter, og den anden masserede hun sin klit. Han holdt godt om hendes hofter. Hun stønnede højere og højere og var ved at komme. Kom for mig, vis dine døtre hvordan du kommer ud over min pik. KOM NU hvorefter han gav hende nogen slag på ballerne og hårdere stød.

JEG KOOOOMMER NUUUU skreg hun ud i køkkenet. Hele hendes krop rystede af orgasmen, efter et lille minuts tid rejste hun sig op mod Michaels svedige krop. Hun løftede sin arm over hans hoved og tog fat om nakken på ham, og fik det drejet så de kunne kysse hinanden. Hendes øjne lyste langt væk af liderlighed. Tak skat det var lige hvad jeg har savnet. Selv tak skat, svarede Michael letter forpustet. Caroline drejede sit hoved om mod sine tøser. Var det i gerne ville se? Ja! Det var frækt at se fars pik banke ind i din røv og du kom, svarede de. Som du kan se Cecilie fars pik kan gøre en hver kvinde, glad uanset hvilken hul han får den ind. Ja det må jeg sige. Nu vil jeg smage røvsafter far, svarede Cecilie. Da han trak den ud var Cecilie klar igen til at slikke sin fars pik ren for safter. Jeg vil også smage, svarede Trine. Kom her og slik din mors røvhul ren for safter Trine. Trine gik op til sin mor der stadigvæk stod med røven ud fra køkkenbordet.

Uhm hvor smager de godt mor, dit røvhul er helt åben. Gud hvor ser det frækt ud, rejs dig lidt op mor så dine safter løber ned i min mund, sagde Trine. Caroline rejste sig lidt op for sin datters skyld, mens hun spredte sine baller. Slik løs Trine. Stik din tunge ind i mit udspillede hul. Trine stak sin tunge op i hullet, og slikkede løs. Jeg må give Trine ret sagde Cecilie dine safter smager lige så godt som dine fissesafter mor. Det var godt skat, slik din fars store stive pik. Du ser så fræk ud med den i munden, stønnede hendes mor. Jeg vidste ikke vi havde sådan nogen frække døtre, kom det fra Michael. Der var imponeret over hvor fræk de var. Vi må ha gjort noget godt siden de er sådan skat. Ja jeg ved ikke hvor de har fået det fra, men de skal nok gøre deres kærester glade en dag.

Ja vi kan kun håbe på det bedste skat. Åh! Daddy min kusse savner din pik. Kom og tag mig, vis dem hvordan lillemor skal tages. Den er så våd. Cecilie slap sin fars pik, og lod ham gå de 2 skridt over til hende. Trine havde også sluppet sit slikkeri. Caroline havde vendt sig rundt så hun sad på køkkenbordet med spredte ben. Michael gik ind mellem hendes ben og gav hende et våd kys, mens hans hænder søgte op langs hendes lår. Caroline tog fat i hans pik og begyndte at bevæg sin hånd op og ned mens de kyssede. Michael bevægede sig langsomt ned over hendes hals, og gav hver kraveben et kys hvor han søgte. Ned mod hendes højre bryst som han gav et slik og nappede let i vorten, han forsatte over til venstre bryst og gjorde det samme. Da han nåede ned til hendes navle, stoppede han. Han rejste sig op og tog fat i hendes baller og trak hende ned på gulvet. Vend dig rundt så skal jeg slikke dig. Åh! Nej ikke igen stønnede hun, men hun var ligeglad for hun var så liderlig han kunne tag hende i alle stillinger.

Michael gik i knæ og lod tungen glide ned over hendes ballesprække indtil han kom til hendes fisse. Og startede med at slikke hendes klit, han listede en finger ind i hendes fisse. Han vendte den rundt så hans finger søgte op mod hendes g-punkt og begyndte at massér punktet mod den rillede overflade. Der langsomt blev, glatter og bløder af Michael finger. Han havde sin tomlefinger på hende klitoris som han pressede let ind mod den anden finger, så de kørte i modtakt af hinanden. Caroline pressede yderligere sit underliv mod Michaels finger. Hun kunne mærke der ikke ville gå lang tid før hun fik sin g-punkt orgasme, og ville sprøjte lige ned over Michaels finger og ind i hans mund.

Lige pludselig kom hun og holdte godt fast om bordet og skreg. Michael holdte sin mund ind mod den sprøjtende fisse, safterne løb nedover Michaels kinder. Michael kørte sit hoved frem og tilbage mens hun sprøjtede, så hans ansigt blev smurt ind i fisse safter som aldrig før. Whauw far jeg har ikke set en kvinde sprøjte som mor, kun på film ikke leve live, sagde Cecilie. Godt gået far, for fanden min fisse er våd nu, sagde Trine. Kom giv mig din pik, knep mig skat. Vis hvad man skal bruge den til, stønnede Caroline. Cecilie gik hen til sin mor og kyssede hende, hun lod højre hånd kramme hendes bryst mens de kyssede. Caroline viskede til Cecilie hun skulle hjælpe sin far med at styrer pikken, ind hendes drivvåde grotte. Og når hun kunne mærke Michael var ved at komme, skulle Cecilie give tegn til Trine at hun skulle stik en finger op i røven på ham. Cecilie nikkede tilbage til hende.

Michael havde rejst sig op, hans ansigt skinnede af hendes fisse safter. Han holdte om sin store pik, men fik hurtigt hånden væk da Cecilie tog om den. Begge to stod helt op af Caroline, Cecilie lod pikken kører lidt op af sin mors skamlæber. Før hun lod pikhovedet glide ind mellem læberne. Giv hende så far mens hun så på ham, med hendes brune liderlige øjne. Hun har bedt om det. Knep hende med din skønne pik, bank den i bund på hende, sagde Trine. Der gik op bag sin far og lod sine bryster glide op og ned af ryggen på ham. Mens hun lod sine hænder glide nedover hans baller.

Cecilie slap pikken da Michael styrede den hårdt ind i hende. Og gik op til mor. Slik mine patter mens far knepper din spildåse. Caroline vendte sit ansigt og begyndte at slikke på sin datters patter. Mens hun slikkede løs stønnede hun. Knep mig dybere og hårdere. Jeg vil mærke den helt i bund. Michael begyndte at kneppe hende dybere og hårdere med hjælp af Trines vægt. Caroline stønnede højere og jamrede hver gang han ramte livmoder indgangen. Hun kunne mærke hun skulle til sprøjte igen, og det gjorde Michael også så han trak den lidt ud og hårdt ind igen. Det var lige det der skulle til før hun sprøjtede udover hans pik og nosser. Caroline holdte om Cecilies hofter og skreg sin g-punkts orgasme ud mod hendes mave. Michael stødte et par gange hårdere ind i hendes sprøjtende fisse. Han fik hende til at sprøjte igen og igen, han kunne mærke han ikke havde lang tid igen før han ville komme. Og det kunne Caroline også så hun gav det hemmelig tegn til sin datter, som hun skulle give videre til Trine. Trine fugtede sin finger i sin våde fisse og stak den op i sin fars røv, og pressede sine bryster dybt ind i ryggen på ham.

Michael blev overrasket og stødte pikken helt ind i livmoderen på Caroline. Caroline kom igen og skreg sin syvende orgasme ud mod sin datter. Michael kom med et brag og brummede højt. JEG KOMMER, JEG KOMMER tag i mod min sperm. Han sendte den første stråle sperm efter fuldt af de mange stråler sperm. Da Caroline mærkede den første stråle kom hun igen. Ja! Kom i mig, fyld min livmoder op med din sperm, skat. Da han var færdig, faldt han nedover hendes ryg, og krammede hende mens han kikkede dybt ind i Cecilies øjne. Cecilie kikkede liderligt tilbage mod sin far og sagde hvor et smukt og frækt at se jer komme far. Caroline rejste sig langsom op med ham på ryggen, og vendte sit liderlige ansigt mod ham. Hvorefter de kyssede dybt igen. Trine havde vendt sig rundt og var gået i knæ mellem sin far og mors ben. Så hun kunne smage sin fars sperm og sin mors fisse safter. Der var løbet ned af begge deres ben. Hun satte sin tunge op mod sin moders klitoris. Det gav et gib i Caroline da hun mærkede en tunge der, mens han stadigvæk havde sin pik op i den spermfyldte honningkrukke. Caroline kikkede nedover hendes bryster og mave, og så Trine smilede frækt til hende, hun smilede frækt tilbage mod Trine.

Smager vores safter og sperm godt Trine? Ja! Det gør. Far træk dig langsomt ud af mors fyldte fisse, så jeg kan smage din sperm og slikke mors sperm indsmurt plørehul. Vent lidt lad Cecilie også komme til. Cecilie kravlede under sin mors ben, og satte sig helt ned i sin mors fisse safter på gulvet. Ok,! Så er jeg klar kom det fra dybet. Michael trak sig langsom ud. Samtidig med han trak sig ud fulgte der noget af spermen med, da pikken helt ude. Det passede lige med at spermen løb ned i Cecilies åben mund, og den indsmurte pik faldt ned i Trines åben mund. Trine lukkede hurtigt munden om sin fars pik. Cecilies mund var godt fyldt op med sperm. Deres mor som igen havde dukkede sit hoved for at se hvordan det så ud. Slug det Cecilie du må aldrig lade spermen gå til spilde. Cecilie slugte det hele, og lod sin tunge søge op i mod skamlæberne der også var indsmurt af sperm. For fanden de er frække vores tøser, det havde jeg ikke forventet af dem, skat. Nej det havde jeg heller ikke, svarede Caroline. Nåh! Børn smager fars sperm godt? Ja! Den smager sødelig, svarede Trine. Da begge tøser havde slikkede alle de safter og sperm op, flyttede deres mor og far sig så de kunne komme op at stå. Da de var kommet op, gav Caroline dem et vådt kys. Hold op hvor er i frække piger.

Tak mor, du er ligeså fræk som os. Tak Cecilie & Trine svarede hun tilbage. Nå! Jeg tror far og mig trænger til et bad, og det gør i vist også. Ja! Den tror vi på grinede tøserne. Nå! Hvad har i så tænkt at lave i dag? Begge piger kikkede smilene på hinanden og videre på deres far og mor. Ja! Det kunne i godt tænke jer vide men der får i ikke at vide. Men det skal nok blive sjovt, svarede Cecilie. Nå! Det var vist morgenmad vi kom fra, var det ikke sagde deres far. Joh! Det kan der være noget om… Historien fortsætter.

porno med danske piger