Så bliver det ikke bedre

SPAR MANGE PENGE

You turn me on like no other man ever have, og med de ord tog hun hans pik i munden, og lod den glide helt ind i hendes fugtige og varme mund. Hendes tunge slog smut…

SEX I DAG?

Brian landede i LA-X, tre uger med kurser og foredrag i LA, solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen sniger sig op i nærheden af de 37 grader.
Brian var glad for, at han fik lavet det sådan, at han fik tre dages ferie i byen, inden kursuset skulle begynde, en naturligvis total sindssyg taxachauffør, kørte ham hen på hans hotel, samme hotel som firmaet altid brugte, han fik en lille suite på to værelser.
Rart at have to rum, når man skulle være der så længe, og samtidig have en del arbejde, at lave om aftnen.
Men i aften skulle der ikke laves noget seriøst, lidt nede af gaden fra hotellet, lå en fantastisk kinesisk restaurant, han fik et bord og bestilte maden, den var som altid helt unik, betjeningen var også i verdensklasse. Hvilket sikkert også var grunden til, at han somme tider havde set kendte mennesker her, på sine tidligere rejser.
Langsomt slentre han hen af vejen, hen imod hotellet, han gik og slapper af efter den gode mad, men bliver revet tilbage til virkeligheden, af sirenerne fra to politibiler der suser forbi ham.
Brian smider tøjet, tager et hurtigt bad og smider sig på sengen, og endnu en grund til, at de altid bruger dette hotel er, at der er dyner og ikke bare de skide tæpper, som amerikanerne normalt bruger.
Det tager ikke ret lang tid, inden Brian falder i søvn, og drømmer om den hvide sandstrand hundrede meter fra hotellet.
Næste morgen pakker han en lille taske, og går ned i restauranten for at få noget morgenmad, et godt morgenfodder er ikke det værste man kan gøre ved sig selv.
Der var stadig ikke ret mange nede ved stranden endnu, men det skulle der nok komme, han lejede en liggestol, og placerede sig ret tæt ved den lille kiosk, han viste at der tit var nogle pæne piger der serverede der.
Det eneste sted i verden, Brian havde set så mange pæne piger, ud over her på stranden var hjemme i Danmark, det var skønt.
Først på eftermiddagen gik han op på hotellet, hvor han tog et bad og trak i noget andet tøj, og begav sig på ny ud i byen, det var mange butikker og caféer, som han gerne vil kigge lidt nærmer på, han gik bare rundt og nød livet i englenes by.
To tyskere der arbejde ved samme firma, ringede til ham på hans mobil, og spurte ham om han vil med dem ud at spise, de var også kommet til byen et par dage i forvejen, så hvorfor ikke?
De to tyskere Grethe og Birger, havde bestilt bord på en lille restaurant, hvor de vidste at man fik noget af det bedste oksekød der eksisterede, så der kom en flok 600 gram bøffer på bordet, i følgeskab med et par flasker Italiensk Amarone.
Maden var helt fantastisk, selv om der var lidt af et madorgie, Brian vidste godt at Grethe og Birger der begge var gift hver for sig, men at havde et ret hedt forhold, så han regnede ikke med at de vil gøre ham selskab resten af aftnen. Og ganske rigtigt efter et par drinks, på en nærliggende bar takkede de for en dejlig aften, og tog tilbage på hotellet.
Men det skulle ikke ødelægge Brians aften, bøffen var efter hånden ved at være faldet til ro, så Brian tog hen på en natclub, hvor han viste at de spillede noget musik efter hans smag. Og hvor der ofte kom nogle kendte.
De næste par timer tilbragte han på dansegulvet men et utal af lækre sild, men ingen af dem var nogle han virkeligt tændte på, så han forlod bixen lidt før de lukkede, og gik ned at gaden.

Han havde vel vandret en lille kilometer, da han hørte noget larm fra en gyde, kiggede ind og så tre mænd der var ved at flå tøjet af en kvinde, som skreg de bedste hun havde lært.
Brian rystede hovedet en gang ok gik langsom ned af gyden.
”Hey mates what’s going on here?”
“Piss off jerk” var svaret der kom fra en af mændene.
”Comon mates relax on her. Lets go somewhere and get a few beers I’ll pay”, Brian havde på fornemmelsen, hvor det her bar hen ad, så han var glad for, at han ikke havde fået alt for meget at drikke.
”Did I not tell you to piss of?”, en af mændene en høj mager fyr vendte sig imod ham.
”Did you?. Must have slipped my mind”
Den mager fyr havde pludselig en stav I den ene hånd, ”Hey man you gonna regret this”
Brian trak på skulderen og gik nærmere, den høje angreb ham, men Brian undveg slaget af staven, og greb mandens håndled, og kastede han i modsatte regning, og stod selv med staven i hånden.
Den mager mand rørte sig ikke, men hans to venner vendte sig imod Brian.
”Im gonna tear you another one, motherfucker!”, denne fyr var ret høj og små fed, mens den tredje var normal af bygning og på Brians højde.
De angreb han samtidig, Brian blokerede et slag fra den ene og skubbede ham over i den anden mands angrebsbane, så de tumlede sammen.
Den mindste kom hurtigt op igen, og gik igen på Brian, igen blev han blokeret, men denne gang hamrede Brian sin næve ind i mandens solarplexus, og han faldt stønnene sammen.
Den store fyr kom tromlende hen imod ham, men en hurtig bevægelse, og Brian have fat i hans håndled, et hurtigt slag op under hagen, fik manden til at svæve gennem luften, for blot at lande fladt på ryggen.
Han gik hen til kvinden, og hjalp hende på benene.
”Are you hurt?”
“No, I think that I am ok” Hun så på ham med nogle fantastiske brune øjne.
”Thank you for your help”
“Hey no problem, any one would have done that”
Hun rystede på hovedet, “No… they would not”
”Any thing else I can do for you?”
“Yes there is, I don’t want any one to know about this, so I can’t go back to my hotel”
Hun så ham lige ind i hans øjne.
”Can I stay with you until tomorrow? Please?”
Hvem kunne sige nej til sådan en smuk ung kvinde I nød?.
Han ringede til Birger, og kom til at snakke med Grethe, og aftalte at pigen kunne låne lidt tøj af hende.
Tilbage på hotellet, fik pigen et bad og noget rent tøj på, hun var smuk, hun var meget slank men hendes latinamerikanske baggrund, fornægtede sig ikke, hun havde en røv som mænd… og kvinder ville dø for.
Grethe gik tilbage til deres værelser, så Brian var igen alene med pigen.
”Sorry but why did you not want to go home?”
Hun tog en dyb indånding.
”I am singer, amybe you heard about me, my name is Charkira” Brian var ved at slå sig selv, hvor tit have han ikke siddet og savlet over hendes lille gude krop i videoer over MTV.
”And if my bodyguards finds out about this I will never again get the chance to go out alone.”
“Ok that is fair, but my hospitality has a price”, han kunne se, at hun blev lidt bange.
“No no relax I just what to have dinner with you tomorrow evening if you got the time”
Hun smilte og grinede, utroligt hvor smuk hun var.
Han redte senge op til hende, og tog den ene dyne og et tæppe, for at gøre sofaen klar til sig selv, og de gik begge i seng.
Brian vågnede lidt efter.
”Wake up please Brian please”
“Ehh what?”
“Would it be too much to ask you to sleep next to me, I would make me feel more safe?”
Han rystede søvnen af sig.
”Sure ehh, are you sure I mean I am a stranger?”
“Well you maybe saved my life so I think I can trust you?”
De smilte begge, og Brian flyttede ind I sengen, ved siden af hende. Hun gik ud på toilettet og Brian så for første gang hendes gude skønne røv, og den hvide g-streng, var bare med til at sætte den i relief.
Da hun kom tilbage, trak hun sin t-shirt af, og kravlede ind under dynen.
De lå lidt og sludrede, da Brian pludselig mærkede, hendes ene fod på hans lår, man han sagde ikke noget.
Langsomt bevægede foden sig op ad låret, og nåde grænsen af han tights, de snakkede ikke længere.
Han kunne mærke at hun bevægede sig, og pludselig var det ikke en fod, men en hånd der lå på hans lår.
Den lille kolde hånd berørte flygtigt hans stive pik, men bevægede sig op af hans mave, han koncentrere så meget om hånden, at han ikke havde lagt mærke til, at hun havde flyttet sig endnu mere, så han fik et chok da hun kyssede hans læber.
Mange tanker fløj gennem hovedet på ham, skulle han lege med, eller skulle han stoppe hende, det var jo lidt af en underlig situation, måske var det aftnens begivenheder, der fik hende til at være som hun var, men hun var for lækker, var hun gift?, hvilken røv, hvordan ville hun reagere i morgen, når hun fik det hele lidt på afstand.
Men hendes lille tunge, der legede med hans læber var dråben, der fik bægeret til at flyde over, og han kyssede hende igen.
Hun begyndte at slikke og kysse sig vej, ned over hans brystkasse, og cirklede rundt om navlen. Huden blev mere og mere følsom, jo længer hun kom ned, med begge hænder trak hun hans tights ned, og hans stive pik ramte hende på kinden.
Da hun havde fået hans tights helt af ham, begyndte hun at kysse sin vej op ad hans ben, og han kunne ikke holde et suk tilbage, da hendes varme og bløde læber, kyssede hans stive pik.
”You turn me on like no other man ever have” og med de ord tog hun hans pik i munden, og lod den glide helt ind i hendes fugtige og varme mund.
Hendes tunge slog smut hen over pikhovedet, og hendes lille hånd legede med hans store nosser, Brian kunne ikke andet, end bare stønne af bare fryd, nok var hun en god sanger, men hendes evner til at sutte pik, var ikke mindre end ekvilibristiske.
Hendes tunge var over alt, lige bag pikhovedet, op og ned af skaftet, på nosserne, smut over hans røvhul, der var ikke noget der undgik hendes tunge.
Brian kunne mærke at det var ved at være op over, og hans stønnen bar tydeligt præg af det.
Hun begyndte at sutte ham, med lange og dybe sut, som hun langsomt satte farten op på, det gik ikke længe. inden han måtte overgive sig, og kom som et springvand i munden op hende, spermen bankede sig vej gennem pikken på ham, efter fulgt af en bølge af nydelse, der ikke kunne beskrives, hele universet åbenbarede sig for ham.
Da han kom til sig selv suttede hun stadig på hans nu knap så stive pik.
”Crist that was wild, I have never been blowen like that before, that was grate”
“Thanks that was the least I could do for you my hero”, de lo begge.
Hun kravlede op til ham, og de kyssede hinanden, Brians hænder gik på oplevelse, rundt omkring på hendes fantastiske krop, og langsomt baksede han hende, over så hun lå på ryggen, hendes små faste bryster, med de helt fantastiske stive vorter, kunne han ikke modstå, og lod tungen lege dem på skift, han kunne mærke at hun fik gåsehud, over hele kroppen.
Han vendte hende om på maven og kærtegnede hendes ryg, mens han bevægede sig ned imod hendes fantastiske røv, han kyssede hendes baller, krammede dem, bed let i dem, langsomt trak han trusserne af hende.
Han kyssede langsomt op af hendes inderlår, hvilket fik hende til at sprede sine ben mere og mere, mens han nærmede sig hendes fisse.
Men inden har kom helt der op stoppede han, trods hendes kraftige protester.
Langsomt vendte han henne igen og kyssende hende, og lod en finger bevæge sig over hende glatte skamlæber, fingeren blev hurtigt fugtet af hendes safter, han tog fingeren op og brugte den til at fugte den ene brystvorte med, som han derefter slikkede ren, han gentog det med den anden, hvor efter han begyndte at kysse sig vej ned over hendes mave.
Han stoppede lidt op og legede med den smalle stribe hår der var tilbage på venusbjerget, men til sidst fandt hans tunge vej ned til hendes fugtige fisse, han undgik med vilje at røre hendes klitoris, men koncentrere sig om hendes skamlæber og skedeindgangen.
Hun begyndte at vride sig mere og mere, og hendes stønne tog også til i kraft, og da han med hurtige bevægelser lod tungen spille hen over hendes klitoris kom nu i en kraftig orgasme, bølger af ild og lyn spredte sig til hele hendes krop, hver en muskel, hver en sene, hvert sans blev spændt og stimuleret til det yderste, hun mærkede alle negative følelser og energier forlede hende for at blive udskiftet med glæde og tryghed.
Et tæppe af varme bølgede ind over hende, og langsomt begyndte hendes krop at slappe af, og en følelse af velvære overmandede hende totalt, aldrig havde hun været så afslappet og tryk som hun var lige nu!
Med et saligt smil og en følelse af velvære åbnede hun sine øjne for at se lige ind i hans, og disse smilende øjne fik hende til at slappe endnu mere af.
Brian havde holdt hendes lille krop mens hun i kramper følte orgasmen bølge gennem hendes krop, hun var så smuk når hun kom, og det var utroligt hvor stærk den lille krop var, hun havde været ved at smide ham ud af sengen.
Men nu lå hun der og slappede af med dybe åndedrag og langsomt genvandt kontrollen over sin krop. Langsomt lagde han sig ned ved siden af hende, og kyssede hendes pande og kærtegnede hendes bryster gnaske let, han kunne simpelt hen ikke lade være.
De lå længe og halv blundede, han kunne pludselig mærke hendes lille hånd på hans lår, og langsomt bevægede den sig hen imod hans halvstive pik.
Efter kun få sekunders berøring far han så stiv som aldrig før.
”I want to feel you inside me” Hun stirrede ham lige ind i hans øjne.
”I want you to fuck me like you never fucked any one before”
Hun bukkede sig hurtigt ned og tog hans pik i munden, efter nogle få dybe slik, stillede hun sig på alle fire med sin fantastiske røv lige hen i mod ham.
”Take me!”
Han kyssede hendes faste baller, og lod tungen arbejde rundt i fissen på hende og lod den trække et vådt spor op til hendes lille stjerne, hun vred sig af fryd over hans behandling.
Langsomt rettede han sig op, tog sin pik i hånden og bevægede hovedet rundt mellem hendes skamlæber, pikken blev hurtigt fedtet godt til af hende rigelige safter, og langsomt trængte han op i hendes stramme indre.
Hun tømte sine lunger helt for luft, da han langsomt borede den store grove pik helt i bund på hende, der holdt han den et par sekunder for at nyde det stramme fisses varme og den nærhed der var mellem dem.
Langsomt trak han den næsten helt ud for at støde den op igen, han forsatte det langsomme tempo, selvom hun begyndte at vride sig under ham og hun stønnede højere og højere på spansk, som han ikke forstod noget af, men det virkede ikke til at det var noget negativt der kom ud af munden på hende.
Han nød synet at hvordan hun vred sig, og svajede i ryggen, og hvordan hun kastede hovedet fra side til side så hendes smukke lange hår stod i en vifte om hende.
Aldrig havde hun følt sig så fyldt ud, og selv om hun viste at hun burde føle smerte, var det udelukkende velvære, glæde og fryd der fyldte hende, hans langsomme stød fik hurtigt hendes selvkontrol til at forsvinde og instinkterne til at tage over, det eneste hun hendes sanser kunne opfatte var hvad hendes fisse sagde hende, hun var totalt omslugt af lidenskabens flammer.
Hun mærkede hvordan bølger af fryd og glæde igen begyndte at sprede sig gennem hele hendes krop, og hvordan hun totalt mistede kontrollen og lod sig give hen, hun kunne mærke sig selv skrige og stønne, det var som om hun observerede sig selv ude fra, og hun kunne lide hvad hun så.
Brian kunne mærke hvordan fissens kramper masserede hans pik, da hun kom, men han forsatte sit langsomme arbejde indtil hun lå flad nede på snegen under ham.
Han begyndte at kærtegne hendes baller og ryg.
”You are so beautiful my dear, so pretty.”
Mens han kærtegnede hende blev han ved med at sige søde ord til hende, selv om han bare havde lyst til at sprede hendes ben og gennem kneppe hende hold han sig tilbage for at give hende tid til at komme sig.
Hun vred sig af velvære og rullede rundt mens hun væltede ham rundt på ryggen, og langsomt kravlede op på ham, langsomt sænkede hun sig ned over hans store grove stav, hun lukkede sine øjne mens hun mærkede hvordan den store pik banede sig vej op i hende, hun kunne ikke holde et langt suk tilbage.
Aldrig havde hun været så liderlig før, det eneste hun sansede var hendes lyst til at havde den store pik dybere i sig, og mærke dens grove struktur bevæge sig frem og tilbage.
Langsomt red hun ham, han lod sine hænder kærtegne hendes mave og bryster, han nappede let i brystvorterne, hendes hud var glat, og fugtig, han bukkede sig op og slikkede lidt at sveden af hendes ene bryst.
Han krammede hendes baller mens hun red ham langsomt, og han lod en finger ganske kort kærtegne hende stjerne, hun stønnede højt og vred sig på hans pik, aldrig havde han været sammen med en pige der kunne vride sin krop som hende, han blev enig med sig selv at det sikkert var hende latinamerikanske baggrund der skinnede i gennem.
”Dear I want to se you ride me in another way”
“What ever you want dear”, svarede hun.
Han satte sig på kanten af sengen, og sprede sine ben, hans pik stod lige op I luften.
”Come and sit down with you back towards me, with you legs between mine.”
Langsomt sænkede hun sig ned over pikken igen, og det syn der mødte ham var fantastiks, den lækreste røv af alle, kunne han se glide ned over hans pik, ballerne var spændte og runde, han kunne bare læne sig lidt tilbage og nyde.
Hendes efter hånden fugtige hår bølgede frem og tilbage over hendes ryg, han kunne ikke holde hænderne for sig selv, og kærtegnede hendes ryg og baller.
Pludselig som lyn fra en klar himmel krampede hun igen, og faldt om på gulvet.
Han samlede hende op og lagde hende på sengen, han kyssede hende blidt og kærtegnede hendes ansigt, hun åbnede langsomt sine øjne, dybt i hendes brune øjne kunne han kun se velvære, og en bølge af glæde lød gennem ham.
Uden at sige noget spredte hun sine ben og tog fat i hans pik, som hun overhoveder ikke kunne nå rundt om, og trak den hen i mod hendes fisse, han pressende den langsomt op i hende.
Hun slyngede sine arme og ben omkring han for at få han dybere op og for at han ikke skulle trække sig ud, langsomt begyndte Brian at kneppe hende.
Hele tide satte han farten en lille smule op, hun stønnede og han kunne heller ikke holde støn og suk tilbage mere, han tænkte ikke længer på hende, men kun sig slev, han kunne mærke at han var ved at komme, og kunne høre hende tigge om mere.
Hendes negle borede sig ind i hans baller, mens hun stønnede ”YES!… YES!”
Brian kunne mærke orgasmen komme, nydelsens bølger eksploderede fra hans pik og rundt i kroppen, bølger at kramper bankede gennem hans krop, pikkes rytmiske sammentrækninger var det eneste der styrede hans krop, velvære og fryd flød gennem han krop, mens han pumpede sin sperm ud dybt oppe i denne smukke skabning.
Da hun mærkede at han kom, overgav hun sig også, og hendes krop tog igen magten over hende, hele universet drejede sig bare om de to, og hun kunne mærke ham tømme sig i hende, hvilket kun øgede den velvære det bølgede frem og tilbage i hendes krop.
De faldt sammen i hinandens arme og faldt hurtigt i søvn.
Hun vågnede ved duften af kaffe, han stod ved side af senge med en bakke, med morgenmad, hun smilte, og nød den tilstand af total afslappethed hun var i, hun følte sig tryk og glad.
De spiste og hyggesnakkede længe, Brian rejste sig for at fjerne bakken, og hun rejste sig sammen med ham, igen kunne han ikke lade være med at beundre hende perfekte krop, side om side gik de ud i han lille køkken, hvor han stillede bakken fra sig.
Han mærkede hendes hånd lukke sig om hans igen stive pik, og trak ham hen imod badeværelset.

porno med danske piger