Lær kama sutra og få glæde af kroppens hemmelige lystzoner

Lær kama sutra og få glæde af kroppens hemmelige lystzoner

SPAR MANGE PENGE

Maksimer den erotiske nydelse på alle stadier i jeres forhold. Berig jeres elskov ved at glide fra en stilling til den næste – og til den næste!

Genoplev den ultimative håndbog om eksotisk sensualitet for moderne elskende. Enhver stilling, kys, kærtegn er vist med smagfulde fotos for at ophidse og inspirere. Tag del i den fantastiske nydelse fra verdens bedste sexmanual, vist og beskrevet skridt for skridt.

Set med vestlige øjne opfattes “Kama Sutra” af mange i dag som en slags sexmanual, men den er meget mere end det; “Kama Sutra” er en guide til det gode liv, og udover den meget kendte beskrivelse af samlejestillinger kommer teksten også ind på kærlighedens natur, ægteskabet, familielivet og meget andet, der har forbindelse til nydelsen.

Kama Sutra er betegnelsen for en bog skrevet mellem det 2. og 5. århundrede af en indisk forfatter ved navn Mallanaga Vatsyana. Bogen er en af de mest betydningsfulde sexhåndbøger, der nogensinde er udgivet. I Den ny Kama Sutra genfortolkes Vatsyayanas tanker og opdagelser i ord og billeder for en ny generation. Bogen tager læseren gennem et stort udvalg af seksuelle nydelser lige fra kroppens hemmelige lystzoner, stillinger, forelskelse og kunsten at tiltrække en partner til oralsex. køb en Kama Sutra bog og få glæde af de gamle skrifter.

Billeder fra den originale Kama sutra bog.

Man har brug for at prøve nye stillinger for at få sexlivet i omdrejninger. Hvem ved, måske der en ny stilling du ville ønske du havde kendt for længe siden.

kama sutra er en inspirerende gennemgang af østens sensuelle visdom. Den hjælper det moderne par til at forny sexlivet med et helt nyt repertoire af spændende stillinger og til at opnå nye højder af tilfredsstillelse og ekstase.

Flygt fra vaner og gå på jagt efter nye kødelige fornøjelser. Par for en aften eller et helt liv, alle undskyldninger er gode for at blande erotik og sanselighed, kærlighed og sensualitet, kærtegn og udførelse.

SEX I DAG?

Den Nye Tantra – Forny Din Seksualitet

“Den Nye Tantra” er skrevet af den danske kvindelige forfatter Anne Sophie Jørgensen. Bogen besvarer bl.a. spørgsmålene: Hvad er  tantra? Og hvordan kommer man “igang” med Tantra? Den Nye Tantra har modtaget nogle flotte brugeranmeldelser og kan bestemt anbefales.

 Det mener eksperterne om bogen “Den Nye Tantra“:

“Det var med stor spænding af jeg gik i gang med at læse bogen “Den nye Tantra”. Tantra som begreb er meget in for tiden, men definitionen af tantra som begreb er meget svævende alt efter, hvem man spørger. DET er man slet ikke i tvivl om, når man har læst de første 10 sider. Bogen henvender sig både til singler og par, som privat læsning eller til undervisningsbrug. Den er nem at læse, overskuelig og er fyldt med rigtig rigtig god viden, øvelser og små anekdoter til eftertanke. Forfatter Anne Sofie brænder tydeligt igennem med sit hjertebarn, og der er ingen tvivl om hendes passion.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, der ønsker mere nærvær, dybde og kærlighed.”

Maj Wismann
Sexolog og ParterapeutDen Nye Tantra - Forny Din Seksualitet

“Jeg havde ikke mere end lige læst bogen “Den nye Tantra”, før end jeg straks læste den igen.

Bogen er ideel til alle, der er nysgerrige på tantra og den er et godt redskab, hvis man ønsker at komme endnu dybere i sit parforhold.
 
Jeg vil til jer, der er i parforhold, anbefale, at I starter med læse bogen op for hinanden, taler om bogens indhold og herefter lave nogle af de øvelser fra bogen, I synes om.

Rigtig god fornøjelse.”

Katrine Berling
Sexolog og Orgasmeekspert

 

 

 

porno med danske piger