Strap-on-dildo brugt af sportudøvere for at vinde (VIDEO)

Strap-on-dildo brugt af sportudøvere for at vinde (VIDEO)

SPAR MANGE PENGE

Dildo Sport – Det bedste sportstilbehør, der hjælper dig med at vinde stort!

Det er forbudt at bruge EPO og andre sportsfremmende stoffer, og du må heller ikke bruge de nye hurtigere Nike sko, men heldigvis er nogle kreative og har fundet et hul i regelsættet. Brug selv en strap-on når du skal spille sport, et våben med vindergaranti som din modstander aldrig har set før!

Dildoguide fornysgerrige nybegyndere og de legelystne!

STRAP-ON-DILDO VIDEO FRA SPORTSVERDENEN

SEX I DAG?

STRAP ON & HARNESS

Her finder du et kæmpe udvalg af strap ons, harness og dildoer til harness. Det perfekte legetøj til jer, der gerne vil give jer i kast med pegging eller dominanslege.

Strap-on Sæt med Vibrerende Dildo 20 cm

En påspændingsdildo – også kaldet en strap-on – kan bæres af både mænd og kvinder. På samme vis kan også både mænd og kvinder være modtager af dildoens velstimulerende effekt.

Uanset hvem der får fornøjelsen af denne rolle, skaber en påspændingsdildo nye sexoplevelse af stor nydelse for begge parter. For eksempel giver den jer mulighed for at eksperimentere med at bytte roller som modtager og giver. På denne måde kan en påspændingsdildo føre jer til nye seksuelle oplevelser og frække stillinger.

Der findes mange forskellige typer påspændingsdildoer, der kan bruges på forskellig vis. Nogle er til anal brug, andre til vaginal. Andre igen kan anvendes til begge dele.

Der er derfor ingenting, der hindrer jer i at finde lige netop den påspændingsdildo, der passer til jeres lyster.

porno med danske piger