På gården hos min ex-kæreste del.2 stuepigen på arbejde

SPAR MANGE PENGE

Hun ydmygede og befalede mig at holde mine hænder på hver sin røvbalde, hvorefter hun tog slangen ud og hurtigt pressede hun den store dildo op…

Døren var låst og efter nogen tid hørte jeg en rumstere ovenpå med støvsugeren. Lidt efter  blev døren til mit værelse åbent og i døren stod en muskuløs stuepige og sagde, op i seng med dig så jeg kan vaske gulv og gøre rent inden jeg skal igang med dig.

Hun tørrede alt af, gjorde toilettet rent og vaskede gulv, og gik så og kom tilbage med en rengøringsvogn som hun stillede ved siden af sengen.

Jeg hedder Pia sagde hun, og da det er første gang jeg ser dig, skal jeg lige undersøge dig grundigt, så jeg kender dig bedre, hvorefter hun går og kører en gynækologbænk ind i på værelset.

Jeg fik ordre til at lægge mig på bænken og lægge benene op i bøjlerne, som blev bundet stramt fast med læderremme. Hænderne blev også bundet fast langs bænken. Da jeg vred og sled mig for at komme fri fik jeg et mavebælte spændt stramt på og under bænken så jeg lå totalt fastspændt.

Hun begyndte at undersøge mit røvhul med gummihandsker påført vaseline, og efter og noget tid presser hun en butplugg i røven. Hun griner og sagde at jeg fra nu af altid skal have en but-plug i røven, for det er der magten sidder, og når du har en dildo siddene i røven er du det mest medgørlige dyr der findes siger hun.

Så finder hun en flaske frem og begynder at blande en eller anden væske, jeg  lå og følte mig som et værre skrog og jeg klagede og stønnede samtidig med jeg forsøgte at vride mig fri fra remmene.

Hun gav mig en gummibold i munden, som hun bandt fast med en læderem i nakken, og sagde nu kan du råbe lige så meget du vil, det lyder alligevel kun en ynkelig rallen, så hold nu kæft.

Jeg ser en beholder med en varm væske blev hængt op i stativet, og jeg prøvede  desperat at befri mig for de snerrende remme. Hun griner og siger stop nu det, for det er umuligt for dig at komme fri, og her er det mig de bestemmer når jeg gør rent, og det skal du nok få at føle siger hun.

Hun tog igen sine gummi handsker på og tager butpluggen ud af min røv, og sikrer sig den stadig er udvidet.

Hun tager en slange som hun fører ind i hullet og åbner ganske langsomt for hanen. Den varme væske gør sin virkning. jeg spændte i hele kroppen, men intet kunne forhindre væsken i  at i løbe ind i endetarmen. Hun smilede hånligt til mig, og lagde hånden på  min mave for at mærke hvordan den langsomt fyldes. Det tog sin tid, men snart var beholderen tom.

Det morede hende at se, hvordan jeg krampagtigt prøvede at holde på vandet.

SEX I DAG?

Hun sagde at hvis jeg taber så meget som en dråbe på bænken eller på gulvet, så vil jeg få en tur med spanskrøret, og blive tvunget til at slikke op efter mit svineri.

Jeg turde ikke røre mig af frygt for at svine, og efter lidt tid tager hun bolden ud af munden og løsner mine remme, og jeg fik besked på at vende mig om og vende røven.

Hun ydmygede mig ved at lade med min strittende røv strittende op i vejret, og hun befalede mig at holde mine hænder på hver sin røvbalde, hvorefter hun tog slangen ud og hurtigt pressede hun den store dildo op igen, uden at jeg tabte vandet.

Jeg blev befalet at stå ned på gulvet, og hun grinede højlydt da hun sagde jeg skal gå hen til skabet og finde et par gummibukser, som jeg fik besked på at tage på foran hende.

Nå sagde hun, nu sker der ikke noget hvis uheldet er ude. Mit ansigt blev mere og mere anstrengt, stuepigen satte sig på gynækologbænken med spredte ben, og befalede mig at sætte mig foran hende på knæ og tage bukserne af hende og slikke hendes våde trusser

Da jeg sætter mig ned skete ulykken, jeg tømte hele indholdet ud i gummibukserne. Jeg blev helt rød i ansigtet af skam, og stuepigen skændte på mig som en lille dreng der er for stor til at gøre i bukserne.

 Men jeg slap ikke for at slikke trusserne som jeg havde fået besked på. Det svulpede godt .i mine bukser,

Da jeg jeg stak hovedet ind mellem hendes lår.

 Jeg var super god til det, og snart fik hun en orgasme og klemte benene stramt fast om mit hoved, alt imens hun grinede og begyndte at lade vandet det varer lidt før det gik op for mig hvad hun var igang med.

Jeg gispede efter vejret for hendes ben omsluttede helt min næse og mund.

Hun gav slip på mig pressede mig ned i siddende stilling, og hun krænger mine gummibukser af mig

så alt mit varme tis vælter ud i en kaskade over mig.

Så tog hun sine våde trusser af, og kom dem i munden på mig og sagde, sug nu godt i dem og ny min saft.

Jeg var drivende våd, både indvendig og udvendig, og fik besked på at gøre rent efter os. Hun kører rengøringsvognen og gynækologbænken ud, og befalede mig at mine gummibukser og gulvet skal slikkes helt rent, og næste gang hun kommer vil hun syne arbejdet.

Hun sagde høfligt farvel og tak for idag, du skal vide at jeg elsker lavment og at se ynkelige brustige fyre lide for at undgå vandet går på dem, men du skal vide det er kun mig der bestemmer hvornår det sker.

Idag fik du kun en liter, men du skal nok lære at tåle mere på den hårde måde.

De kommende dage fik jeg hver dag serveret lækkert mad i værelset og det var ikke meget jeg så til min ex-kæreste eller andre i huset.

 Senere på dagen kom min ex-kæreste ned med mad til mig, og spurgte om jeg var tilfreds med stuepigen og rengøringen.

Ja sagde jeg stille, godt sagde hun, så må du hygge dig og have en god aften når vi har spist skal vi til bridge aften, så du må passe på huset alene.

De næste dage fik jeg mad serveret hver dag i værelset af min ex-kæreste eller hendes kæreste, og hvor mange dage jeg boede hos dem ved jeg ikke

porno med danske piger