Tvangsorgasme “mod” sin vilje! (FORCED ORGASM)

Tvangsorgasme “mod” sin vilje! (FORCED ORGASM)

SPAR MANGE PENGE

Oplevelser med Tvungen Orgasme i film tekst og billeder.

Tvunget til, at komme og til sex imod deres vilje.

En tvungen orgasme er en del af en samtykkende BDSM eller kinky seksuel leg, hvorved en person indvilliger i at blive tvunget til orgasme på en måde, som er uden for deres kontrol.

Den person, der bringes til ufrivillig orgasme, vil typisk blive sat i fysiske begrænsninger for at fratage dem evnen til at kontrollere begyndelsen og intensiteten af ​​orgasme, og for at øge følelsen af ​​hjælpeløshed, en situation, som nogle mennesker oplever seksuelt ophidsende .

Med den samtykkende partner tilbageholdt og ude af stand til at stoppe med at blive seksuelt stimuleret , vil den aktive partner stimulere deres kønsorganer og andre erogene zoner, indtil den bundne partner bringes til orgasme, og nogle gange længere.

Den bundne partner er åben for en bred vifte af seksuel stimulering, herunder vaginal , oral eller analsex . Tvungen orgasmer kan fremkaldes ved manuel stimulering af kønsorganerne med hænder, fingre eller tunge, men også med dildoer og vibrator, hvor du styrer hvornår hun skal have lov til at komme og få sin længe ventede orgasme.

SEX I DAG?

Lad din partner tigge efter endnu en orgasme.

Hendes øjne havde det fugtige, drømmende blik som næsten alle piger har, lige før de får orgasme. Med hænderne lænket på ryggen kunne hun ikke nå sin fisse og derfor ikke selv fremkalde orgasmen. Hun så bedende på mig….

Opnå fuld kontrol over hendes endeløse orgasmer med det flotte Forced Orgasm orgasmebælte fra Kiotos Leather.

Det justerbare læderbælte passer til alle standard Magic Wands, og er lavet til at holde vibratoren på plads og “tvinge” hende til at komme igen og igen. Indtil du mener hun har fået nok.

Bæltets O-ringe i rustfrit stål gør det nemt at fiksere hænderne ved hjælp af f.eks. håndjern eller manchetter, hvis hun har svært ved at holde fingrene for sig selv.

Kan også bruges solo til fræk onani, så hænderne er frie til at stimulere bryster eller andre dele af kroppen, mens vibratoren gør arbejdet.

Bemærk: Magic Wand Vibrator medfølger ikke, kan købes i shoppen.

 

Dominans historier hvor kvinder tvinges til orgasme & sex.

porno med danske piger