Demomodel: Master BDSM Stol til VILD lav pris!

Demomodel: Master BDSM Stol til VILD lav pris!

SPAR MANGE PENGE

Køb brugt sexlegetøj og spar mange penge!

Der er ikke ofte man ser folks brugte sexlegetøj til salg på DBA eller markedspladsen på Facebook, det er nok de færreste er vil udstille deres sexliv offentlig og nok også de færreste der har lyst til at overtage andres slidte dildoer og fleshlight. :mrgreen: Men med nogle ting gør det ikke noget, som feks. ved denne Bdsm bænk, der er så godt som ny, men til en ufattelig god pris.

DET ER NU TID TIL AT UDVIDE JERES SEXLIV!

Master Series Extreme Obedience BDSM Stol

Fiksér din trængende submissive partner og tving dem til at adlyde dine ordrer med denne Extreme Obedience stol fra Master Series. Uanset om din partner sidder eller ligger, spreder stigbøjlerne benene vidt fra hinanden, så du har adgang til alt det, du vil have fingrene i.

Stolen byder på en skøn blanding af komfort og kink. Brug det justerbare ryglæn til at positionere din partners krop i frække stillinger. Benene kan fikseres med stropper, så de bliver lige der, hvor de skal.

Den solide ramme kan både modstå voldsomme bevægelser og langvarig leg. Det vatterede design gør stolen til et behageligt sted at sidde, imens man modtager mindre behagelig stimulation, såsom slag og klask.

SEXMØBLER TIL SEXLEGE

Sexmøbel er møbler, der er designet til at forbedre din seksuelle oplevelse. De kommer i forskellige former og designs, der er skabt til at imødekomme dine sensuelle behov.

Et sexmøbel fås i mange forskellige typer og fælles for dem, er, at de giver mulighed for enten helt nye positioner eller mere afslappende nydelse. Der kan være fysiske begrænsninger for, hvad man har mulighed for at gøre, men med et sexmøbel kan dette aflaste vægt og herved prøve helt nye positioner eller blot holde samme position i længere tid. Det er helt fantastisk og skal prøves!

Louisiana Lounger Sexmaskine 4 in 1 Bangin Bench SexStol
Frækt sexmøbel fra You2Toys. Perfekt til intime stunder alene eller sammen med en partner. Med 4-In-1 Bangin Bench Sex Stol får du et alsidigt sexmøbel, der tager din nydelse til nye højder. Du kan bruge dette BDSM-møbel alene, eller du kan invitere din partner med i legen

SE ALLE SEXMØBLER I SHOPPEN

Kan også bruges sammen med en sexmaskine 

porno med danske piger