Dowson Hill Pussy Supply del.2

SPAR MANGE PENGE

Hendes ungpigefisse føltes våd og villig og hun udstødte et lille mopset skrig da fingeren lod sig glide op i hende – så er der frisk fisse, storsmilende gamle Sneed…

Kapitel 2 – Uddannelse og træning – Gamle Sneed havde ligget søvnløs en stor del af nattet og spekuleret på hvad det var der foregik oppe i dan gamle udlejede produktionshal – skulle han kontakte den lokale sherif og bede ham undersøge sagen med risiko for repressalier fra den mexikanske lejer, eller skulle han selv rette henvendelse og forhøre sig direkte på stedet. Det havde været ham en svær beslutning, men han fandt det mest rigtigt at troppe op på stedet og få en forklaring.

Det var næste dag lidt op af formiddagen da gamle Sneed begav sig de ca. 500 m. hen over det kuperede terræn til den gamle tyrestation. Han ville have afklaret hvad man foretog sig om natten på stedet og stod nu og ventede på at hans banken på døren blev hørt og døren lukket op.

Alle tyreboksene stod tomme og pigerne var for længst gennet op og var i fuld gang med deres daglige rutine. Først havde de været igennem et tiltrængt brusebad hvor de havde vasket alle den forrige nats efterladenskaber af ud af kroppen – dernæst havde de alle fået tildelt forskellige produkter til personlig pleje, hvorefter de med stor interesse havde fået udleveret deres nye klæder

som mest af alt nærmest var kostymer af korte tætsiddende minikjoler der ikke overlod meget til fantasien. Alle pigerne sad nu i deres respektive undervisningslokaler og var lige gået i gang med deres daglige lektion, da Snake blev kaldt ned til porten ved produktionshallen for at møde gamle Sneed.

Snake havde via kartellets research et godt kendskab til gamle Sneed og vidste at han var en god kunde hos de lokale bordeller i omegnen, og ofte havde fået leveret helt unge kvinder til at fornøje sig med. Han var derfor helt tryg ved at mødes med Sneed, og vidste lige præcist hvordan han kunne bestikkes, da han åbnede den tunge dør og viste ham ind i den gamle produktionshal.

Snake smilte lystigt da Sneed fortalte om sit forehavende og tog ham kærligt ved skulderen og begyndte at vise ham rundt og forklare hvordan tingene foregik på dette sted. Efterhånden som det gik op for gamle Sneed hvad det drejede sig om, og han så de ombyggede tyrebokse og andre faciliteter, var det ikke mere hans hjerne der traf beslutninger men derimod hans pik, som nu var ved at vågne op af sin dvale..

Snake tilbød en aftale hvor Gamle Sneed hver aften kl. 22:00 kunne komme forbi og udvælge en ung tøs som han kunne tage med hjem og underholde sig med, for så at aflevere hende tilbage tidlig den næste morgen – hans kulle så til gengæld holde tæt og betragte det som en fabrikshemmelighed hvad der foregik på stedet, og ligeledes frivilligt stå til disposition såfremt man i produktionslinein manglede ekstra mandskab.

Sneed havde med stor interesse tjekket de piger ud som befandt sig i de lokaler han havde fået forevist, og fælles for dem alle var at de var unge og smukke – ikke mindst i deres frække outfit hvor de korte cockteasekjoler ikke kunne hindre udsynet til deres hotte og veltrimmede misser.

Gamle Sneed var ikke i tvivl – aftalen varen realitet.

Inden han forlod stedet gav Snake ordre til at nogle af pigerne blev linet op på en lang række som Sneed skulle inspicere og hvorfra han så kunne udvælge sig sin udkårende for den kommende aften og nat.

SEX I DAG?

Sneed spadserede som en anden general forbi de kønne unge piger og standsede op udfor en ung teenager – rundt om sin smukke hals havde hun et tyndt læderhalsbånd med et ovalt hvidt vedhæng hvorpå der med sorte tydelige bogstaver stod nr. 66. ” et rigtig godt valg ” smilede Snake ” hun er en af de nye der ankom i aftes, og blev topskorer med 51 dyt i bamsen.

De nye piger var dagen i gennem blevet blevet instrueret i hvordan de skulle holde deres krop og udseende” up to date ” og altid fremstå sexede og uimodståelig for det modsatte køn. De var blevet belært om hvordan de skulle klæde sig og hvordan deres former og attributter blev fremhævet, så de fremstod som små liderlige sexobjekter, tatoveret i panden – Kom og ta´mig.

Doc havde været en ivrig deltager i undervisningen og havde over dagen haft pigerne i sin konsultation for at afhjælpe dem med forskellige behov, såsom svangerskabsforebyggende midler og medicin mod stress. Han havde på sin briks tjekket pigerne for skader og slitage og foretaget nødvendige forebyggende foranstaltninger, så de alle var ” fit for fight”

Gamle Sneed havde gjort grundige forberedelser forud for sin date – hele eftermiddagen havde han hvilet sig på divaneseren for at samle kræfter til at kunne holde sig kørende hele natten og frem til den lyse morgen. Han havde også taget sit ugentlige bad, uanset om han trængte eller ej – havde barberet sig og tjekket sin beholdning af viagra. Nu ventede han kun spændt på at klokken skulle blive 22:00 hvor han kunne afhente sin pris.

Snake var helt klar på at Sneed ville dukke op præcis på slaget 22:00 og havde inden da trukket den unge latinatøs til side og hun stod nu småjamrende på sine høje stiletter med ryggen op ad udgangsdøren mens Snake kørte sin store pik op i hende. Hans næsten 2 meters højde gjorde at hun blev løftet fra jorden hvergang han stødte i bund, og med håndledende låst på ryggen kunne hun kun ufrivilligt lade sig udnytte. Hun havde allerede her først på aftenen haft de første 5 hits og netop som der lød en bekendt banken på døren skød Snake sin anden ladning op i hendes eftertragtede fisse.

Det var ganske rigtigt Sneed der viste sig ved døren da der blev åbnet, og Snake skubbede den unge latinatøs ud i hans favn – ”Giv hende nu en ordentlig omgang” grinede Snake ” hun elsker pik”. Gamle Sneed forklarede at han ville gøre sit bedste og svingede hende resolut op over sin skulder som var det en sæk med korn, hvorefter han med raske skridt satte kursen hjemad. Hans tanker fokuserede undervejs udelukkende på denne unge eksotiske tøs importeret direkte fra Mexico , de store bryster og den faste røv og allerbedst, denne gudelækre fisse der var placeret mellem hendes ben som snart skulle mærke hans stive pik…

Sneed boede alene med sine 2 sønner Jake og Frank, samt deres bedstefar Otis, – en led gammel satan på 86 år. Han havde tidligere været indkvarteret på egnens alderdomshjem men måtte hentes hjem igen til Dowson Hill, da han ikke kunne lade være med at komme med tilnærmelser og pille ved de unge sygehjælpere. Sneed var overbevist om at den ”deal ” han havde indgået ville vække stor begejstring blandt den øvrige familien Dowson – drengene ville helt sikkert blive ellevilde ved tanken om en konstant strøm af ” ta´selv fisse ” som de bare kunne bruge løs af hver nat, og Otis kunne samtidig få dækket sin sygelige og perverse lyst til unge piger og dermed nyde et fantastisk og misundelsesværdigt otium.

Sneeds tanker havde undervejs givet ham et ordentligt jern på, og det var med stor lettelse han han nåede frem til hoveddøren og kunne sætte den unge latinatøs ned på egne ben. Mens han trykkede på dørklokken, kunne han ikke dy sig for at føre en hånd op under hendes korte skørt og lade sin ru langefinge køre let frem og til bage mellem hendes bløde skamlæber. Hendes ungpigefisse føltes våd og villig og hun udstødte et lille mopset skrig da fingeren lod sig glide op i hende, samtidig med at døren blev åbnet. – så er der frisk fisse, storsmilende gamle Sneed.

Sneed viste stolt latinatøsen frem for drengene og gamle Otis mens han gav hende et lille klask bag i – ”det er det bedste fisse inden for miles omkreds, og hun er vores hele natten” klukkede han, og fortsatte.” Jeg knepper hende først, og så får I hende efter tur” Herefter trak Sneed tøsen ved armen op af trappen til førstesalen, mens de andre med sultne blikke så dem forsvinde ned af den lange korridor og ind i soveværelset.

Latinatøsen var som i trance – hun var af Doc blevet dopet med et særligt druck – ude af kontrol over sin krop, men mentalt bevidst om hvad der foregik og kunne kun lade sig seksuelt udnytte igen og igen.

Sneed havde straks kastet hende om på sengen og bundet hendes ben til sengestolperne – hendes hænder var stadig sikret på ryggen og hun lå nu helt hjælpeløs og ventede mens Sneed afførte sig sit tøj. Det var et smukt syn – at se denne hjælpeløse tøs der lå foran ham med spredte ben og en veltrimmet fisse som kun ventede på at byde hans pik velkommen. Han lagde sig mellem hendes ben med sin store pik hvilende på hendes venusbjerg mens han med hænderne grådigt bearbejde hendes bryster. Han kyssede hendes mund og nappede i hendes øreflipper mens han med sarkastisk stemme forklarede hende hvad en ungpigefisse var designet til. Hans svulmende pik glid ned mellem skamlæberne og kørte forsigtigt hovedet frem og tilbage hen over klitoris, indtil han med et fast afsæt fra sengegærdet lod hele pikken forsvinde op den varme og velsmurte grotte. Sneed lå helt stille og nød den fantastiske følelse af velvære ved at mærke hans gamle pik tæt omklamret af denne unge og uerfarne fisse der med sitrende muskler forsøgte hindre hans indtrængen. Hver gang han trak sig tilbage og stødte op i hende udstødte hun et mopset hvin, som kun ophidsede ham yderligere, med det resultat at han blot gentog sit forehavende og med stadig voldsommere tempo fortsatte sit vilde ridt på denne unge fuldblodshoppe. Luften genlød af tøsens gentagne hvinen, og en prustende Sneed der med tunge spermfyldte nosser i en monoton rytme brølende nåede sit klimaks og sendte kaskade efter kaskade af sæd dybt op i den snævre ungpigefisse.

Sneed sad nu udmattet og sveddryppende på sengekanten mens han nød en kold budweiser – sjældent havde havde han kneppet en kvinde så intenst som denne tøs, der med sin unge krop og udseende havde fået ham til yde en præstation som han kun formåede i sine helt unge dage. Tøsen lå stadig bagbundet på ryggen, med et fjernt blik i sine blanke øjne, mens Sneed lod sin hånd glide henover hendes spændte bryster og med i den våde fuge mellem hendes skamlæber. Hun reagerede prompte på han berøring og udstødte et lille skrig hver gang han stak sin finger op i hende – hun var det man kalder en ” skriger” .

Sneed havde først på aftenen indtaget rigeligt med viagra og hans pik begyndte atter at røre på sig. Han havde en forventning om at skulle gennemkneppe tøsen endnu et par gange før solen stod op, og lagde sig derfor igen til rette mellem hendes velformede ben. Igen blev hans pik opslugt af ungpigefissen mens de velkendte skrigelyde bredte sig rundt i huset og sendte et signal om at Sneed var” still going strong ”, og latinatøsen blev dusket til den store guldmedalje.

Lige med et sænkede stilheden sig og kort efter kom Sneed storsmilende til syne på trappens balkon og tilbød den næste at komme op og prøve herlighederne. Jason var ikke sen til at parerer ordre og var allerede halvt afklædt da hen nåede døren til Sneed´s værelse. Han kastede sig straks over den for ham endnu fremmede fisse, og snart genlød huset igen af lyden til herlig klynken og skrigen af fisse der blev taget mod sin vilje.

Natten igennem blev latinatøsen brugt på skift af alle familiens medlemme – hun blev af Sneed og sønnerne kneppet godt og grundigt igennem, mens gamle Otis fik fornøjelsen i pauserne til at besudle den unge og velskabte pigekrop. En særlig fornøjelse havde det været at se denne 87 årige olding bide og slikke i fissen og slukke sin tørst med den let rindende strøm af gylden elskovseliksir

Fortsættes…

.

porno med danske piger