Årets dildo trends i farver, former og vibrationer

Årets dildo trends i farver, former og vibrationer

SPAR MANGE PENGE

Nyeste hits og bestsellers indenfor sexlegetøj

Højdepunkter der vil bringe mere lyst og sjov i dit underliv

I år kan i forvente en masse erotiske sextoy-trender og nyheder indenfor erotikkens verden. Det er nyheder og trends der lige spændende for alle parter uanset om du er mand eller kvinde, eller om du er i et parforhold. Udvalget af både godt gennemtænkte og højt innovative produkter bliver større og større – netop fordi en vibrator ikke bare er en vibrator.

Uanset om det er nye sextoys som specielt er designet til mænds behov eller sextoys der giver kvinder utallige orgasmer, de erotiske trender i 2021 vil i hvert fald berige dit sexliv. Nogle af nyhederne er særlig ekskvisitter, andre er højmoderne og indeholder den nyeste teknologi – men noget har de alle tilfælles: De vil give dig ekstatiske højdepunkter og vil bringe mere variation og sjov i dit sexliv. Vi vil introducere jer til de nyeste erotiske sextoy-trender og innovationer i 2021.

SEX I DAG?

Nyeste sexlegetøj til at give mere variation og orgasmer

Uanset om du er single dame, single mand eller er i et forhold – sexlegetøjsverdenen har i 2021 meget at byde på. Du kan finde alt fra Womanizer og Satisfyer, til avancerede og meget æstetiske vibratorer, der ikke kun tager sig af G-Punkt, men yderligt også stimulerer klitoris på samme tid.

Udvalget af sexlegetøj til kvinder er næsten ubegrænset. Men også mænd vil kunne finde alt, hvad de har brug for inden for sexelgetøjs nyhederne i 2021. Lige fra masturbatorer med automatisk sugefunktion hen til penispumper og Fleshlights, vil manden finde alt der skal til for at opnå en lystfyldt stimulation og erotiske højdepunkter. Men det er især par der gerne opdager nye præferencer i sengen og er glad for at gøre brug af det nyeste sexlegetøj til at give mere variation og erotik under sex.

TREND – NEON OG VIBES!
Den skal med på stranden og på ferien.

Form og kraft er vigtigt når det kommer til sexlegetøj, så derfor kommer vi ikke uden om trendfarven NEON.

Cuties minivibrator

Lay-on-vibrator

Cuties minivibrator Lay-on-vibrator „Corallino“, 5 cm
Gul minivibrator i et slankt design. Med 7 forskellige vibrationstilstande og genopladelig med det vedliggende USB-kabel. Nem håndtering og elegant design. Vandtæt og prisbillige vibratordildo der kan tilfredstille de fleste. Perfekt til den spontane lyst – også på farten – for denne lyserøde mini-lay-on-vibrator passer i enhver håndtaske! Den moderne OptiGasm-teknologi sørger med høje og lave frekvenser for ekstremt dybevirkende vibrationer, som breder sig til hele kroppen


Cuties minivibrator

Mini med stor virkning

Cuties minivibrator Cuties minivibrator
Grøn minivibrator med en spændende rillestruktur øverst. Med 7 forskellige vibrationstilstande og genopladelig med det vedliggende USB-kabel. Nem håndtering og elegant design. Vandtæt. Blå minivibrator med konkave buler på skaften. Med 7 forskellige vibrationstilstande og genopladelig med det vedliggende USB-kabel. Nem håndtering og elegant design. Vandtæt.

 

porno med danske piger