Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.12

SPAR MANGE PENGE

Nu ligner du en rigtig Slave… hent hundesnoren og halsbåndet inde i gangen fra min taske….. Den som vi plejer at give min slave tøs på, han hentede den…

S nåede hjem lige som de skulle af sted….da hun kom gående fik hun lige et tryk med remoten….hun var ved at tabe sine varer og mit rensetøj…pas lige på….skal jeg nok…..sig mig lige engang……hvad har i haft gang i mens jeg var væk…… hvorfor står min datter og P og krammer din mand uden tøj på….det skal du bare blande dig uden om,…..slave….han har hjulpet dem med et projekt og det er hans belønning……….jamen hun er kun 16 år……jeg ved det….men bare rolig jeg har været her hele tiden……

Men vi har travlt nu…..dine gæster kommer om 2 timer og vi har hverken dækket bord eller gjort klar…….inden længe skulle A stå nøgen foran en hel flot opstemte piger på polterabend og han anede intet herom…..

A blev bedt om at hente 11 klapstole ovre ved os og jeg gik i gang med at lave velkomstdrinken….S havde været i tyskland og hente masser af hvidvin, sommersby, Baily, sorte svin, vodka, juice, cola, chips og øl….de skulle ikke mangle noget….det var imponerende hvad hun havde fået for de 1500,- .

Jeg stod ude i køkkenet og så på et billede på køleskabet….E på sin konfirmations dag for små 2 år siden…..smilende, blond og uskyldig……hvad havde jeg dog gjort…..min hjerne kæmpede…… på den ene side var hun trådt ind i de voksnes rækker….. blevet 16 nu og derved også mere end “lovlig”……… gammel nok til selv at bestemme og hun havde jo mange gange prøvet at få min mand med i seng………..og på den anden side føltes det helt forkert at jeg havde ladet naboens datter slikke min mands pik mens jeg så på……hun havde tydeligvis ikke den store erfaring og jeg vidste jo ikke at det blot dagen i forvejen var første gang hun havde set en pik i virkeligheden…… P havde jeg det knap så skidt med hun var for det første ikke så tæt på og for det andet meget mere erfaren…..Jeg undrede mig nu stadig over at både P og E havde slugt al sæden…..jeg var først lige begyndt på det…….

På den anden side havde det været helt vildt frækt at se på og pigerne havde nydt det og takket mig mange gange…..jeg besluttede at lade det ligge for nu……S kom ud til mig i køkkenet……så du at E lagde sin hånd uden på din mands pik da vi sad ved bordet……ja svarede jeg…….jamen helt ærligt…..så du så ikke hvad P gjorde spurgte jeg……nej svarede S…..
hun tog den frem og kælede for den……Mens vi sad der….ja svarede jeg og E fulgte efter……Sad min datter og tog på din mands pik mens jeg sad ved bordet…..ja……hvordan fanden kunne du tillade det…..hov hov tal ordentligt……buk dig ned…..jeg løftede op i hendes kjole og gav hende en endefuld…..undskyld frue……men….ikke noget men…..

din datter har meget længe prøvet at komme i min mands bukser det ved du da……ja jeg ved det godt……. men derfor skal hun da vel ikke belønnes….jo for hun har sagt undskyld til os sammen med P og lavet os en meget flot dvd med billeder…….hvad har de…..ja så det var lidt af deres belønning…….jeg forstår ikke hvad du siger……. har du ladet de små piger tage på din mands pik som tak for billederne……..det var deres højeste ønske…..

så ja svarede jeg og du blander dig ikke i det……det vil være for pinligt for os alle…….så jeg skal blot acceptere at du har ladet min datter tage på din mands pik…..ja hun er jo 16 og hellere at hun får en god introduktion. end at hun får en dårlig start ude i byen på bagsædet af en bil……

jamen det virker altså helt forkert….det er det måske også rent moralsk, svarede jeg……men din datter er rigtig glad og en erfaring rigere og om lidt har du huset fuld af gæster……..Hvordan ved du at hun er glad spurgte S….fordi hun takkede mig mange gange for at opfylde hendes største ønske og P ligeså…….

hvad fik de da lov til mens jeg var væk……de fik lov til at se A uden tøj på og undersøge hans pik……P guide de E og jeg sørgede for at det ikke tog for meget overhånd……havde pigerne tøj på ….nej de smed trusserne det så du da da du kom hjem….men de fik kun lov til at røre ikke mere….. A måtte heller ikke røre dem ……………….

Du er sku godt nok ved at flytte på en masse grænser…….ved du hvad, sagde jeg……… jeg kom sådan til at tænke på dig da jeg så din datter undersøge min mands pik……….jeg tror hun er mindst ligeså glad for hans pik som du er…..S kom til at smile…………hvad mener du…………..hun kom meget hurtigt efter det……rent natur talent…….og hun kunne lide det, kunne man se…………..lige som sin mor…………….S rødmede…..hvad sagde A til det…………hvad tror du han sagde………….han var da helt væk, da hun slikkede ham………

Da hun slikkede ham………..gav du dem lov til det………..ikke sådan direkte…….P spurgte om lov til at røre ved den og det fik hun lov til og da hun så begyndte med tungen kunne jeg ikke få mig selv til at sige stop……….jeg ved godt jeg burde….men det var så frækt at se på og da E så overtog P´s plads og blev undervist af P , kunne jeg jo ikke gøre forskel på dem vel…..

Har du stået og set på at min datter gav din mand et blow job…………ja…….det er sku ikke okay, sagde S og blev sur………hvad fanden tænkte du på……….

jeg har ikke tvunget dem til noget som helst blot opfyldt deres ønske………..og sådan skal du ikke tale til mig……..løft din kjole op og tag fat i bordet……….
Du tier helt stille med at du ved det mindste om det der er sket….ja frue….

Hvis ikke lader jeg pigerne se de billeder jeg tog af dig i morges hvor min mands Pik er dybt oppe i din røv….hun blev helt rød i hovedet….jeg skal nok tie frue…. Hun modtog endnu en endefuld……….hvis du er rigtig sød kan det være at du får lov til at se de billeder jeg tog af dem mens de gjorde det………tog du billeder…..ja og de er rigtigt gode………

men hvorfor det…..fordi de bad om det…..P havde sagt at de billeder hun havde stjålet fra os var af hende og hun havde brug for et billede foran min mands pik….
så hun ikke mistede al sin troværdighed på skolen………det forstår jeg altså ikke……….hendes veninder på skolen havde forlangt bevis for at det var hende og så havde hun sagt at hun da havde flere billeder hjemme og ville tage dem med snarest…………

sådan en lille løgner……….men hvorfor ville min datter ……det ved jeg egentlig ikke…..jeg tror at hun kan lide at vise sig frem og syntes det både er lidt forbudt og meget frækt……….vel lidt ligesom du har det…..
Så du og din mand, har set min datter og hendes veninde nøgne i virkeligheden…..mens de gav din mand et blowjob….ja svarede jeg….de ville så gerne….

Jeg har svært ved at forstå det sagde min nabo……men…………. jeg må vel acceptere det………jeg kunne jo godt se hvor glade de var da jeg kom hjem………det her var ikke en del af aftalen……nej du har ret sagde jeg………jeg har også lige behov for at finde ud af hvad der er op og ned i det her……..men det har vi ikke tid til nu…..A kom ind og vi skiftede emne………….

A blev bedt om at sætte de 11 stole i en rundkreds rundt om den store puf, hvilken han undrede sig over, solen bagte ned og der var nu allerede næste 25 grader….alt var klar undtagen min mand og S….Kom her ind slaver…..

A tag lige dildoen ud af min slavetøs og skift batterierne……S læg dig på bordet her i køkkenet……perfekt højde……Jeg tog kamera frem og tog billeder af min slavetøs på køkkenbordet mens min mand trak hendes dildo ud…..

Hvad tror du P og E ville sige hvis de så det her….S rødmede og A smilte ………han skifte hurtigt batterierne og jeg kontrollerede at de virkede…..

Hvad vi tre ikke vidste dengang var, at det var, lige hvad de gjorde……..de 2 frække tøser, havde fundet både denne hjemmeside, billederne på hendes computer og hendes dagbog……så de var fuldt ud klar over hvad vi havde gang i og brugte den viden aktivt…………..

De havde set og vidste meget mere end jeg brød mig om….E og P havde taget kopier af billederne og af dagbogen.Aftenen forinden havde de ligget i sengen og nær studeret indholdet og lagt en plan for hvordan E skulle miste sin mødom.

Et lille udrag fra E´s dagbog som min mand fandt slået op inde på hendes værelse da han var lukket inde af mig …..

Kære dagbog …..Det er fantastisk…endelig skete det…….i dag mistede jeg næsten min mødom…..Vores lille plan virkede og jeg har prøvet at slikke hans pik…..fantastisk…P viste mig hvordan og A nød det…..det var faktisk ret nice…..han har en dejlig pik ……..glæder mig til næste gang…….A slikkede min fisse i gangen…det var bare det bedste jeg nogen sinde har prøvet, jeg ville ønske han var her lige nu………Jeg gik da han slikkede mig :-)……det er første gang jeg er gået foran nogle andre…..A sagde mine safter smagte skønt………P er sur over han ikke også slikkede hende ……glæder mig til han skal tage min mødom…..Jeg vil bare have det skal være ham…….håber det sker meget snart…..

P og jeg har lige læst mors dagbog…..de er jo fuldstændigt vilde…..min Mor og naboerne…. hun kan lide det….både hans pik og smæk …….mor har skrevet……jeg troede ikke jeg ville kunne lide det…..men da A pressede sin pik op i min røv var jeg solgt og jeg vil gerne lade ham give mig den i røven igen snart…..
Hun skal bare aldrig spille hellig overfor mig mere…..jeg troede hun var ååååå så fucking korrekt og kedelig……….P syntes hun er sej………….jeg er på den ene side lidt ked af at have set sex billeder af min mor og på den anden side tænder det mig at se dem og jeg håber der er flere et sted………
Vi tror han hellere vil dyrke sex med os end med mor og hans kone…..det håber jeg ………..

P og jeg vil også låne naboens mand ligesom mor……jeg ville ønske han bare var min……han skal bare være min…….
Det er bare mega nedern at han knepper min mor…..jeg vil have ham helt for mig selv…..fuck hvor er det træls at skulle vente

Der var ingen tvivl her var et par unge piger der var meget opsatte på at fuldføre deres planer………så de skulle bare have lokket mig væk fra ham længe nok……….men mere herom i senere.

Hvad havde du købt til mig…S hentede pakken med anal dildo og masken……nå så du havde tænkt dig at give mig en dildo i røven….en skam at du ikke klarede din opgave din liderlige tøs……Det kan der ikke blive tale om…..prøv lige masken A….

A tog brillerne af og masken på…..den er perfekt….behold den på……smid dit tøj A…..han gjorde som der blev sagt….der stod han nøgen foran os i køkkenet………………Slavetøs slik lige min mands pik helt ren…..men han må ikke gå…………hun tog den i munden og kunne kun tænke på at den sidste der havde haft den i munden havde været hendes datter………..

Det både tændte og frastødte hende på samme tid……….A havde heller ikke kunne lade være med at undre sig over hvor ens de 2 slikkede ham…………jeg stoppede dem og hentede et par frække læder trusser jeg havde købt på nettet til ham og bad ham prøve dem….nu ligner du en rigtig Slave…..hent hundesnoren og halsbåndet inde i gangen fra min taske…..Den som vi plejer at give min slave tøs på……han hentede den og var meget overasket da det var ham der fik den på…..

Godt S tag fat i bordet og buk dig frem……..du trænger til en røvfuld…..troede du du måtte give mig en dildo i røven…..ja frue…..smæk…….det kan lære dig at holde dig fra min røv…..tak frue…nu kan du selv prøve den, din liderlige tæve………jeg stak den op i hendes røv uden hun nåede at være rigtig klar……av for S….sagde du noget….smæk så fik hun endnu en røvfuld…..nej undskyld frue…………..
Slave tag dildoen ud af hendes røv og vask den grundigt……javel frue…..liderlige tøs……ja frue.. tag et par nye trusser på og den gennemsigtige sommerkjole….før derefter min mand ind i din datters soveværelse og luk døren…..

A vendte sig og tog dildoen ud af hendes røv og vaskede den . Hun gik op for at skifte og kom ned af trappen med kjolen på. Jeg gav min mand håndjern på og tog hans vielsesring af…..før ham bort……..jeg skal da vel for pokker ikke være her mens S har gæster…….i det her……..det er lige det du skal slave……….S før ham ind på din datters værelse …og slave du bliver bare der til jeg henter dig

Jeg nåede lige at tage den ny rensede kjole på og gemme dildoen væk da det ringede på døren…..

Udenfor stod flokken af kvinder

SEX I DAG?

De var godt opstemte og havde startet tidligt med at få et par øl i toget…..de stimlede ind i gangen og hilste på. De havde glædet sig rigtig meget til at møde os. Der stod der 6 piger fra sjælland i alderen 25-30 år forventningsfulde i små sommerkjole…og et par kvinder der ikke helt så ud som om de følte de var på det rigtige stede, en ældre kollega på små 100 kg og en tidligere nabo på vil jeg tro 60 år, som nok også var på den forkerte side af de 90 kg…..kom ind med tasker og soveposer….

Kom ind og sæt jeres ting oppe på 1 salen….jeg har gjort klar til jer der oppe og jeg har lige fået en sms om at bruden er på vej…..tag lidt at drikke….det skulle S ikke sige 2 gange….

Bruden der var en efter nøgler og blevet lokket med på tur med undskyldning om at skulle med ned og se på et hus som hendes veninde overvejede at købe….lige inden hun kom nåede hendes 2, en del ældre kusiner at ankomme fra Randers, de havde gemt deres bil på nabovejen som aftalt.

Bruden ankom og ringede på og hendes ansigtsudtryk var guld værd da hun kom ind i stuen hvor hendes veninder jublende tog imod hende….Der blev skålet og drukket godt….

Bruden var helt forvirret og glad…de næste par timer skal vi hygge os rigtig meget og senere skal vi ind til byen og spise, der vil der støde lidt flere til…S satte 80 musik på og stemningen var super…..sol sommer og ren idyl…..

Jeg slog i glasset og bød alle velkommen, der var en let anretning som vi skulle spise nu og derefter havde jeg nogle opgaver og tests til dem…..da alle havde fået spist lidt kaldte jeg til samling……vi skal lige have en lille konkurrence….Jeg havde forberedt en bakke med glas hvor i der var puttet halve bananer, som jeg havde lavet om til sugerør ved at stikke en stor strikkepind igennem….oven i dem en stor stærk vodka og juice. Man må ikke bruge hænderne om på ryggen med dem…..
Opgaven her går ud på at den første der tømmer glasset har vundet denne flaske champagne……

Tøserne stimlede sammen og fniste…..det ligner jo en pik og at vi giver et blow job…..det er nok også meningen….S er dommer men inden vi går i gang skal alle lige tage bananen i munden så vi kan få taget nogle gruppebilleder…………københavnerne ville ikke stå tilbage for jyderne og sluttede straks deres munde tæt om deres banan……det var tydeligt at se hvem der kunne lide at give blowjobs og hvem der fumlede sig lidt frem…..selvom det bare var en banan…..tænkte alle tøsene på pik……

kig herhen og 11 skønne tøser kikkede…..hold da kæft hvor de grinede ……nå er i klar……ja råbte de….på pladserne …sug…..og alle pigerne suttede det bedste de havde lært….

Jeg havde dog snydt lidt og lavet hullet i den vordende bruds større end i resten………..færdig sagde hun som den første og jublen ville ingen ende tag….du skal nok gøre din mand lykkelig sådan som du kan suge…..hun rødmede og tog imod præmie som bedste sutter og flasken….

Det kan simpelt hen ikke passe sagde den ene for hun har aldrig givet sin kommende mand et blowjob……er det sandt…..bruden rødmede….kun 2 gange…..de forlangte omkamp….. S fandt nye bananer frem for de gamle var suttet helt i stykker og denne gang uden snyd….hold da op de var tændt……

Klar parat …sug og endnu engang gik starten….denne gang gik sejren til den ældste kusine som slog de andre stort…..du har da vist trænet….og som bruden blev hun ild rød i hovedet….
Snakken gik lystigt om blowjobs og om man slugte eller spyttede og om man gjorde det på samme måde på djævleøen som i Jylland…..der var meget delte erfaringer og der blev udvekslet en del tricks og fif

Nå er i klar til næste leg….de var næsten ikke til at stoppe….stille…….kan i se den rundkreds…..ja…..sæt jer over og tag den blok og de farver der ligger klar under stolen……..

Hvad skal vi…..har i hørt om Croquis

der blev helt stille

Det er kunsten at studere den nøgne krop for at tegne den sagde den ene pige……

Fuldstændigt korrekt………Kunne I tænke jer at tegne efter en nøgen mandlig model………

Er i klar…..aldrig har jeg set et hold tøser så klar…..vi vil se en nøgen mand….hit med ham…..kom til mama udbrød kvinden på små 100 kg….

Godt så ved i så der er noget der hedder Erotisk croquis

Nej det vidste de ikke….tror i det er noget for jer……vild jubel

Erotisk croquis forklare jeg
Dette er nøgenmodel for en eller en gruppe tegnere, men i modsætning til den almindelige croquis fokuserer man på det erotiske og de seksuelle undertoner. Man vælger stillinger, hvor det erotiske fremhæves og der kan optræde stillinger med erektion. Man skal have en fordoms fri indstilling til tingene og dette er kun for voksne.

tror i det er noget for jer……vild jubel….de klappede og stampede i gulvet hent ham…kom med ham

Jeg gik ind og hentede min mand som havde hørt hvad der skete….jeg kiggede på ham…er du klar slave…..han nikkede ………..da jeg trak ind med ham i stuen blev der piftet og klappet……gør plads for min slave

Piger i flok med alkohol i blodet kan virke meget skræmmende…..stil dig på puffen…..min mand adlød og 11 fremmede piger åd ham nærmest….

Et par simple regler først….modellen har tabt et væddemål og skal derfor adlyde mit mindste vink…..han skal skifte stilling ca. hver 5 minut…er i klar til at tegne den første tegning….
ingen billeder af ham med mobil eller andet fotoudstyr…..Den eneste der tager billeder her er mig…….er det en aftale..

Ja råbte de…godt så slipper jeg ham løs og tog hundesnoren og håndjern af ham….men han er jo ikke nøgen…..nej ikke endnu….

Men S kom her…..S kom hen til mig…..S vil sørge for jeres glas er fyldte mens i tegner…..og for han ikke skal være den eneste der er nøgen smider hun nu sit tøj……..vild jubel…S og hendes kollega kiggede på mig…………det mener du da ikke…..jo jeg syntes da det er synd for min slave at han er udstillet som den eneste…..det kan jeg da ikke….jeg gav hende et tryk med remoten…..jeg tror alle hørte en summen…….. en lyd de ikke kunne placere men nogle vist alligevel genkendte…..hvad siger i kære gæster skal hun ikke smide sit tøj…..

Der blev heppet og klappet og til sidst smed S sit tøj….nu håber jeg du lystre resten af dagen og har lavet dine knipe øvelser….for hvordan vil du ikke have det hvis den lille dildo røg ud foran din kollega…hviskede jeg til hende……….jeg skal nok være sød…..må jeg ikke nok tage den ud uden de ser det søde….nej……shit ….

Godt……. se godt på ham og lad jeres hånd tegne det øjet ser….klar…. parat….tegn…. alle gik straks i gang

et æggeur blev sat til 5 minutter og der blev helt stille….

Da tiden var gået fik alle fyldt deres glas op og vinderen af den første omgang blev kåret….her fik pigerne fra København lidt oprejsning…….

Vinderen den tidligere nabo, fik lov at tage hans halsbånd af og uret blev sat igen nu kun til 4, for nu havde de jo øvet sig……

endnu en sejr til københavnerne….så stod den 2-2

vinderen fik lov til at knappe hans læder boksershorts op så man kunne se noget af hans pik….Vinderen en sød rødhåret pige der hed Anne kunne ikke lade være med at lade sine fingre berøre hans pik mens hun knappede op……hov hov sagde jeg det har du ikke vundet retten til…..

du må have en straf…….er du klar over hvor længe siden det er hun har rørt en pik…..6 måneder……er det ikke straf nok i sig selv spurgte hendes ene veninde………..vild jubel…….hvad syntes I Annes straf skal være piger……hun skal smide kjolen foran modellen lød det straks fra resten…..er i sikre ……ja råbte de og heppe de…..Anne opgav og tog under svage protester sin kjole af…..hun havde kun trusser på inden under og jublen var stor…..især da de opdagede hvilken effekt det havde på modellen…..Anne havde en slank ungpige krop og man kunne i trussekanten ane at hun var ægte rødhåret…..min mands pik reagerede og voksede…den pressede på for at slippe ud og Anne smilede til ham

S gik underdanigt og fyldte op, splitternøgen…

Uret blev sat igen til 4 minutter og der blev skålet….stemningen var rigtig intens og alle vidste at vinderen ville få lov til at tage hans shorts af….de skulle snart få hans pik at se……denne gang var tegningerne af en rigtig god kvalitet…..men her var jeg nok engang ikke helt retfærdig…..bruden skulle have lov og vandt derfor…………under vilde protester….bruden rejste sig og så smilende på min mand…..nærmede sig forsigtigt og tog fat i hans læder shorts……stak sin ene hånd ind og tog fat om hans pik……hun trak den langsomt frem fra sit skjul og skjulte på ingen måde at hun også var godt tændt………..hviskede til ham at han havde en lækker pik……hun trak shortsene helt af og sad på hug foran ham…

Piger i flok med alkohol i blodet kan virke meget skræmmende som sagt tidligere…..især når der står en nøgen mand foran dem med stiv pik………..Så du hvad hun gjorde……hun tog ham på pikken…det havde hun da ikke fået lov til vel sagde Anne…………..nej svarede jeg….det havde hun ikke…….hvad skal straffen være tøser…………modellen skal tage hendes tøj af foreslog Anne…………det var de alle helt enige om og bruden lod som om hun ikke ville men …..det her siger i bare aldrig til Carsten vel…….de lovede alle at tie og min mand gik i gang…..

Der blev huet og piftet og bruden mistede stykke for stykke sit tøj……A nød at afklæde denne vildt fremmede kvinde foran hele flokken…..Hun var ikke til at stoppe for nu havde hun jo intet at miste troede hun….. så da han endelig trak trusserne af, spredte hun sine ben for ham så han kunne se det hele………..stop sagde jeg….stå helt stille i lige den position……tøser er i klar…..nu bliver det med dobbelt model ……

kan i huske at jeg sagde at der bliver lagt mere vægt på sensuelle og erotiske stillinger end i den almindelige croquis.
Ja råbte de…det starter nu

nej det går ikke…… prøvede bruden……..jo det gør stå stille….Slave sæt dig på knæ… læg din venstre hånd på Birgittes ene balle og lad dit hoved blive lige ud for hendes skridt…..jeg gik op til dem og spredte hendes ben lidt mere og bad ham tage sin pik i højre hånd…..han så lige ind i hendes fisse….fold dine hænder i nakken brud…..

Nu bliver reglerne lidt vildere er i med allesammen endnu…..Ja råbte de i kor…..

Det gælder for alle uden undtagelse at vinderen får lov til at bestemme hvem der skal på podiet…..hun må vælge alle incl. sig selv…….. og Bruden bestemmer alt incl hvad stilling han skal indtage….er alle indforstået med reglerne…..Ja svarede de…

Godt så starter tiden……Der stod min mand med meget stiv pik….den vordende brud Birgittes kusse lige ud for hans ansigt og 10 meget kåde piger der kæmpede om at vinde……Hun kunne ikke skjule for min mand hvor meget det tændte hende at stå der udleveret og nøgen…..han kunne både dufte og se det da hendes skamlæber blev mere og mere fugtige…..

Det var nogle meget flotte tegninger der blev tegnet og det var svært at udvælge vinderen, men kusinen havde fanget brudens meget liderlige blik og der ved vandt hun…..bruden trådte ned fra scenen…..og hvem skal så være model denne gang……kusinen som lige havde vundet, så sig rundt i lokalet……

Det skal Anne og han skal tage hendes trusser af også som hun forlangte Birgitte skulle…..der blev helt stille….nu er de i gang igen de 2…..ja det skal han sagde bruden……det er jo fuldstændig som da de var små…..Slave træk trusserne af Anne….javel …..A trak Anne til sig, hendes bryster blev presset mod hans brystkasse…..hans stive pik lå op af hendes mave ……han lagde sine hænder på hendes baller og lod dem langsomt glide nedad mens han trak hendes trusser af…..han havde altid ønsket sig at se en rødhåret kusse

og nu stod der en lige foran ham……Slave læg dig her……han adlød Bruden…..Anne kom her og sæt dig lige over hans pik…..nej helt ærligt sagde Anne……kom nu bare i gang……Anne satte sig overskrævs på min mand …..du skal se ud som om han er rigtigt inde i dig……Birgitte placerede Anne´s fisse direkte ovenpå min mands pik …….tag på hendes bryster……Jeg satte uret og Anne nød varmen fra min mands pik og han fugten fra hendes kusse…….Birgitte smilte til Anne…nå kan du huske hvordan det føles……Anne trykkede sin kusse ned imod min mands pik…..

Nej for din pap storebror har slet ikke en pik der kan måle sig med denne……Anne havde været kæreste med Birgittes pap storebror igennem en årrække og havde slået op med ham sidste nytår…….Havde han haft en rigtig pik som denne, så var jeg måske blevet, selvom du så ville blive min pap svigerinde……..

Skål for det sagde Birgitte alle skålede og Anne sad lidt meget uroligt i sadlen…..hun sad og grubbede sin kusse lige så stille frem og tilbage af min mands pik….det var godt tiden hurtigt udløb….

Har i tegnet nok for nu……Nej ….råbte de……den ældste kusine vandt denne gang Bruden bestemmer igen hvad der skal ske…..Slave tag hendes tøj af…..nej hold nu lige…….du kendte reglerne og sådan gik det til at hendes ældste kusine der var godt gift og havde tre børn pludselig stod nøgen i stuen…….

Hvilken position skal hun indtage…….sæt dig på knæ foran ham…..Åben din mund og lad som om du slikker ham……Birgitte kikkede på mig….må hun godt gøre det rigtigt altså tage ham i munden…..det bestemmer du svarede jeg……Kære kusine Susanne tag hans pik i munden….nej det kan jeg ikke ……

Du vil jo gerne……det kan jeg da ikke ….jo du kan og jeg siger ikke noget til din mand Per ….Susanne på 45 sad frodig og nøgen foran ham….tror du ikke også han og Carsten lige nu har mindst 1 stripper i fuld sving og ender nede på stripbaren i aften………jo det kunne bedst ligne dem……………..hun tog fat i hans pik og lod sine læber omslutte den……grådigt lod hun sin tunge køre rundt om hans pikhoved…….sid stille med den tunge…..ååååårrrrgggg……

Nu skal i kun tegne mund og pik …..er i klar….det var de selvfølgelig…….nej det er simpelt hen snyd at hun må det sagde Anne til mig…..kunne du da tænke dig det samme…ja…..jeg fik en ide….du har lige givet mig en god ide….jeg håber vi kan nå det

uret ringede……
Nå tøser nu skal I lægge blok og farver og Susanne slip min slaves pik…..hun skulle lige vise hvorfor hun havde vundet tidligere og slugte den helt til roden inden hun slap den…..hold da op …vi gloede godt nok noget da hun slugte den ubesværet til roden…………….

Susanne sagde Birgitte og her har jeg altid troet du var en kedelig og snerpet jysk pige fra Landet…..ja det vidste jeg godt…..men lad dig ikke narre…..jeg ved godt hvordan man holder på en mand og det er ikke maden…..Susanne stil dig i skamme krogen….havde jeg ikke sagt at du skulle side stille med din tunge ???? jo S….slave kom her…..Jeg tog et fast greb om hans pik og trak ham frem i lokalet …….jeg lagde et stykke plastik på det nye fine lyse gulvtæppet ….stil dig her…..godt piger…de piger der ikke har tøj på må male min slave med boddy paint…..jeg fandt fingermalingen frem…..I må male alle steder på nær øjne, hænder og fødder…..

De tre af pigerne var jo allerede nøgne og utroligt nok så smed alle på nær 2 også kludene….de 2 ældre damer var faktisk næsten først nøgne og klar……de havde længe syntes det var for meget og alt for erotisk…..men de kastede sig over malingen og malede på livet løs…..Anne og Birgitte sloges om hans pik men Anne gav sig og tilbød bruden æres pladsen….han havde hænder over det hele og blev faktisk rigtigt flot……de var meget opstemte…..inden hun malede ham knald rød på pikken og pungen tog hun mod til sig og prøvede at se om hun kunne gøre sin kusine kunsten efter…….det kunne hun nu ikke……jeg opdagede det forsent og bad hende holde……Da de var færdige bad jeg dem stille op til gruppe foto foran modellen….det turde de gifte kvinder ikke men bruden og Anne og tre andre tøser stillede sig op og lod mig fotografere kunstnerne sammen med kunst værket….der var blomster og palmer…flotte farver og 3 telefonnumre med ønsker om at han ringede til dem…..jeg tog billeder af det hele og forklarede at de ikke skulle regne med at han ringede da han var en gift mand…..ævvv altså….Anne og Birgitte der gned sig op ad ham og fik maling på sig…

porno med danske piger