Sex in Public

SPAR MANGE PENGE

Hun ser allerede mindre skræmt ud – nærmest lidt nysgerrig. Hun siger ”Nå ja, så kom da skat – lad os give ham noget at se på, hvorefter hun fører min pik op i sig…

Mormor og morfar havde lånt børnene og skulle en tur i Zoo på denne pragtfulde sensommerdag. Jeg og Mette som er min kone gik og smilede til hinanden med et særligt glimt i øjet. Vi havde længe set frem til denne dag, da det var længe siden vi sidst havde været alene. Ingen planer var lagt og vi skulle bare nyde det.

Vi sad og spiste frokost og fik et par øller imens vi snakkede om løst og fast. Imens vi sidder og slår mave, siger Mette til mig at hun gerne vil have lidt ud af dagen nu da vi er uden børn og vejret er så dejligt. Jeg nikker og samtykker, men tænker samtidig ”hvad finder hun nu på? Jeg har bare ikke lyst til at gå en tur i skoven eller besøge nogle venner eller familie!!! ”. Men inden jeg får digtet videre på det værste tænkelige scenarie, så tilføjer hun ”Vi kunne jo tage et par tæpper med på cyklerne, og ligge os i græsset der hvor vi tidligere har været… ud til fjorden”. Straks steg mit humør, og jeg vidste hvad det betød, da vi et par gange tidligere havde gjort det samme – Leget med hinanden i det fri. Jeg takkede selvfølgelig ja med det samme, og vi skyndte os at rydde af bordet. Imens jeg pakkede tæpper, drikke og lidt mundgodt ned i vores cykelkurve, var Mette i bad for at vaske sig. Da Mette kom ud fra badeværelset, kiggede hun frækt på mig og sagde ” Skal Du ikke også lige ha’ en hurtig dush” ? Jeg skyndte mig at smide tøjet idet jeg tænkte – lad os komme af sted i en fart. Mette lader hendes ene hånd strejfe mine nøgne baller idet jeg passerer hende på vej i bad. Jeg Kysser hendes skulder og smiler til hende inden jeg tænder bruseren og trækker bruseforhænget for. Da jeg står der og vasker mig grundigt, kan jeg da sagtens mærke hvordan min pik reagerer på tanken om at vi snart ligger nøgne under åben himmel, og jeg tager mig selv i at stå og nyde tanken. Uden at røre ser jeg hvordan min pik i små ryk rejser sig, hvordan blodet pumper ud i lemmet der nu står i fuldt flor. Heldigvis bliver jeg afbrudt af Mette der pludselig trækker bruseforhænget og siger ” Står Du der og onanerer? – Gem lidt til mig søde” Hendes øjne er fæstnet på mit Strittende Lem, og med et smil på læben tilføjer hun ” Ah OK, Jeg fik vidst også varmet lidt op før, men skynd Dig skat – Jeg kan næsten ikke vente mere”. Jeg fremstammede lidt klumset at jeg ikke havde onaneret og at jeg nok skulle skynde mig.

Da vi efter en god cykeltur ankom til sommerhusområdet og stranden ned til fjorden, fandt vi vores sædvanlige sted, hvor vi kunne ligge rimeligt ugeneret i det halv høje græs. Vi spredte vores tæpper ud og afklædte os. Her fra skråningen kunne vi siddende se hen over græsset og ned til fjorden og de forbi passerende skibe på fjorden og mennesker på stranden. Der var ikke mange mennesker denne dag – en enkelt familie med legene børn havde slået sig ned et godt stykke væk fra os.

Vi blev enige om at strejke den lidt i ørene, og først tage en halv times sol, hvilket også startede fint…. Vi lagde os begge på ryggen og jeg lukkede øjnene for at nyde den varme sol. Mens jeg lå der kunne jeg mærke den sagte vind der kom nede fra fjorden og op mod Mette og jeg. Det føltes dejligt at ligge med let spredte ben og føle vinden der legede med min bare hud helt fra fødderne og op i mellemkødet samt mine nosser. Jeg trak mine ben længere op under mig og skød numsen lidt op så jeg også kunne mærke vinden der sagte ramte min anus – det føltes dejligt. Efter at have nydt dette lidt vendte jeg hovedet og kiggede på Mette der også havde gjort det samme. Hun lå der og var så smuk i solen. Hendes velformede bryster var fantastiske, hendes Brystvorter havde trukket sig sammen og strittede frækt op imod den blå himmel, imens hun lå der og svajede let med ryggen op og ned. Hvis ikke hun havde hænderne ned langs med siden ville jeg ha troet, at hun lå og tilfredsstilede sig selv. Men det var tydeligt at hun lige som jeg fandt vinden ophidsende og stimulerende.

Det blev for meget for mig, og jeg listede ganske forsigtigt min hånd ind under hendes svajende ryg – jeg måtte bare røre hendes silke fine hud. Mette smilte med stadig lukkede øjne, og jeg lagde mig på siden så jeg bedre kunne se hende, og røre hende med min anden hånd.

Jeg nussede hende let på panden, og med en finger arbejdede jeg mig stille og kærligt ned. Målet var hendes fisse. Da min finger nåede Mettes læber, fik jeg et liderligt kys med på vejen – hun slikkede min finger lidt, hvorefter hun slap og åbnede øjnene kort for at sende mig hendes velkende liderlige og forventningsfulde smil. Jeg kunne mærke at jeg var tændt – imens jeg bevægede min finger ned af Mettes hals imod hendes bryster, så kunne jeg mærke at min forhud krængede sig hen over mit pikhoved, der tilsyneladende var temmelig vådt. Det var en dejlig kølig fornemmelse på mit blanke pikhoved da vinden fik fuld adgang. Min Finger nåede Mettes bryster og hun nød tydeligvis øjeblikket – Faste og stive var de. Mette gav et lille suk fra sig da min finger ramte hendes ene brystvorte. Jeg flyttede lidt på mig og lænede mig ind over hendes bryster for at kærtegne dem med mine læber imens jeg lagde en hånd på hendes mave. Min tunge kredsede om de hårde brystvorter, Jeg nappede af og til forsigtigt i dem og det gjorde tydeligvis Mette endnu mere opstemt. Jeg besluttede mig for at færdiggøre rejsen mod hendes Fisse med min tunge, og slikkede videre ned imod hendes blanke og glatbarberede Skamben, hvor jeg for et kort øjeblik stoppede min rejse lige før Klitoris. Det var et fantastisk syn der mødte mig – Hendes underliv havde åbnet sig som en blomst, hendes ydre skamlæber var opsvulmede og spændte og hendes fisseåbning var temmelig våd.

Imens jeg lå der begyndte Mette og ryste af liderlighed, og da jeg tog hendes Klitoris i munden udstødte hun endnu et suk og sagde ” Slik så den kusse skat”. Jeg Lagde mig på ryggen og Trillede Mette op på mig så vi nu lå i og kunne slikke hinanden. Hvorefter jeg straks efterkom hendes ønsker. Jeg Slikkede hendes fisse, alt imens jeg nød synet af hendes runde baller, fisse og lille mørke numsehul. Det gav et sæt i mig da Mette tog mit pikhoved i munden – Det føltes Utrolig varmt og vådt. Imens masserede hun resten af min pik med et fast tag. Mettes underliv begyndte at bevæge sig rytmisk og jeg kunne fornemme på hendes åndedræt og hendes tiltagende hårde greb om min pik, at Mette var godt på vej. Hendes sagte stønnen blandede sig med lyden af slubrende lyde fra Mettes pik slikken. Jeg pressede med to fingre på hendes spændte ydre skamlæber, og listede derefter forsigtigt de to fingre op i hendes våde fisse. Hun stoppede med at sutte pik og sagde ” Knep min kusse skat – åh ja” Hvorefter hundes underliv lukkede sig stramt om mine fingre og en orgasme fik hende til at ryste voldsomt.

Vi lagde os lidt på tæpperne tæt ind til hinanden og kyssede blidt hinanden. Efter et stykke tid sagde Mette ” Jeg vil have Dig op i mig”, og det skulle hun ikke sige 2 gange. Jeg lagde mig op på hendes dejlige krop og fandt hendes fisseåbning med mit pikhoved. Vi lå og legede lidt på denne måde imens vi kyssede hinanden. Derefter satte jeg mig på knæene imellem hendes ben, for at få endnu et blik af hendes fisse og krop inden jeg endeligt skulle til at kneppe hende, med mit nu meget pulsende hårde lem. I græsset – ikke så langt fra Mette og jeg , får jeg pludselig øje på en mand der skynder sig ned i græsset, da han opdager jeg har set ham. Jeg mærker straks at det ikke gør mig noget, og synes faktisk det er lidt frækt at han kigger, men er ikke sikker på hvordan Mette vil reagere på det. Jeg lægger mig derfor tilbage ned på Mette, og stikker mit lem op i hendes fisse. Hun siger ”Dejligt at mærke Dig”.

SEX I DAG?

Imens Vi ligger der og boller – flyver tankerne gennem mit hoved, og jeg beslutter mig hurtigt for at fortælle Mette om manden, selvom jeg ikke havde lyst til at stoppe med vores forehavende. Jeg hvisker hende i øret at jeg har set en mand ikke så langt fra os. Det giver et sæt i Mette og hun trækker sig tilbage så mit lem falder ud. Stadig liggende oven på hende – Kommer jeg til at grine lidt over situationen, og siger så: At han sikkert bare finder det ophidsende og se os elske, og at han sikkert ikke gør os noget.

Mette spørger mig lidt skræmt om jeg kan se ham og om han mon stadig er der. Hvorefter jeg siger at jeg gerne vil tjekke efter. Jeg løfter lidt på overkroppen og kigger ind mellem græsset i retning af hvor jeg sidst så manden, og får igen øje på ham – Han kigger nysgerrigt over mod os, og jeg kan se at han har bar overkrop. Vores øjne mødes og vi er begge nu klar over at være opdaget. Jeg siger til Mette at han stadig er der og at han kigger på os, og at det vil være ærgerligt hvis han skal ødelægge det hele. Jeg kigger på Mette med bedende øjne og Hun ser allerede mindre skræmt ud – nærmest lidt nysgerrig. Hun siger ”Nå ja, så kom da skat – lad os give ham noget at se på, hvorefter hun fører min pik op i sig. Jeg syntes det var utroligt vildt og ophidsende at tænke på at vi blev i agt taget, og Mette vendte sig tilsyneladende også til tanken. Faktisk tror jeg at hun med vilje hævede niveauet af sin stønnen for at pirre den fremmede mand.

Mette hvisker mig pludselig i øret ” kan Du ikke se om han stadig er der”. Jeg forlod Mettes skød og satte mig op på knæ med min pik strittende lige mod hende. Og fik hurtigt øje på manden der nu tilsyneladende havde smidt alle hæmninger og tanker om at være uset beskuer. Han sad faktisk lidt som jeg selv gjorde – helt nøgen og med sin pik i hånden. Faktisk smilte han tilbage til mig, og der gik et øjeblik før jeg vendte tilbage til Mette. Han var omtrent på vores alder – måske lidt ældre, med en utrolig pæn figur – let muskuløs. Hans pik så ud til at være pænt stor, så han var vel det man kalder attraktiv.

Jeg gengældte hans smil og vendte tilbage til Mette der straks ville vide mere. ”Han var der endnu.. ikke ?” spurgte hun. ”jo” svarede jeg ”og han onanerer imens vi hygger os” understøttede jeg. Vi glemte helt at fortsætte vores samleje, og jeg lå ved siden af Mette og beskrev ham for hende. Hendes øjne og stemme afslørede at hun fandt det meget ophidsende, og så fløj det pludselig ud af munden på mig ” Du er tydeligvis tændt – vil Du gerne ha han knepper Dig med sin store pik ?” Mette skulle lige til at Svare et eller andet, men måtte synke og klods fuldstændigt i ordene. Hun gjorde en kort pause og fremstammede et sagte ”ja…. Men jeg vil da gerne se ham først”.

Vi blev enige om at Mette skulle sætte sig på mig og ride mig, samtidig med at hun kunne få et glimt af ham. Hun satte sig på mig og begyndte at ride mig, og jeg kiggede interesseret på Mettes ansigtsudtryk i håb om at kunne aflæse en reaktion. Da hun kiggede derover, syntes det at vare en evighed, men reaktionen var ikke at tage fejl af – Hendes fisse strammede godt til og safterne drev ud af hende og ned mellem mine baller. Endelig kiggede hun rødmende tilbage på mig og nikkede ned til mig. Jag sagde til Mette at hun skulle give ham tegn til, at han skulle komme hen til os, hvilket hun også gjorde, hvorefter hun hviskede ned til mig. ”Nu kommer han vidst – Kors en stor Pik han har”.

Pludselig befandt vi os 3 på tæpperne, og først nu så jeg Hvor stor og flot hans lidt mørke pik egentlig var. Han så rar ud og var selvfølgelig også meget spændt og tydeligt ophidset over situationen. Mette var hurtig til at bryde stilheden, og sagde ”Hej – sikke et Lem Du har – kom her hen”. Manden gik hen og satte sig på hug i græsset næsten lige ved siden af mit hoved, så Mette der jo stadig sad på mig, kunne se nærmere på sagerne. Mette lænede sig skrot over mod hans nu halvstive pik og Masserede den med sin ene hånd, hvorefter Hun kiggede på ham og sagde bedende ” Må jeg ikke nok sutte Din Pik ? ”Hvortil manden selvfølgelig svarede ”jo”. Mette Begyndte atter at bevæge sig stille op og ned over min pik, imens hun lod en spytklat fugtede mandens Blåviolette pikhoved.  Hun tog hans pikhoved i munden og masserede hans nosser med hendes hånd.

Manden stønnede ” Åh det er godt” og jeg fandt det utroligt ophidsende for første gang i mit liv at se Mette sutte en fremmed mands pik, endda lige foran mig. Mettes ridt blev hurtigere og voldsommere og hun måtte tage hans pik ud af munden for at stamme ” Nu kommer jeg”.

Mette hoppede af mit stive lem og bad os om at ligge os ved siden af hinanden, hvilket vi gjorde. Hun satte sig med et ben mellem hans og med det andet ben mellem mine hvorefter Hun gav sig til at rive den af på os begge, imens hun sagde ”Nu er det vidst Jeres tur til at nyde” Hun suttede skiftevis vores pikke, og tilføjede ” hold op nogle stive pikke I har”. Jeg kunne mærke at mine Nosser trak sig sammen og Blodet pulsede vildt i min dunkende pik der var godt på vej til at levere en ladning . Men så stoppede Mette pludselig og sagde ” Jeg vil ikke have at I kommer endnu ” – ”Jeg vil først mærke Din store stive pik i min Fisse” sagde hun henvendt til den fremmede. Først der blev jeg nervøs og tænkte straks kønssygdomme og den slags, men måttehurtigt tage tankerne til mig, da manden svarede, at han da vidst nok havde et kondom i sin tegnedreng. Inden længe havde han hentet kondomet og sat det på Sit stive lem der nu syntes endnu større end før.

Mette Lagde sig på alle fire og strittede med røven hvorefter Jeg onanerede lidt på mit lem oppe ved Mettes hoved. Den fremmede Lagde sig også på alle fire bag Mette og Slikkede hende først ned af ryggen og siden mellem Balderne hvorefter han fortsatte sin slikken længere ned. Mette sagde ” Ja Stik Din tunge ind i numsen på mig – mmm ja ja” Hun begyndte at massere og Slikke min pik imens manden Slikkede Hendes Fisse og anus. Jeg var tæt på at komme et par gange, men fik presset mig selv med mine fingre i mellemkødet, og fik på den måde holdt Sæd samt udløsningen tilbage – bedst som jeg har lært. Manden rettede sig op og spurgte ” Er Du klar til min pik?” hvortil Mette straks svarede ”Ja bank Din Stive Kæmpepik op i min kusse nu. Giv mig den Dybt i Kussen”. Det blev for meget for mig og min sæd Sprøjtede Mette i hendes ansigt og hun åbnede munden for at tage de sidste dråber imens hun gurglende fik fremstønnet ”Årh…. forsigtigt” Den fremmede var på vej ind i hendes underliv, og hans pik var tydeligvis lidt større end hun havde regnet med. Først kneppede han hende forsigtigt og det så ud til at smerten blev vendt til den rene nydelse. Mette var liderlig – og stønnede hver gang den fremmede stødte sin manddom ind i hendes fisse. Og det var Meget frækt at se på. I takt med at manden Bankede Pikken ind i Mettes Fisse så dansede min sæd i guirlander fra Mettes mund og ned fra hendes hage. Hendes Stønnen blev stadig voldsommere og mandens Krop blev spændt så man rigtig kunne fornemme hans muskler. Med hænderne godt Placeret på hver af Mettes Balder trak han hende nu frem og tilbage og stødte dybt og hårdt, indtil han Trak Sit Kæmpe Lem ud af Mette og hev kondomet af for at sprøjte Sin Sæd ud over Mettes Numse og ryg.

Mette Vendte sig om og lagde sig på siden Hvorefter hun frækt kiggede på os begge og sagde ” tak – det var skønt”. Vi grinede alle 3 lidt af situationen og kiggede på hinanden.

Mette Spurgte om manden havde lyst til lidt at drikke og vi inviterede ham hen og ligge ved siden af os. Han hentede sit håndklæde og sine øvrige sager. For som Mette sagde, ”vi har jo allerede hilst på hinanden”.

Vi hyggede os med drikke, og udvekslede vores egne oplevelser af det hændte med hinanden. Manden fortalte os at han var kommet for at tage en dukkert i Fjorden, og skulle egentlig bare lægge sine sager fra sig et sted i det høje græs, så de ikke blev stjålet imens han var i vandet. Da han pludselig havde hørt og set mig kæle for Mette, havde han besluttet sig for at onanere lidt.

Han var godt klar over at Han var blevet opdaget, og ville egentlig være stoppet, men da Mette og jeg bare fortsatte med at elske, så var han blevet, da det tydeligvis ikke generede os.

Han virkede rigtig rar, og det var da heller ikke sidste gang den eftermiddag, at han delte sin store tykke pik med os. Men den historie kan Du jo ha’ til gode.

porno med danske piger