Mardi Gras del.2

SPAR MANGE PENGE

Hviskede i dit øre at jeg ville ha dig!..du kikkede drillende på mig og lod som om du ikke hørte det og dansede videre … til sidst nærmest trak jeg dig væk fra dansegulvet…

Det var blevet skumring og vi havde siddet og spist på en lille autentisk restaurant i en af sidegaderne…vi havde fået verdens bedste krebs fra missisippi floden og sad og nød en kop kaffe….vi ville nu begive os ud i nattelivet og suge til os af indtrykkende og se noget af underholdningen i gaderne i forbindelse med Mardi Gras….

Du havde stadigvæk ingen trusser på og under middagen havde jeg flere gange ført min hånd op under din kjole og strejfet dit blottede skød….og frækt nuldret dig i et kort øjeblik.

Vi begav os fjantede hen af de små gader der var et inferno af gøgl og let påklædte piger…vi gik lidt rundt og så på det hele og følte os beruset af stemningen…vi hørte højt bluesmusik fra en af de talrige bar’er og fulgte strømmen der ind.

Der var helt tæt pakket af feststemte mennesker og vejen hen til baren syntes uoverskuelig. Jeg massede mig frem og efter hvad der syntes som uendelig lang tid fik jeg endelig fat i nogle drikkevare til os….vi stillede os lige ved siden af dansegulvet og for der var ikke en stol ledig i hele lokalet…du stod og bevægede dig til den insiterende musik og hele lokalet rungede af den tunge bluesmusik og duftede af whiskey og sved..  jeg stod lige bagved dig og du pirrede frækt til mig med din numse som du gned frækt op og ned af mit underliv…. Og du drejede dit hoved og kikkede mig frækt i øjnene…..og trak mig ud på dansegulvet…

SEX I DAG?

Jeg følte mig som statist for du førte dig straks frem og bevægede dig intenst til musikken mens jeg nølende forsøgte at fange din rytme…vi danse efterhånden tæt sammen og du var nærmest i ekstase og helt væk i dansen…din hals glinsede af sved og din kjole klæbede sig til dine lår..og man kunne godt ane at du ikke havde trusser på….jeg var blevet godt ophidset af din dans og dit fjerne lystne blik og hviskede i dit øre at jeg ville ha dig!..du kikkede drillende på mig og lod som om du ikke hørte det og dansede videre … til sidst nærmest trak jeg dig væk fra dansegulvet og vi omfavnede hedt hinanden og gik mod udgangen….

Vi småløb ned af gaden og kikkede febrilsk efter et sted hvor vi kunne være lidt ugenerte…..pludselig spottede vi en lille gyde på vores venstre side….jeg hev dig med ind i den og vi gik 20-30 meter ned af den….langt nok væk fra gaden til at vi ikke umiddelbart ville blive set.

Der var helt mørkt og en toetagers ejendom på den ene side og et langt plankeværk på den anden. Man kunne tydligt høre menneskemængden henne fra gaden og lyset nåede næsten helt hen til os.

Vi kyssede begærligt hinanden og du pillede febrilsk ved min livrem for at få den op.

Det lykkedes og du lynede mine bukser op og fiske mit allerede helt hårde lem frem…du kikkede frækt op på mig og begyndte drillende at rulle med din tunge på mit blanke pikhovede….du tog min pik i munden og suttede engageret på den og nuldrede min pung imens…..og jeg stod lænet op af plankeværket og vred mig mens du suttede intenst videre…..jeg stønnede højlydt og du sagde at jeg skulle holde igen for du ville ha mig!…..jeg trak mig ud af din mund og vendte dig om med ryggen mod plankeværket…

Jeg tog fat om dit ene lår og hævede det op så jeg kunne komme til at stikke min pik  op i dig….jeg begyndte at bolle dig mens jeg pressede dig op mod plankeværket…hårdt og dybt…stød for stød…og havde et fast og stramt greb om dine baller imens jeg hamrede min pik op i dig.  Du var drivende våd af lyst og dine safter nærmest drev ned af dine lår…jeg havde aldrig set dig så liderlig før..og vi ænsede slet ikke alle menneskerne der gik forbi 30 meter fra os….du begyndte at råbe knep mig! Knep mig hårdt! Og jeg øgede mit tempo endnu mere og følte næsten at plankeværket gav efter…jeg var også tændt som aldrig før og slap nu mit greb i dig og vendte dig med front mod plankeværket…du tog fat i kanten af det og jeg stønnede..nu stikker jeg min pik op i din dejlige røv…og knepper den hårdt! Du protesterede ikke men skød tværtimod din røv ekstra meget bagud….jeg fugtede dit stramme hul med safterne fra din drivvåde fisse og kørte først et par fingere op i dig….du skød stadigvæk numsen tilbage og næsten råbte..kom med din stive pik…stik den op i min røv….

Jeg pressede lige så forsigt pikhovedet mod din stramme åbning og vrikkede det nænsomt ind….lige så stille….en lille smule ad gangen…du hjalp selv til ved at vrikke din røv mod mig og til sidst var jeg næsten helt inde….jeg begyndte langsomt at køre min pik frem og tilbage i dit stramme hul og øgede gradvist tempoet…til sidst bollede jeg dig hårdt bagi mens du brugte dine fingere ivrigt på din klitoris…..du var helt væk og snart kunne jeg heller ikke holde det tilbage mere….mine lår hamrede mod dine våde baller og jeg kneppede dig bagi så intenst at plankeværket begyndte at knirke….til sidst skreg du din orgasme ud i hele gyden og jeg gav slip påmig selv og nåede lige to hårde stød mere op i dig ,så brølede jeg min varme sæd op i din røv….arghhhhhhhhh

Vi ænsede slet ikke at der stod 3 piger ude på gaden og kikkede på os mens de fnisede…..vi sank begge sammen på jorden og kyssede intenst…..nu ville vi hjem på vores hotelværelse og ha endnu et afsvalende bad….  

porno med danske piger