Fuck Me Silly 2 – Vagina, Anus, Bryst Kvinde Torso

Fuck Me Silly 2 – Vagina, Anus, Bryst Kvinde Torso

SPAR MANGE PENGE

Din nye villige elskerinde er her!

Hun lover fuld diskretion, ingen snak, brok og sladder, altid klar på sex – også analsex!

Fuck Me Silly 2 dukke.

For at opnå den mest realistiske fornemmelse, skal du have fingrene i denne Fuck Me Silly 2 dukke fra Pipedream. Med sine frække 36DD brystskåle, den smalle talje og de lækre, stramme vaginale- og anale åbninger vil denne masturbator opfylde alle dine vilde fantasier.

Det ultra livagtige Fanta Flesh materiale bevæger sig i takt med dine stød i det pirrende, rillede indre, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse. Påfør en god mængde vandbaseret glidecreme for en tilfredsstillende og glidende fornemmelse.

Tag hende i doggy eller missionær stilligen! Med både analåbning og vagina kan du opleve dobbelt fornøjelse.

Det store brystparti kan skubbes sammen, så der formes en passage mellem dem. Så hvis du drømmer om at støde ind mellem et par voluminøse bryster, har du her chancen. Husk glidecremen.

De vaginale- og anale åbninger samles ind i dukken og strækker sig ca. 18 cm hele vejen igennem for nemmere gennemskylning under rengøring. Fuck Me Silly 2 er 52 cm lang, 32 cm bred og 15 cm høj. Den vejer 5,4 kg så den bliver, hvor den skal, selv når legene bliver ekstra vilde.

SEX I DAG?

Forkæl dig selv med Fuck Me Silly 2

For at få optimal nydelse ved brugen af Fuck Me Silly 2 anbefaler vi at bruge en god glidecreme sammen med, da overfladen derved bliver endnu mere glat og lækker og gør at indtrængningen føles mere naturtro.

Fuck Me Silly

ANMELDELSE AF FUCK ME SILLY

Fuck Me Silly 2 giver dig det bedste fra kvinden, læs anmeldelser fra mænd der har købt og kneppet deres nye #1 sexpartner.

Lækker og stram krop – det er dejligt. At hun så heller ikke brokker sig eller snakker under og mellem akterne er også genialt. Og man skal heller ikke lave morgenmad morgenen efter. Haha :o)

I produktets navn står der “fuck me”. Det skal jeg lige love for, at man får lyst til. Jeg kan kun sige ja tak til dette produkt, og naturligvis anbefale det til andre.

Allerede første nat, hvor jeg prøvede dette produkt, fik jeg næsten ikke sovet. Den minder virkelig meget om den ægte vare, så man kan bare blive ved og ved – uden for meget snak.

Når man kommer i min alder, er damernes krop ikke, som de var engang. Med dette frække produkt er det lige som at være sammen med en ung pige – som i de gode gamle dage.

Pipedream er en af USA’s største producenter af sexlegetøj, og de fremstiller nogle af de smukkeste, naturtro og effektive produkter der findes på markedet. De har eksisteret i over 20 år, og har gennem årene vundet utallige priser.

Se også Pipedream Fuck Me Silly Dude – En rigtig mand til legesyge kvinder og bi-mænd.

porno med danske piger