Sex på kristen efterskole (Fucking kristen)

SPAR MANGE PENGE

Navnet er Frederik, jeg har været uddannet lærer i to år, og har siden jeg afsluttede min eksamen arbejdet på en kristen efterskole. Umiddelbart er det ikke den mest ophidsende historie i verden, for piger fra kristne miljøer er som oftest tildækkede jomfruer, der gerne vil holde fast på deres mødom indtil de er blevet gift. Sådan troede jeg i hvert fald det var før jeg startede herude, men jeg er blevet langt klogere siden da!

Jeg var lige straks færdig med mit andet år som lærer. Kun en uge tilbage, og dermed var det tid til den obligatoriske årlige galla-fest. Som lærer kunne man aldrig vide hvem man skulle gå med, det kunne både blive en af de andre lærere, eller hvis man var heldig, så fik man en af det lækre unge elever. Derfor var det lidt af et sats om man skulle trække i det smarte dress, eller om man bare skulle være i chiller tøj denne aften.

Hjemme i lejligheden stod jeg netop med dette dilemma. For inderst inde vidste jeg godt hvad jeg håbede på. Gennem hele året havde jeg gået og kigget på en af eleverne, derfor kunne det være min helt store chance for at komme i lag med hende i aften, hvis jeg kunne komme til at følges med hende. Jeg tog sgu chancen, hoppede i min fineste jakkesæt, og hældte rigeligt med duftevand på. Det skulle bare være hende! Jeg ville have lov at gennemprygle hendes våde kristne klit, om end hun ville have det eller ej. Pigen jeg snakker om hedder Katrine, og er 16 år gammel, hun har de frækkeste katteøjne, og til trods for at hun ikke er højere end 1:70, så havde hun den lækreste runde røv, især når hun var i stramme jeans.

Et par gange tidligere på året har jeg rørt disse skønne baller. Jeg har været træner for pigefodboldholdet, og når jeg ikke har kunnet holde min liderlighed tilbage, har jeg arrangeret fangeleg eller lignende så jeg har kunnet få en lille føler. Men nu skal det været tid til at kommet helt tæt på, simpelt hen at tage hendes mødom, og gennemkneppe hende som en lille slavetøs.

Jeg satte mig ned i bilen, og påbegyndte stålsat de 25km mod skolen. Og når jeg siger stålsat så mener jeg det, for hver eneste gang tankerne faldt over på Katrine rejste min pik sig, som om den troede hun var der hver eneste gang. Bare jeg dog kunne styre det når jeg kom til skolen, for ingen af de andre, og især ikke lærerne måtte finde ud af noget. Hvis dette skulle lykkes, skulle det være en velbevaret hemmelighed, for det kunne aldrig forsvares for en lærer at kneppe en af eleverne, slet ikke på en kristen skole. Jeg har flere gange hørt nogle af tredjeårseleverne snakke om dengang en pige ved navn Lisa kneppede med tysklæreren for at få bedre karakterer, dengang røg de begge ud indenfor en time, uden mulighed for at forsvare sig.

Nu var jeg kommet til den sidste rundkørsel inden skolen. Der var kun en kilometer til jeg var på skolen, og allerede nu kunne jeg se flagene vejre og markere at dette var en festdag. Jeg smed Toyotaen på den første og bedste plads foran skolen, nu skulle jeg bare ind så festlighederne kunne komme igang. Inde på skolen kunne man mærke stemningen sitre, alle eleverne var spændte på denne store aften, og det første var så småt begyndt at troppe op i skolens forhal iklædt deres pæneste tøj. Efter ti minutters venten kom hun endeligt, pigen jeg havde ladt op til i et helt år stod nu klar, og anede intet om hvad jeg havde tænkt mig at gøre ved hende senere på aftenen.

Den røde løber var rullet ud, og traditionen tro stod drengene og pigerne på hver sin side af den. En dreng af gangen blev kaldt op, de fik hvisket i øret hvem de skulle gå med, og fik en rød rose i hånden som de skulle give til pigen. Det gik i et stødt tempo, og da alle drengene havde været oppe så jeg at hun stadigt stod på den anden side uden en partner. Man kunne se skuffelsen i hendes øjne, men til trods for det var hu stadigt fucking lækker! Hun var iklædt en stramtsiddende sort kjole, med røde striber ned af siden. Kjolen var godt nedringet, så man kunne se halvdelen af det jeg vil skyde til at være en C skål, og bagtil dækkede kjolen kun lige ned over ballerne.

SEX I DAG?

Nu var det lærernes tur til at komme op, jeg blev kaldt op som den fjerde lærer, og hårene på mine arme begyndte at rejse sig. Lad det nu være hende! Jeg fik hvisket navnet i øret, og var i ren befippelse ved at glemme at tage rosen med mig! Det var sgu hende! Nu skulle der skrues op for charmen, for i aften ville jeg bare have et slag kristent fisse! Da jeg gav hende rosen, bredte smilet sig på hendes læber, hun var lykkelig over endeligt at være valgt, så hun ikke skulle stå tilbage som den sidste. Jeg tog fat om hende, og kom ved et “uheld” til at lade min hånd glide over hendes skønne røv, hvorefter hendes arm også tog fat om mig.

Herefter var det tid til fotografering, og derefter selve middagen. Her gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at flirte med hende, og flere gange modtog jeg også frække blikke fra katteøjnene. Under desserten lagde jeg blidt min hånd på hendes faste lår, hun kiggede forvirret rundt, og sendte mig til sidst et lille smil.

Efter middagen var det tid til den underholdning som eleverne havde planlagt, de fleste af lærerne gik op på lærerværelset, og jeg fik ansvaret for at holde øje med at at gik som det skulle. Og det skal jeg love for at det gjorde. En af underholdningstingene, var noget der hed par-pool. Jeg troede det var pool hvor man skød på skift. Men det viste sig at være en leg hvor den enes skulle have bind for øjnene, og styre køen, mens den anden styrede armene. Det blev hende der fik bind for øjnene, og jeg stillede mig bag hende. Jeg løftede let i hendes kjole så man kunne se det nederste af hendes baller, og herefter lænede jeg mig imod hende med min stive pik, og pressede den mod hendes røv, så hun kunne mærke at den var helt stiv. Jeg trak lidt mere op i den stramme kjole, og til trods for at min pik stadigt var i bukserne, fik jeg den gnedet helt op mellem hendes unge stramme røvballer.

Efter spillet hviskede hun i mit øre at hun skulle på toilettet, og eftersom at jeg var hendes kavaler var det min opgave at følge hende. Men jeg fulgte hende ikke til det nærmeste toilet, jeg tog hende med hele vejen ned til vaskekælderen, hvor ingen ville kunne høre hende skrige når jeg om lidt skulle tage hendes mødom. Da vi kom ned i kælderen lukkede og låste jeg døren bag os.

Nu var det kun mig og hende, alt hvad jeg havde drømt om i et helt år, skulle nu blive til virkelighed. Vi begyndte straks at omfavne hinanden og kysse blidt. Men efter et par minutter trak hun sig, og begyndte svagt at græde. Jeg spurgte hende hvad der var galt, og hun fortalte at hun var rædselsslagen for at miste sin mødom. Jeg prøvede at berolige hende med at jeg nok skulle være forsigtig, og at hun nok skulle komme til at nyde det fuldt ud. Men intet hjalp, og hun begyndte nu at gå mod døren, med ordene “jeg bliver nok nødt til at snakke med mine veninder om det først”. Det var lige netop hvad der ikke måtte ske! INGEN skulle vide noget om det her, og samtidigt var jeg så liderlig at jeg måtte have fisse lige med det samme.

Med raske skridt gik jeg mod hende for at stoppe hende. Jeg tog fat i hendes skulder, men hun vred sig fri, og råbte op om hvad fanden jeg havde gang i. Nu kunne det være nok! Jeg tog den ene hånd over hendes mund, og den anden om hendes hals, hvorefter jeg begyndte at klemme. Jeg trak hende ned på gulvet. Men hun fik vristet sig fri, og begyndte halvt kravlende at have kurs mod døren. Jeg kastede mig over hende som et vildt dyr, og holdt hende nede på gulvet. “NU BLIVER DU HER DIN FUCKING LOLITA! DU SKAL HAVE MIN PIK I ALLE DINE HULLER HVAD ENTEN DU VIL ELLER EJ, FATTER DU DET?!” Hun forsøgte at holde tårerne tilbage, men nikkede som bekræftelse på at hun havde tabt slaget.

Jeg trak hende med ind midt på gulvet, vendte hende om på maven, og trak kjolen op så jeg nu havde fuld udsigt til den røv jeg havde drømt om så længe. Mine hænder begyndte med det samme at ælte, den var præcis lige så god som jeg havde drømt om. Efter lang leg med det to lækre bakker trak jeg hendes g-streng af hende, og med en hurtig bevægelse, prikkede jeg min pegefinger ind i hendes røvhul, så alle muskler i hendes krop trak sig sammen i smerte. Hun begyndte at græde igen, så jeg vendte hende om på ryggen, og gav hende taktfast tre-fire små lussinger, mens jeg skreg ind i hendes ansigt at hun skulle stoppe med det flæberi.

Jeg åbne mine jakkesætsbukser, og trak mit stive lem frem. SUT! Hun satte sig på knæ mens jeg rejste mig op. Hun begyndte svagt at slikke på den, men det gik slet ikke hurtigt nok. Så jeg tog mine hænder bag hendes hoved, og begyndte at køre det frem og tilbage mens jeg kunne høre gurgle-lydene fra hendes hals. Jeg stak hende i ny og næ en blid lussing, som påmindelse om at hun var under fuld kontrol, og lidt efter lidt begyndte hun at gøre arbejdet selv, og til sidst kørte hun helt uden hjælp fra mine hænder.

Jeg kunne mærke at ladningen var på vej, så jeg beordrede hende at stoppe. Jeg trak hende op fra det kolde stengulv, så vi nu stod lige overfor hinanden. Kjolen var på ny gledet ned over røven, men jeg vidste at hun var bundløs nu. Så jeg begyndte blidt at kysse hende igen, og lod min ene hånd glide ind under den stramme kjole, hvor jeg for første gang mærkede hendes purunge jomfruklit. Hun var nu ved at indfinde sig med situationen,  hun begyndte at kysse igen, og tog nu også min pik i hånden, mens hun gnubbede den lindt mellem hendes bløde små fingre.

Hun begyndte at udlede hendes kussesafter, og jeg hviskede i hendes ører at det der skete før var en misforståelse, som modsvar begyndte hun at tungesnave mig, mens hun tog den stramme kjole af. Og der stod 16 årige Katrine med bar røv og høje hæle, og skulle til at miste al sin uskyld. Jeg tog noget af saften fra hendes kusse, og smurte ud over hende røvhul, og vi lagde os ned på gulvet. Nu var det sgu tid. Jeg tog fat om hendes spændstige ungpigebryster, og min pik rettede kursen mod hendes røvhul. Hun udbrød et stort skrig da mit stive lem gik ind i hendes ringmuskel, men jeg stoppede ikke. Jeg borede hele fløjten op i hende, og holdt den oppe i et stykke tid. Herefter begyndte jeg at kneppe, mens jeg fingerkneppede hendes fisse, og bad hende sprede ballerne, så jeg rigtigt kunne komme til. Hun stønnede og prustede, og bad mig flere gange stoppe, men jeg fortsatte. Jeg havde kigget på den røv i et helt år, og nu var mit eneste mål at udradere hendes stramme røvhul. pludseligt kom et skrig fra hende, der var højere end de andre til sammen. Jeg havde helt glemt at jeg fingerkneppede hendes stramme klit, og pludseligt kom hun så det stod ud af hende. Jeg stoppede straks med at kneppe hende, og spurgte om alt var okay. Hun nikkede og bad mig fortsætte indtil jeg kom i røven på hende. Efter flere forskellige stillinger, kunne jeg ikke holde mig længere, og alt imens hun red mig med hendes røv, sprøjtede den varme sæd ud, som var det en gejser af sæd. Hun red videre i et kort stykke tid, og sank så sammen over mig, hvorefter vi snavede og smågrinte sammen.

Herefter gik hun ud på toilettet, for at tørre det værste sæd væk fra hendes baller, og gik så op til hendes veninder. Da jeg kom op i salen kunne jeg se at de sad og grinede sammen. Jeg ved ikke om det var det de snakkede om, og jeg var også ligeglad, for jeg havde fået hvad jeg kom efter, jeg havde kneppet Katrine, og nu skulle jeg bare hjem!

porno med danske piger