Blottere fra Danmark fortæller hvorfor de gør det..!

Blottere fra Danmark fortæller hvorfor de gør det..!

SPAR MANGE PENGE

Hvad er en blotter og hvad er de ude på!?

Mange kvinder og mænd blotter sig på den skjulte og småpirrende måde, “tilfældigt” og “uheldigt”  bliver der vist et stykke med bart eller der skiftes tøj foran sine egne vinduer, mens man ved nogle kan kigge ind udefra… Men der er også dem der tager det et skridt videre og blotter sig helt og offentligt.

En blotter er en person, oftest en mand, der fremviser sine kønsorganer eller onanerer på offentlige steder eller foran fremmede mennesker. De fleste eksperter mener, at blottere ikke er farlige, men er ganske uskadelige, og nogle mener, at forholdet bør afgøres med bøde, men der er også nogle, der mener, at blotteriet kan være starten på en karriere som svær sexkriminel, og at man bør skride tidligt ind med behandling for blotterens egen skyld.

Er en blotter en uskadelig ekshibitionist eller en kommende forbryder? Hvad mener du? (Skriv gerne dit syn på sagen i kommentar feltet under artikler)

Kvinder blotter sig let

Men hvorfor blotter blottere sig? Der er ingen enkel forklaring, men Per Holm Knudsen, der er psykoterapeut og sexolog, har et bud. Han støder af og til på blottere i sin praksis.

»Det er sjovt at gøre det, man ikke må. Det er også derfor, folk tænder på sex i det fri, på flysæder og i telefonbokse. De fleste af os har en trang til ekshibitionisme. Det er lettere for kvinder at udstille sig med bar navle og nedringede kjoler. De kan klæde sig kropsnært og sexet, men mænd kan ikke vise sig frem i en kropsnær trikot. Derfor er der flere mandlige blottere, som bliver anmeldt,« mener han. I øvrigt er der ingen grund til at være bange for blottere, der ikke er voldelige og som regel meget sky.

Danske kvinder og mænd der blotter sig…

MOGENS, 51 ÅR LÆGE.
I min stilling er det ikke så populært at være blotter.
Jeg holder det ganske hemmeligt, for jeg er temmelig bange for konsekvenserne, hvis det blev kendt.

Det er ca. 20 år siden jeg tog mig sammen til at blotte mig første gang. Jeg havde drømt om det siden puberteten, men lejligheden havde aldrig rigtig været tilstede. Det var til en stor fest, hvor alle var klædt ud. Jeg havde løse gevandter på i form af nogle store tørklæder svunget rundt om kroppen. Jeg var ude og danse med en ca. 40-årig kvinde og vi var halvfulde og pjankede. Hun begyndte at vikle mig ud af mine tøjstykker og langsomt blev jeg mere og mere nøgen. De andre gæster stod i en cirkel omkring os og hujede og klappede. Jeg var nærmest i ekstase, jeg elskede det.
Dét at blive kærligt ydmyget, mens andre ser på og morer sig over mig, måske synes jeg er latterlig, det er noget af dét, jeg søger, når jeg skal vise mig frem. Det skal helst være overfor kønsmodne kvinder og kun for flere på én gang. Det er bedst, hvis det er dem, som blotter mig. At jeg nærmest er nødsaget til at underkaste mig deres vilje, mens andre ser på det.
Jeg ønsker ikke samleje i forbindelse med blotteriet, og jeg får heller ikke udløsning, men jeg bliver meget ophidset og tændt af det. Det er nærmest som en besættelse.
Den eneste jeg har fortalt det til er min ekskone, og dét var en af årsagerne til, at vi blev skilt. For dét kunne hun på ingen måde acceptere. Hun syntes jeg var infantil og bad mig stoppe det. Og da jeg ikke kunne det, fik hun nok! Hun var også meget bange for, at nogle af vores bekendte skulle opdage det.

Det er ofte ved fester, at jeg får mod til at blotte mig, og en aften da jeg var til en fest og vi legede en selskabsleg fik jeg indflettet at smide bukserne og stå nøgen og posere. Mange morede sig, men desværre var der en kollega tilstede. Han havde set mig gøre det før og blev meget irriteret og forbandede mig nærmest.

Jeg er meget ked af, at jeg er så kontrolleret, at jeg ikke tør udleve min seksualitet lidt mere frit og oftere og så bare tage konsekvensen af det. Det piner mig meget, og jeg bruger al for megen energi på at skændes med mig selv om det. Jeg er blevet mere afslappet overfor det med årene, men stadig har jeg familie, venner, kolleger og børn, som jeg meget nødig vil have skal vide det. Nogle gange, efter at jeg har gjort det, har jeg en underlig flad fornemmelse i kroppen: “Var det bare det?” Hændelsen står sjældent mål med min forventning og min fantasi.

Jeg føler også en afskyelig skam og er flov over min væremåde. Det er med til at jeg ikke gør det så ofte. Som barn havde jeg ikke særlig megen kontakt til min mor. Men jeg havde en barnepige, og da jeg var ca. 2 år gammel, kan jeg huske, at hun badede mig i badekarret, mens hun så meget på mig og drillede mig, og jeg blev vildt ophidset. Sommetider havde hun veninder på besøg og de klædte mig ud i alt muligt tøj og morede sig over mig. Jeg er overbevist om, at det er dér, det er startet, for det er de samme fornemmelser jeg søger i dag.

Mange mener, at blottere er latterlige, og at de bør behandles for det. Jeg mener det et barnligt træk, temmelig ensomt, og at blotterne er noget forstyrrede, men jeg ved ikke om det kan behandles væk. Jeg ønsker ikke at prøve selv. Det er langt bedre end samleje. Jeg føler større frihed, for man har flere muligheder som blotter end som almindelig, normal mand. Jeg vil ikke spille manderollen i forhold til kvinder. Der mangler jeg selvtillid, men som blotter er intet givet.

Jeg deltager ind imellem i porno-shows og var til en “stå-dreng-konkurrence”, det var en stor nydelse…der blev kigget, vurderet og grinet. Jeg ved, at mit blotteri er blandet med en del masochisme – både fysisk og psykisk. Derfor har jeg aldrig kunnet gøre nogen fortræd. Alt skal nærmest foregå på tilskuernes initiativ, og derfor tror jeg ikke, jeg er i fare for at blive anmeldt. Jeg kan mærke, at mine ideer og lyster udvikler sig – mere vil prøve mere. Måske får jeg en dag bugt med min selvkontrol og kaster mig hengivent ud i min lyst.

SEX I DAG?

FINN 42 ÅR, OPVASKER PÅ EN RESTAURANT.
Når jeg får lyst til at blotte mig, tager jeg for det meste til en større by – f.eks. Ringsted og går en tur i de grønne anlæg. Jeg bor selv i en lille provins-by, hvor det er svært at komme til at gøre det uden at blive genkendt. Jeg ved ikke hvorfor jeg blotter mig, det har jeg altid gjort. Det er min hobby. Jeg har ikke tænkt på hvorfor, det er bare noget jeg gør.

Om sommeren tager jeg en tynd frakke på og har et par shorts og en skjorte under. Når jeg så vil blotte mig, tager jeg shortsene i lommen, så er jeg klar til at lukke frakken op og blotte mig, når der kommer nogle unge piger forbi.

Om vinteren er det for koldt til at gå uden bukser, så der hiver jeg “den” ud af bukserne. Nogle gange bliver pigerne bange for mig og tror sikket jeg er ude på en hel masse. Det er jeg ikke, men det lærer de nok med tiden. Jeg vil ikke tvinge dem til noget.
Mine venner synes, jeg er en halvsær snegl, fordi jeg ikke går på diskotek og værtshuse osv., men det siger mig ikke noget. Jeg vil hellere gå i de grønne anlæg, det er rigeligt for mig. Jeg kan bruge lang tid på at gå rundt i anlæggene for mig selv. Så blotter jeg mig for de unge piger, der kommer. Hvis de ikke synes om det, går jeg hen et sted, hvor de ikke har så meget imod det. Jeg går rundt og hygger mig og har ikke travlt med at komme væk. Bagefter går jeg stille og roligt videre. Jeg synes ikke der er noget særlig ulovligt i dét. Det er provokerende, men jeg kan ikke forstå, at det er ulovligt.

Jeg har prøvet at blive taget for det. Der var åbenbart én, der havde anmeldt det, for da jeg gik ud fra anlægget en halv times tid efter, holdt politiet der pludselig. De kørte hen og spurgte mig, om de måtte snakke med mig. De havde fået en anmeldelse på én, der havde blottet sig inde i anlægget – om det kunne være mig? “Jamen det kan da godt være”, svarede jeg og blev så taget med på stationen. Der fik jeg en advarsel og fik så lov til at gå igen. Det kan ikke få mig fra det, og det ønsker jeg heller ikke. Jeg gør det, fordi jeg synes det er sjovt, og fordi pigerne jævnligt er interesserede i at se på det – ellers ville jeg ikke gøre det.

TONY – 41 ÅR, UGIFT KONTORMAND FRA PROVINSEN.
I sex er der så mange muligheder, én af dem et at blotte sig. Jeg blotter mig også. Jeg tror jeg var 12-13 år første gang. Jeg blottede mig ikke med vilje – jeg stod og tissede og så opdagede jeg, der var nogle piger, der kiggede på mig og grinede. Dét gjorde faktisk, at den blev hård. Jeg syntes, det var spændende, så bagefter blev jeg ved med at vise den frem. Jeg er ikke sådan en blotter, der viser sin pik frem lige pludselig. Jeg blotter mig for spændingen, det pirrer og kilder og er uforpligtende. Det er en dejlig ophidselse.

Samleje er noget andet, man skal arbejde med hinanden og man er to om det. Det kan ikke rigtig sammenlignes, men at blotte sig, det er mere frit – mere pirrende. Det er pirrende i hverdagen at opdage nye muligheder. Jeg blotter mig, når chancen byder sig. Jeg gør selvfølgelig også mit til, at chancen byder sig. Men det er ikke noget, som jeg skal gøre. Jeg føler mig ikke tvunget til det.

Jeg kan godt lide, nogen ser på den. Jeg kan bedst lide, der er nogen, der ser på den, uden de ved, at jeg ved det. Det er dét, at blive opdaget med stiv pik. Så vil jeg gerne have, de bliver forbavset og kigger på den og sådan. De må osse gerne snakke, men ikke for meget. Hvis de kigger og er forbavset over det, er det bedst. Det skal helst ske langsomt og nænsomt. Jeg har ikke noget imod, hvis det er nogle unge piger, der kigger på den. Det kan godt være to veninder. Det er dejligt. For er der to piger, så snakker de sammen. Det ophidser mig meget. Jeg kom en gang i kontakt med to veninder på 159. Vi snakkede sex-snak sammen om bolleri og slikning og alt det der, og så blev det til, at de gerne ville se mig spille min pik, og det aftalte vi så, at jeg skulle gøre for dem. Det var faktisk så ophidsende, så jeg rystede over hele kroppen. Det var forventningen til, at de skulle se på min pik, og til hvad de skulle sige. Forventningens glæde. Jeg tog derud og var meget ophidset, da de lukkede mig ind. Først sad vi lidt og snakkede, så spurgte jeg, om de virkelig kunne ønske sig at se på det. Ja, det ville de gerne, for det havde de aldrig set før. De havde aldrig set en mand onanere for dem. Så begyndte jeg at trække pikken ud og file den og de spurgte mig om alt muligt, for det var to unge piger. Den stod allerede vagt og jeg begyndte at hive i den, men jeg måtte sådan passe på for ikke at få udløsning for hurtigt. De så på den og den ene af dem kildede mig også i nosserne og det var udmærket. Den anden turde ikke, men det var nok, de kiggede og var interesserede. Det var meget, meget ophidsende, og jeg fik en virkelig god udløsning af det. Det er halvanden måned siden og vi ringer stadig sammen og snakker lidt sex-snak. Men jeg kan ikke tage der hjem igen. Én gang, så går den ikke mere ellers skal de tage en ny veninde med.

Jeg gør det meget i biografen og på badeanstalter og nudiststrande. Man skal selvfølgelig passe specielt på, man ikke står dér med ståpik. Men dét, at man skal passe på, det synes jeg er meget, meget pirrende. Jeg har lagt mærke til, at kvinder på nudist-strande, der ligger med spredte ben og nyder solen, de har ikke noget imod, man kigger på dem. Det har jeg lagt mærke til. Men der er så mange mennesker, så man kan ikke røre dem eller noget.

Kom med ind i baggården, når denne frække, anonyme, danske pige tager dig med ud på bagtrappen

Jeg bruger meget fantasien, når jeg blotter mig eller onanerer hjemme. Jeg forestiller mig, hvad jeg vil gøre og hvordan pigen vil reagere og så videre. Men det er bedst, når det sker i virkeligheden. Så længe man ikke tvinger nogen til at se på én, synes jeg ikke det er så slemt. Pornoen er fri og så længe man kan gå i biograf eller andre steder, hvor der vises sexfilm og folk tager på hinanden, slikker og onanerer uden hensyn til andre, kan jeg ikke se, jeg skader nogen på min måde.

Jeg går ind og ser erotiske film som “9 en halv uge”, der gik for nogen tid siden. Dér satte jeg mig ved siden af to piger og begyndte at gnubbe mig lidt dér og meget forsigtigt tog jeg pikken ud og begyndte at køre på den og de kiggede skævt på den. De opdagede det, men de sagde ikke noget og de flyttede sig heller ikke. Det ophidsede mig enormt. Jeg så på filmen, som om jeg var ophidset af dén og ikke vidste, at de så, hvad jeg lavede. Men så skævede de til mig, og jeg fik straks udløsning, fordi de kiggede på den. Det var virkelig en god oplevelse.

Nogen gange venter jeg ude foran biografen og hvis der går nogle søde piger ind, køber jeg billet og går derind. En gang i en biograf, hvor jeg satte mig ved siden af en dame, begyndte jeg lige så stille at hive den frem. Hun var interesseret nok og kiggede. Mit knæ flyttede jeg ned, så det rørte hendes og hun flyttede ikke sit ben, så jeg tænkte: “Den er god nok”. Så jeg begyndte at røre ved hendes lår helt forsigtigt, så rørte hun lidt på sig. Jeg tænkte: “Nå det kan hun li'”. Men så tager hun pludselig sin paraply og giver mig et ordentligt klask over pikken. Det var ikke fordi det gjorde så ondt, men jeg tabte lysten. Jeg har haft en god oplevelse på nudist-badestranden. Det var en morgen jeg var nede ved brusebadet og der var også en pige. Hun var ret udviklet, men jeg tror ikke hun var så gammel. Hun stod under bruseren og jeg gik ind på toilettet og lod døren stå åben og tissede. Hun kiggede efter mig, det kunne jeg mærke, så det begyndte at klø i min pik. Så lod hun brusevandet løbe og kom efter mig og kiggede. Jeg smilede til hende – jeg kunne ikke tisse mere, min pik blev større og større – og så spurgte jeg hende om hun ville røre ved den, og det ville hun gerne og det gjorde hun og jeg rørte ved hende. Jeg rørte kun – vi onanerede ikke hinanden rigtigt – jeg rørte ved hendes kusse og vi var nøgne begge to selvfølgelig. Så var der nogen, der kaldte på hende – jeg tror det var hendes større søster – så vi var nødt til at lukke døren. Det kom jeg faktisk ved. Den spænding mens vi ventede på, at hendes søster skulle holde op med at kalde på hende, det var fantastisk. Det var faktisk noget af det bedste jeg har oplevet. For man kan få udløsning ret hurtigt og man kan få udløsning på mange måder, men INDEN man får udløsning, DEN spænding er SÅ vigtig! Det var fantastisk. Men da jeg mødte hende siden, kunne jeg ikke blotte mig for hende mere, for så var dét faktisk overstået, fordi jeg kendte hende.

En gang jeg var på langtur med toget, sad der en pige på den anden side, og hun havde mini-kjole på og hun havde nogle meget, meget smalle tanga-trusser på. Det var lige som om, at hun var uden trusser, det tror jeg nu ikke, men jeg kunne se lidt af hendes hår. Jeg tror hun lod som om hun sov, sådan halvsov, men hun havde lagt mærke til min bule i bukserne. Så jeg kradsede mig sådan og tog ovenpå bukserne, og så spredte hun benene lidt, og det gav mig en utrolig fornemmelse – og en klump i halsen. Jeg kunne ikke komme til at tage min pik ud og begynde noget, for der var andre mennesker i kupeen. Jeg kiggede kun og kradsede mig, og hun viste mig så meget hun kunne. Det var også virkelig dejligt, stille og roligt og spændende. Uha, det var lige sagen!

LENE 36 ÅR .
Lysten til at vise mig nøgen for andre mennesker, ved jeg ikke hvor stammer fra. Hvis jeg begyndte at tænke nærmere over det, kunne jeg måske finde nogle grunde. Men jeg har ikke fordybet mig i det, for jeg er ikke ked af, at jeg er som jeg er.

Når jeg tænker tilbage til 12-13 års alderen, kan jeg huske forskellige situationer, som jeg nu kan se som starten på dét jeg dyrker i dag. Ofte når mine forældre havde gæster, eller jeg af andre årsager var sammen med mange mennesker, fandt jeg på noget, så jeg ikke unaturligt kunne forekomme nøgen. Eksempelvis gik jeg i bad og skulle så lige hente et håndklæde eller lignende, så gæsterne fik et glimt af mig uden tøj på. Ofte stod jeg og lyttede ved døren og når jeg kunne høre, at der var nogen i gangen, kom jeg lidt genert og skyndsomt til syne. Jeg fik en sprød fornemmelse i kroppen, når nogen betragtede mig nøgen. Jeg var jo enormt bange, men alligevel sikker og jeg husker, jeg blev meget ophidset af det. Især én af mine forældres venner var god at gøre det for, for han kiggede virkelig og hans øjne kunne nærmest bo i min krop i flere dage. Jeg var ellers ikke på nogen måde tiltrukket af ham og ville ikke have noget med ham at gøre. Men dét, at det gjorde indtryk på ham, at det havde effekt, dét var en stor stimulans. Det er det samme for mig i dag. Total nøgenhed virker. Korte kjoler, udfordrende eller halvt afklædt, giver mig ikke mit “kick”. Jeg kan stadig benytte det gamle trick ved passende lejligheder, men ellers har jeg kastet mig over lidt andre metoder.

Da jeg var 18-20 år gammel, var jeg croquis-model. Jeg stod model for tegnere og dyrkede det intenst. Ikke så meget fordi mange på den måde ville se mig nøgen, for dét var der jo ikke noget underligt i. Det var mere det spil, jeg kunne køre med dem, der tegnede. Jeg udvalgte mig en bestemt på holdet og hver eneste stilling, jeg poserede i var til ham. Jeg gav ham mine intime dele lige i synet. Mange gange forsøgte jeg at holde mit blik stift rettet mod ham samtidig, så jeg rigtigt kunne iagttage hans tilstand. Det ophidsede mig meget at se hans reaktion. Det skete, at han skiftede plads eller bad om at få an anden stilling, men oftest blev de forundrede, måske forlegne eller smigret, og små kiggede efter mig i pauserne. Det nød jeg rigtig meget. Det fik mig til at føle, at jeg bar på en ophøjet hemmelighed, som ingen kunne få del i. Ingen kunne vide, hvad jeg tænkte, når jeg ganske stille lå dér og viste mig frem. Nogle gange har “mit offer” været interesseret i at få mere kontakt med mig, end bare at tegne mig, og har villet tale med mig bagefter eller har inviteret mig forskellige steder hen, men det har jeg undgået.

Senere fantaserede jeg om, hvordan det ville være direkte at onanere overfor “den udvalgte”, uden at de andre bemærkede det. Utopisk måske, men jeg havde det ofte som en ophidsende fantasi.

Ønsket om at onanere overfor en fremmed blev nærmest en besættelse for mig, og en sommerdag ved stranden tog jeg mod til mig og gjorde det. Jeg har en bestemt strand og et bestemt sted, jeg plejer at tage hen og dyrke forskellige variationer af min sexualitet. Det er et sted, der er lidt tilbagetrukket fra selve stranden. Dér ligger jeg helt nøgen. Når nogen kommer forbi, tror de, jeg har lagt mig dér fordi jeg vil ligge i fred. Faktisk er det lige omvendt. Der kommer altid nogen forbi og jeg har tit oplevet, at nogen stiller dig i nærheden og lurer på mig. Til min fornøjelse. En dag jeg lå dér, mærkede jeg nogen gå forbi, mens jeg lå på maven med let spædte ben. Lidt senere hørte jeg en sagte knitren i krattet nær ved mig og så blev der stille. Jeg var klar over, at der var en, der iagttog mig. Jeg kunne mærke hans øjne. Det tændte mig, og jeg satte mig op og begyndte at smøre min krop ind i sololie. Først arme og ben, lidt senere også brysterne og til sidst mit skridt. Jeg var meget ophidset og lagde mig ned og dyrkede mig selv i min drømmesituation. Pludselig kunne jeg mærke en skygge og åbnede øjnene og så ind i en ung fyrs øjne og fik i det samme en meget kraftig orgasme. Han var væk, da jeg blev mig selv igen og kiggede efter ham. Risikoen for at han havde forgrebet sig på mig var tydelig, men dét ville jeg have gjort alt for at forhindre. Der var ikke så langt til andre mennesker. Jeg måtte bare gøre det. Det er min bedste oplevelse til dato. Det var bare superskønt.

Selv om det er svært at være drevet af at skulle vise sig for fremmede, er det en pirring, jeg ikke oplever på nogen anden måde, og derfor vil jeg nødig af med det. Jeg har aldrig før fortalt så åbent om de lyster her til andre, fordi jeg ikke selv er helt fortrolig med dem, og især fordi det er noget, jeg absolut må gøre alene, og som jeg nyder at have for mig selv. Men jeg vil gerne høre om andre, der har det lige sådan, det er dét, der har fået mig til at deltage. Jeg synes også jeg har fundet ud af en del om mig selv, når jeg har skullet besvare alle de spørgsmål. Meget af det har jeg ikke taget stilling til før, og det har været en god ting for mig. Jeg er 36 år og min krop ændres med alderen, men at vise den frem er ikke afhængig af, om jeg ser godt ud. Det er ikke bare begær jeg prøver at vække. Jeg udstiller min krop, det er essensen. Når jeg udstiller min krop, har det en effekt – mest hos mig selv. Det vil jeg blive ved med.

Læs flere beretninger fra Ekshibitionister blandt de mange noveller i arkivet.

porno med danske piger