De 2 drømme tilsammen

SPAR MANGE PENGE

Noget slikkede mig på fissen, det tændte mig meget og begyndt at stønne, jeg smed mig tilbage og nullede mine stive brystvorter. Jeg tog bindet af og så, det var en hund…

Det hele starter med at jeg havde skrevet med den her fyr i et stykke tid, vi havde skrevet om vores største drøm… Og skal lige sige at jeg er 17 år og han var 19 år, hans navn var Kevin og mit navn er Rebecca, jeg bliver kaldt for Becca 

Nå men så havde han inviteret mig over og blive der en nat over, og det havde jeg takket ja til.

Fredag og jeg venter på bussen: 

Jeg stod og ventede på bussen, jeg var spændt til at komme op til ham, glædet mig til at se hvad han kunne finde på og hvordan han så ud…… 

Jeg var lige stået af foran hans dør, jeg var nevøs for om han kunne li mig, jeg bankede på og den blev åbnet af en flot robust fyr, han havde brunt strit hår, briller og meget smukke øjnene, kæft han var lækker. Vi stod og kiggede på hinanden i et stykke tid…. og så fik han fremstammet, “kom ind”. 

vi snakkede hele dagen, og da det blev aften, spurgte han om vi ikke skulle få opfyldt vores drømme?  

Jeg svarede genert ja, vi ligger os i sengen og nusser hinanden, vi begynder at snave og han tager sin hånd ned i mine bukser, og begynder at lege med min klit.  

SEX I DAG?

Jeg var igang med at knappe hans bukser op, utroligt kunne han tage mit tøj at med en hånd, jeg var en smule overrasket, men lod som ingenting…. 

Han tog 1 finger op i mig og fingerkneppede mig, og så tog han 1 finger mere så han kneppede mig med 2 finger, jeg log mig selv komme med et langt suk, for at vise ham at jeg nød det, han var igang med. 

Da jeg havde fået bukserne af ham, og ud af hans bukser kom der en stor pik frem. Jeg smilede for mig selv, og tænkte at det ville blive en fræk nat, og så gav jeg ham et handjob. 

Jeg kunne se at han nød det, og hans fingerkneppning, gik osse hurtigere og hurtigere, og jeg var begyndt at stønne rimelig meget. 

Han fjernede min hånd og han tog sin hånd op og trak mine trusser af og så begyndte han at kneppe mig, jeg nød det, for jeg havde ikke fået pik i lang tid. 

Mit stønneri blev mere og mere tydeligt, han kneppede mig stille og rolig, for min fisse kunne vænne sig til hans store pik, for det gjorde lidt ondt i starten.  

Han satte tempoet op, han lagde sin hånd på mit bryst og begyndte at lege med mine brystvorter, det tændte mig endnu mere.

Min orgasme kom og hans osse lige efter, det var dejligt. Vi lå lidt og så sagde han at jeg skulle tage et bind for mine øjne (et han rakte ud til mig) jeg gjorde hvad han sagde og så kunne jeg høre ham gå, og var væk i et tykke tid…  

Han kom tilbage, han bad mig om at lægge mine ben ud over sengen kanten og sprede dem, og det gjorde jeg så, jeg fik et chok…  

Noget slikkede mig på fissen, det tændte mig meget og begyndt hurtigt at stønne, jeg smed mig tilbage og nullede mine stive brystvorter. Da der var gået et tykke tid, stoppede slikkeriet og så lige pludselig var der noget som smed sig op på mig og pressede sin pik op i mig, jeg spurgte ham hvad det var, og det ville han ikke svare på. Så jeg lod denne skabning kneppe mig, og det var dejligt, den kom i mig og jeg fik orgasme, jeg kunne mærke at dens sperm flød ud af mig, jeg tog bindet af og så, det var en hund! 

Jeg blev altså kneppet af en hund, jeg sagde tak til Kevin, men han rystede på hovedet og sagde at vi ikke var færdige. 

Han tog min hånd og førte mig ud på badeværelset, og tændte vandet i bruseren, og sagde “hvorfor kun kneppe i sengen? når man kan kneppe i badet?” jeg smilede, den ide var jeg med på. 

Hans pik blev hurtig stiv og det tændte mig meget, så jeg blev hurtig våd, vi begyndte at snave, og rage på hinanden, han gav mig finger og jeg gav ham hanjob, det var super dejligt. Han stoppede med at sit fingerknepperi og jeg stoppede med at give ham hanjob, han sagde at jeg skulle vende mig mod væggen og læne mig op ad den, og det gjorde jeg så, han tog mig bagfra,og kneppede mig med hårde stød, jeg var godt i gang med stønneriet, så stak han en finger op i røven på mig og det tændte mig mere, han kneppede mig nu hurtigere, jeg kunne mærke tydeligt at hans pik voksede oppe i mig, da han havde kneppet mig i et stykke tid, kunne jeg ikke holde mig tilbage og så kom jeg i en stor orgasme og faldt på knæ. 

Det ente med at jeg gav ham et blowjob så han osse kunne få orgasme, og det gjorde han, vi tørrede os, og vi puttede i hans seng og tænkte “kæft en aften/nat, den vil jeg gerne prøve igen.

porno med danske piger