Uha for en fødselsdag

SPAR MANGE PENGE

Mærkede hvordan dildoen langsomt blev trukket ud af mit røvhul og et par hænder løsnede den snøre, der tidligere var blevet lagt stramt omkring min pung…

Fjorten dage efter vores besøg i Sexklubben ”Heaven and Hell”, hvor Lise var blevet tirret, udnyttet og tilfredsstillet (læs novellen: ”Lises omgang”), spurgte min søde forlovede, Ulla, om, hvilke planer jeg havde for fejringen af min nært forestående fødselsdag. Jeg sagde, at det havde jeg ikke spekuleret så meget over. Det var jo først den kommende lørdag. Så der var jo længe til. Dog havde jeg, sagde jeg, ønsker om, at Ulla skulle sørge for at den blev afsluttet med en lækker dessert, og at hun gerne måtte være dækket af både flødeskum og chokoladesovs, og pyntet med cocktail- og dessertkirsebær. Hertil svarede Ulla med et skævt smil, at hun havde lagt planer. De gik på, at vi midt på dagen skulle besøg en restaurant for at få en lækker frokost, men uden dessert. Herefter foreslog hun, at vi besøgte ”Heaven and Hell”. Her kunne jeg så besøge Annies sorte univers, medens hun fik sig nogle oplevelser med ”Trold”, som den ene af stedets slavetøzer blev kaldt. Det sagde jeg var et rigtig godt forslag, og så kunne hun rette desserten med flødeskum m.v. an derhjemme efter vores besøg i Sexklubben.

Lørdagen – og min fødselsdag – oprandt. Formiddagen gik med lange og lækre bade, hvor vi begge forberedte os på eftermiddagen i Sexklubben. Barberskraberne blev ophyggelig brugt, så al overflødig hårvækst blev fjernet på vore underliv. Så hurtigt noget tøj på og af sted til frokostrestauranten, hvor et par lette frokostanretninger blev nydt. Ved 15-tiden foretog Ulla et kort telefonopkald, hvorefter hun gjorde tegn til, at vi skulle videre, så jeg betalte og vi brød op, for at begive os til ”Heaven and Hell”. Her klædte vi os af/om. Ulla i en sindssyg fræk top- og bundløs sort corsage, og jeg i et par løsthængende boxershorts. Da vi trådte ind i fællesrummet kom Annie og ”Trold” os straks i møde. ”Trold” var en lille nipper asiatisk udseende sag. Hun var kun iført et seletøj, der fremhævede hendes flotte bryster, hvor hendes store mørke brystvorter inviterede til nærmere bekendtskab. ”Trold” gik direkte hen til Ulla og gav hende et stort knus, der endte i et dybt tungekys. Herefter forsvandt de ind i et af de tilstødende rum. Annie gik tæt hen til mig, og medens hun så mig dybt i øjnene, tog hun et fast greb omkring min halvstive pik og nærmest trak mig gennem fællesrummet med retning mod SM-rummet, der jo var hendes domæne.

 Lige ankommet til SM-rummet pressede Annie mig ned i hendes specialdesignede gynækologbænk og uden at mægle et ord klikkede hun mine håndled fast i de bøjler, der var placeret over hovedgæret. I næsten samme bevægelse trak hun mine boxershorts af og pressede mine ben ned i de stativer, der var placeret i gynækologbænkens modsatte ende. Da hun således havde ”tager magten over mig”, sagde hun med bister stemme: ”Nå, du møder op glatbarberet! Jeg have ellers en spændende måde, at få fjernet din hårvækst på! Den må du have til gode til en anden gang!” Herefter tog hun et fast greb om min nu fuldt rejste pik, og begyndte at onanere den med hårde, dybe stød. Annies anden hånd søgte op mod mine brystvorter, der blev masseret, klemt og nappet. Da brystvorterne var blevet hårde og stive, stoppede Annie behandlingen, fandt et par japanske brystklemmer frem og spændte dem stramt om mine brystvorter. Det fik mig til at vånde mig lidt, og Annie til at udtale, at hun – her på min fødselsdag – ikke ville høre det klynkeri fra mig. Så gik det op for mig, at Ulla måtte have aftalt dette her med Annie: Så måske blev det en meget mindeværdig eftermiddag, jeg nu skulle igennem.

 Samtidig med, at Annie gjorde klar til at bindfolde mig, så jeg ud af øjenkrogene, at Ulla og ”Trold” var kommet ind i SM-rummet. Ulla havde skiftet den top- og bundløse corsage ud med et slavetøz-seletøj, der var arrangeret sådan, at hendes flotte, store bryster var blevet strammet yderligere op. Desuden var hun iført et par næsten gennemsigtige, bundløse trusser. Så placerede Annie den sorte, tætsiddende maske for mine øjne og udelukkede mig således for yderligere synsindtryk. Så placerede hun et par høretelefoner på mig og satte meditationsmusik på Cd-afspilleren. Der var også koblet en mikrofon til høretelefonerne, så kort efter sagde Annie, at jeg nu kun have min følesans og min egen fantasi til at fornemme, hvad der skete omkring mig. Derudover ville hun orientere mig, når hun synes der var noget jeg burde vide. Her lå jeg så – både blind og døv – i mit helt eget univers, og måtte selv danne mig mine forestillinger om, hvad Annie havde tænkt sig at gøre ved mig.

 Jeg kom ikke til at vente længe, for meget hurtigt mærkede jeg i alt fald fire hænder på min krop. To af den gik i gang med at massere min pik og mine nosser, medens to andre masserede mine brystvorter. Min pik reagerede meget hurtigt, idet jeg følte hvordan blodet strømmede til den, og hvordan den rejste sig. Mine brystvorter, der jo var spændt i af japanske brystklemmer, sendte signaler, der blev opfanget af pikken, der blot rejste sig endnu mere. Så mærkede jeg en tunge på mine nosser og snart blev min venstre kugle suget ind i en blød kvindemund, der suttede på den så det var en lyst. Så mærkede jeg, at en snøre blev lagt omkring kuglen og strammet til. Det samme gentog sig med den højre kugle. Så mærkede jeg at endnu en mund sugede sig fast til mine nosser, medens Annies med en blid stemme i høretelefonerne sagde, at fordelen ved at binde kuglerne op hver for sig, var, at to piger kunne fornøje sig på samme tid, og alt efter indstilling kunne de slikke, sutte eller bide så meget de havde lyst. Pigerne prøvede det hele. Så min oplevelse med det blev, at snart var det dejligt at lægger nosser til, og snart var det endog meget smertefuldt. Så stoppede pigerne behandlingen af mine nosser og jeg fornemmede, at en snøre blev lagt stramt omkring min pung for at blive ført op omkring roden af min pik og der strammet forsvarligt til.

 Så lød Annies stemme igen i høretelefonerne. Denne gang meddelte hun, at hun nu ville behandle mine testikler sådan, at min sperm blev pumpet ud af dem uden at jeg af den grund fik udløsning. Herved ville jeg være i stand til at yde en bedre og længerevarende service til de piger, der efterfølgende ville og give mig deres fødselsdagsgave. Herefter sagde hun – med sin allermeste indsmigrende stemme – at hvis jeg ville vide, hvor mange det var så kunne jeg jo prøve at tælle efter. Herefter forsvandt begge mine kugler ind i en blød pigemund, og en hånd tog et fast greb omkring min pik og begyndte at onanere den. Så overlod pigemunden den ene af testiklerne til endnu en mund, medens hånden omkring min pik blev erstattet af endnu en mund. Så nu var der altså tre, som jeg forestillede mig måtte være Ulla, Annie og slavetøzen. Det næste der skete var, at to hænder begyndte at kæle med mine opspændte brystvorter. Efter kort tid blev også disse hænder erstattet af to munde, så nu var der altså fem piger omkring mig. Medens jeg lå og funderede over, hvem de to sidst tilkomne kunne være stoppede ”mundbehandlingen” af mig og Annies stemme lød igen i høretelefonerne. Denne gang for at fortælle, at nu gik hun i gang med at tømme mig for sperm. Herefter mærkede jeg, at noget jeg følte som en tynd, galt metalstang meget langsom og forsigtigt blev presset ned igennem mit urinrør. Da metalstangen var kommet cirka halvt ned i urinrøret blev der sat strøm til. Det betød, at små elektriske impulser banede sig vej ned igennem pikken og gik direkte ned i mine testikler. ”Så”, sagde Annie ”Nu pumper jeg din sperm ud uden du får udløsning”. Herefter presse Annie metalstangen helt i bund i min pik. Samtidig skruede hun lidt op for strømmen. Den fornemmelse der nu bredte sig gennem pik og nosser var bestemt ikke ubehagelige – nærmest tvært imod. Jeg oplevede en vellystfølelse, jeg aldrig før havde følt. Det var nærmest som om mine testikler blev udsat for en indvendig massage. Der gik ikke ret lang tid så mærkede jeg en pressende fornemmelse i pikken. Annie må have fulgt med, for hun begyndte usigelig langsom at trække metalstangen op og jeg mærkede, at den pressende fornemmelse fulgte med. Da stangen kom fri af urinrøret vældede der sperm op i en jævn strøm. ”Jah, det er godt. Gi´ bare mor hele klatten”, sagde Annie medens jeg følte, hvordan spermen bare vældede op gennem min pik. Min sædafgang var langvarig og intens, men da den var klinget, blev min pik og mit underliv vasket ren for den meget sperm, der var flydt fra mig. Herefter blev pikken smurt ind i massageolie.

SEX I DAG?

 Efter den behandling meddelte Annie, at nu ville jeg begynde at få mine fødselsdagsgaver – og efter lidt uro på bænken mærkede jeg, at en fisse blev ”bragt i stilling”, hvorefter den med usvigelig sikkerhed blev presset ned over min pik. I roligt tempo begyndte min rytterske så at kneppe mig. Fissen virkede velkendt, så jeg gik ud fra, at det var Ulla, der havde fået tildelt 1. tur. I min blindfoldede tilstand så jeg for mig, hvordan hendes røde hår bølgede i takt med de flotte bryster. Tempoet blev øget og jeg forestillede mig, hvordan små vellyde strømmede ud af munden på hende, medens hun kommer nærmere og nærmere sin egen udløsning. Så mærkede jeg, hvordan tempoet blev øget og hvordan skedevæggene trak sig sammen. Det højere tempo blev efterhånden til et vildt ridt, og skedevæggene krampede sig helt sammen om min pik. Hende orgasme tog af og samtidig med, at fissen blev hævet fra min pik, mærkede jeg, at pigen lænede sig frem, pressede sine brystvorter mod mine og gav mig et lange, varmt kys. Så fornemmede jeg, at næste fødselsdagsgave var på vej. Jeg mærkede et spændstigt lår på hver side af mine hofter, hvorefter et par fugtige skamlæber blev kørt frem og tilbage over min glans. Så mærkede jeg, hvordan skamlæberne nærmest sugede sig fast omkring mit pikhoved, og hvordan pikken langsom men sikkert blev suget op i en lækker, stram skede, der med rytmiske bevægelser slugte stadig mere af min pik. Da pikken ramte livmoderhalsen begyndte et samleje jeg sent vil glemme. Pigen, jeg gik ud fra det var slavetøzen ”Trold”, satte et pumpeværk i gang medens hendes underliv roterede nærmest som det kørte på kuglelejer. Det var ved helt at tage pusten fra mig, og medens jeg så for mig, hvordan ”Trold´s” slanke, velplejede krop nærmest måtte rotere om min stive pik, medens hendes små faste bryster med de store, mørke og opadstræbende vorter kørte frem og tilbage og op og ned, mærkede jeg, hvordan det satte mine følelser i gang. Legen stoppede dog hurtigt for med den heftighed, der var lagt for dagen trak ”Trold´s” fisse sig snart sammen i en række heftige kramper, der rev voldsomt i min opbundne pik og efter en heftig orgasme trak ”Trold” sig væk fra min pik, der så igen var befriet for det jerngreb, ”Trold´s” stramme fisse havde holdt den i.

 Så lød Annies stemme igen i høretelefonerne. Denne gang sagde hun, at hun længe havde ønsket sig at undersøge ”min bagindgang”. Derfor havde hun spændt sin strap-on med dobbeltdildoen på og ville nu forlyste sig med den. Samtidig mærkede jeg, hvordan en dildo begyndte at presse på min ringmuskel, der langsom men sikkert gav efter for presset. Så mærkede jeg, hvordan en dildo langsomt trængte sig vej op i røven på mig, og hvordan Annie med rytmiske kneppebevægelser begyndte at køre dildoen frem og tilbage. Annie havde glemt – eller i alt fald undladt – at slukke for mikrofonen, så efterhånden som den dildo, der var begravet i Annies fisse begyndte at sætte gang i hende, hørte jeg, hvordan hendes åndedræt blev heftigere og heftigere og samtidig med at jeg mærkede, hvordan hendes kneppebevægelser blev kraftigere og kraftigere tog en hånd et fast tag omkring min pik og begyndte at onanere den. Annies åndedræt blev gradvist ændret til høje, liderlige støn og efter relativ kort tid følte jeg, hvordan Annies orgasme via dobbeltdildoen forplantede sig til mit underliv. Herefter mærkede jeg, hvordan dildoen langsomt blev trukket ud af mit røvhul, og hvordan et par hænder løsnede den snøre, der tidligere var blevet lagt stramt omkring min pung og op omkring roden af min pik. Det betød, at jeg følte, hvordan noget af presset på mine fortsat opbundne nosser tog af.

 Onaneringen af min pik fortsatte med dybe, hårde bevægelser indtil jeg mærkede, at en ny pige besteg bænken og gjorde sig klar til at kneppe mig. Nu var jeg jo på herrens mark for hvem var det mon nu, der ville give mig sin fødselsdagsgave? Det lå jeg lidt og funderede over, men stoppede, da jeg mærkede, at endnu en pige besteg bænken, og placerede sin fisse direkte over min næse og mund. Så lød Annies stemme igen i høretelefonerne. Hun startede med at sige, at jeg havde en god røv og at hun havde nydt sin orgasme. Så forsatte hun med at sige, at vi nu startede på 2. halvleg, hvor et par af de kvindelige gæster havde ønsket at prøve, hvordan det føltes, at havde en så stor og stiv pik oppe i sig medens ”Trold” regulerede min lufttilførsel. Videre sagde hun at, at det så vildt frækt ud og at hun håbede, jeg ville nyde behandlingen. Det var starten på en af de mest forrygende oplevelser, jeg endnu har haft. En fisse, der passede perfekt til min pik, blev for fuld kraft trykket helt i bund og snart gik det over stok og sten. Snart med hurtige, hårde og vilde kneppebevægelser og snart med bløde, bølgende sammentrækninger af skeden. Jeg forsøgte at danne mig et billede af, hvordan min rytterske kunne se, men blev hele tiden forstyrret af ”Trold”, der snart inviterede til, at jeg skulle slikke den fisse, hun så ihærdigt bevægede frem og tilbage over min mund og næse, for herefter pludselig at presse den ned over min næse og mund for på den måde at forhindre mig i at få luft. Inden længe tabte jeg fuldstændig fornemmelsen af, hvad der foregik omkring mig, men mærkede dog, at pigen, der kneppede mig kom nærmere og nærmere sin udløsning. Her koblede Annie igen høretelefonerne på, og jeg hørte, at hun med en formanende stemme bad pigen om at slappe af, da det jo var hende der skulle give min udløsning. Formaningen hjalp dog ikke. Pludselig hørte jeg pigen udstøde et langt sanseligt hyl. Samtidig mærkede jeg, hvordan rytmiske kramper forplantede sig gennem pigens skede.

 Igen lød Annies stemme i høretelefonerne. Denne gang henvendt til ”Trold”. Hun bad hende om at gøre arbejdet færdigt. Så mærkede jeg bevægelse over mit hoved, og var sikker på, at jeg igen skulle have nærkontakt med hendes lækre, stramme fisse. Det skete ikke. Derimod mærkede jeg, hvordan hun lod sig falde forover og med sin ene hånd styre min pik direkte ind i sin mund. Det blev starten på et blowjob, jeg sent vil glemme. Først sugede hun forsigtigt mit blottede pikhoved ind i munden. Så slikkede og bed hun i det. Samtidig tog hun et fast greb om roden på min pik og begyndte at onanere den. Så gled hendes bløde læber hele vejen op om ned af pikskaftet. Endelig slugte hun så meget af pikken, som hun kunne og begyndte at mundkneppe den med rytmiske mund- og tungebevægelser. Da det havde stået på et stykke tid, mærkede jeg, at munde tog mine opbundne nosser under behandling. En mund på hver sten. Det var mere end jeg kunne holde til og jeg mærkede, hvordan min krop begyndte ar sitre og hvordan orgasmen startede i hver en nerve i min krop, og hvordan den krøb direkte med i min pik. Det må Annie også have opfattet, i alt fald lød hendes stemme igen. Denne gang med en besked til én om at hun skulle holde sig klar. Så sortnede det for mine i forvejen blindfoldede øjne og mit underliv eksploderede i en kæmpeorgasme.

”Trold” forsatte med at onanere min pik. Den var fortsat stiv, men nu var det slet ikke behageligt at få gnedet sin pik umiddelbart efter dens udløsning. Så mærkede jeg igen, at nogen kravlede op på bænken og jeg følte, hvordan en fisse blev bragt i stilling over min pik. Samtidig lød Annie stemme igen. Denne gang sagde hun med en meget kold stemme, at en ting er at få sin pik onaneret umiddelbart efter en sædafgang. Noget helt andet og meget værre er, at udsætte den for et samleje med en god stram fisse, og at det var det der nu skulle ske. Videre sagde hun, at det faktiske var så dejligt, at det ville gøre helt ondt, men nu skulle de til at have det sjovt, for nu kom eftermiddagens sidste fødselsdagsgave. Da det var sagt blev en stram fisse presset ned over min pik og et nyt samleje tog sin begyndelse. Starten var lidt forsigtig, næsten prøvende, men inden længe steg både hastighed og internsitet. Virkningen på mig og min nu skamredne pik var voldsom. Den intense kontakt med et par stramme skedevægge sendte voldsomme, nærmest smertende følelser gennem mig. I et forsøg på at værge for mig vred jeg min krop så meget som fastgørelsen til bænken tillod det. Det skånende mig dog ikke for de rytmiske kneppebevægelser, der havde startet de voldsomme følelser, og Annies spottende bemærkninger i høretelefonerne, at jeg bare skulle tage det roligt, det ville alligevel først holde op, når gæsten havde fået valuta for sin gave til mig, gjorde det ikke bedre. Efter en – synes jeg – uendelig lang tid mærkede jeg, at kneppebevægelserne tog til i styrke, og endelig kom pigens udløsning. Den var voldsom og resultatet af den blev, at jeg udstødte et skrig af smerte. Et skrig jeg selvfølge ikke selv kunne høre, men som fik en anerkendende kommentar med fra Annie. Uendelig forsigtigt trak min rytterske sig fri af min pik, og medens jeg mærkede at blide kvindehænder nænsomt løsnede opbindingen af mine nosser, fornemmede jeg, hvordan min pik klaskede sammen. Det fik Annie til at udbryde, at nu virkede den ikke så imponerende mere.

 Efter en kort tid blev først høretelefonerne og herefter blindfoldet fjernet og medens jeg virrede let på hovedet så jeg, Annie, Ulla og ”Trold” stå omkring den bænk, jeg lå på, og medens. Ulla gik hen til mig gav mig et kærligt kys og sagde: ”Til lykke med fødselsdagen”, gik Annie og ”Trold” i gang med at løsne mig fra bænken. I fællesskab fik de mig først op at sidde og senere også op at stå. Ulla hjalp mig mine boxershorts på, tog mig under armen og sammen gik vi ud i garderoben og klædte os på. Inden vi forlod klubben stak Annie hovedet ud i garderoben, og med hendes allermest venlige stemme sagde hun: ”Det var sgu et godt nummer. Kom igen en anden dag, så laver vi det igen!”

 Ude på gaden prajede vi en taxa og kort efter stod vi i vores egen entré. Her sagde jeg til Ulla: ”Det var noget af en fødselsdag, du der havde fået arrangeret!” Og medens jeg trak hende tæt ind til mig fortsatte jeg: ”Nu mangler jeg kun desserten!” Nøjagtig på det tidspunkt gik døren ind til vores stue op og frem trådte Ullas veninde Lise med et Dannebrogsflag i hånden og begyndte at synge ”Happy birthsday to You”. Hendes tilsynekomst gik direkte ned i min ellers skamredne pik. Lise havde som sædvanlig kjole på, men sikke én. Den var faktisk hulkort og så tætsiddende, at man kunne fristes til at tro, at den var malet på. Overdelen, der var dybt nedringet mere fremhævede end skjulte en fristende kavalergang og fremviste omridset af et par flotte, stramme bryster, der helt sikker var uden BH. Underdelen nærmest klæbede sig til hendes smækre hofter og viste, at trusserne også var blevet hjemme i dag. I den anden ende af hendes lange, velformede ben havde hun et par tårnhøje, sylespidse stiletter. Lise gik tæt hen til mig og gav mig et lang, varm kys, hvorefter hun nærmest trak mig ind i vores stue hen til spisebordet, hvor hendes tvillingsøster Line lå splitter nøgen. Det vil sige hendes krop var flot kreeret med flødeskum og chokoladesovs og pyntet med cocktail- og dessertkirsebær.

 Det syn slog nærmest benene væk under mig og medens min mishandlede pik langsomt, men sikkert blev vakt til live igen, spurgte Ulla med sit sødeste smil, om det var sådan jeg havde tænkt mig, at min dessert skulle tage sig ud. Da jeg havde genvundet mine sansers fulde brug kikkede jeg intenst på den flotte pige, der lå der midt i min spisestue. Hendes halvlange, brune hår lå flot arrangeret rundt om hendes hoved. Hun lå med lukkede øjne og øjne såvel som mund var dækket med flødeskum lige klar til at blive slikket af. Videre gled mine øjne ned over den lange slanke hals og stoppede ved de flotte, stramme bryster, som jeg vidste sluttede i et par et par store, mørke brystvorter. Det kunne jeg godt nok, ikke se lige nu, idet begge bryster helt var smurt ind i flødeskum, og toppen af dem dækket af tyndt lag chokoladesovs. Videre gled øjnene ned til navlen, hvor et par cocktailbær var placeret. Så gik turen videre ned over den stramme, flade mave og dvælede ved fissen, der var dækket af chokoladesovs. Skamlæberne var på hver side af spalten afmærket med dessertkirsebær. På hver af de lange, slanke ben var der trukket en bred streg af flødeskum. Også hun var iført sylespidse stiletter. Da jeg var færdig med inspektionen af Line, vendte jeg mig mod Ulla, og bekræftede, at det var sådan, jeg havde forestillet mig min dessert.

 Det var tegnet til, at Lise og Ulla begyndte at klæde mig af, og da den sidste trevl var fjernet, gik Lise i knæ foran mig tog fat om min nu pænt rejste pik og startede med at give mig et blowjob. Inden længe sluttede Ulla sig til og snart fornemmede jeg, at den smerte jeg havde følt i pikken efter behandlingen i ”Heaven and Hell” gradvist blev forvandlet til en vellystfølelse. Blowjobbet afstedkom, at det usandsynlige skete: Pikken rejste sig igen og strittede frækt ud i stuen. Ulla og Lise gik ned mod Lines ben. Her begyndte de langsom og omhyggeligt, at slikke flødeskum af. Det tog jeg som et tegn på, at jeg skulle starte i den anden ende. Så tog jeg forsigtigt fat om Lines ansigt og begyndte at slikke hendes øjne fri for flødeskum. Så kom turen til Lines mund. Også her startede jeg med at slikke, men meget hurtigt stak Line sin tunge frem og en hidsig tungetagfat og kysseleg tog sin begyndelse. Da Lines ansigt var fri for flødeskum, søgte mine læber ned over hendes hage, videre ned af den lange, slanke hals og ned mod de lækre bryster. Da jeg nåede det højre bryst, bemærkede jeg, at Lise stod klar ved det venstre og som på tælling begyndte vi begge at slikke og sutte løs på hver vores bryst. Ud at øjenkrogene så jeg, at Ulla fortsatte ”rengøringen” af Lines ben. Hun var nu kommet op midt på lårene.

 Lise og jeg fortsatte vores arbejde med at slikke flødeskum og chokoladesovs fra Lines bryster, og da de var slikket rene, tog vi hænderne til hjælp, og æltede og masserede dem. Virkningen lod ikke vente længe på sig. Hendes store, mørke brystvorter blev stenhårde og rejste sig. Ulla, der nu var nu nået op til Lines skridt, gjorde tegn til mig, at vi skulle bytte plads, og medens jeg gjorde mig klar til prikken over i´et, nemlig at slikke chokoladesovs og spise dessertkirsebær direkte af Lines fisse, overtog Ulla min plads ved Lines højre bryst. Jeg startede med meget forsigtigt at suge dessertkirsebærrene op ét for ét. Ved hvert sug gik der et ryk igennem Lines krop og hun udstødte en række sagte støn. Da kirsebærrebe var fjernet placerede jeg min tunge på Lines mellemkød og kørte den langsomt og forsigtigt hele vejen op i spalten mellem hendes skamlæber. Reaktionen var der med det samme i form af et kraftigt ryk i Lines krop og et højt ÅÅHHH. Det gentog jeg flere gang. Hver gang med den samme virkning, blot blev rykket i Lines krop voldsommere og voldsommere og hendes ÅÅHHH højere og højere. Så slikkede jeg chokoladesovsen af på og rundt om skamlæberne. For at kunne gøre det måtte jeg tage et godt fast greb Lines lår, idet hendes bevægelser blev stadig voldsommere. Da al chokoladesovsen var væk, placerede jeg min mund direkte på Lines fisse fandt hendes klit tog den i munden og begyndte at sutte og slikke på den. Det – sammen med Lise og Ullas intense behandling af Lines bryster – udløste hendes første orgasme, og da jeg borede min tunge så langt op i hendes fisse, jeg kunne, fulgte den næste.

 Alt det slikkeri havde gjort mig 100 % kampklar igen og med voldsom kraft stødte jeg min pik direkte i bund i Lines skræv og et hektisk, men kort samleje tog sin begyndelse. Line vred sig som en besat, og kun en kraftig hjælp fra Ulla og Lise gjorde, at hun ikke faldt ned fra spisebordet. Min udløsning kan hurtigt. Det gjorde Lines tredje orgasme også. Jeg trak mig ud af Lines dampende fisse, og drattede fuldstændig udpumpet om i den nærmeste stol. Da Ulla og Lise havde hjulpet Line med fra spisebordet og ud på badeværelset kom de hen til mig, og begyndte at onanere mig. Jeg sagde, at nu var jeg altså færdig med sex både for i dag – og for den nærmeste fremtid, men sagde jeg smilende, de kunne jo bare arrangere til et nyt ”Spil til sekseren”. Så ville jeg være klar igen.

 Det gjorde, at de tabte interessen for mig. I stedet satte de sig over i sofaen og begyndte at kæle med hinanden. Da Line et stykke tid efter kom tilbage fra badeværelset sagde hun henvendt til de to piger, at dette her faktisk var en bedre oplevelse end besøget i ”Heaven and Hell”. Det fik mig til at udbryde: ” Så var det altså jer to, der var Annies kvindelige gæster!” Det fik alle tre piger til at bryde ud i en høj, spottende latter, og som af én mund svarede de: ”Ja, hvem skulle det ellers have været?”

 

porno med danske piger