Hjernevask, del.4 – Opbygningsfasen

SPAR MANGE PENGE

Den anden fyr stod foran hendes mand og mens han havde den første pik i røven, begyndte de at tungekysse. Et dybt tungekys og så bøjede hendes mand sig frem…

Hvor ofret gradvist begynder at tilegne sig den indoktrinerede viden og bliver mødt med venlighed og forståelse.
Følgende virkemidler kan anbefales:
  –   Venlighed og forståelse
  –   De fysiske forhold forbedres mærkbart
  –   Konkret undervisning
  –   Opgaver, som tester ofrets holdninger
  –   Større frihed, men stadig under opsyn

En aften da Nicole havde haft ham under behandling i længere tid end normalt, kom hun ned til ham med lidt rester fra aftensmaden. Han sad midt på gulvet, hilste på hende som han havde lært at tiltale sin kone og ellers så han bare lige ud i luften. Hun kunne se at det blødte fra pikken, den havde virkelig fået slag denne dag. ”Vil du ikke nok skære den af?” hviskede han. ”Hvad siger du?” sagde hun, for hun forstod ikke hvad han mente. ”Pikken, vil du ikke nok skære pikken af mig, jeg kan ikke klare det mere. Jeg fortryder at jeg er født i denne krop, jeg vil nogle gange ønske at du lod mig drukne, så det ville være overstået. Men hvis du bare nøjes med at skære min pik af, så skal jeg adlyde dig for evigt.” Hun smilte sødt til ham, agede ham kærligt på kinden ”du er blevet helt velopdragen, lige sådan en god slavetøs skal være”. ”Jeg vil være lykkelig for at være din slavetøs, du må gøre alt ved mig, bare jeg må få skåret pikken af så Frøken Anna ikke kan mishandle den mere.” Han fik en lussing ”FRØKEN ANNA HAR RET TIL AT MISHANDLE DIG, DIT LEDE SVIN, DU ER JO KUN EN USSEL SLAVETØS”.

Hun efterlod ham med sin gråd og sin aftensmad, men hun vidste at han var ved at være klar til næste fase. Hun gik op og hentede en spand, fyldte sæbevand i den og fandt en gulvklud frem. Gik tilbage til kælderen med det hele. ”her tøs, det er på tide du rydder op på dit værelse, du kan forvente besøg i aften” Så forlod hun ham. Hun gik straks op og tændte for den bærbare, hun fandt datingsiden og så efter nogle mænd der var online. To mænd hun tidligere havde skrevet med, var online og de var mere end villige til at hjælpe hende med hendes lille problem. Det var ikke mænd hun selv havde været sammen med, men det var heller ikke meningen. Det var mænd til hendes mand. Et par timer efter gik hun ned i kælderen igen, hun havde mandens barbergrej med. Han havde brugt tiden som hun forventet. Lort og tis var tørret op fra gulvet og han havde vasket sig så godt han kunne. ”Det ser godt ud tøs, jeg tror du med tiden kan lære at vaske gulv” Han smilte til hende ”Tak”. Der stank stadig der nede, men i det mindste var der rimeligt rent. Hun løsnede hans kæde, så han slet ikke var bundet fast til noget, og ud af øjenkrogene holdte hun nøje øje med ham. Han blev bare siddende på det bare betongulv og ventede på en ordre fra hende. Hun forlod rummet og da hun kom tilbage med en længere kæde, sad han stadig på sin plads, det så ikke ud som om han havde bevægede sig det mindste. Hun låste kæden fast til vægen og til hans halsbånd ”Nu kan du gå frit rundt i cellen tøs” han smilte ”tak”. Hun så på sit ur ”om en halv time kommer der to mænd, du skal vise dem hvordan en god slavetøs behandler rigtige mænd og du skal sikre at det hele bliver filmet. Jeg vil blive oven på. Se at få fjernet alle hår inden de kommer, både ben, arme, pik og på hoved.” Hun fjernede hans pikbur inden hun gik og han gik straks i gang med at udføre ordren.

De to mænd afleverede videokameraet inden de gik, sent om natten. De takkede hende mange gange for lån af hendes mand og de håbede inderligt at de måtte komme forbi en anden gang. Hun overførte straks filmen til den bærbare og lagde sig ind i sengen med en af hendes nye dildoer, dem elskede hun at bruge de aftner hvor hendes elsker ikke kom forbi. Filmen startede med at man så manden sidde helt nøgen i sin celle, han havde filmet sig selv så hun kunne se at han havde fjernet alle hår på hele kroppen, kun hans øjenbryn var tilbage. Et kort øjeblik tænkte hun på at gå ned og straffe ham for det, hun havde jo sagt at alle hår skulle væk, men på den anden side ville det også se forkert ud. De to mænd trådte ind i billede og man kunne se hendes mand smile til dem og byde dem velkommen i hans lille celle, på samme måde som når han bød Nicole eller hende selv velkommen. Han tilbød dem straks at de kunne gøre med ham som de ønskede, han ville opfylde deres mindste vink. Den ene mand åbnede sine bukser og fandt sin pik frem, hun så med stor overraskelse hvordan hendes egen mand straks tog pikken i munden og suttede den som om han havde gjort det mange gange før. Pikken blev hurtigt stiv og savlen hang i lange snore fra pikken til hendes mands mund, da han trak hoved væk og smilende spurgte den anden mand om han også måtte smage hans pik.

SEX I DAG?

Hun fik sin første orgasme da manden havde suttet den næste pik stiv og spurgte hvem af dem der først ville kneppe ham i hans liderlige røvfisse, det var så frækt at se ham stå med ledt spredte ben så den første pik kunne komme op i ham. Den anden fyr stod foran hendes mand og mens han havde den første pik i røven, begyndte de at tungekysse. Et dybt tungekys og så bøjede hendes mand sig frem og tog hans pik i munden så han nu blev kneppet i både mund og røv. De to mænd skiftede plads og fortsatte hvor den anden slap, pludselig stønnede hendes mand og selv om ingen havde rørt ved hans pik, begyndte den at skyde sperm ud i tykke stråler. Hendes mand brød grædende sammen, men de to fyre trøstede ham ”Hvad gør en god tøs, når der ligger sperm på gulvet?” Et øjeblik så han forvirret ud, så begyndte han straks at slikke sin egen sperm op fra gulvet. Man kunne tydeligt høre hvordan han sugede det hele i sig og slugte hver en dråbe. ”kan du li’ spermen?” spurgte den ene mand ”Den var sur, ikke lige så frisk og dejlig som når min kone har haft besøg af hendes elsker. Men den var jo heller ikke blandet med hendes fissesaft”. De grinte ”kom i gang med at sutte igen, så kan du få mere sperm lige fra tappehanen”. Hendes mand tøvede ikke, han tog straks den første pik i munden.

Han suttede dem begge til de kom i hans mund og han smilte mens han viste det frem til kameraet inden han slugte al spermen og takkede både dem og hans kone for den dejlige sperm. Da de ville til at forlade ham, så han helt trist ud og spurgte om ikke de ville have en tur mere. De så på hinanden og det var et tilbud de ikke kunne sige nej til. Han suttede dem begge stive og de kneppede ham på skift i røven til de fyldte ham med sperm. Han lå lykkeligt på gulvet og smilte da de tog kameraet og forlod rummet.

Den næste morgen havde hun en fin bakke med hans morgenmad, med ned til ham. Han så forvirrede på hende. Der var et glas juice og to stykker frisk toastbrød med smør og ost. ”Er det mit sidste måltid? Undskyld jeg har været sådan over for dig” Hun smilte sødt til ham ”nej, ikke det sidste, nærmere det første måltid. Der kommer nogle håndværkere og bygger lidt om her i kælderen for jeg har besluttet at vi hellere må lave det til et rigtigt lille hyggeligt rum du kan bo i.” Han skyndte sig at spise den lækre morgenmad, der var ikke en krumme tilbage da han var færdig. ”Du skal være stille mens de arbejder, for vi skal have gjort noget ved dit udseende inden du igen kan færdes mellem andre mennesker, er det forstået?” Han nikkede usikkert. Hele dagen sad han på det kolde betongulv, han turde ikke bevæge sig af frygt for at de skulle høre hans kæde og han sagde ikke et ord. Lyttede bare til hvordan to eller tre håndværkere gik og arbejdede med slagboremaskiner og rumsterede. De snakkede meget om den sexet kone der boede i huset og han var ikke i tvivl om at de gerne ville have en tur i hendes seng.

Da hun om aften kom ned til sin mand med aftensmad, gloede han lige så meget som om morgen. Hun havde den samme bakke, men ud over et glad juice, så var der også en tallerken med en stor hakkebøf, sovs, kartofler og lidt grønsager. Hun satte bakken på bordet ”Jeg har en du lige skal hilse på, du røre ikke maden” så forlod hun rummet. Fem minutter efter kom hun ned igen, denne gang havde hun en lille hundehvalp i hænderne, det var en hund af racen ”Shetland Sheepsdogs”. ”Dette er den nye mand i huset, du skal vide at han er mere vær end dig. Hvis du udvikler dig ordentligt får du måske lov til at komme op og gøre rent i huset og så skal han vide at du også høre til her. Du skal derfor lære ham at kende” Han nikkede, så lidt usikkert på hunden. Hun satte hunden ned på gulvet så den kunne gå rundt og snuse som den havde lyst til. ”Kom med her ud” Han fulgte efter hende ud af den lille celle, han gik usikkert, bange for at hun slet ikke mente alt det gode her. ”Her er dit nye toilet, det skal holdes så rent at du kan drikke af vandet hvis jeg får lyst til at se dig gøre det” Han nikkede. ”Og her er en spand og en klud, dit værelse skal holdes pinligt rent fra nu af, ikke den svinesti du tidligere har boet i” Han nikkede igen. Hun tømte rummet så der kun var det lille bord og stolen, hvor man stadig kunne se de beslag som han havde været spændt fast til, og så smed hun en gammel madras ind til ham. ”Så er der møbleret, hold det nu pænt. Du må nu spise din aftensmad” Hun tog hunden og forlod kælderen.

Næste morgen vækkede hun ham tidligt, Nicole stod lige bag hende og han så meget skræmt ud. Han hilste høfligt på dem begge som han nu skulle og hun gik i gang med at undersøge hans værelse. ”støv i hjørnet, fedtpletter på dørhåndtaget…” sådan gik hun og mumlede mens hun foretog stueeftersynet. ”Det er slet ikke godt nok tøs, stil dig med begge hænder op af vægen, så vil du modtage din straf” Han adlød, straks stod han med hænderne på vægen, overkroppen let bøjet og benene let spredt så hun kunne komme til at mishandle lige den del af kroppen hun mente skulle tage imod hendes slag. 20 slag fik han med kablet, primært på ballerne, men også et par slag på ryggen og et par på benene. ”Så ven dig om, Anna, vil du tage pikburet af tøsen?” Han stod usikkert mens Nicole tog sin nøgle frem og låste hans pikbur op. ”for at du kan blive en rigtig slavetøs, er der en masse spændende ting du skal lære, du ved allerede hvordan du skal opføre dig når her kommer en kvinde ind og du viste på den dejlige film i går at du også ved hvordan rigtige mænd skal betjenes. Det gør du også i fremtiden hvis der kommer en mand på besøg. Du skal lære at rydde op og gøre rent, du skal lære at lave mad og handle ind og ikke mindst, så skal du lære at klæde dig så jeg kan være stolt af at vise dig frem. Nogle spørgsmål?” Han rystede på hoved.

”Jeg har besluttet at hjælpe dig og jeg har brugt en masse penge på dig. Så husk at du står i gæld til mig. Jeg vil dig kun det bedste, men hvis du skuffer mig så vil du i første omgang blive straffet og hvis det bliver ved, så vil dine privileger blive fjernet. Det være sig mad, adgang til toilettet, den fine madras du nu sover på eller hvad jeg ellers kan finde på. Er du meget opsætsig, så kan jeg også beslutte at du skal dø en meget smertefuld død. Det er helt op til mig.” Han nikkede og hun smilte ”Først har vi lidt tøj til dig, det skal du have på hele dagen, om natten skal du være nøgen, men inden du får tøj på skal du fjerne alle de uønsket hår på din tøsekrop og du skal bagefter bruge denne dyre fugtighedscreme, så du kan få en blød og fin hud” De stod og så på hvordan han var meget grundig om at fjerne hvert eneste hår på kroppen, da han skulle til at barberer sit hoved, stoppede hun ham dog ”lad bare håret vokse sig langt og fint, det kan mænd godt li’”, så fik han cremen og smurte hele kroppen ind, han fik også det tøj han i fremtiden skulle være iført. Sorte selvsiddende nylonstrømper, sorte højhælet sko og en sort tjenestepigeuniform med hvidt forklæde og et hvidt bånd, til at have om hoved. Hun gav ham også en paryk, en langhåret mørkebrun paryk, med røde striber i. Han fik ikke nogen trusser, en slaveluder havde altid røven bar, hvis nu en mand skulle få lyst til en tur i røvfissen.

Da Nicole forlod dem om eftermiddagen, havde de brugt timer på at lære ham at lægge make-up på, og fjerne den igen. Hun forventede at han i fremtiden selv havde lagt en fornuftig make-up inden hun kom ned til ham om morgen og derfor stod der nu en masse creme og sminke på hans bord, sammen med et nyt vækkeur, så han kunne komme tidligt op. Han så nervøst på hende og hun kunne se der var noget han ville spørge om ”Ja?” sagde hun og efterlod ikke mere betænkningstid til ham. ”Øhh, jeg har tænkt på noget” Hun stod bare og afventede hans spørgsmål. ”Jeg” nu så han ned i gulvet ”jeg tænkte på om du kunne skaffe sådan nogle hormoner så jeg kunne få bryster og blive en rigtig pige, jeg vil ikke være mand mere.” Hun smilte til ham ”Du har aldrig været en mand, du var et dumt svin dengang, men det var jo nok fordi du var fanget i den forkerte krop. Jeg skal nok skaffe dig kvindelige hormoner så du kan få bryster og måske kan vi få råd til implantater så de kan blive rigtigt store”.

Da hun kom ned med hans aftensmad, var hun iført en sexet kjole. Han så på hende og smilte ”Du er smuk i aften, kommer din elsker?” Hun nikkede ”han er der allerede og han skal sove her i nat” Hun satte hans bakke på bordet og han ønskede hende held og lykke med aften og natten. Hun gav ham besked på at gå rundt i de nye sko så han kunne lære at gå ordentligt og at træne sin smidighed så han kunne nå gulvet, uden at bøje benene. Det varmede hendes hjerte at han havde accepteret sit nye liv og at han kunne glæde sig over at hun hyggede sig med sin elsker og ikke mindst den kæmpe pik som elskeren havde mellem benene. Snart ville han komme fri af lænken og så kunne han overtage al den kedelige oprydning og madlavning der var i huset.

porno med danske piger