Hjernevask, del.2 – Nedbrydningsfasen

SPAR MANGE PENGE

Filmen gik i gang og han stirrede vantro på skærmen ”Det er jo vores stue, det er jo dig? Hvem er de to mænd?”. Hun grinte, se hvor liderlig din kone er og elsker et par mænd…

Hvor ofret gennem fysisk og psykisk tortur tvinges til at opgive sine hidtidige forestillinger og erkende sine fejltagelser. Det er vigtigt at ofret isoleres og udsættes for vedvarende vold og mishandling
Følgende virkemidler kan anbefales:
  –   Fastlåsning med hånd- og fodlænker
  –   At stå eller sidde i bestemte positioner i flere timer
  –   Isolationsfængsling på ubestemt tid
  –   Fysisk og psykisk vold. F.eks. enerverende forhør
  –   Mangel på mad og søvn

Hun vågnede tidligt og gik ud i bad, barberede sin fisse og sine ben og gik tilbage til soveværelset og fandt sit mest sexet tøj frem. Ingen trusser, hendes mand skulle pines. Hun lagde en flot make-up og satte sig ud i køkkenet og spiste noget morgenmad så hun var mæt og glad. Hun vidste at det ville blive en lang dag, den første dag hvor hendes mand skulle erkende at han ikke kunne tillade sig at mishandle hende. Hun gik ned i kælderen og allerede ude på trappen kunne hun høre sin mands hidsige skrig. Hun åbnede døren til hans lille celle og så hans nøgne ryg, han sad og hev i rebene og skreg.

Han blev helt stille da hun stod foran ham. Helt chokerede så han på hende. Det var hende der først sagde noget ”Du skal nu lære hvad der sker når man ikke behandler sin smukke kone ordentligt”. Han spyttede efter hende og skreg ”Slip mig fri eller jeg slår dig ihjel”. Hun grinte og gav ham en lussing. ”nu er det mig der bestemmer hvad der skal ske med dit lille sølle liv, dit kæmpe fjols. Din svans og skvat af en mand.” Hun hentede et læderbælte og begyndte at slå ham på lår og mave, hans skrig gjorde hende våd mellem benene. Til sidst græd han og tiggede og bad hende om at stoppe, men hun blev ved til hun ikke havde kræfter til mere. Der var så mange års opsparet galle der skulle ud. Det blødte fra rifter på hans mave og tårerne løb ned over hans kinder. ”hvor er du ynkelig, hvordan har du nogen sinde kunne kalde dig selv for en mand?” Han svarede ikke, græd bare af smerte. Hun løftede op i den korte kjole og viste ham sin fisse ”kan du se hvor våd jeg er, kan du huske hvordan man tilfredsstiller en så liderlig fisse?” Han nikkede. Hun grinte ”jeg tror du skal have friskede det lidt op”.

Så gik hun ud og hentede et lille bord og sin bærbare computer. ”nu skal du se hvordan en liderlig kvinde skal tilfredsstilles, kig godt, hvis du er en god mand, så får du måske lov til at prøve noget lignende en gang”. Filmen gik i gang og han stirrede vantro på skærmen ”Det er jo vores stue, det er jo dig? Hvem er de to mænd?”. Hun grinte ”se godt på hvor liderlig din kone er, hvor meget hun elsker et par ordentlige mænd der kan finde ud af at tilfredsstille en kvinde, ikke som et skvat som dig”. Hun skruede godt op for lyden og forlod sin mand.

SEX I DAG?

Et par timer lod hun ham se filmen, så kom hun tilbage til kælderrummet og så til ham. Han sad og græd med øjnene lukket, så ikke engang på filmen. ”HVAD FANDEN ER DU FOR ET SKVAT, FÅ SÅ DE ØJNE OP SÅ DU KAN SE DIN LIDERLIGE KONE FÅ RIGTIG MANDEPIK” skreg hun og straks åbnede han øjnene og så den store pik blive presset op i hendes liderlige fisse, hørte hende skrige hvor stor og dejlig den var. Men det at han adlød, betød ikke at hans ryg nu slap for at smage bæltet. Det ene slag efter det andet ramte hans ryg og han skreg af smerte. Tårerne væltede ud af hans øjne og snart var ryggen også stribet og blodet løb lige så stille fra et par rifter. Hun hentede en spand vand og smed ud over ham så han kunne sidde og fryse, driv våd, i den kolde kælder, mens filmen stadig kørte på repeat. Nu kunne han nyde synet af sin kones gennemkneppet fisse, hvor store mængder sperm langsomt gled ud. Hun gik op og spiste en god frokost.

Hun gik ned til ham igen. Denne gang var hun den onde forhørsleder og hun piskede ham med en gammel ledning mens hun tvang ham til at fortælle om de gange han havde voldtaget sin kone og bankede hende. Han græd og lovede flere gange at han aldrig ville røre hende mere. Han rystede af kulde, skræk og smerte. Hun mishandlede hans lår, hans mave, brystkasse og hans ryg. Igen og igen skulle han forklare hvordan han slog hende, hvorfor han slog hende og ændrede han så meget som et ord i sin forklaring, fik han pisk og de startede helt forfra. Da hun blev træt af at mishandle ham, satte hun sig med spredte ben og lod ham se hende onanerer til filmen mens hun drømmende fortalte om den store pik og hvor dejligt det var endelig at blive fyldt helt ud af en rigtig mand. Hendes fisse sprøjtede da hun endelig kom og hun tog lidt af sin fissesaft og smurte i ansigtet på sin mand. Nu kan du dufte til min fisse mens du fortsat ser film. Han græd ”Skat, må jeg ikke nok slippe for at se filmen mere?” Hun tog fat om hans kugler og klemte til, han skreg af smerte ”Vil du virkelig gerne slippe, sådan en lille tøs, du græder jo som en tøs”. ”Ja søde, jeg vil gerne slippe, prøvede han igen”. Hun hentede en lang lineal og stod foran ham og slog sig selv i hånden. ”Hvis du kan tage 10 slag på pik og kugler, uden at skrige, så slipper du for at se filmen, er det en aftale tøs?”. Han nikkede. Tre slag holdte han, så skreg han af smerte da linealen ramte hans kugler hårdt, han græd og skreg højt ved alle de resterende slag og filmen fortsatte selvfølgelig. Lige inden hun igen gik, hviskede hun til ham ”Jeg glæder mig til at lave en ny film til dig i aften”.

Denne gang lod hun ham sidde i en time, så var hun der nede igen. Hun piskede ham, fik ham til at græde af smerte. Spyttede på ham og onanerede til den frække film. Hun tog tegnstifter og stak dem ind i hans lår, hældte vand over ham så han frøs igen og hun mishandlede hans pik da den pludselig blev stiv. Han tiggede om at få lidt mad eller vand, men hun grinte bare. Han spurgte om lov til at komme på toilet, men som det svin han var, kunne han bare pisse og skide på sin stol. Pludselig spurgte hun om han ville have lidt vand, det ville han gerne. Hun gav ham bind for øjnene og tog en anden klud som hun bandt en knude på og stoppede i munden på ham. Kluden bandt hun ligeledes fast om hans hoved. Hun tvang hans hoved tilbage og hviskede ”Jeg er så træt af dig dit fjols, min nye store pik sidder oppe i stuen og venter på mig, så jeg tror at jeg bare vil drukne dig nu”. Han blev helt vild, men hun holdte hans hoved fast og hældte vand ud over kluden i hans mund. Hun var ikke i tvivl om at han nu troede at han skulle druknes og hun blev ved med at hælde vand på kluden til han blev slap i hendes arme. Så løsnede hun kluden og han gispede efter vejret. Han fik ca. 10 sekunders pause til at trække vejret, så fik han kluden i munden igen og hun hældte mere vand ud over. Efter tre gange var han helt kulret og hun efterlod ham i kælderrummet så han kunne nyde hendes film.

Efter aftensmaden gik hun ned til ham igen, han havde tisset og skidt så der stank i det lille rum. Det straffede hun ham for med ledningen. Han havde lange dybe rifter på sine ben da hun var færdig med at slå ham. Hun tvang ham igen til at fortælle om alle de gange han havde mishandlet hende og han undskyldte dem alle. Han græd og hun kaldte ham for en lille tøs. Hun hentede en barbermaskine og barberede alt håret af hans hoved, han græd mens skraberen gled hen over hans skaldede isse. Så hentede hun en spand og fyldte den halvt op med vand og isterninger for resten. Den hang hun over hans hoved og borede 3 små huller i, så vandet stille og roligt dryppede ned på hans nu skaldede hoved. ”Spanden kan hænge der hele natten” sagde hun da hun efterlod ham med et smil, for at være sød ved ham, tog hun den bærbare med op i stuen. Han græd meget da hun gik.

Pludselig ringede det på døren, det var hendes nye tyske ven, den gamle mand med den store pik. Han havde en gave med til hendes mand og de gik ned i kælderen for at pakke den ud for ham. Først pakkede hun dog tyskerens pik ud så hendes mand kunne se hende sutte den stor og stiv. Han sagde ikke et ord, kiggede bare på hende mens hun havde den store stive pik i munden. Men hun kunne tydeligt se hvor meget han led. I parken fra tyskeren lå der en mærkelig kasse og nogle ledninger. Tyskeren fortalte at det var en boks man brugte til elektriske hegn, den genererede 1500 V. Der var også et ur som man kunne sætte til at give et impuls med jævne mellemrum. De forbandt kassen til hendes mands pik og bandt den anden ledning rundt om hans ene fod. Hun indstillede timeren på 30 minutter. ”Har du nogen sinde prøvet at pisse på et elektrisk hegn?” hviskede hun med et grin og så tændte hun for anlægget. Der var en testknap så hun lige kunne teste om det hele virkede, hendes mand skreg af smerte da han fik et stød i pikken. Så efterlod de ham i bæl ragende mørke.

Oppe i stuen fandt hun hurtigt ud af hvorfor tyskeren var kommet og hun lå på sofaen med hans store stive pik i munden, mens mandens videokamera optog det hele. Aldrig før havde hun haft en så stor pik, så dybt i sin hals og tyskeren prøvede stadig at stoppe den længer ind. Hun havde helt ondt i halsen da han vendte hende om på alle fire og filmede hendes driv våde fisse, mens han slikkede hende til en dejlig orgasme. Det var dog kun starten for inden hun fik tid til at slappe af, mærkede hun pikhoved lede efter åbningen til hendes fisse og den erfarne tysker fandt det. Hun stønnede og skreg mens pikken kom længer og længer op i hende og hendes fisse rystede af endnu en orgasme da han langt om længe havde fået pikken i bund. Men det var først nu han virkelig begyndte at kneppe hende. Han kneppede hende så hårdt at han blev nød til at lægge kameraet fra sig på bordet og tage fat med begge hænder om hendes hofter. Hun skreg af nydelse mens den store pik udvidet hendes fisse. Endelig fyldte tyskeren hende med sperm og endnu en gang forlod han hende uden et ord.

Hun lå og nød følelsen af at være totalt gennemkneppet, mens hun holdte hånden for fissen så spermen ikke skulle løbe ud i hendes sofa. Den havde hun helt andre planer med. Da hun havde fået vejret tog hun videokameraet og den bærbare med ned i kælderen til manden, han sad og græd på stolen. Hun satte det hele på bordet og førte sin hånd med tyskerens sperm hen til mandens mund. ”Her, nu skal du smage rigtig mandesperm, jeg håber der er en lille tysker der er blevet startet inde i min mave”. Manden hulkede mens han slikkede hendes hånd, den var helt ren før hun endelig var tilfreds. Så sluttede hun videokameraet til den bærbare og overførte den nye film. Hun satte den i gang og så startede hun videokameraet så det stod og filmede hendes ynkelige mand. ”Hver gang du får stød, så skal du skrige så højt du kan: – Jeg er en tøs der elsker sperm – og husk du skal overdøve min nydelse på båndet, har du forstået?” hendes mand hulkede og nikkede. Hun trykkede på testknappen og straks skreg hendes mand så højt han kunne ”JEG ER EN TØS DER ELSKER SPERM”. Hun grinte ”det bliver så godt på youtube det her” så gik hun op i seng.

Den ene dag fulgte den anden og hun fandt hele tiden på nye måder at mishandle og ydmyge sin mand. Hun fastgjorde en krog til loftet og en på hver væg og to i gulvet, så bandt hun manden fast så han stod oprejst med en arm fastgjort til hver krog i væggene og et ben til hver krog i gulvet. Et halsbånd gjorde det muligt at fastgøre hans hoved til loftet. Nu kunne han så stå der mens hun kunne mishandle hans røv og ben, det var ikke muligt da han sad på stolen. Tyskeren gad desværre ikke mere så hun måtte ud på nettet for at finde en ny pik så hun kunne lave flere frække film til sin mand. Det tog tre dage da hun nu havde fået smag for store pikke. Denne gang var det en neger hun havde fået i nettet og hun håbede inderligt at han gjorde hende gravid, så skulle manden tvinges til stolt at vise deres barn frem for hele sin familie.

Manden græd meget i starten, men til sidst blev han bare tom og eftergivende. Der var ikke engang nogen reaktion da hun fik sin nye elsker til at kneppe ham i røven, han stod bare og tog imod mens hun filmede det hele. Han fik ikke meget søvn, for hver nat blev elhegnet sluttet til hans pik og hvis ikke han stod og var bundet til krogene i loftet og væge, så sad han bundet på stolen. Han fik heller ikke meget at spise, kun lidt gammelt brød i ny og næ og lidt vand før og efter waterboardingen. Han rystede hele tiden af kulde, der var ikke ordentligt blodgennemgang i hans arme og ben og de sov derfor ofte. De stressende stillinger, mishandlingen med ledningen og uvisheden om hvor længe denne tortur skulle fortsætte forvandlede ham til en lydig slave der bare tog imod uden at sige noget igen. Zombi er måske en mere passende betegnelse. Hun indså at han nu var klar til næste fase.

porno med danske piger