Hjernevask, del.1 – Optagten

SPAR MANGE PENGE

Hold da kæft hvor er du grim med det sæbeøje kælling, skal du have et til? Få din fede røv ud i køkkenet og hent din mand noget kaffe. Hun rejste sig op og skreg…

Hvor bødlen overbeviser sig selv om at man har taget den rigtige beslutning og har en moralsk forpligtigelse til at ændre tankegangen hos ofret.

Hun så på den nye buket blomster der stod på bordet. Manden sad og så fjernsyn og hun lod som om hun fulgte med. Han elskede disse rolige aftner hvor han i fred og ro kunne sidde og se hvad han ønskede i fjernsynet. Hun nød det også så godt hun nu kunne for maven og skulderen gjorde stadig ondt og hun kunne næsten ikke se ud gennem det venstre øje, det var stadig hævet efter at han i weekenden var gået amok på hende. Maven og skulderen var ikke det værste, ingen kunne se de store blodsamlinger hun havde der, men at han var begyndt at slå hende i hoved, det ville hun ikke finde sig i. Alle kunne nu se at hun var en svag kvinde der fik bank af sin mand.

Hun havde jo nok selv været lidt skyld i det, det var ikke nemt at være hendes mand. Han havde altid haft et hidsigt temperament og hun vidste udmærket godt at han ville slå hende når hun brokkede sig over at han igen brugte en weekend på at være fuld. De havde ingen børn, det var ellers hendes drøm at have en stor børneflok og hun havde da også været gravid et par gange, men hun havde tabt børnene ret hurtigt. Sikkert fordi han dengang kun slog hende i maven. Nu sad hun her som en halvgammel kvinde på 38 år, hoved var hærget af hans slag og hun havde som altid fået en buket blomster dagen efter, sammen med en undskyldning. Han var virkelig ked af at han ikke kunne styre sig, han græd næsten da han om morgen havde set hvordan hendes øje var blåt og hævet.

Denne gang havde hun ikke kunne komme i sikkerhed da han gik amok, derfor havde hun også så ondt i skulderen, han havde sparket hende for at få hende ind i sengen så han kunne voldtage hende. I perioder fik hun kun sex når han havde banket hende og i perioder var han så omsorgsfuld og gav hende de bedste orgasmer en kvinde kunne få. Ingen tvivl om at han elskede hende, så kunne hun virkelig tillade sig at gennemføre den plan her? Sidste weekend var hun sluppet væk og havde gemt sig hos sin nye østtyske veninde, Nicole hed hun. Veninden gik meget op i at hun var østtysker, selv om tyskland jo for længst er forenet, men hun var af den gamle skole. Hun var fra østtysklands storhedstid og havde arbejdet mange år for STASI. Nicole havde spurgt om hun ville dø i sit ægteskab, eller om hun heller ville tage kontrollen over det, for det var jo tydeligt for alle i landsbyen at hun tit fik bank og at hun ikke ville forlade sin voldelige mand.

SEX I DAG?

Hun havde været modig den aften og selvfølgelig ville hun tage kontrollen og styre sin mand. Hun ville banke lidt fornuft ind i ham og vise ham hvordan en kvinde skulle behandles. Nicole havde sagt at der ikke var nogen mellemvej, hvis hun gik ned af denne vej måtte hun være hård og gennemføre det. Ellers kunne hun lige så godt springe ud foran et tog, for manden ville myrde hende efterfølgende. Hun havde bare nikket, hun var villig til at gå hele vejen. Så havde Nicole fortalt hende om nogle forsøg de havde udført på østtyske kriminelle. De havde hjernevasket dem så de blev lovlydige statsborgere, men de havde også fået dem til at være spioner og de havde omvendt dem til at være kommunismens forkæmpere i vesten. Det sidste havde de dog ikke gjort på østtyske kriminelle, men på almindelige vesttyskere som de bortførte og efter seks uger var de ræverøde kommunister. Nicole havde siddet og grint lidt af disse stakkels menneskers skæbne, så havde hun fortalt om en voldtægtsforbryder som havde myrdet flere kvinder. Da han forlod fængslet var han iført en kort nederdel og han var den bedste piksutter de længe havde haft på det bordel han var blevet sendt til. De havde simpelt hen forvandlet ham til en bøsse og trans der ikke mere var voldelig mod kvinder, men som så sig selv som den billigste tøs, der fandt sig i alt hvad andre mænd gjorde mod ham.

Kunne hun tillade sig at forvandle sin egen mand til en sådan tøs, en lydig slave hun kunne piske og lade andre mænd voldtage så han kunne lære det? Nicole havde givet hende en tysk rapport ”Gehirnwäsche – Ein praktischer Leitfaden” (Hjernevask – En praktisk vejledning) stod der på forsiden, den havde beskrevet de tre faser i detaljer og der havde især været forslag til hvordan man ydmygede og mishandlede fangen. Veninden havde også givet hende en lille flaske med sovemiddel, det skulle hun give sin mand og så kunne hun binde ham eller låse ham inde i kælderen. Seks uger var rigeligt og så ville han være forandret hvis hun ønskede det. Dog skulle hun fastholde hans nye verdensbillede, for hvis han forlod hende eller på anden måde slap væk, så ville der kun gå nogle år før han begyndte at få sit gamle jeg tilbage. Hun ville ikke finde sig i denne behandling og hun havde nu en metode til at blive fri for mishandlingen. Men hvis hun hjernevaskede ham, ville hun så være et hak bedre end han var? Og betød det reelt noget om hun var et hak bedre? Han havde mishandlet hende i 19 år og forhindret hende i at få en lykkelig familie med børn og måske en lille hund. Han hadede dyr, så hun kunne ikke få den hund hun altid havde ønskede sig. 

Hendes tanker blev afbrudt ”Lav lige noget kaffe”. Hun så overrasket på ham, han virkede igen sur ”Lav selv din kaffe, jeg er ikke din tjener”. Endelig drejede han hoved og så på hende ”Hold da kæft hvor er du grim med det sæbeøje kælling, skal du have et til? Få din fede røv ud i køkkenet og hent din mand noget kaffe, jeg har faktisk været på arbejde hele dagen”. Hun rejste sig op og skreg ”Hold da kæft din stodder, du har bare siddet og drukket øl på kroen”. Han kom hurtigt på benene og hans knytnæve ramte hendes arm, som hun kun lige fik op foran ansigtet, smerten fik hende til at græde. ”det er da utroligt som man skal finde sig i sådan en smatso, kom nu i gang for fanden”. Hurtigt kom hun ud i køkkenet og fik sat noget vand over. Hendes arm skreg af smerte, hendes øjne løb i vand. Han havde taget beslutningen for hende. Da kaffen var færdig, hældte hun en kop op og fandt nogle småkager i køkkenskabet, hun fandt også sovemidlet, som hun hældte ud over småkagerne og hun så hvordan de hurtigt sugede væden til sig.

Han var faldet til ro da hun kom ind med bakken og hun satte den på bordet og serveret kaffe og kager for ham. ”undskyld” hviskede hun. ”Fandme på tide du lære din plads kælling” var hans eneste svar. Han sad igen og så fjernsyn, mens han havde kaffen i den ene hånd, tog han en småkage i munden. Intet skete, han spiste resten af dem, det så ud som sovemidlet slet ikke virkede. Hun blev urolig, hvordan skulle han så uskadeliggøres? Pludselig begyndte hans hånd at ryste, han så sig forvirret omkring, han forsøgte at sætte kaffekoppen på bordet, men kunne ikke fokuserer så den faldt ned i skødet på ham, men han mærkede ikke smerten. Han prøvede at se på hende ”hvad… har… du… gjort… kvinde…” Så faldt han om på gulvet og lå som en død. Hun gik hen til ham, sparkede forsigtigt til ham, han bevægede sig ikke. Hun sparkede alt hvad hun kunne, der kom ikke en lyd fra ham. Hun satte sig ned og forsøgte at finde hans puls, hun var lidt i tvivl om han havde en puls, men han trak helt sikkert vejret.

Kælderen, han skulle ned i det lille kolde kælderrum, hun skynde sig der ned og fik det tømt, ud over en gammel træstol, den ville hun binde ham til. Så løb hun op igen og tog fat i hans arm og hev til. Hun kunne ikke rokke ham, han var alt for tung. Hvad stiller hun op? Telefonen, hurtigt ringede hun til Nicole og fortalte hvad der var sket og hvad hun havde gjort. Heldigvis var Nicoles bror og farbror på besøg i denne uge, så de kom over i løbet af 5 minutter. Hun var meget myndig i stemmen da hun fortalte dem hvor hendes skvat af en mand skulle hen og hun gik bag dem da de slæbte ham hen til trappen og nærmest lod ham glide ned, han ville helt sikkert være øm når han vågnede. Denne magt gjorde hende liderlig, hun så på de store muskuløse overarme som farbroren havde, gad vide om han kunne finde ud af at bruge sin pik på en stakkels forsømt kvinde som hende? Han var godt nok gammel, mindst 60 år, men tanken tændte hende.

De trak alt tøjet af manden og placerede ham på stolen. Nicoles bror var sømand, så han fik hurtigt bundet manden fast og han lovede at der ikke var nogen mulighed for at han ville komme fri af sig selv, med mindre han fik splittet hele stolen ad, men det så ud til at være af en god gammel kvalitet der nok skulle holde. De gik op i stuen og hun fik overtalt dem til at blive og få en øl, de ville ellers gerne hjem igen for de havde jo kun denne uge sammen med hendes veninde og deres koner ventede på dem. Hun forlod dem og smuttede ind på soveværelset, hurtigt fik hun smidt tøjet og fandt et par frække trusser frem. Hun fandt også en tynd natkjole, som hun selv syntes var sexet og som det vigtigste, fandt hun mandens videokamera. De gloede meget på hende da hun kom ind i stuen igen ”Kan i ikke hjælpe mig med en sidste lille ting?” De så undrende på hende ”Når min mand vågner, skal han mishandles og ydmyges, det ved i jo godt, jeg ville gerne vise ham hvordan to frække og sexet mænd gennemknepper hans kone, mens han sidder bundet i kælderen.”

De så på hinanden, så nikkede de og smilte stort. Hun satte videokameraet på reolen og sikrede sig at det optog hele stuen, så gik hun hen til dem. Satte sig på knæ ved den unge mand og befølte hans pik. Hun lukkede bukserne op og trak pikken frem, tog den i munden og suttede den stiv. Han havde en dejlig pik, hun lukkede øjnene og nød pikken blive større og stiver i hendes mund, mens hun mærkede hendes kjole blive løftet og nogle hænder befamle hendes røv som hun stolt løftede og pressede mod hænderne. Det gav et gip i hende da et par store stærke fingre gled inden for hendes trusser og befamlede hendes fisse, som ellers kun hendes mand havde rørt ved. Hun kunne tydeligt mærke at dette var et par erfarne fingre der vidste hvad de ledte efter, hun spredte lydigt benene så han bedre kunne komme til. Pludselig var fingrene væk og hun skulle til at se hvorfor han stoppede, men et par andre hænder holdte hendes hoved fast, så hun ikke kunne slippe pikken i sin mund. Mens hun fortsat suttede på den stive pik, kunne hun høre at sofabordet brutalt blev skubbet til side og de to ølflasker faldt på gulvet. Hun mærkede sine trusser blive flået af hende og en tunge der søgte efter hendes mest intime steder. Hun mærkede et par kærlige hænder der sikkert og erfarent ledte efter hendes bryster og et stik af smerte da den ene hånd fandt hendes brystvorte og nev hende.

Hænderne og tungen forsvandt fra hendes krop og hun blev løftet op i sofaen, den ældre mand havde smidt sine bukser og en kæmpe bule gemte sig under hans bokseshorts. Hurtigt trak hun pikken frem og hun gispede da hun så den. ”Fuck, den er stor, den er jo meget større end min mands pik”. Hun spredte benene så de unge tunge kunne komme til i hendes fisse og røvhul, mens hun lystigt suttede på den store gamle pik der hang lige foran hendes villige mund. Hun mærkede ikke at tungen i hendes fisse forsvandt, før hun mærkede pikhoved der søgte efter hendes grottes åbning ”Ja, knep mig din tyr, fyld mig med sperm” skreg hun og straks blev den store pik stoppet tilbage i hendes mund, mens den unge pik blev presset op i hendes liderlige fisse. Hendes fisse trak sig sammen i en kæmpe orgasme som hun skreg ud i den lille stue, men den unge fyr fortsatte bare med at kneppe hende og efter et øjeblik fik hun igen den store gamle pik i munden. Hun kunne ikke holde styr på noget, hun opdagede ikke at hendes kjole blev flået i stykker og at et par hænder gramsede voldsomt på hendes patter. Da hendes fisse igen trak sig sammen og krampernes orgasme løb gennem hendes krop, kunne hun mærke at den unge fyr fyldte hende med sperm.

Udmattede faldt hun om på sofaen, men hun fik kun et øjebliks pause, så blev hun vendt om på ryggen og den gamle mand satte sig til rette mellem hendes ben og pressede pikken mod hendes fisse. Hun skreg af smerte da hans store pikhoved tvang sig adgang til hendes fisse. ”Du er alt for stor, jeg kan ikke klare din pik” skreg hun. Han grinte bare ”Når jeg er færdig, kan dit skvat af en mand ikke mere give dig nydelse, du vil altid drømme om min kæmpepik”. Hun mærkede den glider længer og længer op i hende, et par læber pressede sig mod hendes læber og en tunge tvang sig adgang til hendes mund. Det var den unge fyr der kyssede hende. Hun besvarede kysset, sugede sig nærmest fast til hans mund. Tungen forsvandt og han hviskede hende i øret ”slap af i fissen, den er stor, men du kan godt klare det” hun nikkede og da pikken i hendes fisse begyndte at banke i rytmiske stød, havde fissen allerede vænnet sig til størrelsen og hun skreg på mere pik. Hendes fisse trak sig sammen i endnu en orgasme, aldrig før var hun kommet så mange gange på en dag og det var som om det sortner for hendes øjne, langt væk hørte hun et brøl da den ældre mand fylde hendes fisse med den ene ladning sperm efter den anden. Langt væk hørte hun at de tog deres tøj på og efterlod hende i hendes lykkeligste øjeblik. Hendes mand sidder bundet, nøgen, nede i hendes kælder og hun ligger her i stuen, gennemkneppet af to fremmede mænd. Hun vidste ikke engang hvad de hed.

Træt og meget brugt, gik hun ind og lagde sig i sin seng, hun tog den bærbare med op i sengen og lå og så den nye dvd, den var så fræk at hun gned sig til endnu en orgasme, men ikke i samme størrelse som dem hun havde fået da den store pik fyldte hendes fisse helt ud. På de sidste billeder kunne man se hvordan store mængder sperm stille og roligt løb ud af hendes brugte fisse. Det ville helt sikkert gøre ondt på hendes mand når han så disse klip, måske skulle hun få lavet nogle flere. Hun faldt i søvn med et stort smil på sine læber.

porno med danske piger