4 uger i container i isolaton, uge 2

SPAR MANGE PENGE

Da de var færdige, sagde slaven at nu skulle han bolles. Han smurte ham med olie og gav sig til at pule ham. Slaven over mig stønnede og gispede efter vejret…

Efter en uge gik døren til containeren pludselig op, og slaven kom ind med et stort bur.

Jeg blev kommanderet til at gå ind i ”buret” og stille mig op ad den ene væg. Gulvet var dækket med et lag halm. Slaven bandt et reb fast i alle fire manchetter. Mine ankler blev bundet til to ringe tæt ved gulvet så jeg stod med spredte ben, og han tog kyskhedsbæltet og min kedeldragt af mig, så jeg stod helt nøgen.

Fruen kom ind med handsker på og en stor pose brændenælder. Jeg blev kommanderet ned på alle fire. Jeg troede at jeg skulle piskes med brændenælderne. Men det skulle blive meget værre. Fruen tog rebene fra håndmanchetterne og trak dem gennem to ringe ved gulvet i den modsatte ende af buret, så trak hun mine hænder fremad, op over hovet. Derefter tog hun en stor buket brændenælder og lagde under mig.

Stræk armene frem og læg dig på maven lød det hårdt. Da jeg tøvede trak hun kraftigt i rebet og jeg måtte lægge mit nøgne bryst, og pikken, ned i brændenælderne. Det var nok noget af det værste jeg havde prøvet.  Jeg blev kommanderet til at lave samlejebevægelser med pikken ned i brændenælderne.

 Da det kneb med bevægelserne sparkede slaven min røv. Jeg løftede hurtigt røven, da han sagde ”Så kan du selv fortsætte,” samtidig med lyset blev slukket og begge gik, og låste døren til containeren.

Jeg lå så stille som muligt i lang tid. Det brændte alligevel meget i pik og nosser, og jeg lå hjælpeløst fastspændt i buret.

Efter nogen tid blev lemmen åbnet og slaven råbte, hvis du er sulten må du æde brændenælderne og halmen, for du er på kur indtil kraften er gået af brændenælderne. Husk nu at få masser af pik i brændenælderne, nu hvor dyret er ude i det fri, sagde han med et hånligt smil og lemmen blev lukket og jeg lå i mørke fastspændt i buret.

Jeg ved ikke hvor mange timer – eller dage – jeg lå fastspændt i buret med pik og brystet på brændenælderne, hvor jeg lå i mit eget pis da jeg havde tisset i halmen i bunden af buret.

Efter hvad der føltes som et par dage kom fruen ind i containeren med en slave jeg ikke før havde mødt.

Jeg blev løsnet fra mine manchetter i buret og blev befalet at kravle ud i containeren og ligge mig lydigt foran den nye slave.

Hun fortalte lidt om hvad jeg gjorde som slave og han var velkommen til at prøve at bruge mig. Han rystede på hovedet og sagde Nej! Han ville hellere være slave han tændte på at blive brugt og meget gerne hårdt.

Jeg åbnede munden men inden jeg nåede at sige noget fik jeg en lussing og fruen skreg BUR!

SEX I DAG?

Jeg blev kommanderet nøgen ind i buret igen. Mine manchetter blev fastgjort til en kæde der blev sat fast i loftet af buret så jeg stod med hænderne oppe. Mine fødder blev fastgjort til en spreder og mine knæ blev bundet med reb der blev bundet fast i siden af buret så mine ben var spredt så der var fri adgang til min pik. Jeg blev gagget og slaven blev befalet at smide tøjet for øjnene af mig.

Jeg blev liderlig og begyndte at stønne. Slaven så på mig og mumlede sorry så gik han hen til håndvasken kom tilbage med en spand vand og en snor. Jeg gispede og hev i lænkerne som ikke gav sig en millimeter. Snoren blev bundet fast om mine nosser og spanden blev bundet i snoren. Det hev og trak i mine nosser og jeg stønnede og klynkede. Jeg kunne se slaven blive opstemt men så sagde han pludselig Hvad med stopord?
Så sagde fruen at han skulle straffes på grund af dårlig opførsel. Hun befalede den første slave at give ham 50 slag med en pisk. De første fem slag gik nogenlunde lydløst men ved tiende slag nærmest skreg staklen.
Så sagde fruen at han skulle straffes på grund af dårlig opførsel. Hun befalede den første slave at give ham 50 slag med en pisk. De første fem slag gik nogenlunde lydløst men ved tiende slag nærmest skreg staklen.

Fruen så på ham og befalede ham at ligge sig oven på buret så hans pik lå over mit hoved og hans hoved over min pik. De satte manchetter på hans hænder og bandt ham fast til buret. Derefter trak de en snor fra hans nosser til min næsering så jeg kunne mærke hans bevægelser, hvis han forsøgte at røre sig.

Fruen grinede og befalede slaven at gagge ham og de fortsatte afstraffelsen både med bælte og pisk. Han blev hysterisk og skreg og skreg og stønnede men da afstraffelsen var slut var han helt rolig og nærmest kun gryntede ved hvert slag tårerne løb ned af hans kinder og han svedte hans veltrænede mave var helt glinsende. Men lige meget hvor meget de piskede og slog, forblev hans pik STENHÅRD over mit hoved.

Da de var færdige sagde slaven at nu skulle han bolles. Han smurte ham med olie og gav sig til at pule ham. Slaven over mig stønnede og gispede efter vejret. Han så ud som om han var ved at besvime men så nærmest eksploderede hans pik ud over min mave og ansigt, og der lød høje skrig.

Fruen og slaven forlod der efter containeren og slukkede lyset og låste døren, alt imens vi lå bundet sammen i, og ovenpå buret.

Efter nogen tid blev lemmen åbnet og slaven råbte, jeres mad det næste døgn er jeres sperm, samt glæden over at i 2 slaver kan bruge hinanden. Så hyg jer nu, i morgen kommer i fri af hinanden og jeres tid sammen er slut.

Lemmen blev lukket og vi lå og mumlede sammen, uden at kunne sige noget forståeligt til hinanden, på grund af vi havde hver sin gag i munden.

Det blev en lang nat hvor ingen af os fik søvn. Om morgenen kom slaven og beordrede mig ud af buret. han gav mig igen et kyskhedsbælte med pigge på, så det gjorde ondt hvis jeg fik stiv pik på, det var et stramtsiddende et, hvor det var svært at få pikken på plads, men han låste dyret stramt inde i bæltet.

Den anden stakkels slave lå stadig fastspændt på mit bur, ude af stand til at sige noget eller røre sig.

Slaven sagde i går var det mig der gav pisk på grund af din vens dårlige opførsel, og han befalede mig at give den bundne slave 50 slag med læderpisken.

Hver gang han skriger giver det 5 slag ekstra som gevinst sagde han og gav mig pisken i hånden.

Jeg svingede hårdt den tunge pisk hen over kroppen på slaven,  som skreg og stønnede. Da de 50 slag var slut afleverede jeg pisken til slaven, som befalede mig at gå over til håndvasken og vaske mig, mens han sluttede af med at give den ulydige slave 25 slag med remmen og pisken.

Jeg gik med skræmte øjne over og vaskede mig i det kolde vand, og så ud af øjenkrogene hvordan den stakkels slave fik tørre tæsk af den store slave.

Da han var færdig med de 25 slag kørte han buret og slaven ud af containeren som han låste, og lidt efter blev min morgenmad skubbet ind gennem lemmen.

Hvad der skete med slaven ved jeg ikke, og jeg var igen overladt  til isolationen i containeren gående i en beskidt kedeldragt og med låst kyskhedsbælte.

Senere på dagen blev min frokost og aftensmad skubbet ind igennem lemmen og efter aftensmaden blev lyset slukket i cellen, og jeg lå igen i min halmseng som fange i containeren.

De næste par dage fortsatte på samme måde, og der var ingen tegn på at fruen og slaven havde brug for mig, så jeg var totalt overladt til ensomhedens container, og jeg hørte intet fra slaven der havde haft en nat hos mig.

Jeg havde nu i 2 uger ikke fået sex, og jeg var mere og mere sulten efter at få et knald. Jeg forsøgte gang på gang at lege med nosserne i kyskhedsbæltet, men der var intet at gøre så jeg savlede og stønnede mere og mere i cellen.

Efterhånden var halvdelen af tiden gået i containeren, og hvad der skete i næste uge kan du læse i uge 3 dagbogen.

porno med danske piger