En drøm om at leve som gris og slave hos krybdyr og rotter del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg mærkede hvordan rotterne og slangerne kravlede rundt på gulvet og ind imellem også bed i mig. Det blev en lang nat og jeg ved ikke hvad klokken var da…

Jeg var sendt afsted som slagtesvin af min kæreste, der i 2 år har levet med at jeg var svine ulydighed, og hun havde derfor sendt mig på en rigtig svinehård tur.

Jeg Min ukendte ejer havde hentet mig kørt mig hjem, og jeg havde fået den første omgang opdragelse, og var nu kravlende på vej i hullet, hvor jeg skulle leve som slavesvin

Han førte mig ned i kælderen, idet han gik bag ved mig, og styrede mig med pisken. Vi endte i et rum som var tomt, og uden vinduer. Han smed en sæk foran mig, og gav mig anvisninger på hvordan han ønskede et par kroge og beslag gjort fast til vægen. Du får en halv time til at sætte de kroge og beslag op, og er du ikke færdig.. nå det opdager du nok.

En halv time senere gik døren op og han kom ned til mig, han var tilfreds med mit arbejde. Jeg fik besked på at hente 2 sække halm i laden og strø dem ud på det kolde kældergulv. Straks efter jeg havde hentet halmen og strøet den ud, smed han manchetterne foran mig og bad mig selv tage dem på. Da han lidt efter forlod mig, lå jeg lænket med hængelås, så jeg ikke kunne frigøre mig selv på halmgulvet.

Han  slukkede lyset, og tog de 2 tomme sække med  og herefter blev døren lukket. Her lå jeg,  og igen for tankerne gennem mit hoved. Jeg kunne ikke falde i søvn, idet jeg kunne høre lyde ovenpå. Jeg tror jeg havde ligget i et par timer, da døren langsomt blev lukket op, og lyset blev tændt, og jeg så han stod med de 2 sække som han satte på gulvet.

Han sagde du skal have lidt at hygge dig med her i nat, og kælede for mig, og virkningen udeblev heller ikke. Min pik voksede og blev stiv. Han tog en lædersnor og bandt pikken og nosserne stramt op med en snor som han bandt op i loftet til en krog så dyret stod lige op i vejret.

Jeg lå meget liderlig, men var ude af stand til selv at spille den af, da mine arme var lænket således jeg ikke kunne onanere mig selv, og gryntede højt.

Du skal sgu holde kæft sagde han og kom en kneble i munden uden på grisemasken, og så tog han den ene sæk og løsnede snøvsen og jeg så til min skræk en flok store rotter blev lukket ud af sækken.

Jeg forsøgte at skrige og rive mig løs af mit fangenskab, men kunne intet gøre, den tomme sæk smed han over mit grisehoved så jeg ikke kunne se noget, og så sagde han nu skal du åbne begge hænder for jeg har en gave til dig som er i den anden sæk.

De rotter jeg har taget med er sultne og de vil nok begynde at bide dig i løbet af den tid du er her i hullet, men for at hjælpe dig har jeg taget et par store slanger med som lever af rotter.

Jeg mærkede en stor tung slange blev lagt i hver hånd, og selv om jeg forsøgte at skrige gennem kneblen kunne jeg intet gøre, og jeg hørte døren blev lukket og låst og min strenge herre sagde pas nu godt på Pyton slangerne og rotterne, for du får brug for dem senere.

Længe efter faldt jeg i søvn, og min søvn blev flere gange afbrudt på grund af den ubehagelige stilling, og jeg mærkede hvordan rotterne og slangerne kravlede rundt på gulvet og ind imellem også bed i mig.

Det blev en lang nat og jeg ved ikke hvad klokken var da døren gik op og han kom ind og fjernede sækken over mit grisehoved, og spurgte har du sovet godt. JA tak svarede jeg, og så skræmt rundt på gulvet hvor de 2 store Pyton slanger og et par rotter var.

Han befriede mig han mig fra lænkerne på gulvet og han trak mig of af kælderen i den stramme snor jeg havde om nosserne, og førte mig op i køkkenet hvor han bad mig lave morgenmad til ham.

Jeg gik straks i gang med at lave kaffe samt dække morgenbordet og da jeg var færdig satte jeg mig lydigt på gulvet og så han gik i gang med at kontrollere mit arbejde.

Hvem fanden har sagt du må sidde ned skreg han arrigt, et svin som dig skal sgu hænge i benene og ikke sidde og slappe af.

SEX I DAG?

 Han tog fat i snoren om mine nosser og jeg blev ført ned i et andet rum i kælderen.  ”Har du det godt?” spurgte han hånligt. Jeg nikkede.  ”Så skal du i lænkerne igen, frem med poterne!” Fod, arm og halslænke blev igen påsat og solidt låst.

Han lænkede mig til en jernring højt oppe på væggen så jeg ikke kunne sætte mig eller ligge ned. Mine hænder lænkede han om bag ryggen, inden han smækkede døren og gik.

Efter nogen tid kom han med 2 sække, en kniv, et lille bord, en ovn med 2 kogeplader samt en gryde, pande og en beholder med vand, som han stiller henne under krogen som jeg er fastgjort til.

Mine hænder blev løsnet, og med en ond latter sagde han at i sækken er din friske mad som du skal slagte og tilberede i dit køkken, når kødet er tilberedt får du resten af maden  som står klar i stalden til dig.

Jeg så skræmt på de 2 sække som bevægede sig på bordet, og forsøgte at skrige nej, men kneblen sad stadig godt i munden, så jeg kunne ikke sige noget, og han smækkede døren og låste den forsvarligt og råbte du kommer ingen steder før du har tilberedt din mad.

Jeg stod fortsat lænket så jeg ikke kunne ligge eller sidde ned, og jeg kunne kun bevæge mig rundt omkring 1 meter fra bordet hvor sækken lå med min mad.

Jeg mærkede forsigtigt på de 2 sække og opdagede at der var to slanger i den ene sæk, og i den anden var der levende rotter. På bordet lå en stor slagtekniv klar til at jeg skulle slagte, rense, pelse og tilberede de ulækre dyr.

Jeg indså nu for alvor, at jeg er svineslave og at mit liv fremover vil præges af nedværdigelse og straf samt sult hvis jeg ikke efterkommer de befalinger jeg får.

Jeg vandrede hvileløst rundt ved bordet og så på de 2 sække med levende dyr, og blev mere og mere træt da jeg ikke kunne sætte mig ned, men blot gå rundt i min korte halslænke.

Efter nogle timer kom han ned i kælderen og spurgte om maden var klar, for ellers var det sengetid. Jeg mumlede gennem kneblen at dyrene stadig lå i sækken. Nå sagde han vredt, så må du jo sulte og stå op til i morgen, hvorefter han slukkede lyset og sagde godnat.

Det blev en lang smertefuld nat, og jeg blev mere og mere træt i mine ben men jeg havde ingen mulighed for at gøre andet end tage imod pinslerne og holde mig oprejst i min kæde der var bundet til halsen.

Næste dag kom han og tændte lyset, inden han lukkede døren og gik uden at sige et ord. Op af dagen blev jeg mere og mere sulten, men jeg kunne ikke slagte slangerne og rotterne, så lidelserne fortsatte gennem hele dagen uden mad.

Om aftenen kom han og løsnede min kæde ved halsen og jeg stod nøgen og ventede, og så satte han en trækasse med fire runde huller foran mig.

Han fjernede først et bræt, og tog så 2 rotter og satte den ned i kassen og førte så mine fødder ned i kassen. Brættet blev sat tilbage, og mine fødder var låst fast.

Jeg blev lagt ned på gulvet på brystet, med fødderne låst fast i kassen, og hovedet blev låst fast til gulvet så jeg ikke kunne rejse mig.

Han tog 2 håndjern frem og gav mig et på hver håndled, og tog så sækken med pyton slangerne og låste en slange fast til hvert håndjern så de store slanger kunne kravle rundt på mig, alt imens rotterne bed i mine fingre og fødder i kassen.

Han grinede og sagde han håbede jeg snart blev sulten så de stakkels dyr blev slagtet, så de ikke mere skulle lide på grund af min dumhed. Jeg vred mig frem og tilbage på gulvet, men måtte erkende jeg ikke kunne gøre andet end at ligge på det kolde beton gulv sammen med rotterne og slangerne.

Dagen efter var der nu gået 3 dage uden mad, og jeg lå stadig nøgen på gulvet i min afføring som stank mere og mere frygteligt. Min mave skreg af sult, og om formiddagen blev jeg løsnet fra kassen og rotterne kom i deres sæk igen, ligesom slangerne røg tilbage i sækken, og jeg fik igen min kæde om halsen så jeg ikke kunne andet end stå op.

Du er godt nok dum stædig sagde han, men her hos mig når du ikke noget med den opførsel, og du har jo stadig masser af vand du kan drikke, så du dør ikke de første dage, sagde han og gik med et stort smil.

Trætheden var ulidelig og jeg græd, og var ved at bryde sammen af den hårde behandling hvor jeg efterhånden havde lært min vilje var taget fra mig, og at jeg snart ville være tvunget til at adlyde den fremmede, som ikke viste det mindste tegn på at ville blive blød.

Det blev en lang ulidelig nat og tidligt om morgenen faldt jeg sammen af træthed og hang smertefuldt dinglende i kæden om min hals.

Pludselig blev døren sparket op og ind kom min herre. Hvad fangen hænger du der for, tror du at du skal hænge der og nyde livet skreg han, nu skal jeg vise dig hvordan en snart død gris behandles.

Jeg blev løsnet fra kæden og ført ind i et lille rum, hvor jeg blev lagt på en stige der lå på gulvet, hvor mine ben blev bundet til og hænderne blev bundet fast til et trin på stien.  Han tog så en stor stofsæk som stien blev lagt ind i, så jeg lå som på en ramme fastspændt i sækken.

Han gik ud af rummet og lidt efter hørte jeg han kom tilbage. Han tog klapperne væk fra mine øjne og jeg så at han stod med de 2 sække, og sagde så HAR du lært at lystre eller skal du have mere. Jeg sagde ikke et ord, men lå helt stille fastspændt på stien i sækken.

Nå sagde han så har du selv valgt. Han løsnede de 2 sække og tømte de 2 slanger og 4 rotter ned i sækken til, mig og snørede sækken til, og sagde så nu må du hygge dig med dine venner som du har reddet fra at dø, og nu kan du selv hygge dig med dem.

Han sparkede et par gange til sækken, og sagde du må have en god pinefuld dag. Jeg vred og sled i mine reb på stigen, men der var ikke noget at gøre og jeg mærkede hvordan dyrene kravlede rundt på mig.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå sammen med de ulækre dyr, men efter mange timer kom han og hev stigen ud af sækken og lod rotterne og slangerne blive i den store sæk.

Nå nu har du jo været her en uge, og du har fastet i 5 dage, nu må vi se at komme videre for din kæreste venter på at du vender hjem som en lydig gris. Han løsnede mig fra stigen og smed mig ned i sækken til slangerne og rotterne og jeg blev befalet at gå indelukket i sækken op af trappen og ud på gårdspladsen og hen til grise bilen hvor jeg blev smidt ind i det lille bur jeg havde været i da jeg kom til gården.

porno med danske piger