Mit liv som slavesæk hos streng herre der snød mig del.2

SPAR MANGE PENGE

Han kom så en sort sæk over hovedet på mig, og sagde vredt så kan du sgu ikke spytte mere din skide pony-boy, og jeg mærkede så en snor blev bundet fast i nosserne…

Det var fredag og efter arbejde tog jeg toget til Roskilde, hvor jeg på parkeringspladsen fik øje på en grøn hundevogn. En stor veltrænet mand iført ridebukser, ridejakke  og ridestøvler åbnede bagklappen og befalede mig ind i hundeburdet der stod bag i kassevognen.

Inden han lukker bagdøren fortæller han, at på turen ud til gården er det ham der bestemmer, og at jeg kun er en skide pony-boy der i den her weekend skal lære nye sider af min herre at kende.

Ude ved gården åbnede min herre bagklappen og befalede mig ud af hundeburet. Min herre tog hårdt fat i nakken på mig og tvang mig ned på knæ, hvorefter manden i ridebukser og ridestøvler kommer med en bidsel maske, der består af en stang jeg får i munden og noget der ligner skyklapper, som han tvang på hovedet af mig.

Et træktov blev sat i bidslet og jeg blev slæbt på alle 4 over i ridehallen. Nej skreg jeg, hvad sker der jeg vil ikke mere lad mig slippe fri.

Hold kæft sagde min herre i en hårdt, alt imens jeg forsøgte at sende ham nogle ponyøjne, men intet hjalp og på grund af skyklapperne kunne jeg ikke se hvad der ventede mig.

Manden i ridetøj smilede og tog jakken af. Han stod foran mig og jeg så han var nøgen under jakken.

Slik mit bryst, men gør det blidt, for gør du det ikke får du 10 slag med ridepisken, hver gang jeg ikke bryder mig om det. Samtidig med at jeg slikkede ham, legede min herre mig min penis og nosser, og pludselig sprøjtede jeg sperm ud i hans hånd.

Det var bestemt ikke klogt, jeg fik straks 20 piskeslag i skridtet, hvorefter de begge trak sig væk og gik. Jeg stod alene midt i den store ridehal og tænkte et øjeblik på at flygte, men inden jeg nåede at tænke tanken til ende kom manden i bar overkrop og med ridestøvler samt ridebukser ind i hallen med sadel, reb og meget andet. 

Han gav mig en dragt af gummi på, derefter blev en masse remme af læder spændt fast på brystet, og så fik jeg sko på  hænderne, som klove, og et par støvler, som også havde indbygget klove, og til sidst  en ponymaske, i gummi.

Du skal nu have en gang dressur og når du er i god træning skal du ud og ride med din herre, men inden da skal du under hård dressur sagde han barskt.

Han satte sig hårdt på min ryg. Et reb blev sat fast i mit bidsel. Jeg måtte springe rundt, løfte benene, trave og gå som en pony. Hver gang jeg ikke gjorde som han sagde svingede han den lange  pisk.

Det blev en lang omgang dressur i ridehallen. Efter hård træning kom min herre og roste mig for at være en god pony, ligesom han gav mig et stykke sukker og nussede mig i skridtet.

Min Herre ville ud og ride, så jeg fik også en sadel på ryggen, med stigbøjler på, så min herre, kunne sidde godt, og nyde sin nye pony.

Min ridelærer gik ud og kom lidt efter ridende ind i hallen på en  pony jeg ikke havde set før. Min herre sparkede mig i siden og sagde vi skulle på en ridetur på engen, og når vi kom hjem skulle vi se om jeg var en god pony-boy, eller om jeg skulle have  opdragelse i stalden for manglede lydighed.

Vi red en lang tur i det skønne vejr. Min herre roste mig for at være en god pony, som han var stolt over at have i sin stald. Efter en god tur kom vi hjem til ridehallen, hvor min herre sagde at vi nu skulle ride om kamp 20 omgange i hallen. Hvis jeg vandt var der frokost i køkkenet, og tabte jeg så ville manden i ridetøj få mig i sin stald til hård træning.

Det blev 20 hårde omgange hvor vi stod lige begge ponyer, men lige før vi nåede målstregen, satte den anden pony i galop og kom først over målstregen med et hestemulehår.

Min herre stod vredt ned at sadlen, og sagde ridefoged her er din bovlamme krik, tag dig at det sløve dyr og brug eftermiddagen til at gøre ham klar til straf når jeg igen får fat i den skide pony-boy.

Men herre gik ud af hallen og råbte, husk du må ikke tale ”Du kender reglerne” og skal bare holde helt kæft, og hører jeg det mindste fra dig så falder straffen promte.

Jeg rynkede panden, mens sadlen blev taget af, og huskede sidste weekend og straffen for at modsige min herre. Der var ingen grund til at tænke på at klynke eller sige noget for det ville blive straffet hård.

Han trak mig over i stalden, hvor han befalede mig at stå op på et bord med ryggen mod væggen ind til en af hesteboksene. Væggen lignede mere et højt hegn end en mur.

Jeg  blev tvunget til at ligge armene over den øverste parallelle træplanke, og mine krydsede håndled blev bundet til en planke længere nede, så jeg umuligt kunne trække armene op, og resten af kroppen hang på den anden side af væggen.

Om hver ankel blev bundet et reb der blev trukket ud ti hver side, så jeg hang tungt over den øverste planke, der på djævelsk vis skar sig ind i min armhuler, da hele min vægt hvilede der. Det gjorde mere og mere ondt. De langvarige lidelser skar gennem min krop, så jeg havde lyst til at skrige af smerte, men jeg viste at straffen var værre end det at hænge hjælpeløs i stalden over bjælken i et stort V.

Da min herre kom ind tiggede jeg om at komme ned. Han svarer hårdt ”Du kender reglerne” og nu skal du smage straffen endnu mere. Jeg skammer mig frygtelig over at du ikke vandt løbet, du burde have gjort en større indsats så du ikke havde skuffet mig”.

Jeg løb alt hvad jeg kunne sagde jeg. Det var min 3 dumhed, og min herre sagde vredt du kommer til at tilbringe natten hængende på væggen. Jeg havde overvejet at sende dig hjem, men istedet vil jeg beholde dig her, så jeg kan se din lidelse og smerte på den mest bizarre måde, så hvad du prøvede i sidste weekend er det rene kæleri i forhold hvad du skal udsættes for inden du bliver smidt hjem herfra.

Jeg stønnede, og havde lyst til at tale igen, men da jeg så de to mænds øjne der stirrede ond på mig, sukkede jeg blot og hovedet hang trøstesløs fastspændt til væggen ind til hesteboksen. 

Min herre tog en kniv frem, og tog fat i linningen på mine bukser og skar dem over så de faldt ned, hvorefter han skar mine underbokser og skjorten istykker, så der lå en bunke tøj på gulvet.

Weekenden før havde herren klædt mig af og bundet mig for at mishandle min krop, men som jeg hang her på væggen var jeg ophængt lige til at få masser af pisk, men også mine kønsdele hang så at begge kunne mishandle mig, hårdt uden jeg kunne gøre det mindste.

Mine mandlige kønsorganer på væggen var tiltrækkende på min herre, der slog løs på mit skridt, og derefter trak han med et ondt blik flere hår ud af mit skridt alt imens jeg skreg højt af smerte.

Min herre råbte til ridefogden, luk kæften på pony-hingsten. I det samme fik jeg presset et læderbidsel i munden, alt imens jeg stønnede sagte i forventning og frygt for hvad der skulle ske.

Min herre fortsatte triumferende med at fjerne hårene fra skridtet, og smerten var hård, og tårene trillede ned over mit ansigt.

Jeg var ikke overrasket over den opfindsomhed, som min herre udviste ved langsomt at påføre mig flere og flere smerter. Det tog et stykke tid før han havde trukket hver hår ud han kunne få fingre i.

Efter det tog han fat i  mine testikler som han klemte hårdt mellem fingre og tommelfinger, og klemte til. Han øgede presset, indtil jeg peb og ynkede i smerte, over mishandlingen.

SEX I DAG?

Min herre befalede ridefogeden at piske mig hårdt mellem benene, da det altid virkede godt på en pony – boy, der fortjener en gang pisk.

Efter flere slag med ridepisken greb min herre fat i min pik, som han trak hårdt i alt imens han klemte hårdt på nosserne og sagde, jo længere vi har dig her, jo mere opfindsom bliver vi, og jo mere jeg tænker over det, jo flere nye måder kan jeg se der kan gøre ond på dig pony – boy.

Herren sagde bestemt til ridefogden at nu var det tid til at spise, så lad os gå ind og spise og lave lidt mad til vores pony- boy som har godt af at hænge her natten over.

Efter nogen tid kom ridefogeden ud i stalden og han tog mit bidsel ud af munden på mig, og begyndte at fordre mig med klistret øllebrød med klumper som jeg blev tvunget til at spise, alt imens jeg var bundet fast på væggen.

Da jeg var færdig med at spise hældte han vand ned i halsen på mig, og sagde jeg skulle have en gang pony pis til at skylle efter med. Jeg spyttede det ulækre vand ud af munden og ramte ham i hovedet.

Hvad fanden skal du spytte sagde han, det vil vi sgu ikke have. Han gav mig et stangbidsel i munden, som han strammede til i nakken, og kom så en sort sæk over hovedet på mig, og sagde vredt så kan du sgu ikke spytte mere din skide pony-boy, og jeg mærkede så en snor blev bundet fast i nosserne, inden han gik og sagde godnat.

Det blev en lang pinefuld nat, det at hænge med hele sin vægt i armhulerne er det rene tortur, og da jeg skulle tisse mærkede jeg hvordan drev ned af mine ben.

Lørdag kom min herre ud i stalden hvor jeg hang og stønnede af smerte og liderlighed over en hård nat. Han sagde hvordan er det dine kønsorganer ser ud, du skal ikke hænge der og hygge med dig selv.

Jeg mærkede han løsnede rebet mine hænder var bundet sammen med ved den øverste planke, uden at mine håndled blev fri fra det snerrende reb og derefter skubbede han mig bagud ned på gulvet.

Jeg faldt tilbage. Mine ankler var bundet til den nederste planke, så jeg landede tungt på ryggen med benene bøjet i knæene og stadig fastgjort. Mine balder var på jorden og mine ben var hævet lidt fra gulvet. Herren holdt fast i rebet til mine håndled og bandt det stramt til en planke i den modsatte væg så jeg lå stramt udspændt på gulvet på brystet,

Han tog sækken væk fra mit  hoved og tog fat i mine nosser som han klemte hårdt og masserede til der væltede sperm ud.  Hans øjne var lukkede, og på hans grimasse kunne jeg se at han hyggede sig med at give mig denne morgentur.

Tilfreds trak han en læderhætte mit hoved. En tyk tung læderhætte, hvor det inderste lag blev lynet, og det yderste strammet med snore. Han tog et reb mere, lod den lukkede ende løbe igennem ringen på toppen af hætten, og stak den frie ende igennem. De to løse ender førte han ned til mine ankler, som han løsnede fra væggen, og istedet bandt han mine ben fast til hovedet.

Jeg hvilede kun på skødet. Benene var vidt spredt, og bøjet bagover, og gjort fast til mit hoved, der var trukket helt bagover, så min hals var strakt, og nakkens bløde hudfolder var krøllet sammen. Hele min overkrop var trukket op, og bagud, og han satte to klemmer i mine brystvortet med en kæde imellem. I kæden gjorde han et reb fast, og kastede det over en bjælke i loftet, og trak dem op.

Jeg forsøgte at skrige bag den kneblede mund og hætten, og mærkede to hænder løftede min røv op  og min herre satte en butt plog i min røv som han pustede op.

Jeg samlede mine ben, men det gjorde kun at der blev bundet et reb om mine knæ, som blev gjort fast omkring skulderen, så benene var spredte.

Jeg lå med smerter i hele kroppen, med en følelse af underkuethed og efter nogen tid mærkede jeg butt pluggen begyndte at køre i min ende. Jeg prøvede unden held at samle benene, men begyndte i stedet små roterende bevægelser i bagdelen. 

Efter at have lagt nogen tid på det kolde gulv sagde min herre til ridefogeden, at han nu måtte overtage mig, og tage mig med til graven.

Mine reb om anklerne blev løsnet og jeg fik beske på at bære en spade i mine budne hænder og følge efter ridefogden som trak mig afsted i rebet der sad i ringen på min hætte.

Han trak afsted med mig og efter nogen tid mærkede jeg en stikkende brændende fornemmelse på ryggen. . "Av for satan," råbte jeg i kneblen, og sparkede ud efter ridefogden uden at ramme ham. Mine hænder blev løsnet fra brystet og istedet bundet sammen på ryggen, og så fik jeg en gang regulær tæsk, så jeg skreg af smerte og raseri.

Han gav mig igen spaden i hænderne på min ryg.  Jeg rystede på hovedet og mumlede, men værkede så min anal-plug blev fjernet fra min røv, og en elektrisk stav blev ført hård ind i endetarmen og jeg mærkede jeg fik et djævelsk stød fra staven.

Jeg  blev ført videre og efter en længere gåtur stoppede vi. Min maske blev taget af hovedet og de bagbundne hænder blev løsnet og jeg så en firkant, der var markeret i forvejen på cirka. 1 X 1 meter.

Jeg fik besked på at grave et hul. Det var hårdt arbejde, da jorden var tung og sten skulle graves fri. Efterhånden som hullet blev dybere og dybere, blev det tungt at kaste jorden op af hullet.

Én meter nede var jeg lige ved at falde sammen, men et elektrisk stød i nakken hjalp mig til at komme videre. Benene rystede under mig og jeg blev mere og mere træt, og angsten for hvad der skulle ske lyste ud af mine øjne.

Jeg gravede videre da jeg jo ikke havde andet valg, og hullet var mere end en meter dybt før ridefogden sagde stop og sagde jeg skulle give ham spaden og rejse mig op.

Han kastede en kort lænke og 2 hængelåse ned i hullet, og sagde jeg skulle låse mine ben sammen. Efter det satte han et håndjern på mit ene håndled og kom  sækken over mit hoved, inden han befalede mig at sætte låse mine håndled fast til kæden om anklerne så jeg ikke kunne flygte fra min grav.

Jeg ville ikke sætte mig, men kom hurtigt på andre tanker da jeg blev slået med el-staven så jeg faldt om i hullet og låste så modstræbende mine håndled sammen til kæden om anklerne.

Efter nogen tid hørte jeg en hest komme og jeg hørte min hersker tale med ridefogden om jeg var på plads i graven. Der var helt stille men pludselig væltede det med vand ned i graven og min hersker sagde at nu skulle jeg få en omgang pony-boy pis, og jeg mærkede hvordan sækken over hovedet stank at urin og i bunde sejlede det med gylle fra hesten.

Hulkende krøb jeg sammen i bunden af graven; det var ikke en måde at behandle mig på, at begrave mig levende. Graven var så dyb at jeg med mine sammenlænkede ankler og håndled ikke kunne komme op af graven, så derfor måtte jeg  krumme  mig helt sammen og ligge på ryggen med benene opad.

Hvor længe jeg lå i det dybe hul ved jeg ikke. Jeg blev mere og mere bange for, at de ville  begrave mig i min egen grav. Jeg mærkede hvordan  smerterne begyndte at få overtaget, og jeg blev mere nervøs og mine fingre der var knyttet til knoerne var ømme, og en rastløshed der intet havde med lyst at gøre.

Efter lang ventetid hørte jeg nogle komme løbende og en mand sagde ”hvad fanden se hvad der ligger her i graven”. Han spurgte hvorfor jeg lå i det hul, og spurgte om jeg skulle have hjælp til at komme op.

Jeg sagde jeg var blevet tvunget til at grave min egen grav, og at jeg ikke selv kunne komme op. Jeg mærkede et reb blev kastet ned over mit bryst og mærkede jeg blev trukket op af hullet.

Håndjernet blev låst op og jeg fik besked på at følge med dem. Jeg sagde jeg gerne ville have sækken af hovedet så jeg kunne se hvor jeg gik, men fik svaret at enten måtte gå med og have sækken over hovedet eller også røg jeg tilbage i hullet med lænkede håndled og ankler.

De 2 trak tavst afsted med mig, uden jeg viste hvor jeg var på vej hen. Jeg spurgte hvad klokken var og fik at vide den snart var 10 om aftenen, og at nu skulle jeg holde kæft og bare følge med.

Efter en lang gåtur blev jeg ført op af en trappe, og jeg mærkede duften af gammel hø, som jeg blev smidt hårdt ned i.

 En hånd kom ind i sækken jeg havde over hovedet og en stram læderhætte med snøret over mit hoved, og et bredt halsbånd blev spændt fast, om min hals. Der var ingen huller ved øjnene så jeg kunne ikke se hvad de lavede og sækken blev fjernet fra mit hoved, hvorefter jeg fik læder manchetter på hænder og fødder, og jeg blev befalet at rejse mig op.

 En snor blev bundet om mine nosser og de trak mig der hen de ville have jeg skulle stå. Mine ben blev låst fast til 2 ringe i gulvet og mine hænder blev bundet til et spil over mit hoved. Snoren der sad om mine nosser blev fast gjort til en ring i gulvet så stramt at jeg måtte stå med bøjet ben,  og en anal krog sat op i min røv, der blev sat i en kæde som blev fastgjort til det spil mine hænder var bundet til.

 De kørte spilet mere op så jeg hang på krogen, og med mine nosser bundet til gulvet, nu kan du jo stå der og tænke over din opførsel.  Bondagen begyndte efter et stykke tid at blive et mindre helvede.  Jeg havde lyst til at rette på stillingen, men jeg kunne ikke rokke mig ud af stedet.

 De kom jævnligt med hånende bemærkninger. Til sidst blev jeg lukket ud af mit fangenskab, men ikke særligt længe. Jeg blev befalet til at kravle efter dem hen til et andet rum.

 Her blev jeg bundet  meget stramt fast på en bænk, og min krop lå fuldstændig urokkelige fastspændt.

Jeg bad om at få løsnet remmene lidt. Det skulle jeg aldrig have gjort. De hentede et par hårde klemmer, som bed sig fast i mine brystvorter. Jeg skreg op af smerte, men der var ingen nåde. Jeg blev kneblet stramt med en bred læderbideknebel og den ene sagde jeg håber du ligger stramt og at det gør ondt…”, nu kan du ligge her til imorgen.

 Jeg prøvede at bevæge mig, men nej. Jeg var helt i deres magt. Jeg havde ligget og vænnet mig til smerten i løbet af den lange nat.

 Om morgenen blev jeg vækket ved at jeg hørte min herre sige, nååå er min slave ved at rådne op her hos dine venner? . ?” Jeg Mmmmmmede gennem kneblen alt imens de alle 3 lo højlydt.

 Jeg blev løsnet fra bænken og fik masken væk fra hovedet og så herren stod sammen med de 2 der weekenden før havde opdraget mig. Min herre stod med en slavegummidragt, og sagde du bliver nu snart kørt til Roskilde Station, men du skal møde her igen i næste weekend til opdragelse, for du skal diciplineres noget mere før vi er færdig med dig.

 Han gik hen og låste en ring omkring mine nosser, som blev skruet godt ind, inden der blev sat en lås på så jeg ikke kunne lege med pik og nosserne, ligesom jeg mærkede en slange blev sat på pikken.

 Du er sådan en latterlig lille pony boy. Ned i slavedragten…kom igang. Jeg fik med besvær krøbet med ned i den meget tætte og stramme gummidragt, der omsluttede min krop totalt selv mit hoved. Lynlåsen i ryggen blev lukket og låst til ved mit halsbånd jeg havde ved halsen.

 Du skal i den næste uge være vores gummislave, og du kan ikke komme ud at den stramme gummidragt. Når du skal af med vandet må du gøre det ned gennem den slange der er i benet som er sat fast i din pik, og kun når du skal på toilettet kan du lukke lynlåsen om ved din røv så du kan komme af med dit lort.

 Det bliver svedigt for dig at være i din gummidragt, men du har ingen mulighed for at slippe ud da vi beholder nøglen til lynlåsen der er fastlåst til dit halsbånd.

 Herefter fik jeg sko og strømper på, inden jeg blev sendt ud til den ventende TAXA kun iført den stramme gummidragt.

 God tur hjem råbte min herre grinende, og husk nu at træne med sække og selvbondage indtil vi mødes på Roskilde station på fredag når du er færdig på arbejde.

 Det var en lang og nedværdigende tur hjem, og da jeg kom hjem var der en SMS fra min herre der sagde tak for en god weekend, håber du har lært at du er et 0

porno med danske piger