Min våde gravide kone

SPAR MANGE PENGE

Hvorfor hun trak sig, når det rigtigt kørte, forklarede hun aldrig helt – altså ikke før den lørdag i sommeren 92, hvor hun sendte sit varme pis ned over min liderlig bankende pik…

Det var sommeren 92. Varm, lang og liderlig. Min kone var gravid, og hun udviklede i 7.-8. måned en gudekrop. Intet sad forkert, og brysterne var store, frodige og fyldt til bristepunktet med mælk. Alt sad stramt og flot. I takt med graviditeten blev hun mere og mere løssluppen seksuelt, mere frigjort – kort sagt; mere liderlig.

Vi havde kendt hinanden halvandet år på det tidspunkt – og bevares. Hun havde altid godt kunnet lide sex. Det kunne man se på hende, når vi kneppede. Hendes skiftevis lukkede og halvt-åbne øjne udstrålede, at hun kunne lide at have pik oppe i sig. Hun småklynkede hele tiden, når vi elskede, og hun pillede også godt ved sig selv. Men, men. Alligevel manglede det sidste. Når hun var lige ved at komme, så holdt hun ligesom igen.

Hvorfor hun trak sig, når det rigtigt kørte, forklarede hun aldrig helt ud – altså ikke før den lørdag i sommeren 92, hvor hun sendte sit varme pis ned over min liderligt bankende pik.

SEX I DAG?

Vi skulle tidligt op den lørdag, fordi jeg skulle ud til en kammerat og aflevere noget værktøj, jeg havde lånt. Grethe ville med, og da jeg kom ind i soveværelset efter et bad, så kunne jeg godt se bagtanken.

Hun sad på kontorstolen foran spejlet. Hun havde taget en sort kjole på, som hun brugte meget under graviditeten, og som fremhævede hendes smukke krop. Hun havde selvsiddende hoftestrømper på. Hun havde lagt en flot, sort mascara på sine øjne, og mens jeg kiggede på hende, fuldendte hun det hele med et smask med læberne, der afslørede en glinsende lopgliss. Hun fik øje på mig, og samtidig med, at hun skruede låget på lopglissen drejede hun sig rundt med kontorstolen, og spredte sine lange, slanke stænger. Der var fri udsigt til hendes kusse, der glinsede af væde. Hun førte hånden med lopglissen ned til fissen, og masserede sig med den, mens hun kiggede mig stift i øjnene. Min pik var stor og stiv. Hvor lang tid, der gik sådan, ved jeg ikke, men hun afsluttede den åndeløse, liderlige tavshed med at sige: "Jeg vil kneppe dig ude i skoven".

Vi kom i huj og hast ud i bilen med tæppe og dildo. Det var ikke første gang, vi havde været i skoven, så vi vidste godt, hvor vi skulle hen, og hvad vi skulle have med. Mens vi kørte ud mod min kammerat med værktøjet, sad Grethe på passagersædet, og kærtegnede sin fisse. Jeg pillede flere gange ved hende, klemte hende på brysterne, så der løb mælk ud, og frembragte to våde pletter på kjolen. Min pik var ved at springe mine shorts, og jeg kunne slet ikke vente. Men værktøjet skulle afleveres først, og det var et kæmpe problem med et kæmpe stift lem i et par fodboldshorts.

Hos min kammerat skete der lige det, jeg frygtede. For at skjule min tilstand havde jeg planlagt at stille værktøjet op til døren, ringe på, vende mig om for at gå og så sige til ham, at vi havde travlt, og at jeg ringede senere. Men selvfølgelig. Lige i det, jeg skal til at ringe på, så åbner hans kæreste døren. Hun kigger mig hverken i øjnene eller på værktøjskassen – hun stirrer lige på mit lem. "Hej," siger hun. "Øh," siger jeg. "Har I travlt?" spørger hun, og selvom jeg svarer bekræftende, så følger hun med ud til Grethe for at sige hej. Mens hun udveksler ligegyldigheder med Grethe, så stirrer hun skiftevis på Grethes kjole med de våde pletter og på min stadig stive pik. (Den dag i dag er jeg sikker på, at hun gjorde det med et liderligt blik i øjnene.)

Vi kommer væk fra min kammerats liderlige kæreste og hurtigt ud i skoven, og lige så hurtigt ned på tæppet. Jeg dykker med det samme ned for at smage hendes safter, som nærmest løber ud af hende. Jeg tager dildoen, og driller hende med den, mens jeg slikker mig vej op ad hendes dejlige mave. Hun stønner, og klemmer sine bryster, så mælken sprøjter udover mit hår og ansigt. "Jeg vil kneppe dig," siger jeg stakåndet, og hun spreder sine ben, og  bøjer dem, så jeg kan komme til for hendes spændstige mave. Hun stønner helt vildt, og fremstammer hviskende med halvåben mund: "Pas på. Jeg pisser, når jeg kommer. Jeg pisser, når jeg kommer."

Nu vidste jeg, hvad der holdt hende igen fra at komme det første års tid af vores liv. Hun ville ikke lade sine safter gå. Hun var på en måde flov over det. Men her i skoven, når hun ikke at trække sig eller sige anden omgang af "jeg pisser, når jeg kommer", før jeg mærker en varm, heftig stråle nedover min pik. Jeg eksploderer samtidig med hende, og vi ligger i en stor, våd pøl på tæppet. Vi ligger stille i lang tid uden at sige noget. Totalt udmattede. Hun nusser mig, og jeg fortæller hende noget, jeg lige blev klar over. "Jeg elsker dit pis udover min pik. Det må du aldrig holde op med."

Efterfølgende er hun heller ikke holdt op med det. De første år snakkede vi ikke så meget om det, når hun gjorde det, men hun tænder ekstremt på det. For nogle år siden hviskede hun stønnende ind i øret på mig, mens vi elskede: "Gør det varmt i min fisse også. Pis mig op i fissen. Gør det varmt udover mine bryster"  Men det er en helt anden historie.

porno med danske piger