Opdragelse til lydighed del.5

SPAR MANGE PENGE

En ulydig slavefyr straffes og lænkes på koldt kældergulv som del af hård 7/24 slavekontrakt hvor nåde er et ukendt ord og lærer opdragelsen på den hårde måde…

Efter en uge i Skælskør i opdragelseslejr hos Pia og hendes 3 slaver, var jeg igen hjemme hos min hersker hvor jeg skulle bevise jeg var en lydig slavefyr der gør hvad min hersker hun befaler mig.

Da jeg kom hjem lå der en seddel fra min hersker, der var til fest, hvor der stod at hele huset skulle gøres 100% rent efter at der ikke var gjort rent i den uge hvor jeg havde været på opdtragelsestur.

Jeg gik straks i gang med opvasken og fortsatte med at støvsuge gulvet, vaske hylder og reoler af, sengetøjet blev skiftet og vasketøjet kom i vaskemaskinen.

Jeg knoklede i flere timer, og hen på natten kom min kæreste hjem, med hendes tidligere fyr Niels. Hun sagde ”velkommen hjem”, du fortsætter med at gøre rent til du er helt færdig, mens Niels og jeg går i seng.

Når du er færdig kommer du ind i soveværelset hvor du lægger dig på brystet, og der bliver du læggende uden at lege med dig selv ligesom du holder kæft, og bare lægger helt stille og nyder du er hjemme. Men husk hele huset skal være 100% clean, og har du ikke passet dit arbejde godt nok, så straffes du uden nåde.

Jeg fortsatte med at gøre rent mens Niels og min kæreste lå i soveværelset. Da jeg var færdig med at gøre rent gik jeg ind i soveværelset og lagde mig lydigt på gulvet og ventede spændt på hvad der skulle ske,

Om morgenen befalede min kæreste at Niels skulle tage mig med rundt i huset og kontrollere om alt var rent, og at han skulle notere alt ned som ikke var i orden. 

Niels stod ud af sengen og sagde jeg skulle komme med, så vi kunne kontrollere mit arbejde. Jeg rejste mig op for at gå med Niels. Han stoppede op og sagde jeg sgu ikke havde fået lov til at rejse mig, og befalede mig at kravle rundt lbag ham.

Jeg kravlede ydmygt rundt efter Niels der havde et par hvide handsker på som han brugte til at kontrollere om der var rent. Efter mere end en times tjek kom vi tilbage til soveværelset, hvor min kæreste lå og ventede på os.

Niels gav hende de hvide handsker der ikke mere var helt rene og sagde han aldrig havde set så dårlig rengøring, og at han ikke ville godkende mit arbejde.

Min kæreste sagde vredt, at denne prøve viste at jeg ikke havde lært noget, og at jeg skulle underskrive en kontrakt på at jeg var hendes slave.

Hun havde i forvejen skrevet en kontrakt som hun smed ned på gulvet og befalede mig at læse og underskrive. 

Jeg tog skræmt kontrakten hvor i stod:

”Jeg er en slavefyr 24/7 der i fremtiden vil stå til fruens fulde disposition, og adlyde på alle måder uanset hvor krævende og konsekvent fruen er overfor mig.

Jeg tilstår, at jeg har været meget provokerende og genstridig, og at der skal en meget hård og konsekvent opdragelse til så jeg lærer hvor min plads er og jeg er villig til 100% at underlægge mig en sådan opdragelse. 

Jeg erkender at det vil være nødvendigt med en meget hård opdragelse, for at jeg skal lære at underlægge mig totalt, og at det vil være nødvendigt at holde mig i meget kort snor og ikke give efter overfor min opførsel.

Fruen bestemmer alt over mig. Hvis jeg gør det mindste oprør, nægter at adlyde – eller blot ikke adlyder hurtigt nok – vil fruen straks afrette mig, så jeg lærer, hvad det betyder at adlyde.

Jeg er indstillet på at leve op til og udføre de pligter, fruen ønsker og opfylde fruens krav – om fejlfri rengøring, ydmyg tiltale af fruen – både privat og blandt andre, og i det hele taget adlyde alle beskeder.

Jeg stiller jeg mig til rådighed på alle måder sexuelt og er indstillet på, at det kun er fruens nydelse og tilfredsstillelse, der har betydning. 

Jeg må aldrig nægte fruen, eller gæster, sexuel nydelse eller vise mindste form for tøven, når jeg bliver bedt om at stå til rådighed, mine sexuelle ønsker har ingen betydning, og jeg adlyder på alle måder hvad fruen, eller gæsterne befaler mig.

Jeg erkender jeg har store mangler, og at det ikke tillades jeg prøver at undgå straf eller argumenterer mod en straf, og at jeg er en svag slave der har svært ved at tage imod en straf uden at jeg gør fysisk modstand. Derfor har fruen, og gæster, den fulde ret til at fixere, eller svinebinde, mig totalt under voldsomme straffe – og se bort fra mine tiggerier om nåde, mine skrig og min gråd.

Fruen har 100% ret til at påføre mig smerte og ydmygelse uden anden grund end for sin fornøjelses skyld, – og det er alene op til fruen at udmåle straf for forseelser, og at straf ikke er til forhandling. 

Jeg underskriver kontrakten 100% frivilligt, og kontrakten er livslang og kan kun ændres til en hårdere kontrakt af min frue.”

Jeg lå længe på gulvet og læste kontrakten igennem, alt imens fruen og Niels hyggede sig i sengen.

Efter nogen tid smed fruen en kuglepen ned på gulvet til mig og jeg skrev kontrakten under og overrakte den lydigt til min frue og sagde tak for aftalen kære frue, jeg er stolt af at være Deres slavefyr 24/7.

Hvad er det for noget svineri du har lavet med rengøringen spurgte fruen, jeg svarede, at jeg syntes at det var meget godt. Du skal ikke svare igen, du må hellere lære hvordan du skal opføre sig, ned i kælderen med dig. Jeg kravlede lydigt ned i den kolde kælder og lidt efter kom Niels og fruen.

Niels satte et par klemmer i brystet på mig og gik tilbage til fruen, hun kiggede på min pik der var begyndt at blive stiv ved tanken om det der nu skulle ske. 

Jeg fik besked på at spænde manchetter på hænder og fødder. Stil dig under de kroge sagde fruen. Jeg gjorde som sagt og hun satte reb fast i manchetterne og jeg blev spændt ud som et X.. Jeg mærkede noget blødt glide ned over min ryg, og mærkede en sviende smerte da et slag ramte mine balle, Hvad hedder det så slave, TAK frue svarede jeg. Hun slog10 flere slag på mine balle og ryg inden hun stoppede, og de forlod kælderen, og jeg var alene med min sviende balle og uartige tanker. 

Pikken blev hel stiv ved tanken om hvad der nu skulle ske. Tror jeg stod en times tid inden de kom tilbage. 

SEX I DAG?

Fruen gik om foran mig og kiggede på min stive pik og tog fat i klemmerne og trak i dem mens hun spurgte, har du fået lov til at blive liderlig slave svarede NEJ frue svarede jeg.

Hun kiggede mig dybt i øjnene, imens hendes ene hånd gled ned til min pik som hun begyndte at klemme. Hvis du kommer skal du selv gøre rent , jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at holde mig men hun var meget hård med hånden. Jeg kunne ikke holde mig mere og kom ud i fruens hånd. Hun stoppede med det samme, tog sin hånd med min sæd op til min mund. Slik den ren skreg hun alt imens jeg forsøgte at undvige men uden held. 

Da hendes hånd var ren, kiggede hun ned og så at der komme lidt på gulvet. Kan du så se på at få det slikket op jeg protesterede at jeg ikke kunne gøre det mens jeg var spændt fast. Fruen løsnede mig og jeg blev befalet at slikke gulvet rent. Hvis det ikke er godt nok, smager du pisken med det samme Jeg satte mig på knæ og slikkede det bedste jeg havde lært, men fik alligevel 5 slag inden hun slog klemmerne af mit bryst med stor smerte. 

Niels låste en langt kæde om min hals, en kort kæde blev låst til anklerne så jeg kun kunne gå med små skridt og til sidst blev der låst en kort kæde fast om mine håndled på ryggen. 

Jeg blev befalet op fra kælderen. Da vi kom op blev kæden om min hals låst fast til faldstammen. Fruen sagde at kæden var så lang så jeg kan gå rundt i huset og gøre rent mens jeg er låst fast i lænker, så jeg ikke fristes til at smutte ud i haven eller andre steder hvor jeg ikke har noget at gøre.

Hun gav mig en tandbørste og sagde alle gulvende skulle skures med tandbørsten, møblerne skulle støvsuges,vinduerne pudses og der skal vaskes op.

Jeg brokkede mig og sagde at det kunne jeg da ikke gøre når hænderne var i en kort lænke på ryggen, men hun grinede bare og sagde at det var mit problem, og jeg bare skulle adlyde og ikke klynke.

Det er svært at støvsuge og vaske op med hænderne fastlåst på ryggen, og endnu værre at skulle pudse vinduer og kravle rundt og skure gulvet med en tandbørste.

Fruen sagde du kommer til at gå i lænker indtil jeg er tilfreds med rengøringen, og selvfølgelig skal hun også lave mad og servere for os i lænkerne.

Således godt hjælpeløs skal du nok lære at adlyde og opføre sig ordentlig, og du kan sagtens tåle at gå sådan rundt også når der kommer gæster som du skal varte op.

Resten af dagen knoklede jeg med at gøre rent. Det var virkelig nedværdigende at kravle rundt med de kolde lænker. Sidst på eftermiddagen befalede fruen mig at lave aftensmad og servere den for hende og Niels.

Det var ikke nogen let opgave, men efterhånden lærte jeg at bevæge mig bedre og bedre i lænkerne, og jeg gik klaret aftensmaden og opvasken inden fruen og Niels kom og sagde det nu var sengetid.

Niels løsnede kæden fra faldstammen og jeg blev meget overrasket over at jeg blev ført ned i kælderen, hvor jeg blev befalet at lægge mig på brystet, hvorefter jeg mærkede kæden om anklerne blev låst fast til kæden om hænderne så jeg lå svinelænket på det kolde gulv.

Fruen smed et tæppe hen over mig og sagde at jeg som slave ikke havde ret til at være i møblerne, da min plads er på gulvet, så derfor må du lære at sove på gulvet.

Fruen og Niels slukkede lyset og sagde godnat slave. Jeg lå og vred mig frem og tilbage, men måtte selvfølgelig erkende jeg var låst fast i lænkene og ikke kunne gøre andet end blive liggende og forsøge at få noget søvn.

Efterhånden faldt jeg i søvn og vågnede først da fruen kom og befriede mine hænder og ben fra kæderne inden hun befalede mig at gå op i badeværelset hvor min kæde om halsen blev låst fast til faldstammen, og jeg blev befalet at tage et bad og få rent tøj på.

Da jeg havde fået det dejlige varme bad og skiftet tøj gik jeg ind i stuen hvor fruen og Niels ventede. Niels befalede at jeg selv skulle tage mine fod- og håndlænker på og låse kæden om hænderne på ryggen og ellers se efter at få lavet morgenmad som jeg skulle servere for dem inden fruen ville servere min mad.

Jeg gik hurtigt igang med at lave the og kaffe samt morgenmad som jeg serverede i stuen. Fruen befalede mig at kravle på alle 4 ud i baggangen hvor min mad stod. Jeg blev noget overrasket da jeg så der stod en vandskål på gulvet og ved siden af stod en skål med noget der lignede svinefoder.

Fruen sagde at sådan ville min morgenmad være i fremtiden hver morgen, og at jeg til frokost ville få brød og hver aften et måltid varmt mad. Her den første dag får du maden serveret, men fra i morgen skal du lave maden til dig selv også sagde fruen inden hun gik.

Det var med stor afsky jeg måtte spise og drikke af de 2 skåle der stod på gulvet med hænderne lænket på ryggen siddende på knæ på det kolde gulv.

Det gik meget langsomt med at spise. Fruen kaldte på mig og sagde jeg skulle komme og rydde op. Jeg gik ind og bar opvasken ud i køkkenet, imens fruen gik ud i gangen hvor hun tog min madskål som ikke var helt tom. Hun sagde vredt du skal lære at spise hurtigt og nyde din mad, for når dit arbejde begynder smides resten af maden ud så du ikke går og spilder tiden med at spise i løbet af dagen.

Jeg fik besked på at hele huset skulle gøres rent, og at jeg hver dag skulle skure gulvet med en tandbørste, vaske op, støvsuge, tørre hylder og skabe af samt pudse vinduer og servere frokost kl. 12.00 og aftensmad kl. 18.00.

De daglige indkøb står fruen for, da du ikke har ret til at forlade huset sagde fruen inden hun og Niels gik ud i bilen og kørte bort.

Jeg knoklede med rengøringen hele formiddagen. Kl. 12.00 serverede jeg frokost for fruen, og da den var serveret blev jeg kommanderet ud i baggangen hvor min mad stod klar. Stor var min overraskelse da jeg opdagede det var rugbrød med fedt og salt på der var skåret i terninger som til en hund, og så stod der en vandskål på gulvet.

Jeg forsøgte at få det tørre brød ned i halsen for at få noget mad. Det var bestemt ikke med stor velbehag jeg spiste min frokost, men det hele kom da ned inden fruen befalede mig at hente opvasken og gå videre med dagens arbejde. Jeg så hun gik ud og kontrollerede om jeg havde spist op, og hun kom og sagde du er vel nok dygtig slave, og i morgen står du selv for frokosten også.

Jeg knoklede videre med rengøringen resten af dagen. Sidst på eftermiddagen kom fruen og sagde jeg skulle lave mad til 3 da Niels og en gæst kom på besøg.

Jeg fik lavet en skøn 2 retters menu som blev serveret i stuen for de 3, inden fruen befalede mig ud i baggangen hvor min mad stod klar. Jeg var virkelig spændt på hvad aftensmaden bestod af og det var med stor afsky jeg opdagede der stod en skål med vand og en skål med varm vandgrød på gulvet.

Niels stod og kikkede mig dybt i øjnene og sagde dagens ret var varm vandgrød med vand til at skylle grøden ned med, og at han kunne glæde mig med at morgenmaden og frokosten var som den var i dag hver dag alle ugens 7 dage, den første måned, mens aftensmaden vil være forskellige former for grød som jeg selv koger.

Det er sengetid hver dag kl. 21,00 og morgenmaden skal stå klar til fruen hver morgen kl. 07.30.

Jeg fik med stor væmmelse den ulækre klistrede grød ned i halsen, men spiste den da jeg viste det var nødvendigt for mig at spise, da jeg ellers måtte gå rundt og være sulten dagen lang.

Efter nogen tid kaldte fruen mig ind og befalede mig at rydde op og vaske op, inden jeg skulle stille til dagens sidste dagsbefaling.

Jeg gik hurtigt ud i køkkenet og tænkte spændt på hvad dagens sidste dagsbefaling betød, og jeg fik hurtigt gjort opvasken færdig og køkkenet gjort rent inden jeg stillede i stuen hos fruen, Niels og gæsten.

Fruen sagde gæsten ville gå huset igennem og se om arbejdet var godkendt eller om jeg skulle straffes inden sengetid eller lide natten over. Niels løsnede kæden fra faldstammen og fulgte mig ned i kælderen hvor han løsnede mine håndled og ankler og befalede mig at tage tøjet af og lægge mig nøgen på gulvet på brystet.

Efter nogen tid kom fruen, Niels og gæsten ned i kælderen. Mine ankler blev låst sammen med kæden og også hænderne blev låst stramt sammen på ryggen, og en sort stram maske blev bundet over mit hovet, alt imens jeg lå spændt på det kolde gulv.

Fruen spurgte er dagens arbejde godkendt. Nej lød det med høj stemme fra gæsten, det er det rene makværk slaven har lavet. 

Fruen sagde at gæsten nu skulle starte med at give mig 10 slag og jeg skulle tælle højt.. Svip. EN sagde jeg, Svip TO. Da jeg havde fået de 10 slag kunne jeg høre at gæsten afleverede pisken til fruen. 

Det næste jeg mærkede var at hun spredte mine baller og stak en finger op og, at hun kom noget creme på.. Hun løsnede mine hænder og sagde: Så spreder du selv dine baller, så jeg kan komme til jeg tog mine hænder ned på mine ømme baller og spredte dem så meget jeg kunne. 

Jeg mærkede noget stort presse sig på og så var det inde, jeg følte, at min røv skulle sprænges, da hun begyndte at køre langsom helt ind, og jeg gættede på, at jeg blev kneppet med en dildo. Efter nogen tid stoppede hun mens den var helt oppe i mig, så spændte hun den fast til mine lår.

Hun lænkede igen mine hænder sammen og bøjede benene stramt op til hænderne, mens jeg lå med dildoen oppe i røven, inden jeg fik masken væk fra hovedet.

Fruen sagde du har åbenbart ikke lært at gøre rent endnu så i nat må du lægge med dildoen i din ømme røv. Den går selv igang i løbet af natten og stopper også ind imellem, så du må hygge dig sagde hun inden hun gav mig et klap på min ømme balle og smed tæppet over mig, inden de alle 3 forlod kælderen grinende.

Jeg lå totalt afmægtig lænket på det kolde gulv, og var flere gange ved at falde i søvn, men blev så vækket af dildoen startede og min røv blev mere og mere øm af den hårde straf.

I løbet af natten blev det til lidt søvn, inden fruen om morgenen kom og befriede mig fra lænkerne og dildoen samt befalede mig at gå i bad og tage lænkerne på ankler og hænder og kæden om halsen blev låst til faldstammen.

Efter jeg havde været i bad og fået tøj på startede dagens arbejde som jeg havde lært det. Det var nøjagtig som dagen før med hvad slaven skulle lave. Om aftenen blev jeg kaldt til dagsbefaling, hvor fruen gik arbejdet igennem, og igen var det ikke godt nok, men det var bedre end dagen før. Jeg blev jeg ført ned i kælderen og fik tøjet af og blev låst fast som de andre dage, inden fruen gav mig 15 pisk, som jeg skulle tælle og sige tak for til fruen.

Næste morgen fortalte fruen at jeg den næste måned skulle jeg arbejde som slavefyr så jeg i løbet af den måned lærte at passe mit arbejde. Når den første måned er gået skal der holdes en fest hvor jeg skal være midtpunkt, og hvor mit nye liv som slave i måned 2 starter, og da vil der komme nye opgaver for slavefyren.

Så når vi kommer dertil sender jeg igen en fortælling om mit liv som 24/7 slave

porno med danske piger