Opdragelse til lydighed del.4

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde aldrig troet det kunne være så smertefuldt at være hængt op i benene, og så igen tortur billederne af fangerne i udlandet for mig med frygt…

Jeg havde den sidste uge været på opdragelse hos Pia og hendes slaver og vender nu hjem som en ny lydig slave til min hersker der havde sendt mig på opdragelse på Sjælland hos den hårde Pia og hendes lydige slaver.

Vi har sejlet fra Skælskør og  lægger til ved en af de yderste moler i Nyborg hvor jeg ser min hersker stå glad sammen med 4 andre som jeg straks genkender som dem jeg var sammen med i toget og bussen til Skælskør.

Min hersker kaster sig grædende om halsen på mig, og siger tak kære slave.Jeg viste jeg kunne regne med at du kunne tåle at komme hjemmefra og blive oplært til at være min slave for evig. Nu skal vi alle sammen have en god nat sammen med dig som ægte slave.

Hun tog hårdt fat i tyreringen og trak mig hen til partybussen som holdt på havnen, og sagde til Pia og slaverne at de skulle være med til festen som æresgæster. Bussen var indrettet med et stort lokale hvor der var masser af gæster klædt som hersker og slaver. Jeg blev ført ind i et lokale hvor min hersker tog min heldragt af mig, og befalede mig at tage festtøj på og komme tilbage til mine gæster.

Jeg tog glad festtøjet på og gik tilbage til min hersker og spurgte hvordan hun ville have mig. Hun befalede mig at gå tilbage til lokalet jeg kom fra, hvor der stod en stol og en skrivepult som jeg fik besked på at sætte mig ved, og jeg fik ordre til at skrive en tale til Pia og hendes slaver om hvordan jeg havde oplevet det at blive slave for evig.

Jeg sad alene tilbage i det lille rum, mens jeg kunne høre der var fuld gang i festen i partybussen, og jeg gav mig lydigt til at udføre min første ordre som ægte slave for min hersker, og skrev min tale til min nye hersker, samt alle gæsterne og ikke mindst Pia og hendes slaver fra Sjælland.

Da jeg var færdig med at skrive talen gik jeg ind til min hersker og sagde talen var klar. Hun sagde til gæsterne at de skulle samles i en stor rundkreds i bussen og jeg blev befalet at sætte mig på knæ midt i ringen og holde min tale.

Alle stillede sig i en stor kreds om mig og jeg beyndte på min tale:

”Tak for at i har fået mig til at springe ud som den sande slave. Tak for at vi nu kan have et værdigt liv sammen, hvor jeg aldrig mere vil være tåbelig og ulydig overfor min hersker som jeg elsker så højt.

Mit nøgne liv i heldragten var en drøm den første tid, og jeg oplevede hvordan en lille bledreng må have det når afføringen fylder en stor ble.

Jeg var meget nervøs da jeg trådte ind i toget til de ukendte passagerer, som jeg nu kan forstå min hersker havde fået til at tage turen sammen med mig, så hun viste om mine grænser virkelig blev brudt.

Jeg ved nu hvordan en fisk må føle det i akvariet med glas hele vejen rundt, som udstillet pjaskende rundt i vandet, uden mulighed for at flygte fra de nysgerrige tilskuere der ser på den indespærrede i glasburet.

Tvangsfordringen med chilli og saltvand og hovedet i den våde sæk samt at lægge svinebundet i minkburet, var hård kost. Jeg tænkte på hvordan jeg har læst man i andre lande torturer modstandere som ikke er lydige.

Smerten var næsten ulidelig og de mange timer sammenkrøllet i buret gav mig tid til at tænke på hvordan høns, minke og andre dyr lever i små bure, som de rene fanger.

SEX I DAG?

Aldrig har jeg troet at en våd sæk og et lille bur kunne være så nedværdigende. Uvisheden om hvad der skulle ske med mig plagede mig, og jeg overvejede virkelig at bruge stop ordet og komme fri fra den hårde virkelighed.

Trætheden, på grund af mangel på søvn, og min afføring i heldragten virkede nedværdigende. Jeg var oprigtig glad da den klamme dragt blev flået af mig, og jeg  fik lagt reb om mine ankler inden jeg blev hængt nøgen op som et slagtedyr  bundet fast i benene, og troede jeg skulle druknes i slagtekaret.

Jeg så for mig hvordan jeg havde set slagtedyr dingle i slagtekrogen eller bundet op til en stige når der var hjemmeslagtning til jul.

Min udblokkede røv med dildo og pisk var ved at knægte mig, mens jeg hang blændet med hovedet nedad med den ulækre sæk over hovedet og ellers helt nøgen. Jeg mærkede desperat hvordan trætheden på grund af manglende søvn blev værre og værre.

Jeg havde aldrig troet det kunne være så smertefuldt at være hængt op i benene, og så igen tortur billederne af fangerne i udlandet for mig med frygt.

Det var en lettelse at komme ned på alle 4. Jeg var rigtig glad, da jeg blev ført ud til longering i de lange reb, hvor jeg også lærte at nyde smagen af hø og hestepiller, som jeg aldrig ville have troet skulle komme i min mund.

De mange timer jeg gik rundt i ring gav mig tid til at overveje valget mellem slave for evigt eller et nyt liv uden en  hersker. Det var dejligt at komme ud i luften og bevæge mig frit, selv om det var uskønt at gå nøgen rundt.

Stående på alle 4 fastlåst i tremmeburet med mundsprederen fyldt med den store kvælende pik var ved at knægge mig af angst for de stød el-hegnet gav når jeg faldt om af træthed. Jeg tænkte med gru på hvad andre straffe den hårde Pia og de skrappe slaver ville udsætte mig for.

At jeg, der altid har været til damer,  blev udfordret til at være sammen med en slavefyr med hans pik i munden, og med en stor pik presset dybt ind i min røv var virkelig grænse overskridende. Da natten var overstået viste jeg at jeg var ægte slave for evigt, og at ingen nedværdigelse og umyndiggørelse ville være for hård for mig.

Skrigene og piskene fra slavefyren efter vores nat sammen var en drøm. Jeg ønskede det var mig der blev straffet hårdt af Pia for vores ulydighed med at sove sammen.

Analpluggen og det korte reb til hovedet gjorde jeg så op i himlen hvor jeg så englene flyve rundt og se blidt på mig, alt imens mit røvhul og hals led under torturen og uvisheden om hvad jeg skulle straffes med.

Pia´s hårde tur med mig, inden jeg blev spurgt om hvad jeg ville med mit liv,  gjorde mig sikker på, at hun havde gjort det klart for mig, at jeg var en ægte slave, som for tid og evighed skal være underdanig og lydig overfor herskeren der ejer mig.

Mit liv som lydig slave blev rigtig virkelighed da jeg blev klippet og barberet skaldet af Pia´s slavefyr, der gjorde mig til en skaldet slave, nøjagtig som jeg havde set ham inden Pia befalede mig at lære hendes slave at kende.

Efter i lang tid at have været udstillet helt nøgen var det en drøm at få våddragten på igen og ikke kun være den skaldede slave der var på vej hjem til min elskede hersker.

Uvisheden og frygten fortsatte da jeg blev svinebundet på båden  til masten og trukket op med kranen, hvor jeg frygtede hvad der skulle ske ude på havet langt væk fra land og andre tilskuere, hvor ingen kunne se eller høre hvordan jeg led som  slave.

Jeg gjorde i heldragten af angst, da min ene arm blev fastspændt til bommen, og Pia sagde jeg kunne skrige alt hvad jeg ville, uden mulighed for at se noget med den sorte sæk over mit hoved. Jeg drømte et øjeblik om at bruge stop ordet, men opgav. Jeg viste  jo jeg var en ægte slave, som ikke kan leve uden en hersker der ejer mig.

Jeg troede et kort øjeblik jeg skulle brændemærkes, og var klar til at tage imod den varme smerte, og var ved at besvime af skræk da jeg hørte den brummende lyd og mærkede nålestikkene i min overarm. Da gik det for alvor op for mig, at jeg var mærket for tid og evighed som slave Christian for altid.

Alle 4 i Skælskør har været konsekvente, opfindsomme og langt mere raffineret i arbejdet med at opdrage mig til at jeg erkendte at jeg har et liv som ægte slave foran mig, hvor herskeren er den der bestemmer hvordan mit liv skal leves. Hun har rigtige venner der gerne giver et nap med hvis der er brug for det for at holde mig nede i livet som slave.

Jeg ved det har været hårdt for jer alle at få den genstridighed, der var ved at overtage mig, ud af mig. Men jeg er glad for, at i har taget hårdt fat i mig, så jeg igen er i den rigtige lænke med stramtsiddende halsbånd og stående skaldet som slave her.

Tak for velkomsten her hjemme. Jeg glæder mig til at leve mit sande ærlige liv som slave Chistian for altid.. Tak for at i fik mig til at springe ud som den ægte slave jeg er  født som,  og som jeg for tid og evighed skal leve som, sammen med herskeren der ejer mig og min krop for evigt.

Efter jeg havde holdt talen kom min hersker ind i ringen til mig og befalede mig at kravle ud af bussen og gå hjem, så alle gæsterne kunne have en god lang fest.

Jeg kravlede lydigt ud af bussen og gik hjem til vores hus, hvor der lå en seddel fra min hersker med ordene”velkommen hjem skide slavedyr, huset har ikke været gjort rent den sidste uge, og inden jeg kommer hjem skal huset være gjort rent i alle hjørner, og har du ikke gjort det godt nok straffes du endnu mere hårdt end du har prøvet den sidste uge.

Hvordan rengøringen gik og hvad der skete da min hersker vendte tilbage til hendes hus og slave skriver jeg om en anden god gang.

porno med danske piger