Opdragelse til lydighed del.1

SPAR MANGE PENGE

Min mund blev tvunget op og jeg blev tvangsfodret med chilli der blev skyllet ned med stærkt koncentreret saltvand, inden slaverne slæbte mig over til et minkbur…

Min kæreste er ved at gå ud af sit gode skin, da jeg er blevet sygelig trodsig, jeg blev derfor befalet til at finde et nyt hjem en uge, så jeg kunne lære at være lydig.

Vi havde før skrevet sammen med en stram hersker fra Skælskør om, at jeg var velkommen i hendes stald for at lære hvordan en lydig slave opfører sig overfor sin hersker.

Min kæreste og jeg skrev til Pia om, hun ville påtage sig at have en genstridig, sygelig og trodsig slavefyr opstaldet en uges tid, og om hun ville forsøge at få mig afrettet så vi igen kunne have et godt forhold her i Nyborg.

Pia skrev tilbage at hun havde sin fyr og 2 fyre opstaldet, og at hun gerne ville påtage sig at fjerne min genstridighed og ulydighed,

Hun sendte mig dette brev:

Bind to sure sokker sammen og kom knuden i kæften på dig selv og bind strømpen stramt bag nakken. 

Tag alt tøjet af og iklæd dig en hel tæt våddragt, der går op over hovedet kun med huller til næsen og øjnene.

Skru en tyrering godt fast i tuden, og bind et tov i ringen som du lader hænge ned over brystet.

Tag en stor stofsæk og kom et sæt håndjern, 20 meter reb, et sæt fodlænker og et stykke reb i sækken.

Tag toget fra Nyborg kl. 12.28 og sæt dig i en kupe med masser af passagerer som kan studere din påklædning.

Stå af toget i Slagelse og tag bus 470R til Skælskør rutebilstation.

På parkeringspladsen holder en blå volvo med en hestetrailer.

Gå ind i traileren og luk døren. Tøm sækken og lås dine ankler sammen i fodlænkerne, kom benene i sækken og kom hele kroppen ned i sækken, læg dig i bunden af traileren og lås hænderne sammen i håndjernene på ryggen.

Der er ingen håndtag på indersiden af døren, så prøv ikke at smutte. Vi har opsat et camera i traileren så vi kan holde øje med dig. Følg nøje instruksen og glem ikke du kun en dum fisk, der nok skal blive både slave og hingst.

SEX I DAG?

Hils din kæreste og sig du lover at være lydig efter turen til Skælskør, og at hun aldrig mere får en dum ulydig slaveboy i hjemmet.

Frygt kun fremtiden, og dit nye liv samt ugen i vores ridestald hvor ingen ulydige er kommet fra, og hvor intet er for groft og nedværdigende overfor de opstaldede slaver og hingste.

Rigtig god tur her over, og husk på rejsen at opføre dig pænt for alle holder øje med dig og din sæk samt rebe der dasker på brystet af dig fra din tyrering i snotten.

Nå kom nu igang din store fisk, og god rejse!

Turen til Skælskør med tog og bus var dejlig. Alle var optaget af min  våddragt og min tavshed med de sure sokker i munden siddende med en sæk i skødet.

Traileren fandt jeg på rutebilstationen og låste lydigt mine ankler sammen og krøb med i sækken og låste hænderne fast med håndjern. Pia bød velkommen og  sagde jeg ville få en uges hård opdragelse, hvor jeg ikke kom sovende til noget. Jeg fik 7 ledtråde til ugens opdragelses døgn.

Akvarie fisk – Livet som mink – Ophængt slagtesvin – Et døgn med longering – På alle 4 eller i stødet- Suttedyret – Fisketuren til Nyborg

Pia sagde jeg skulle huske ikke lave i våddragten, da jeg ikke har skiftetøj . Efter nogen tid standsede bilen. Traileren blev åbnet. Slaverne tog fat i tyreringen og slæbte mig hen i stalden hvor de løsnede våddragten og tog sokken ud af munden inden de lukkede dragten til ved halsen.

Jeg så der var et stort akvarie. Slaverne fik besked på at smide mig i vandet. Pia sagde jeg skulle udstilles som en dum fisk. Hun smed noget foder i vandet inden der blev lagt glas over akvarieriet..

Pia sagde jeg ikke må sove i vandet, da jeg kunne drukne, og hun sagde husk  at glæde dig over våddragten. Det var hårdt at lægge som fisk indespærret i  akvariet.  Jeg lå i vandet, med fødderne i lænker og armene i håndjern .

2 af slaverne fjernede glaspladen i akvariet og tog fat i træktovet i tyreringen og trak mig op af vandet og løb hen til Pia med mig. Da jeg faldt i det korte fodlænker jeg var lænket i, slæbte de mig hen over pladsen til Pia, der sagde jeg skulle nu skulle videre med opdragelsen.

Min mund blev tvunget op og jeg blev  tvangsfodret  med chilli der blev skyllet  ned med  stærkt koncentreret saltvand, inden slaverne slæbte mig over til et minkbur som jeg blev presset hårdt ind i..

Jeg skreg af smerte over den stærke chilli og saltvandet. Pia satte en skål mink foder ind i buret til mig, og sagde jeg skulle spise maden, og holde kæft.

Da jeg havde spist den ulækre minkfoder  kom slaverne med et læder bidsel som blev spændt fast i munden på mig. En sort pissevåd sæk blev lagt over mit hoved. Mine ankler og hænder blev låst stramt sammen på ryggen i det lille minkbur der blev låst med mig totalt sammenpresset uden at jeg kunne bevæge mig det mindste..

Det blev en lang smertefuld dag, aften og nat. Jeg mærkede også pis og lort flød i min heldragt, som jeg lå i, uden mulighed for at komme af med afføringen.

 Dag to hos Pia viste mig klart at Pia og slaverne bruger alle metoder for at nedgøre mig, og at de ikke gør noget for at jeg kommer sovende til mit nye liv som artig slavefyr.

Mandag formiddag blev jeg hevet ud af minkburet.  Ankler og hænder blev låst fri mens jeg med den stinkende våde sæk over hovedet blev ført over i stalden og smidt ind i en grisesti, hvor Pia stod klar og tog sækken af mit hoved og jeg blev fodret med grisefoder og vand.

Pia befalede slaverne at de skulle gøre mig slagteklar og tage heldragten af mig, som var fyldt med lort og pis jeg havde lavet siden jeg lørdag kom i dragten.

 De bandt et reb om hver ankel, som de bandt til 2 taljer i loftet så jeg hang med benene oppe og spredte. Mit  hoved lå på jorden. Jeg fik igen den våde sæk for ansigtet så jeg ikke kunne se noget, inden jeg blev hejst op så jeg svævede frit i luften og  lidt senere blev sænket ned i en stor slagtebalje med vand så min krop blev ren.

Jeg følte jeg var ved at kvæles da de sænkede mig ned i vandet, og samtidig mærkede jeg  at der blev presset en dildogagg  ind i min røv , inden jeg igen blev hejst op med spredte ben og hovedet svævende i sækken.

 Jeg kunne høre de andre sad og morede sig over jeg hang der som et nøgen slagtesvin og til min forskrækkelse hørte jeg Pia sige  at de skulle lade mig hænge der til imorgen, så andre kunne bruge min pik og svinekrop hvis de ville tage for sig af den.

Det var det rene tortur at hænge med spredte ben opad. Indtil næste morgen blev jeg flere gange slået med

Piske.  Min pik blev flere gange suttet af og nosserne var ømme af slag og spark. Det blev endnu et døgn uden søvn og jeg mærkede trætheden blev værre og værre at leve med.

Læs mere i afsnit 2 om hvordan opdragelsen af mig fortsatte med nye straf påfund…

 

porno med danske piger