Tur i skammekrog og sæk gav ny sexlyst

SPAR MANGE PENGE

Da jeg var færdig blev hans gagg taget ud af munden, og Henrik sagde "Nå kære svin hvad skal jeg så straffe dig med", min fyr sagde han ville sutte pikken af på Henrik…

Jeg var træt af at min ven Per ikke mere var til sex med mig, men han talte meget om sex han gerne ville prøve. En dag fortalte han at han gerne ville lege med sig selv, mens jeg hyggede mig med et sexdyr i sengen.

Jeg aftalte med Henrik, der er en af mine venner  fra gymnasiet, at vi skulle give min fyr den store omgang, en fredag og lørdag sammen, hvor vi hyggede os mens min Per så på.

Fredag aften havde jeg inviteret Henrik hjem til spisning sammen med Per. Under maden spurgte jeg Henrik, om han ville være sammen med mig i resten af weekenden, mens min Per var hjemme.

Henrik sagde ja, og i det samme kastede vi os over Per, og gav ham håndjern på og tvang ham ind i soveværelset hvor vi bandt ham til kroge i hjørnet, så han stod som i en skammekrog med hænderne låst fast på ryggen og fastlåst til krogene i væggen så han ikke kunne røre sig det mindste.

Vi kom en oppustelig gag i munden på ham som vi pustede op så han ikke kunne sige noget og satte klemmer i næsen og brystet på ham så han rigtig blev ydmyget.

Efter det gik vi ind i stuen og hyggede os resten af aftenen, mens Per  stod bundet  i skammekrogen og ventede. Sent på aftenen gik Henrik og jeg i seng sammen og vi havde en god nat sammen med fuld gang i den, alt imens Per stod i skammekrogen og kunne høre hvordan vi nød vores sex sammen med ham som tilhører.

Lørdag morgen løsnede vi ham fra håndjern og krogene og befalede ham at lave morgenmad til os. Efter den var serveret skulle han skifte sengetøj og gøre rent i huset, mens vi gik i byen og købte ind til lørdagens sex-lege.

For at han ikke skulle smutte låste vi ham fast med en stållænke på 10 – 15 meter så han kunne gå rundt i huset og klare de huslige pligter. For at han ikke skulle lege med sig selv fik han låst et kyskhedsbælte på pik og nosserne, så der var 0 leg mens vi var væk.

SEX I DAG?

Henrik og jeg gik i byen hvor vi fik en hyggelig frokost sammen, og aftalte at nattens succes skulle gentages, men at Per  denne gang skulle have lov til at lege med sig selv, mens vi hyggede os i sengen med et ordentligt knald.

Da vi kom hjem, med mad til aftensmaden, kontrollerede  vi min hans arbejde. Der var flere steder hvor arbejdet ikke var gjort godt nok, så jeg tog fat i lænken og trak ham hen under en krog der sad i loftet hvor jeg satte lænken fast så han stod på tæer og ikke havde mulighed for at flytte sig.

Et reb blev bundet om hans ankel og bundet op til låret så han stod på et ben i den smertefulde stilling, og vi sagde så at han nu måtte vælge en straf som han syntes vi hver især skulle give ham for hans manglende rengøring.

Han sagde han gerne ville have pisk med ridepisken af mig. Jeg gik ud og hentede ridepisken og kom igen den oppustelig gagg i munden på ham, så han ikke kunne skrige over straffen. Jeg sagde at han skulle have 25 slag inden jeg tog gaggen ud af munden på ham så han kunne sige hvilken straf Han ønskede sig af Henrik.

Jeg slog hårdt de 25 piskeslag over hele kroppen på ham. Da jeg var færdig blev hans gagg taget ud af munden, og Henrik sagde "Nå kære svin hvad skal jeg så straffe dig med", min fyr sagde han ville sutte pikken af på Henrik.

Henrik tog straks sin pik ud af bukserne og løsnede kæden fra loftet, og befalede Per ned på knæ, og sagde så at han skulle slikke pik, indtil at han havde smagt den sperm der kom ud af pikken på min ven.

Min fyr stønnede og gispede længe men langt om længe fik han masser af sperm ned i kæften, og min Henrik sagde nå er du så tilfreds dit pikdyr?

Ja sagde Per, og troede dagens straf så var var ovre. Men det var den ikke –  jeg fortalte at han til søndag morgen ville få lov til at lege med sig selv på gulvet i soveværelset mens vi hyggede os med en god nats sex.

Han fik besked på at blive siddende på hug. Vi fandt så en stor stofsæk frem som vi smed over kroppen på ham og bandt så sækken til, inden vi bar ham ind på gulvet i soveværelset, så han lå der hjælpeløst indelukket i en stærk jutesæk hvor han kunne lege med sig selv, mens vi han hørte os hygge sig i sengen ved siden af sækken.

Henrik og jeg nød derefter en god aftensmad sammen og nogle flasker vin, mens vores sækkedyr lå på gulvet i soveværelset. Sent på aftenen gik vi i seng og havde en dejlig nat sammen, og et par gange var vi da også oppe af sengen og gav sækken et spark for at sikre os han hyggede sig og ikke lå og sov i sin sæk.

Næste morgen spurgte vi vores sækkedyr om han havde hygget sig, eller om vi skulle give ham en sidste straf som minde om hans manglede sexlyst med mig.

Han skreg at vi sgu kunne gøre hvad vi ville, for vi kunne ikke styre ham alligevel. Vi tog så begge fat i sækken og bar den ud i badeværelset, hvor vi stillede os over ham og over pissede sækken så han kunne nyde vores pis i fulde drag. Vi sluttede af med at fortælle ham at Henrik nu ville give samme antal slag med ridepisken på sækken som jeg havde givet ham dagen før.

Efter piskningen løsnede vi sækken og tog ham ud og sagde at der nu var fælles morgenmad inden dagen var slut.

Under morgenmaden fik vi alle 3 en god snak om oplevelsen. Henrik sagde han aldrig havde prøvet noget der var bedre, mens Per sagde at han nu igen havde fået sex lyst til mig, og at hvis lysten igen forsvandt så var han villig til, at tage en tur igen, hvor han oplevede os hygge os sammen.

Henrik  gik og sagde tak for en god sextur, og min fyr blev sendt ud i badeværelset for at gøre sin pissesæk ren og skifte sengetøj i soveværelset, inden vi gik ind og tog en omgang søndagssex, og hyggede os over at snakke om hvad en tur i skammekrogen og en nat alene i en sæk kan gøre ved et dødt sexliv.

porno med danske piger