Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.8

SPAR MANGE PENGE

Han tager en tube med creme som han smører i røvhullet på min fr. Thomas gik ind midt i lokalet med en ridepisk i den ene hånd og en stor pakke kondomer i den anden…

Brylluppet hos bøsserne – Lørdag nat vågnede vi ved at en bil kører ind på gårdspladsen, og vi hørte en flok snakkende mænd komme ind i stalden hvor Peter hang bundet op i sine reb om hænderne og jeg stod i gabestokken og slikkede pik på min fyr.

Nej se hvad har vi her sagde den ene, det er da vist et par skønne stykker legetøj som står der og hygger sig.

Jeg blev låst ud af gabestokken og blev ført over til den ene væg. Han tog et jern halsbånd som han låste om min hals. To kæder på 30 cm  blev låst om mine håndled så jeg ikke kunne røre ved min selv. Der efter satte han fod lænker om mine ankler og førte mig ud til bilen hvor han lænkede mig fast i siden af bilen og tog sækken væk fra mit hoved for første gang i en uge.

Lidt efter kom 3  store fyre bærende med Peter, som stadig havde en sæk over hovedet. Hænder og ben var låst fast i lænker på ryggen. I bilen stod der et stort bur, som de smed min fyr ind i og sagde godmorgen slave boy.

Det stod jeg så lænket, og så min ven lå i slaveburet. Det var meget ophidsende at stå der med lænker og se han var ude af stand til at nå hans pik selv om den var stiv og lagde op af siden i buret.

I bilen fik vi at vide at de to der skal giftes er bøsser. Den ene var SM master der skulle have en ny slave boy, og den anden der er sprunget ud som bøsse har før været til tøseslaver og i skal være deres slaver sagde de grinende. 

 Hvis vi ikke adlød ville gæsterne sørge for vi fik den straf vi fortjente. De glædede sig til at se hvordan vi ville mærke at være slave krop. De ord gjorde mig temmelig nervøs og jeg så også at min fyr vred sig i hofterne, som om hans slavepik var nervøs for hvad der ventede ham.

Herefter blev døren lukket og låst til lastrummet i bilen og vores ukendte venner satte sig ind i bilen, alt imens vi var hjælpeløst overladt til os selv i lastvognen.

Efter lang tids kørsel standsede bilen. De 3 mænd kom og slæbte min fyr ud af buret og tog ham ud på vaskepladsen hvor de spulede ham med koldt vand, inden de slæbte ham skrigende ind i huset.

Senere kom de 3 og løsnede mig fra lænkerne. Jeg jeg blevet spændt fast i en gabestok og fik en stram  gummi-maske på hvor der kun var huller ved øjne og mund. I munden satte de en metal spreder så munden er hel åben og andre kan have fri adgang til at kneppe min mund, og jeg blev så slæbt ud på vaskepladsen til kold afvaskning.

Efter det blev jeg slæbt ind i huset, hvor jeg så min fyr står nøgen midt i stuen. Han har bind for øjnene og hans hænder, der er i håndjern, er fastgjort til en stor krog, solidt fastgjort i loftet.

Han har stået sådan en halv times tid, helt strakt ud, det gør ondt i hans arme og han kan dårligt nå gulvet med fødderne. Han ryster svagt af chok over at stå bundet, kan jeg mærke på ham. Han kan ikke sige noget da de har stoppet stor gummikugle i munden på ham, der fastgjort med en læderrem om nakken, som en hests bidsel.

Thomas kom ind i rummet og fortalte, at vi ville få besøg af 20 af hans venner og de har ikke haft orgasme i en uge og de skal fornøje sig en hel aften med slave boy Peter og  slavetøsen.

Peters pik var allerede godt stiv og jeg kunne se hans slave pik var begyndt at savle. Jeg var meget spændt men også meget nervøs for hvordan min slave fisse vil have det efter nogle runder med 20 liderlige mastere.

Jeg ved ikke om vi har stået her en halv time eller en time. Men pludselig kunne jeg høre at der kommer  mange fodtrin i rummet ved siden af, og skydedøren åbnes ind til lokalet hvor alle har frit udsyn til vi 2 slaver.

Brudeparret kommer og byder alle velkommen til en god aften. Den ene foreslår at de starter med at spanke slavetøsen, og at de skal give mig 20 slag med et spanskrør som slags opvarmning. Det første slag lander med en skarp smerte på mine baller. De slår meget hårdt og der er kun pause når der skal en ny master til. Da Thomas som nr. 12 slår, kommer jeg i en stor orgasme, der kommer en kraftig latter fra de andre, og han siger at jeg bliver meget liderlig af smerte og ydmygelser.

Efter de sidste er færdig at spanke mig, får jeg smurt min kusse. Kort efter kan jeg mærke den første pik mod min slave kusse. Han presser sig brutal ind i mit røv hul, begynder at kneppe mig i lange dybe stød, og straks  efter kom den første pik i munden og jeg blev kneppet i hoved og røv, og jeg får den første spermladning i røv og mund næsten samtidig.

Jeg kan mærke at det bliver en fed og liderlig aften. Da de 2 trækker sig ud får jeg en ny pik i munden. Lige efter får jeg en stor pik banket op i min røv. Jeg skriger da det gør vanvittig ondt og jeg føler at jeg er lige ved at flække.

Thomas kom med en ballgag med to kugler og to remme. Han holdt den op til min mund, som var lydigt åbnet med mundsprederen. Han kom den ene kugle ind i min mund, førte remmene om min nakke og spændte dem hårdt. Den anden kugle hang løst men fastholdt til kuglen i min mund.

Så blev der en kort pause, inden den anden brud gik over til min fyr og satte en tung kæde i hans brystvorte piercinger og flere gav ham en omgang med pisken både på ryg, røv og nosser. Der efter blev der sat et tungt lod i hans nosser. Så begynde de på anden runde, med Peter,  men de har byttet plads, for jeg kan se han skal have deres pik i munden der smager af sperm fra min røv.

Flere rykker ham i brystvorterne og i nosserne, men det bare for at hans og min liderlighed skal skylle gennem vores krop. Jeg kan mærke at der flyder sperm ud af min slave fisse og der flyder en blanding af savl og sperm ud af min mund, imens de mishandler min fyr.

Da  alle har været igennem anden omgang siger Thomas at de er meget til freds med os. Som belønning skal vi stå her mens de spiser, og vi skal være taknemmelig for at alle har villet påtage sig at opdrage os som en lydig slave boy og slavetøs.

Efter spisningen kom nogle og løsnede mig fra gabestokken, og bandt mine hænder over hovedet til de samme ringe i loftet som Peter var bundet til, og de sluttede af med at binde rebet stramt fast op mod loftet.

Den ene gæst stillede sig bag Peter og gav ham et kyskhedsbælte på med besked på at han kun skulle lege med dem som han som slave boy  fik lov til at være sammen med.

Straks efter var der en der stillede sig bag Peter og rakte rundt om ham og tog den kugle, som hang fra den, som jeg havde i munden. Peter åbnede munden, og gæsten trykkede den ind i hans mund og spændte remmene bag hans nakke.

Derefter trak han i en snor, som hang mellem kuglerne, hvorved kuglerne blev trukket mod hinanden, og vores mund kom tættere og tættere mod hinanden.

De trak mit hoved lidt ud til siden og Peters hoved blev trukket den modsatte vej. De trak videre i snoren, og vores munde og læber mødtes som i et stort åbent kys. Kuglerne var spændt så hårdt ind i vores munde at vores læber blev trukket hårdt og tæt sammen. ”Nyd det”, sagde gæsten, inden der  blev der lagt et bredt bælte om livet på os.  Det blev spændt hårdt og vores maver blev mast hårdt mod hinanden.

En anden kom og tog fat i mine brystvorter og en ring med en masse spidser, der trykkede ind mod mine brystvorter, blev spændt fast. Ud af øjenkrogene kunne jeg se Peters tåre fyldte øjne, på grund af der også var spidser på den anden side, som pressede mod Peters bryst.

Men det var ikke slut. Der blev lagt endnu en rem om os. Den blev placeret lige under armhulerne og maste mine bryster hårdt ind mod Peters bryst. Han jamrede sig lidt, da ringenes spidser blev mast hårdt mod brysterne, og mine fødder blev låst fast til midten af den stang, som holdt hans spredte ben.

Sådan”, sagde Ib, ”- det er dog et dejligt syn. En lækker mand i tæt kontakt med en lækker tøs” og sagde så at gæsterne skulle give  slaverne klask med hånden på deres balder: ”Nu må I hygge jer. Nyd hinanden”. Så fik vi hårde slag på balderne inden døren igen blev lukket og vi stod overladt til os selv, bundet op under loftet og hårdt bundet sammen med remme og kugler i munden så vi ikke kunne sige et ord.

Efter nogen tid kom brudeparret ind. Den ene stillede sig bag Peter og trykkede sig ind mod hans ryg, så han mærkede hans bryst klemme mod sine bryster.

Reaktionen kom straks i form af en sammentrækning af Peters krop og en smertefyldt stønnen. Bruden satte sig på hug bag Peter, og trykkede creme ud af en  tube og gned cremen rundt om hans endehul. Stille gned han salven rundt om hullet og lod så en finger trykke ind i ham. Drejede sin finger rundt og fordelte salven.

Han gentog det flere gange med frisk salve og kom så to fingre og derefter tre fingre op i hans endehul.
Peter vred sig, men bruden førte brutalt sin hånd ind mellem hans ben og tog et fast greb rundt om hans nosser og trykkede til alt imens Peter udstødte en højere stønnen af smerte.

Roligt slap bruden hans nosser og trykkede en stor butplug mod hans endehul. Langsomt trykkede han den ind i ham. Stoppede lidt, da den blev tykkere, trak den lidt ud og trykkede den ind igen.

Han gentog det nogle gange, og pludselig med et hårdere tryk gled den helt ind i Peters hul og satte sig fast.
Bruden grinede og kaldte på de andre ”kom herover og slik ham han er liderlig og trænger til at mærke en tunge”.

Jeg stod stille, da jeg ikke kunne andet. Jeg mærkede vores kæber mod hinanden og hans udåndingsluft fra hans næse mod min kind. Hele hans krop trykkede mod sin egen, ligesom ringene med spidserne mod vores bryster var yderst ubehagelige, og spidserne trykkede ubehageligt mod mine fladtrykte bryster.

På sin vis nød jeg fornemmelsen af Peters krop mod mig. Han var en både høj, flot, velskabt og muskuløs mand, men hverken han eller jeg kunne gøre andet end mærke den andens krop og læber.

Efter gæsterne var færdige med røvslikkeriet gik de ind i selskabslokalet, og lukkede døren til os. Jeg mærkede, at Peter rykkede en smule med sine fødder. Jeg blev derved mindet om, at hans pik og nosser var trukket ned mod spredestangen, og at han derfor var tvunget til at stå med bøjede ben, hvilket jeg godt kunne forstå måtte være meget anstrengende. Det ville helt sikkert blive meget smertefuldt, hvis vi kom til at stå sådan i længere tid, for det var utroligt lidt, vi kunne bevæge os.

Det var svært at fornemme tiden. Det var ikke så ubehageligt for mig, da mine  ben var samlet. Ringenes spidser trykkede hårdt mod mine bryster, men var dog til at udholde. Jeg  kunne mærke, at Peter var begyndt at ryste i benene. Så jeg var klar over, at han havde det hårdt. Det værste var uvisheden, om hvor længe skulle vi stå der, og hvad ville der ske, når gæsterne og brudeparret kom tilbage til os.

Pludselig blev døren åbnet og ind kom brudeparret, Thomas, Ib og deres far fra gården.”Nej, hvor kært”, lød det fra Thomas, ”det er vel nok sødt, som de står så tæt og den buttplug og  ballgag er vel nok en fin indretning”.

”Ja,vi er også ganske tilfreds med resultatet”, svarede bruddeparret og fortsatte, ”- det er lækkert at se en slave og slavetøs, rettet an til vores fornøjelse”. Tak til jer 3 for gaven som vi er glade for at have overtaget.

Som tak for jeres gode opdragelse skal i også have mad. Brudeparret gik hen og løsnede os fra vores reb og lænker ligesom kuglerne i vores mund blev fjernet.

Der blev sat et halsbånd om min hals og et reb blev bundet i halsbåndet, og jeg blev trukket kravlende hen over gulvet, mens jeg hørte Peter skrige højt da den anden brud trak hårdt i snørren der var om hans pik og nosser alt imens han kravlende fulgte mig over gulvet.

Bruden startede med at gøre en hundeskål klar til sin nye slave boy. Han kom havregryn i skålen, og sagde til sin slave boy at han skulle pisse i havregrynen, inden han stillede skålen på gulvet og sagde, så er der serveret.

Jeg blev kommanderet til at sidde på hug over den anden skål med havregryn, og fik besked på at pisse i skålen og sætte mig ned på alle fire. Det var noget af en overvindelse at spise det mens gæsterne så på.

Da vi var færdige med at spise tog den ene brud ordet ”Nu hører du godt efter”, sagde han og fortsatte: ”Min slavetøs har været ulydig og skal straffes. Du skal udføre straffen. Gør du det ikke godt nok, så bliver du selv straffet. Og det vil blive meget ubehageligt og smertefuldt for dig. Forstår du det”?

”Ja”, svarede Peter stille. ”Godt. Her er en pose med 50 tøjklemmer. Dem sætter du på slavens skamlæber, bryster, næse, mund, krop, tunge og ører. Gør det omhyggeligt, så de sidder ordentligt fast”, men inden da binder du slavetøsen op i sine håndledsmanchetter midt i rummet igen.

Peter tog posen med klemmer og satte manchetterne på og bandt dem stramt op i ringen under loftet så jeg hang slapt i håndledsmanchetterne , alt imens jeg jamrede uafbrudt af smerter.

Han satte sig på hug foran mig, og tog fat med den ene hånd i mine skamlæber og satte en klemme fast i revnen, derefter satte han endnu en klemme ved siden af. Da jeg skreg trak han tungen ud af munden på mig og satte flere klemmer i tungen og læberne ligesom brystvorterne blev udsmykket og til sidst var hele min krop besat med alle 50 klemmer.

Jeg stønnede og vred mig hængende i håndledsmanchetterne, men jeg havde ingen mulighed for at slappe af.

Bruden kaldte Peter hen til sig og roste ham for måden han havde sat klemmerne på og gav ham så 2 store klemmer med takkede kæber samt lodder som han skulle sætte på slavetøsens bryster.

Peter gjorde, som han havde fået besked på. Han kunne se smerten i mine øjne men fik besked på at han gerne måtte omfavne mig og give mig et dybt tungekys ved klemmen.

SEX I DAG?

Peter så på mig, og lagde sine arme om mig og trykkede hans krop  mod klemmerne på min krop så jeg  ømmede mig hårdt, og dinglede rundt i de ophængte arme under loftet.

Jeg mærkede en underlig følelse. Da jeg stod bundet sammen med Peter og mærkede hans krop mod mig og mærkede hans bens rysten, og jeg følte medlidenhed med hans smerter.

Jeg følte jeg at han havde en  sær tilfredsstillelse ved at trykke sig hårdt mod mig. Mærke hans krop mod min, mærke at jeg rystede af anstrengelse og  nød, at han var tvunget til at affinde sig med mine smerter.

Vi blev kaldt tilbage til virkeligheden, da jeg hørte brudden sige: ”Nu skal du jo ikke spise hende helt”. Nu har slavetøsen vist brug for at sunde sig lidt, så slave boy  nu er det din tur. Du skal nu have en hård tur på bukken, som du vel kender fra gymnastiksalen.  Reglerne er simple: Du skal adlyde min mand, ellers bliver du straffet.

Den anden brud tog ordet og sagde til Peter, nu håber jeg du har forstået hvad min kone han har sagt. Husk det er mig der er din SM ejer nu og i fremtiden.

Stille siger bruden: ”Du lukker øjnene samtidig med, at du sætter bindet for øjnene og strammer det til. Du må støtte dig til bukken nu, for ikke at miste balancen. Jeg lader dig stå sådan i et stykke tid uden at gøre yderligere, for jeg ved, at din fantasi kører på højtryk nu om, hvad der mon skal ske, og dermed gør en stor del af arbejdet for mig.

"Læg dig på maven hen over bukken, og tag fat i bukkens ben”, siger han hårdt. Peter famler sig frem og lægger sig som befalet hen over bukken, og griber fat i benene inden håndled og ankler bliver spændt fast til bukken, så min fyr lægger spændt fast, uden mulighed for at bevæge sig.

I hver lår i røvballerne sættes 2 store klemmer med ringe. I ringene bindes en snor, som går stramt under bukken, så røvhullet er godt spredt ud.

Bruden tager fat i Peters lange hår, og laver en fletning der bliver snørret ind i en ring, der hænger ned fra loftet i et reb. Så hiver bruden i den anden ende af rebet, og Peters hoved bliver nu trukket op af sit eget hår. Han kommer til at rykke lidt på sig, og snoren i klemmerne i røvballerne trækker i ballerne, alt imens han klynker og ikke kan bevæge sig uden at påføre sig selv smerte.

Bruden stiller sig bag Peter og stikker fingerne op i røvhullet og siger "Du er jo drivvåd. Du kan åbenbart li’ det her? Det skal vi hurtigt få gjort noget ved.Han tager en tube med creme som han smører i røvhullet på min fyr.

Thomas gik ind midt i lokalet med en ridepisk i den ene hånd og en stor pakke kondomer i den anden, og begge dele lagde han på et lille bord midt i sex-rummet hvor vi stod. Kære venner sagde Thomas, vi er nu kommet til aftens store finale, hvor slave boyen og slave tøsen, skal have lært hvad forskel der er på rigtige mænd og tøser.

Slavetøsen har vores slave boy klædt på med 50 klemmer og lodder på brysterne. Slaven skal lære at tie når mennesker er sammen, og hver gang slaven skriger skal hun sutte en pik af i sin kæft, og har i brug for at komme på toilettet så er hun vores fælles toilet.

Inden festen slutter skal hun være klædt af for klemmer. Derfor er her en pisk som vores brud gerne vil vise hvordan bruges på hans slavetøs når klemmerne skal slås af.

Bruden rejste sig og tog ridepisken og stillede sig foran mig. Han så på mig og kunne se, at jeg havde smerter og var bange. Han stillede sig foran mig og slog mig og en klemme røg på gulvet, samtidig med det kom et smerteudbrud fra mig.

Det gjorde vildt ondt at få fjernet klemmerne på denne måde. Igen og igen slog han med ridepisken, og næsten hver gang røg der en klemme, men enkelte gange ramte han ikke præcist nok. Men hver gang kom der et smertefyldt skrig fra mig. Da de første 10 klemmer var slået af sagde Thomas stop, og sagde at resten af gæsterne nu skulle have lov til at slå resten af klemmerne af på slavetøsen, men inden i gør det skal vi lige have en tale til vores dejlige slave boy.

Hans røvhul og mund er nu klar til at blive fornøjet af jeres pikke. I er velkommen til at stikke jeres pik ind i både røv og munden på vores dejlige ven. Har nogle af jer lyst til at have ham for sig selv, så ligger der en stor buttplog som i kan trygge helt i bund i røven på ham, mens han sutter pik i munden.

Den dobbelt tur gør at han ikke kan  slappe af i røvhullet og smerten får ham til at vride sin skønne krop,. Vi vil helt sikkert kunne høre forsøg på klynkende lyde fra slavetøsen, bliver han for genstridig – og ikke kan mere – så bruger i slavetøsens pisk på ham, indtil han igen er klar til at tilfredsstille os.

Brudeparret trådte frem. Den ene proppede hårdt sin pik i munden på min lidende fyr, mens den anden tog ham bagfra, samtidig med at de første piskeslag forsøgte at ramme klemmerne på min krop.

Det blev en lang aften. Lige før midnat blev der spillet op til brudevalg. Det var signal til at gæsterne samlede sig omkring det dansende par, mens vi fik lov til at slappe af og spændt vente på hvad aftenen mere skulle bringe.

Da de sidste dansetrin fra brudeparret havde skøjtet hen over dansegulvet fra brudevalsen kom den ene brud og løsnede mig fra krogen i loftet, og førte mine hænder bag ryggen, hvor han bandt mine håndled sammen. Så trak han mig hen mod døråbningen ud mod parkeringspladsen, men standsede mig omkring halvanden meter fra døråbningen med ordene: ”Stop. Spred benene slavetøs.

Han bandt  et reb fast til mine sammenbundne håndled og gik om foran mig. Rebet førte han op gennem en krog, som sad fast i det øverste af dørkarmen. Han trak hårdt i rebet og tvang mine sammenbundne hænder opad, så min overkrop blev tvunget endnu mere nedad.

Jeg skævede nervøst fremad og så, at min han bandt enden af rebet fast til dørhåndtaget, og gik så ud af døren for kort efter at komme tilbage med en stok på en lille meters længde. Han bøjede sig ned foran mig og bandt min ene ankel fast til den ene ende af stokken og kommanderede: ”Spred benene slavetøs”, inden den anden ankel blev fundet til den anden ende af stokken.

Nu var jeg fuldstændigt fastlåst i en foroverbøjet stilling med armene bøjet opad, overkroppen tvunget nedad og bagdelen skudt bagud. Han stoppede en ballgagg i min mund og spændte remmen bag min nakke, så jeg intet kunne sige, og jeg var fuldstændig prisgivet.

Jeg mærkede nervøsiteten brede sig i kroppen; usikker og bange for, hvad han ville gøre, og mærkede så han lagde et kyskhedsbælte på mig, som han låste fast, så jeg ikke kunne få fisse og ikke lege med mig selv.

Han tog hårdt fast om min hals og stak en stor synål gennem min næse til en piercing hvori han satte en stor tyrering, så alle kunne se jeg var en slavetyr. Jeg forsøgte at skrige da han satte den modbydelige ring fat i næsen, men smerten var hurtig overstået, og den store gagg gjorde jeg intet kunne sige.

Nå sagde han, en slave skal gå med et fastlåst bredt halsbånd, som han så lagde om min hals. I halsbåndet var der et skilt med ordene  ”slavetøsen ejes af SM master 1, der bestemmer alt over mig.

Efter den tur rejste den anden brud sig og gik over til Peter og løsnede ham fra bukken ligesom rebene i hans hår blev løsnet så hans hoved igen var fri.Peter sank ned på alle fire, og straks kommanderede SM master hårdt, at han skulle føre sine hænder ned langs siden til sine knæ, hvor hans håndled blev bundet fast til hans ben lige under knæene.

”Læn dig forover, så din pande rører gulvet”, lød SM master´s næste ordre. Han satte en kæde fast i Peter´s halsbånd og bandt anklerne sammen med en kort lænke, alt imens han lå hjælpeløst på ryggen på gulvet.

Så fik han en maske med oppustelig gummibold til munden på, som blev låst fast med et halsbånd hvori sad et slavetegn hvor der stor boy slaven ejes af SM master.

Han var tydeligvis tilfreds med sin slave boy  og løftede Peter op på et bord, hvor han løsnede ham fra sine lænker, og sagde slave boy  skulle ligge helt stille inden han skal med hjem.

Master SM  lænkede Peters ankler og hænder sammen foran til halsbåndet. Han blev lagt på ryggen og fik spændt 1 rem om ankler og 1 rem om hans lår lige over knæene, så hans ben var helt samlede.

Han blev lænket fast til bordpladen og hans halsbånd blev bundet stramt fast for enden af bordet. Nu lå han helt udstrakt og hans hænder blev ført ned til hans hofter og lænkede hvert håndled fast til et jernbånd om hans pik. Der gik en rem både over og under hans lår så han ikke kunne flytte sine hænder ved at løfte sig og der lå han så med maske, bold og dildo og kunne ikke sige et ord.

Master tog hårdt fat i slave boy´s pik og gav ham et kondom på som var fyldt med parfume ude i spidsen. Det sved og brændte i hele hans pik efterhånden som parfumen rendte ned til hans nosser. Master tyssede på ham, alt imens smerten var ulidelig, det blev ved med at brænde overalt og han lå fastspændt på bordet.

 Brudeparret gik ind til de andre gæster, og sagde vi måtte hygge os inden vi blev kørt hjem til vores nye hjem.

Der måtte være gået et par timer og det var tydeligt Peter havde ondt over det meste af kroppen. Det værste var vist hans pik, og det så ud som om hans ben og arme og hans balder var næsten lige så følelsesløse som mine der var skrigende ømme af at lægge sammenbundet som en ”slavetøs”.

Brudeparret kom og tog fat i Peters ømme pik. Han fik et kyskhedsbælte låst om nosserne, pikken og hans røv, så han ikke kunne lege med sig selv, eller fjerne det parfume fyldte kondom, som tydeligvis var djævlens værk.

De 3 fra gården kom hen til mig med det gamle hundebur som de proppede mig ind i og bar mig ud i lastvognen som vi kendte fra da de kørte os til festen. Lidt efter kom 4 stærke mænd med bordet hvor Peter lå bastet og bundet, og døren i bilen blev straks lukket og låst inden vi med hjulspind forsvandt fra festen.

Efter lang tid´s kørsel standsede bilen. Brudeparret kom ind i bilen og bandt et reb i hver af vores halsbånd som de bandt stramt op i loftet, inden de løsnede vores kæder og reb på ankler og ben og Peter blev løsnet fra bordet.

Vi fik en 30. cm. fodlænke låst fast til anklerne, hænderne blev lænket på ryggen og jeg fik en stram maske på som den jeg havde set Peter få på da han lå fastspændt på bordet tidligere på aftenen.

”Kom så”, sagde vores brudepar og trak af sted med os ud fra lastbilen, og vi måtte begge trippe hurtigt af sted med de sammenlænkede fødder, alt imens master SM gik bag os og slog med sin pisk på vores balder.

Den modbydelige slave maske sad meget stramt. Vi åndede tungt gennem de to huller til vores næsebor og vores munde var fyldt med en oppustet gummibold, der gjorde protester til uforståelige grynt, der kun kunne gøre vores situation endnu værre.

Efter en lang smertefuld gåtur, åbnede de masken ved vores øjne, og sagde at de ville vise os hvor vi resten af vores liv skal opholde os, og inden de gik over for at holde bryllupsnatten sammen ville de sige et par ord.

Velkommen til SM gården, som i fremtiden er jeres bolig og arbejdsplads. Vi har overtaget slavetøsens ejendom, som vore venner i ugens løb har omdannet til landets bedste SM gård, hvor herskerne bor i den pragtfulde hovedbygning, mens i 2 faste slaver skal leve og klare jer sammen i jeres slaveafdeling hvor i fra nu af bor og lever døgnets 24 timer, uden andet end pligter og ingen rettigheder.

Vores bryllupsgave er at vi bor i hovedhuset, hvor vi har lækre rum til os og gæsterne på SM gården for at blive betjent af jer, eller for at opdrage andre slave der har behov for et skarpt kurophold med disciplin og lydighed.

Vi har naturligvis lækkert køkken, soveværelser med edderdun dyner, himmelseng, luksus SM rum, TV stue med pornofilm døgnet rundt, spankingkælder med alt hvad hjertet begærer og fakkel belysning samt selvfølgelig stor bar og en række bure hvor gæsterne kan have deres slaver siddende under opsyn.

Som slaver skal i 100% klare jer selv. I er selv forsørgende med mad som i selv skal skaffe, slagte og tilberede, og i vil nu få en hastig rundvisning i jeres fremtidige hjem.

Her har vi så stalden, som er delt i to. I den ene side har i dyresiden, hvor der går høns, grise, køer, en tyr, geder, hingsten, plage, kaniner, slanger og et loft med duer.

Som slaver skal i passe dyrene og sørge for de formerer sig, så der altid er dyr i stalden, selv om i ind imellem slagter et dyr for at få mad til jer selv. Vil i have kylling, så må i slagte en kylling, vil i have grisekød så må i finde et slagtesvin og aflive det.

For enden af dyresiden er slagterummet når i skal skaffe kød, ligesom der her er en stor vaskebalje og koldt vand til afvaskning af jer selv samt jeres tøj, ligesom der er et gammelt brændekomfur hvor i laver jeres varme mad efter i har hugget brænde og tændt op i det gamle komfur.

Udenfor er en bunke jord og halm, hvor der er kartofler, roer, ensilage og andet foder til jer og dyrene. Der er også marker og skov med dyr som i kan fange, eller skyde med bue og pil, ligesom der i søen er masser af fisk.

I maskinhuset hænger seletøj på væggen til jer, ligesom der er skøn tung gammel harve, plov, hestevogn og tromle som i bruger når i passer markerne og sår frø til korn, græs, majs og sætter kartofler til næste sæson. Husk nu at passe markerne godt, så i har mad nok hele året til jer og ikke mindst dyrene.

I laden er der en bunke korn som i skal lave til mel, så i har til dyrene og til at bage brød til jer selv. Melet laves ved at i slår på kornet indtil det bliver til mel, og det er jo også med til at i holder varmen og træner jeres krop og muskler, så i kan arbejde hårdt.

Det var så hvad der er til dyrene og jer, vi har selvfølgelig også indrettet rum til jer. Hver morgen kl. 5 låses jeres bur automatisk op så i kan komme på arbejde, og kl. 23.00 skal i være i hver sin boks der låses automatisk.

Kommer i for sent ind i boksen om aftenen, straffes i begge resten af natten så i får en nat uden søvn, ved enten at skulle arbejde, straffe hinanden eller betjene nogle af de andre gæster på SM gården.

Stalden er indrettet med 4 slavebokse, som er jeres hjem og hvor i skal fornøje hinanden ligesom boksene bruges når andre gæster på SM gården er på slavelejr, hvor de også har den fulde ret over jeres kroppe og hverdag, eller andre herskere kommer på besøg hos jer og udvikler nye opdragelsesformer.

3 af boksene er med stålstænger hele vejen rundt og loftet er også stålstænger så der er ingen mulighed for at smutte ud af cellen der er 3 X 2 meter, så der er plads til at gå lidt rundt. I boksene er der reb og læderremme så i kan fastspændes og over boksen er der en talje så i kan hænges op når der bliver behov for det.

Den første celle er indrettet med stålseng med spidse pigge der presser sig ind i kroppen, og der er remme i siden af sengen så slaven kan fastgøres af den anden slave, eller evt. gæster, ligesom der er el til at få slaven i stødet når der er brug for det.

El-torturen er smertefuld og kan være på hele kroppen, så for ikke at skræmme dyrene knebles slaven altid grundigt når han skal i stødet, så husk at bruge kneblen når det er el-tid for ellers straffes i begge hårdt,

Den anden celle er grisestien. Her bor slaven på det kolde gulv i halm sammen med markmus og et par  slanger der fodres med mus i grisestien, mens slaven bor der i sit eget pis og lort. Grisestien rengøres en gang om året, og bruges også når der er mange slaver på besøg. Så sættes de sammen i grisestien, hvor der kan være op til 20 slaver samtidig, som så enten må lægge i lag, eller nogle må stå op langs jernstængerne i siden, og et par stykker kan jo være ophængt i taljen så der er plads til de andre.

Grisestien bruges også som straffe celle for genstridige slaver, hvor hele flokken holdes indelukket i flere dage i boksen. Maden servers i en spand med rugmel og vand som slaverne spiser som møghunde indtil deres herskere – der selvfølgelig bor i luksus sweaten i hovedhuset – er tilfreds med slaverne.

Spiltovet er den gamle boks hvor hestene igennem årene er bundet op. Her bindes slaven op med et halsjern til bommen ved hovedet, og ankler og håndled lænkes fast til 4 ringe i gulvet så  slaven står som en hingst med pikdyret hængende under brystet.

Pikken bindes stramt op og en spand med vand bindes i snoren til pikken så dyret bliver langt og stift. Omkring brystet bindes et reb der bindes til taljen over spiltovet, så hingsten hverken kan rejse sig eller lægge sig ned, og derfor må blive stående på alle 4 som en rigtig slave hingst.

I røven sættes en ridepisk, som hale. Hvis pisken tabes får slavehingsten 10 slag med pisken på røv og pik, inden pisken igen sættes på plads.

Den sidste boks er ikke lavet med stålstænger, men er en helt lukket lille container der er 100% lydisoleret så slaven i boksen ikke kan høre hvad der sker udenfor, ligesom dyrene og de øvrige slaver ikke kan høre når slaven opdrages i den sorte lydboks.

Boksen bruges også til isolation af genstridige slaver, og gæster på SM – gården der indespærres i containeren, hvor der findes et stålbur med alle former for tortur redskaber, piske, reb, masker og andet som master kan bruge når slaven er i den sorte lydboks, uden frygt for at andre kan høre hverken skrig, råb eller gråd.

I har nu set hvad i skal se. Vi vil gerne sige velkommen her til SM gården. Vi er stolte af at have fået 2 slaver som jer, der allerede i de sidste mange uger har været under hård træning hos vores 3 venner på gården, som har udvalgt jer netop til at være vores fremtidige slaver.

I har ingen rettigheder. Vi håber i lærer at passe godt på hinanden, og ikke mindst at i glæder jer til et liv hvor i helt og holdent sørger for jer selv. Husk det er kun jer selv der kan skaffe mad til jer og dyrene, og i vil i løbet af få måneder glæde jer over at leve som de gjorde i gamle dage hvor der var slaver på alle herregårde, som  overlevede ved at klare sig selv og adlyde eller langsomt led et smertefuldt liv med straffe fra ridefogden.

Her et det os og vore gæster der er ridefoged overfor jer og vores gæster. Husk at være gode ved de gæster der kommer i opdragelse hos jer, for ellers har de ret til at afrette jer, så i lærer at tage pænt imod gæsterne.

Lige til sidst en lille advarsel! Hvis en af jer – eller i begge – forsøger at flygte, så er folkedomstolen de 3 fra gården som han skænket jer til os sammen med os 2 der bestemmer straffen, og enten selv fuldbyrder den, eller lader andre grove karle sørge for straffen, som nok skal blive så hård at vi kun får brug for at straffe jer en gang for fangeflugt eller anden slem ulydighed her på SM gården.

Vi har studeret jer begge meget under rundvisningen, og har lagt mærke til at du slave boy er meget eftergivende overfor slavetøsen, det vil vi ikke acceptere her på SM gården, da du skal huske du er slave boyén er altid er mere værd end en skide slavetøs.

SM masteren befalede sin brud at træde frem og give den første straf på SM gården til slave tøsen for at lægge op til slave boy uden at have fået lov..

”Du er sådan en lille latterlig slavekøter. Du skulle fanme have lov til at være læderslave i en uge. Han tog nøglen frem og låste mit kyskhedsbælte af, og sagde det er for mildt til dig, du skal have det på den hårde måde. Han tog en stor læderdragt frem og smed ind i grisestien. Ned i slavedragten….kom i gang, du får den første uge alene som læderslave i grisestien og så må slavetøsen klare sig selv og dyrene mens du straffes.

Jeg fik med noget besvær krøbet mig ned i den meget tætte og stramme læderdragt, der omsluttede min krop totalt. Selv mit hoved.

Derefter fandt han yderligere en lædermaske frem, som han satte på mit hoved. Den var forsynet med et bredt halsbånd, snor og bælter, så hele hætten sad som klistret over mit hoved. En ubeskrivelig følelse! Da læderdragten og masken var på plads, fik jeg et sæt slaveseletøj på. Det gik over min brystkasse og ned om mine ben og mave, og der var indbygget en kæmpe buttplug til min slaverøv (der var lynlås i læderdragten til samme formål)og en penisbetvinger, så jeg på intet tidspunkt kunne få rejsning.

Han strammede virkelig til. Jeg følte at min krop skulle sprænges så stramt føltes det. Både fra læderdragten, og nu seletøjet der hjalp godt til. Buttpluggen fyldte min røv godt ud.  Jeg var nu godt pakket ind, men han var ikke færdig. ”Så mangler jeg jo bare at lægge dig i lænker…..ned på knæ!”. Som sagt så gjort! Jeg skulle åbenbart iføres deres nye slavelænker de fik i bryllupsgave.

Mine arme blev vredet om på ryggen, så han kunne lænke mig på den mest hjælpeløse måde. Halslænken kunne lige akkurat låses fast rundt om det læderhalsbånd jeg i forvejen havde på, og derfra gik der en kæde ned til håndlænkerne og derfra en kæde ned til fodlænkerne. For at mindske min bevægelsesfrihed endnu mere, lænkede han også selve håndlænkerne fast til de metalringe der er i slaveseletøjet.

 ”Efter mig slave”, kommanderede han og krybene måtte jeg følge efter ham hen under taljen. Han fastgjorde mig til kæden i taljen fra slaveseletøjet, og hejste mig op, så jeg hang og dinglede ½ meter over gulvet. Inden han gik fik jeg hovedseletøj på med indbygget oppustelig knebel formet som en pik. ”Så er jeg vist færdig med dig for i dag,” lo han. ”Nu kan du hænge her de næste 3-4 timer indtil vi lukker cellen kl. 23, så må vi jo se om jeg husker at befri dig. Nu ikke noget med at lege med dig selv…..!”.

Han gik hen til Peter og med sin store hånd holdt han hans hoved fast og kiggede hårdt lige ind i hans øjne.  Han hviskede med kold stemme: ”Slave! For altid!………accepter det – og husk  du er slave boy og skal være det gode eksempel, da du elles vil være den der er årsag til i straffes hårdt igen og igen begge to.

Han gik og overlod mig til mig selv. Da han gik forbi slave boy sagde han ”Se at komme i gang med arbejdet du skal arbejde for jer begge i den første uge det ser jo ud til, at du både har et godt tag på det og nyder det”.

 Vi havde længe længtes efter at være slave, men det her lød pludselig som total underkastelse. Derfor vil jeg slutte her da vores slave master SM har forbudt os at fortælle andre mere om livets gang her på SM gården.

porno med danske piger