Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.5

SPAR MANGE PENGE

Jeg ved ikke hvor mange tæsk han fik, men de var helt sikkert vrede på ham, så der er ingen tvivl om han er blevet straffet. Og til sidst ved jeg de bandt ham bag hesten…

Slaven nedværdiget da han hentede sine ting – I ugens løb havde jeg pakket min fyrs ting i sorte sække som han selv får lov at bære hjem på gården, dog undtaget en komode og et lille skab han må køre på en sækkevogn.

Vi ville ikke friste ham til noget så dumt som at smutte når han for første gang, fredag aften,  kommer fri for lænkerne i stalden. Derfor  blev han bundet  fast til en af hestene, som skulle trække afsted med ham hvis han blev doven og ikke går pænt, ligesom vi også håbede at det at han går som en "træl" bag hesten med en sæk over skulderen eller på ryggen, gør at andre så vores slave lever et rigtigt slaveliv her ude på landet.

Han har i hele ugen fået flydende kost og vand, så munden er stadig spændt ud med mundsprederen,  så han ikke kan sige noget, og efterhånden tror jeg hans kæber er ved at være ømme og møre, så han ved hvordan det er ikke at kunne lukke munden.

De 2 sønner er rigtig gode ridefogeder, og de giver ham ikke den mindste mulighed for at slippe igennem noget let, og de går ikke af vejen for en sidegevinst som straf til ham, uanset om den er fortjent eller ej.

 Han troede desværre han kunne smutte ude på gården, for da Thomas ( den ældste af sønnerne ) havde bundet et reb om halsen på ham og fast til sadlen på hesten så han kunne gå efter hesten, løsnede hans fodlænker så sparkede han Thomas i skridtet og tog hurtigt rebet fra halsen og flygtede ud over marken.

Thomas blev så overrasket over flugten at han ikke nåede at fange ham, men heldigvis havde hans bror set fangen var flygtet, så han løb ud og kastede sig op i sadlen på hesten og red efter svinet som forsøgte at blive ved med at løbe, men selvfølgelig kunne han ikke løbe fra hesten og efter kort tid blev han fanget, og broderen kastede sig over ham og satte sig på ryggen af ham indtil Thomas kom med et reb så slaven kunne blive svinebundet på jorden.

Jeg ved ikke hvor mange tæsk han fik, men de var helt sikkert vrede på ham, så der er ingen tvivl om han er blevet straffet. Og til sidst ved jeg de bandt ham bag hesten og så blev han slæbt hjem til gården hvor han kom i krydsforhør om hvad meningen var.

Straffen blev at hans kyskhedsbælte blev fyldt med brændenælder, og istedet for at gå bag hesten blev han tvunget til at kravle på alle 4 over til os, hvor han fik et seletøj lagt på ryggen og så blev sækkene med hans ting smidt op på en gammel sulky vi har stående som han så blev spændt for, og så kravlede han igen på alle 4 hjem med sine ting.

Det tog næsten 4 timer at kravle frem og tilbage, og da sulkyen var tømt blev han smidt i en sæk der blev bundet til ved halsen så hele kroppen var inden i den, og så fik han besked på at kravle hjem til os i sækken. Hver gang han ikke kravlede fik han et spark på sækken, og turen over til os tog mere end dobbelt så lang til at kravle i sækken.

SEX I DAG?

Da han nåede frem tog vi ham ud af sækken og stillede hans kommode og skab på en sækkevogn, som vi lænkede hans hænder til og så blev han befalet at køre hjem med sine sidste ting.

Vi 4 blev her hjemme og fik aftensmad imens slaven tog den lange vej hjem med sine ting, og da vi var færdige med at spise tog sønnerne hjem til gården hvor slaven stod og ventede på dem med sin sækkevogn.

Han blev så igen lagt i fodlænker og sat til at lave det arbejde han ikke havde lavet hele dagen, så jeg tror han måtte knokle det meste af natten.

Sønnerne sagde at jeg lørdag morgen skulle komme forbi i stalden for at være med til at bestemme straffen over min fyr. Da jeg kom over til gården stod de 2 brødre og ventede på mig, og fortalte jeg skulle afsige 3 straffe nu, som de så ville sørge for blev fuldført i weekenden.

Jeg spurgte om jeg måtte tænke lidt over det, men her faldt svaret prompte NEJ du skal ikke tænke du skal afsige dommen NU.

Jeg sagde han skulle have en tyrering i næsen og have et tungt lod sat fast i ringen:

Han skal tvinges til at lave suppe af brændenællerne han har i kyskhedsbæltet og suppen skal hældes ned i kæften på ham.

Han skal have 20 piskeslag i aften og imorgen efter arbejdet smides i en sæk og resten af weekenden lægge i grebningen bag hingsten som han mishandlede.

Fint sagde de 2, du får nu lov til at se din fyr som vi har i en bil ude bagved. Vi gik ud bag gården hvor der holdt en minibus med 8 mænd, og bag i bussen var et hundebur hvor min fyr lå i lænker med en sæk over hovedet.

Tillykke du røg lige i fælden. Vi har i weekenden solgt din fyr som slave til et polterabent som de 8 fyre holder resten af weekenden, og de ejer ham fra nu af, og der gælder kun en regel, nemlig ingen nåde og ingen milde straffe til slaven. Når han afleveres skal han være brugt så han hverken kan stå op eller lægge ned uden at smerterne går gennem ben og muskler på svinet.

Den største kraftkarl i bilen trådte ud af bilen og gik hen til mig med en sæk i hånden. Han tog en tyrering op  af sækken og klemte den fast i næsen på mig, og fandt et blylod som han lænkede fast til ringen i min næse.

Så gik han hen til bilen og hev min fyr ud af buret og låste hans kyskhedsbælgte op, og slog ham i skridtet inden han tog brændenælderne, og igen låste kyskhedsbæltet til og smed min fyr ind i sit lille bur bag i minibussen. Han tog så hårdt fast i tyreringen og tvang mig ned på jorden hvor brændenælderne lå og befalede mig at spise dem, mens han svingede en tynd ridepisk over min bare ryg og røv samt ben.

Det er mig der skal giftes og mine venners gave til mig er at jeg straffer dig som du selv har sagt, og imorgen møder du her på gården og passer arbejdet inden mine to kammerater på gården smider dig i en sæk og lægger dig bar hingstens pik, så du selv kan smage hvordan dine ønsker opleves.

Da han var færdig, og jeg havde spist brændenælderne, satte han sig ind i bilen og befalede mig at gå hjem og skrive hvor dejligt jeg skal behandles resten af weekenden, mens min fyr straffes som ægte slave af en flok store fyre, der skal have en hyggelig weekend sammen inden brylluppet om en uge.

Hvad der sker min fyr ved jeg ikke, men jeg er sikker på han ikke får det let, og at næste uge nok ikke bliver rar for ham at gennemleve, da jeg tror de vil straffe ham hårdt og uden nåde, så han aldrig glemmer at han var slaven til et polterabent.

AK ja, sådan havde jeg aldrig troet det skulle gå for mig, og jeg spekulerer nu på om bonden og de 2 sønner i virkeligheden har lavet et fælles komplot mod både mig og min fyr.

 Men det kan du læse mere om i 6 afsnit der kommer efter weekenden, når jeg ved hvad der er sket med mig og min fyr af nye grumme ting.

porno med danske piger