De gamles klub

SPAR MANGE PENGE

Jeg kiggede forskrækket og bedende op på onkel men fik bare et klask i røven og besked på at adlyde, så jeg lænede mig frem og satte min mund mod den første røv…

Denne novelle er fiktiv og fri fantasi. Jeg anbefaler at man bruger beskyttelse ved sex, men har, for nemheds skyld, udeladt det i denne novelle.

Jeg har længe været klar over at jeg mest er til drenge/fyre men har ved historiens start stadig min debut til gode. Til min 15 års fødselsdag holdt mine forældre en lille komsammen for mine onkler og tanter hvor bl.a. min onkel Svend var inviteret.

Onkel Svend er en ældre mand på 62 år, min mors ældste bror, en pæn, slank, rar og humoristisk mand med gråt hår men dog ikke en mand jeg nogensinde havde forestillet mig at jeg skulle have fræk og avanceret sex med.

Efter aftensmaden og desserten satte "de gamle" sig ind i stuen og begyndte og snakke og jeg så mit snit til at liste ind på mit værelse. Jeg loggede ind på Internettet og begyndte at surfe på de frække sider som jeg havde gemt under favoritter.

Jeg havde en som jeg specielt nød. Den var fyldt med film- og fotoserier af lækre unge fyre og jeg var så optaget at jeg slet ikke hørte døren til mit værelse gå op.

"Nå, her gemmer du dig?" sagde onkel og jeg for forskrækket sammen.

"Det var dog nogle dejlige billeder du sidder og kigger på, så nu tør jeg godt give dig det brev jeg har skrevet til dig. Jeg har længe haft mistanke om at du godt kunne lide fyre, og jeg kan betro dig, at det kan jeg også."

Onkel rakte mig et brev som jeg rødmende tog i mod hvorefter han satte sig på min seng for at sludre lidt.  Efter lidt snak rejste onkel sig igen og sagde: "Jeg må hellere smutte ind til de andre igen. Læs nu mit brev, men sig endelig ikke noget til andre om det", hvorefter han gik ind i stuen igen.

Jeg flåede brevet op og læste: Hvis du har lyst til at prøve noget spændende så kom til mig på lørdag fra morgenstunden.

Andet stod der ikke, men det satte omgående min fantasi på overarbejde og jeg kunne næsten ikke vente til lørdag.

Fredag aften fortalte jeg mor og far at jeg skulle over til onkel Svend næste dag og hjælpe ham og det var bare helt i orden.

Da jeg vågnede næste morgen tog jeg et dejligt bad og smuttede i en T-shirt og et par shorts da det var dejligt vejr. Jeg er ikke så høj, slank og med en meget drenget krop. Min pik er ikke mere end 15 cm og stadigvæk næsten helt glat og da jeg er helt lyshåret ser det næsten ud til at jeg ikke har hår på, så kender man mig ikke kan jeg godt gå for at være yngrer.

Jeg cyklede ud til onkel. Han bor ca. 3 km. væk fra os, lidt ude i skoven ved siden af vores landsby.

Jeg ringede på og onkel åbnede døren. Han var iført en badekåbe som kun blev holdt sammen af bæltet og jeg kunne se han grå måtte på brystet.

SEX I DAG?

"Hej, knægt, kom indenfor", sagde onkel og jeg gik bagefter ham ind i stuen.

Onkel gik lige til sagen da vi havde sat os i sofaen og fortalte at han var med i en klub for ældre fyre. De skulle alle være over 60 år, single som ham selv, og så måtte de ikke have nogen seksuelle begrænsninger. De havde møde én gang om ugen og på det sidste møde havde de bestemt at Svend skulle undersøge om jeg var interesseret i at blive lært op af dem. Jeg var helt paf og måtte have set dum ud som jeg sad der, med åben mund og lyttede.

Efter at onkel havde fortalt lidt mere, spurgte han om jeg var interesseret og jeg fik fremstammet et ja, mens mine kinder var blussende røde.

"Ok" sagde onkel "men så lad os se at komme i gang inden du fortryder. Rejs dig op og tag dit tøj af". Jeg rejste mig op og stod lidt beklemt på gulvet foran onkel. Hans badekåbe var gået op og jeg kunne se hans store pik ligge hen langs låret. Jeg trak min T-shirt over hovedet og trak forsigtigt min shorts ned. Min lille pik strittede ud fra kroppen og jeg stod stiv som en saltstøtte og viste ikke hvad jeg skulle gøre. Onkel bad mig dreje mig om så han kunne se hvordan jeg så ud, og han roste min lille frække pariserrøv da jeg stod med ryggen til mig.

Onkel sagde at han lige skulle ordne noget og forlod mig og gik ind på sit kontor. Jeg kunne høre at han telefonerede men kunne ikke høre hvad han sagde. Efter et par minutter kom han ind igen. Denne gang iført shorts og trøje og medbragte en ny T-shirt til mig. Han bad mig tage den på og følge ham. Jeg trak i T-shirten som var så lang at den gik ned over min balder og fulgte efter onkel. Vi gik ud til onkels bil, satte os ind og kørte. Jeg ville ikke spørge om hvor vi skulle hen, og jeg tror såmænd heller ikke jeg kunne få et ord over mine læber af spænding og nervøsitet.

Onkel sludrede om løst og fast mens vi kørte ud af landevejen, forbi nabobyen og ud til en stor skov. Vi kørte lidt ind af en skovvej og standse så.

"Kom" sagde onkel "vi skal lige gå en lille tur, men du får lige bind for øjnene", hvorefter han tog et sort bind fra bilen og bandt det over min øjne, tog mig i hånden og førte mig ind i skoven. Det var spændende, lidt farligt og smadder liderligt at blive ført ud til noget som jeg slet ikke viste hvad var, men jeg fulgte trygt med onkel.

Vi gik i ca. 5 min. hvorefter onkel standsede mig, gik bag ved mig og tog bindet fra mine øjne og der, i en lysning i skove så jeg noget jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig. På 2 tæpper i skovbunden lå 5 mænd på hænder og knæ, nøgne og med røven imod os.

Der var et par tykke, et par tynde og en ganske almindelig. Selv om de vendte røven imod os kunne jeg se at de ikke var helt unge, og tænkte at det nok var onkels klubkammerater hvilket det også var.

Onkel trak min T-shirt af mig og puffede mig frem mod de fem, som jeg vil benævne som nr. 1 til nr. 5. Da jeg stod bagved dem tvang onkel mig ned på knæ og beordrede mig til at slikke nr. 1 i røven. Jeg kiggede forskrækket og bedende op på onkel men fik bare et klask i røven og besked på at adlyde, så jeg lænede mig frem og satte min mund mod den første røv. Til min store glæde var den ren og velduftende så jeg satte forsigtigt min tunge mod hullet og begyndte at slikke. nr. 1 begyndte at stønne og vrikke lidt med røven og jeg kunne mærke at min pik var så stiv som aldrig før.

Jeg fik nu besked på at skifte til nr. 2 som fik samme tur og i løbet af ret kort tid havde jeg haft min tunge oppe i alle fem røvhuller.

Onkel trak mig op og førte mig hen til nr. 1 igen, ned på knæ igen, men denne gang tog onkel fat i min pik og satte den imod det røvhul som jeg for ganske kort tid siden havde slikket. Han styrede pikken hen så den var lige foran hullet og gav mig så et hårdt klask bagi som resulterede at jeg gled op i den knælende fyr. Min lille pik gled ubesværet i bund i det våde hul og jeg holdt den helt stille og nød varmen og det stramme greb.

Onkel satte sine hænder på mine balder og skubbede mig frem og tilbage så jeg gled ud og ind af det varme hul.

Efter lidt tid skulle jeg videre til nr. 2, 3, 4 og 5 og således fik jeg så min pik op i 5 røvhuller, alle stramme og våde. Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere så nr. 5 fik min ladning langt oppe i sig.

Jeg faldt udmattet om på tæppet mens min lille pik blev endnu mindre ovenpå anstrengelserne. De fem fyre rejste sig op og stod omkring mig sammen med onkel som i mellemtiden havde smidt tøjet. Da jeg åbnede øjnene lå jeg på ryggen og så op på 6 smilende ansigter og 6 stive pikke, store og små mellem hinanden.

Som på kommando begyndte de alle at pisse. Det varme pis plaskede ned over mig, på min krop og i mit ansigt. Jeg blev først forskrækket men efter kort tid nød jeg den varme væske som løb ud over mig, og modigt prøvede jeg at åbne munden for at drikke lidt. Det smagte faktisk ikke så dårligt og snart labbede jeg begærligt deres varme pis i mig.

Min pik rejste sig igen og onkel bemærkede til de andre at jeg vist var ved at blive liderlig igen. Han rejste mig op så jeg stod som de andre havde stået tidligere på hænder og knæ og så var det de 6 gamle fyres tur til at give mit røvhul en omgang. Det var vildt dejligt at mærke deres tunger omkring og i mit hul og jeg vrikkede helt vildt med min lille røv. Pludselig mærkede jeg stor pik presse sig imod mit hul. Det gjorde ondt, men efterhånden slappede jeg lidt af og kunne mærke hvordan pikken udvidede mit hul stille og roligt. Jeg vendte mig om og så onkels smilende ansigt mens de andre 5 nysgerrigt så til. Langsom gled onkels pik længere og længere ind i mig. Det gjorde godt nok ondt da pikhovedet passerede ringmusklen men så blev smerten afløst af nydelse og jeg begyndte at støde imod onkels pik i takt med at han kneppede mig.

Efter kort tid udstødte onkel et brøl og jeg mærkede hvordan hans pik voksede i mig og jeg kunne mærke at han sprøjtede sin sperm ind i mig. Lige så hurtigt som han forlod mit røvhul kom der en ny pik. Denne gang ikke så tyk så den gled let ind. Et par minutter gik og jeg fik min 2. ladning op i røven, derefter den 3., 4., 5. og 6., og for hver gang jeg fik en ladning blev min røv mere og mere fedte. Da den sidste fyr trak sig ud af mig kunne jeg mærke spermen drive ud af mit ømme røvhul og dryppe ned på tæppet.

Til min store overraskelse mærkede jeg på ny en pik oppe i mig, den mindste af dem alle. Han pressede sig helt i bund og beholdt pikken oppe i mig.  Jeg mærkede så hvordan pikke svulmede hvorefter han begyndte at pisse oppe i mig. Pis og sperm begyndte at sprøjte bagud og snart var mit røvhul helt tømt hvorefter han trak sig ud igen.

Onkel gik hen til bilen og hentede en køletaske og fandt en omgang øl og sodavand frem hvorefter vi smed os på tæppet og hyggede os. De gamle roste mig alle sammen for min lærevillighed samtidig med at de kælede for min drengekrop. Jeg var rigtigt i mit es og mærkede til min overraskelse at min lille pik rejste sig igen. Jeg kunne se på de gamle at de heller ikke var upåvirket af situationen og så at deres pikke begyndte at rejse sig igen.

Jeg fik nu besked på at kravle rundt og sutte dem på skift. Det var en dejlig fornemmelse at mærke hvordan de voksede i min mund, og det var vildt frækt at høre deres liderlige stønnen. Jeg blev nu lagt ned og så stod de igen alle sammen i en rundkreds omkring mig, denne gang på knæ og spillede pik. En efter en tømte de deres anden portion sperm ud over mig og for første, men absolut ikke sidste gang smagte jeg den dejlige varme sperm.

Trætte og udmattede, men tilfredse smed de sig ned, undtagen onkel som satte sig på knæ foran mig og tog min pik i munden. Han suttede og sugede mig så det var en fryd og fik til sidst min ladning i munden. Han slugte begærlig det hele og slikkede sig veltilfredst om munden bagefter med et dejligt smil.

Inden vi kørte hjem til onkel for at tage et bad, aftalte vi at jeg skulle være klubbens maskot og deltage i så mange møder som jeg overhovedet kunne og det skulle vise sig at blive nogle af mine bedste sexoplevelser overhovedet.

porno med danske piger