Lære for 6.c

SPAR MANGE PENGE

Vend dig om, Lone, så resten af klassen kan se din fede krop. Hun bliver rød i hovedet – tårerne pibler frem – men hun gør som jeg siger. Så trækker jeg hendes bluse af…

Jeg har glædet mig i flere dage til jeg skal have 6.c. Når jeg tænker på hvad jeg vil gøre med dem, begynder mine store vorter at stivne, og den tykke slim flyder ud af min kusse. Men nu er timen kommet. Jeg kommer ind i klassen og kigger mig omkring for at udvælge mig et offer. I dag tror jeg, at jeg vil vælge to. Der er Claus, den lille generte dreng med de store briller. Hans hundeøjne følger mig altid bedende. Og så er der Lone, den tykke pige. Hun bliver altid drillet af klassen, og mere end én gang har jeg set drengene trække blusen af hende og rage på hendes fede pigepatter. Lone, kom her op, siger jeg. Hun kommer hurtigt op og kigger spørgende på mig. Vend dig om, Lone, så resten af klassen kan se din fede krop. Hun bliver rød i hovedet – tårerne pibler frem – men hun gør som jeg siger. Så trækker jeg hendes bluse af. Hun har ingen BH, så hendes tunge bryster hænger ned over hendes deller. Jeg klemmer hendes deller og hendes patter og griner sammen med resten af klassen. De venter spændt på mere. Så kalder jeg på Carsten og Jens. De kommer grinende op og er allerede begyndt at rage sig selv i skridtet. Lone ved godt, hvad der venter hende. Hun har allerede lydigt lagt sig ned og spredt sine lår. Jeg stikker spanskrøret op i hendes lille fisse og begynder at kneppe hende, mens jeg nikker til de to drenge. De ved godt hvad jeg venter af dem, så de trækker deres drengepikke frem og begynder at overpisse hende imens.

Hvor er det lækkert at se dem prøve at ramme hendes mund og hendes patter med strålen.

SEX I DAG?

Hurtigere og hurtigere knepper jeg hende med spanskrøret, indtil hun overgiver sig til liderligheden og skriger sin orgasme ud gennem det varme pis, som fylder hendes mund. Bagerst i klassen står Claus. Han ved godt, at hans frøken ikke har glemt ham. Han ved godt, at det kun er et spørgsmål om tid, før det bliver hans tur.

Og nu er det tid. Jeg behøver bare at kigge på ham, så kommer han lydigt op og er allerede begyndt at smide tøjet. Jeg river det liderligt af ham – rager på hans lille krop – specielt hans små baller og nosser. Nu kommer det jeg har glædet mig til. Babyen. Han kommer op til mig, og jeg presser en stor fed mælkevorte ind i hans lille mund. Sut mig Claus, kommanderer jeg. Og mærker at min fede mælk begynder at strømme ind i hans lille mund. Hvor lækkert at amme ham, mens hans lille pik allerede stritter liderligt mod mit maveskind.

Jeg nikker til Carsten og Jens. Carsten spreder hans lår og Jens begynder at onanere ham. Hårdere skriger jeg liderligt. Jens river hårdt i hans lille pik, mens Carsten presser sin pik op i hans lille røvhul. Det bliver for meget for mig, nu sprøjter min mælk i tykke stråler ind i hans lille mund, mens han gisper efter vejret. Åh ja, voldtag ham Carsten, skriger jeg. Og Carsten voldtager hans lille hul, mens Jens river i hans pik. Vi kommer samtidig i en skrigende orgasme, hvor Claus tømmer sin pik for sædklatter ud over mine bryster og min mave. Carsten tømmer sig i hans tarm, og til sidst lader vi Lone slikke min mave og patter ren for sæd. Hun savler spermen i sig, og da jeg er helt ren, tvinger jeg hende til med sin tunge at rense Claus’ tarm ren for drengespermen. Åh ja, glæder mig allerede til næste time med 6.c.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger