Rita 17 år studerende

SPAR MANGE PENGE

Jeg drømmer om, at en hund tager mig bagfra. Jeg er en pige på 17 år, der bor i en forstad til Aalborg. Mine forældre er indvandrere fra Pakistan…

SEX I DAG?

Jeg drømmer om, at en hund tager mig bagfra. Jeg er en pige på 17 år, der bor i en forstad til Aalborg. Mine forældre er indvandrere fra Pakistan, og jeg har fået en meget streng opdragelse. Mine brødre har altid fået lov til at gøre næsten, hvad der passede dem, men jeg har fået en opdragelse, der til tider har været meget træls. Min første seksuelle oplevelse havde jeg, da jeg var syv år. En dag, jeg sad og legede for mig selv på græsset, kom familiens hund hen til mig, hvorpå den nysgerrigt begyndte at snuse mig mellem benene. Der gik ikke lang tid, før hunden holdt op med at snuse; for til gengæld at begynde at slikke mig i skridtet. For at den bedre kunne kom til, trak jeg benene op under mig, og da jeg ikke havde trusser på, kunne dens tunge nu komme helt ind i min lillepige revne. Det føltes pragtfuldt, selv om jeg vel ikke direkte forstod det seksuelle, der lå i det. Efter en tid kom en af mine kusiner ud og kaldte desværre hunden til sig, men da havde jeg allerede opnået at få mit livs første orgasme. Jeg har småkærestet med en fyr i et par år, men der gik mere end et år, før vi dyrkede sex sammen. Vi har det dejligt med hinanden og forsøger at variere vores sexliv så meget som muligt. Vi har prøvet analsex, oralsex og mere hverdagsagtigt sex, og nogle gange laver vi gensidig onani, til den går på os begge to. Min fyr bliver især meget ophidset af at se, når jeg onanerer, og selv synes jeg, det er dødskønt at sutte den af på ham Jeg ved ikke, om det er min oplevelse i barndommen, der har fået mig til at fantasere om sex med hunde, men fakta er, at det er noget, jeg tænder voldsomt på.

Som regel går fantasien på, at jeg er ude at gå en aftentur, hvor jeg så møder en lækker fyr, der er ude og lufte sin store hanhund. Hunden kommer hen til mig og begynder at snuse mig mellem benene. Hundens ejer ser lidt genert ud over optrinet, men jeg beroliger ham med, at det skam ikke gør noget. Fyren og jeg står og snakker sammen, imens hunden snuser videre og efter en tid spørger han mig, om jeg har lyst til at gå med ham hjem, hvilket jeg accepterer. Hjemme hos ham kommer hunden til mig og begynder at sniffe mig under kjolen, mens jeg bliver mere og mere ophidset. Jeg ser, at hanhunden har fået stå pik, hvilket gør mig endnu mere ophidset. Hurtigt får jeg mine trusser af; så hunden rigtig kan komme til at slikke min våde fisse. I det samme kommer hundens ejer ind i stuen, hvor han chokeret ser, hvad vi har gang i – men jeg smiler saligt og vinker ham hen i sofaen til hunden og mig. Jeg åbner fyrens bukser og tager hans pik frem – også han har en gevaldig stå pik, som jeg straks kaster mig over og lader den forsvinde dybt i min mund. Med hans pik i munden får jeg stillet mig på alle fire i sofaen, hvor på jeg løfter op i min kjole, så hunden har frit udsyn til min pjaskvåde kusse. Den er ikke sen til at opfange mit signal, og med forpoterne på min ryg kører den hurtigt sin pik i stilling i min kusse. I et gevaldigt tempo knepper hunden mig, mens den gisper af liderlighed. Pludselig stikker den i et stort hyl, og i det samme mærker jeg dens varme sperm sprøjte i nogle heftige ryk. Også fyren kommer nu i et brag af en udløsning. Jeg sluger hans varme og salte sperm, så godt jeg kan, mens jeg selv kommer i en forrygende og intens orgasme.

porno med danske piger