Gyldne øjeblikke del.1

SPAR MANGE PENGE

Mærkede hendes hænder omkring min pik, det var frækt at mærke hvordan hænderne holdte min pik mens mit tis strømmede ud af den, Wauw, det har jeg aldrig prøvet…

Det var en af de varme sommernatte og jeg havde lovet at hente mine forældre fra en fest fra en af mine mors veninder.

Jeg nødt natten mens jeg kørte afsted mod det lille husmandsted hvor min mors veninde boede med hendes mand. Der var noget beroligende ved nattens mørke som indhyldede bilen, kun brudt af bilens lygter leg med vejen foran mig.

Allerede da jeg drejede ind på grusstien der ledte ind til huset kunne jeg høre den høje musik og en masse mennesker der højlydt morede sig. Jeg stod ud af bilen og bankede på døren, men der var ingen der åbnede, jeg besluttede mig at gå rundt om huset, da det lød til at festen foregik mest udenfor omme bagved.

Jeg rundede hjørnet af huset, men trak mig lidt tilbage da jeg så en skikkelse siddende på hug. Lyset fra festen omme bagved kastede sit lys lidt omkring hjørnet, så det var tydeligt hvem der var der sad på hug.

SEX I DAG?

Der i det svage lys sad min mors veninde Lis på hug. Jeg holdte på vejret og studerede hende. En kvinde på omkring de 50, langt mørkt hår, erotisk buttet vil man vel kalde det med et par bryster der er større end gennemsnittet som gjorde sig utrolig godt ud i hendes lette sommerkjole, skoene havde hun ikke noget af, og det var først der at jeg lagde mærke til hvad det var hun lavede.

Med hendes hænder med mørkelilla neglelak på de lange kunstige negle skilte hendes skamlæber fra hinanden og ud fra hendees skød en gylden stråle. Det gav et gib i mig, og jeg kom til at træde et halvt skridt tilbage hvilket resulterede i at jeg trådte på en gren som gav et knæk.

Lis kiggede forskrækket op, men slog over i et stort smil da hun så at det var mig og rejste sig op og gav mig en kæmpe krammer. Jeg kunne mærke hendes krop gennem den lette sommerkjole da hun pressede sig ind til mig

Hun kiggede op på mig med sine brune dejlige øjne og smilede “kunne du lide hvad du så?” spurgte hun. Jeg rømmede mig og sagde at det havde da set dejligt ud
“Godt” sagde hun, “nu er det din tur, det er jo kun rimeligt at jeg også ser dig når du har set mig”
“Hvad mener du?” Spurgte jeg. “Ja du så mig tisse, det ville være lidt akavet, hvis jeg ikke har set dig tisse
Jeg tænte at det vel var harmløst nok, så jeg lynede ned og vendte mig om mod hækken for at lade vandet. Lis kom hen ved siden af mig og så på, en gylden stråle skød ud fra min pik og ind i hækken. Lis smilede og gik om bag mig “må jeg holde” sagde hun, og før end jeg kunne nå at sige noget mærkede jeg hendes hænder omkring min pik, det var frækt at mærkede hvordan hendes hænder holdte min pik mens mit tis strømmede ud af den
“Wauw, det har jeg aldrig prøvet før” sagde Lis da jeg var færdig mens hun stadig holdte min pik i sine hænder. Jeg kunne mærke at den voksede sig større mens hun forsigtigt gned på den for at få de sidste dråber ud.
Jeg måtte også indrømme at jeg aldrig havde prøvet at en kvinde holdte min pik mens jeg tissede før. Lis hænder var gået fra at gnide forsigtigt på min pik til at spille den af med voldsomt kraft mens hun trykkede sig ind til mig krop bagfra

“Kom” sagde hun og lagde sig ned på jorden med hendes kjole trukket op omkring livet på hende, jeg lagde mig ned mellem hendes ben og kyssede hendes mørke røde læber mens min pik gled ind i hendes våde fisse, der gik et sug gennem os begge da jeg trængte helt i bund på hende ved første stød. Hun lagde hendes ben omkring mig og pressede hendes våde fisse op imod min pik. Hendes hænder lagde hun på mine skuldre og sagde så med den mest sexede stemme jeg havde hørt “Knep mig så, lad mig mærke din pik i min fisse”

En hver tanke om at der var gæster lige omkring hjørnet var væk fra min tankegang, alt jeg tænkte på var den her fantastiske kvinde der lå under mig med min pik langt oppe i hende og som bare ville ha mere og mere pik

Det varede ikke lang tid før at hun begyndte at småstønne, musikken inde fra festen fik ligepludseligt et ordenligt hak opad og folk begyndte at synge med for fuld drøn. Jeg blev klar over at der var folk få meter fra hvor at jeg lå og kneppede værtinden. Min ene hånd fandt vej op over Lis’ mund så hendes stønnen blev dæmpet, selv om mussikken langt overdøvede hvad der kom af lyde fra hende. Lis satte tænderne i hånden og kiggede liderligt op på mig. Min pik var ved at eksplodere inde i hende. Tempoet blev sat op, jeg kunne mærke at Lis var ved at komme, hendes fisse klemte strammere og strammere omkring min pik der også var på bristepunktet. Jeg kiggede dybt i hendes dejlige bruge øjne og lod min orgasme skyde langt op i hende. Som min sæd blev skudt op i hendes fisse, kom Lis også. Jeg pumpede min sperm op i hende igen og igen mens vi kiggede lystigt ind i hinandens øjne.

Lis klappede et par gange på mine balder som tegn på at jeg skulle trække mig ud og sagde så “du skal vist lige bruge 5 min på at gøre dig klar, før end du kommer og henter dine forældre”. Så trak hun sine trusser på igen og rettede på sin kjole før end hun gik ind til hendes fest igen.

porno med danske piger