Peters venner brugte mig på skift

SPAR MANGE PENGE

Kurt tag din pik ud jeg vil ikke mere, du er jo liderlig efter min pik, ja, den er så tyk, Kurt skal fortsætte sagde Peter, åh åh  nu sprøjter jeg en unge  i din fisse…

Min fisse var øm da jeg gik i seng, hvad mon mine forældre sagde hvis de vidste hvad Peter havde tvunget mig til. jeg havde en masse der skulle laves i denne uge, som Karen og jeg var blevet enige om.

Fredag vågnede jeg ved Peter løftede min dyne, godmorgen min lille fisse tøs, din fisse skal smøres, så spred dine ben,, det føltes dejlig, din fisse skal have noget ind i dag, det snurre hele tiden, bliv læggende lidt, så kan du mærke det, jeg skruer næsten hel op for den.

SEX I DAG?

Jeg lå lidt men følte ikke den var værre end den anden, igen måtte jeg ikke have trusser på, men min lille korte nederdel, du kan godt blive herinde, jeg får gæster, Peter var inde ved mig et par gange, bare jeg gik lidt stønnede jeg, det var hel vild som det snurrede i min fisse. kl. 11  kørte en bil ind  i gården, de snakkede lidt med Peter inden de kom ind.

Nå vor lille tøs, Peter siger vi skal hygge os i dag, kom du her hen og snakke med os, din far siger du gerne vil have rød vin, så vi har købt en flaske, så kan vi få et par øl, ja et enkelt glas smager godt, de fik flere øl, og de hældte vin op til mig, virkningen i min fisse blev voldsom.

Jeg begyndte at stønne imod min vilje, har du det dårlig spurgte Hans, han var en mand på omkring de 30, nej gispede jeg,  og sad urolig, jeg rejste mig, men dinglede af sted, jeg var beruset, Helle kan ikke tåle så mange mænd uden at få pik, hun spørger Karen om jeg må kneppe hende. Så må vi hellere give dig noget i din fisse, Helle træk af alt dit tøj, jeg lænede mig ind over bordet, Hans du må hjælpe Helle, med din pik, Peter trak det ud af mig han satte i, Hans trak bukser ned, satte pikken imod min fisse, Helle min pik er tyk, åh åh det gør ikke noget, jeg vil bare have den, han pressede den i mig, av av stønnede jeg, den skal hel ind, jeg skreg af liderlighed, mens han red mig voldsom, så stram en fisse har jeg aldrig prøvet før. Min pik kan ikke tåle så ung stam kusse, han gav et brøl, åh åh hvor godt. han gav et på stød, jeg vred mig, stønnede, bliv ved, du må ikke trække den ud, nå sagde Kurt, min pik er klar.

Så snart han trak sig ud stod Kurt parat, han var omkring de 50, du skal lige have det sidste rød vin, så du får det dejlig, han løftede mig op på bordet så jeg lå på ryggen, spredte mine ben, han tog fat i mine små skamlæber, gned på min clit. åh åh gispede jeg, det er så vild, så tog han om mine hofter, trykkede pikken ind i mig, åh for fanden for en fisse, han pressede pikken hel i bund, og  var hel stille i mig, min fisse klemte om hans pik, det var mere vild han holdt den stille i mig, Kurt tag din pik ud jeg vil ikke mere, du er jo liderlig efter min pik, ja, den er så tyk, Kurt skal fortsætte sagde Peter, åh åh  nu sprøjter jeg en unge i din fisse. jeg kom i en orgasme, klemte om hans pik, for fanden din liderlige tøs, din fisse maser min pik,

Da jeg kom op at stå var  min fisse så øm, det gjorde ondt når jeg sad ned,jeg stod der hel nøgen med spermen ned ad benene de var ved at være fulde alle tre, nå sagde Peter, jeg tror vi venter til en anden dag, med at få desserten, kom her sagde Hans, han prøvede at presse alle finger op i mig, av, av, det gør ondt, den fisse kan godt tåle lidt mere, ikke mere i dag. træk dit tøj på igen.

Da jeg var inde på mit værelse, kunne jeg høre de snakkede om mig, noget med hundene og ornerne, de sagde ingenting da jeg kom tilbage.

Det med dyrene kommer senere…

porno med danske piger