Gensyn med Inger

SPAR MANGE PENGE

Bjørn stoppede sine parringsbevægelser og bare hang ind over hende med pik og knude begravet i hende, fik hun en meget højlydt orgasme, mens det sprøjtede voldsomt ud af hende…

Et par måneder efter vores første besøg hos Inger og Michael, kørte vi igen forbi Forum Horsens. Vejret var mørkt og trist, men det gjorde ikke noget, for forventningerne til aftenens forløb var meget store. Om lidt ville vi blive aftenens overraskelse for en meget sexet og villig tøs, der ikke vidste, at vi var på vej eller hvad der skulle ske.

Sidste gang havde været en rigtig fræk oplevelse. Jeg havde aldrig før mødt en kvinde, der var så liderlig og føjelig som hende. At hun så samtidig også ser rigtig godt ud, gjorde jo heller ikke noget. Hun opførte sig som en meget villig tøs, der gerne ville behage sine “Herrer”. Vi brugte hende alle 3, som vi havde lyst. Ikke noget med at spørge først, bare tage for sig af retterne, og hun nød tydeligvis at blive brugt. Alt sammen selvfølgelig indenfor de rammer, der allerede var aftalt med Michael, inden vi ankom. Det skal ikke forstås på den måde, at hun kun var som en oppustelig kneppedukke. Absolut ikke. Hun var særdeles aktiv, og at kneppe, blive kneppet og slikket af hende var bare alle tiders. Og så var hun utrolig våd og liderlig – en rigtig sædsnapper. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende før. Hvis aftenen bare ville forløbe nogenlunde som sidst, ventede der os en kanon oplevelse.

Klokken 18.55 holdt Bjørn og jeg igen foran deres hus nær Stensballe med stive pikke og hovedet fyldt med frække fantasier. Denne gang skulle vi ned i kælderen, og vi havde 5 minutter til at finde derned.

Det var nemt nok. Omme i haven gik vi ned ad den oplyste kældertrappe, og da vi nåede kælderdøren, kunne vi gennem vinduet se et lille tekøkken og en åben dør ind til en hyggelig kælder, hvor en dæmpet belysning afslørede en lille smuk midaldrende kvinde, der stod med hænderne fastgjort til kæder, der hang ned fra loftet. Der stod hun ligesom sidst, blindfolded og meget frækt klædt i en lille sort kjole, selvsiddende strømper og højhælede sko, og en mørkklædt mand stod og kælede for hendes dejlige bryster.

Døren var åben, og vi gik som aftalt ind i kælderen uden at banke på. Genesis fyldte rummet med sprød rock og overdøvede vores skridt. Bjørn satte sig midt på gulvet og kikkede på Inger. Jeg nikkede til Michael og satte min rygsæk på en stol ovre i hjørnet. Tjekkede at Michael var travlt optaget med at lege med Inger, inden jeg tændte videokameraet i tasken, og sikrede mig at videokameraet havde frit udsyn til rummet gennem hullet i tasken og hængte diskret mikrofonen ned ved taskens håndtag.

Så smed jeg hurtigt tøjet og gik hen til Inger. Michael trådte et skridt tilbage, og jeg lod mine hænder glide henover Ingers smukke krop. Jeg kyssede hende i nakken og lod mine hænder hvilede et kort øjeblik på hendes runde baller, inden de gled op under hendes kjole og kunne konstatere, at hun som aftalt ikke havde nogen trusser på.

Mine hænder kærtegnede Ingers bløde og varme baller et øjeblik, før jeg lod højre hånd glide om på hendes mave og ned mod hendes næsten glatbarberede venusbjerg. Hun stønnede svagt, en invitation til at jeg gerne måtte nærme mig hendes allerede våde skamlæber. Hun var meget fugtig og min langfinger gled ubesværet op i hende, mens jeg med hånden kærtegnede hendes venusbjerg og klitoris. Hun gav et højlydt gisp og spredte benene yderligere, da min ringfinger også gik på opdagelse i hendes drivvåde kusse, og jeg begyndte at fingerkneppe hende ganske blidt.

Jeg tror ikke, at Inger på det tidspunkt var klar over, at der var andre end hende og Michael i rummet, for da Michael igen begyndte at kærtegne og kysse hendes strittende brystvorter, stivnede hun et øjeblik. Men kun et lille øjeblik, og lænede sig så op af mig og lod sin frække røv rotere mod min allerede stive pik, mens jeg stadig fingerkneppede hende.

Jeg smed hurtigt tøjet, mens Michael flyttede Ingers hænder længere ned i kæderne, så hun stod foroverbøjet med røven strittende bagud. Jeg knælede bag hende og begyndte at slikke hendes våde mis og røvhul, mens hun gav Michael et blowjob. Min pik var mere end kampklar. Den stod stiv og hård, og der sivede klar væske ud af pikøjet. Jeg rejste mig og lod pikhovedet glide ind mellem hendes bløde skamlæber, og stødte pikken i bund i hendes varme fisse i ét hug. Inger udstødte nogle små søde uartikulerede lyde med Michaels pik i munden. Hendes hofter begyndte straks at rotere, og hendes kusse snappede helt vidunderligt om min pik. Det var næsten alt for intenst, og jeg var nødt til lynhurtigt at trække mig ud for ikke at komme allerede nu.

Vi løsnede Inger fra kæderne og anbragte hende i lædergyngen. Her bandt vi hende med vidt spredte ben og fri adgang til hendes vidunderlige kusse og røv. Mens vi fikserede hendes arme, kom Bjørn over til os og begyndte at slikke hendes fisse. Inger stønnede højlydt og bad med en lavmælt skælvende stemme om at blive kneppet. Det ønske ville vi selvfølgelig gerne opfylde. Michael kørte pikken op i hende, mens jeg kyssede og kærtegnede hendes følsomme brystvorter. Jeg turde ikke lade hende slikke min pik, for jeg var så liderlig, at den ville eksplodere, bare hendes røde læber skulle komme til at strejfe pikhovedet. Michael råbollede nu Inger hurtigt og næsten brutalt, mens hun stønnede stadig mere højlydt, og der kom våde og smaskende lyde, og hendes safter stod op i små fine stænk og ramte mig kinden, hver gang Michael brutalt bankede pikken ind i hendes drivvåde fisse.

Michael trak pikken ud af Ingers fløjlsbløde honningkrukke, men hun protesterede og ville have mere. Det lovede jeg, at det skulle hun nok få, men først skulle hun ned på alle fire.

SEX I DAG?

Jeg placerede Inger med siden til og nær videokameraet for at få nogle gode billeder af det, der nu skulle ske. Inger knælede på gulvet og læne sig forover med hovedet hvilende på armene. Hun havde nok en ide om hvad der skulle ske nu. Hun lå med det smukkeste svaj i ryggen og røven fristende strittende i vejret med en frit tilgængelig kusse, der spejdende forventningsfuld bagud efter pik. Det syn kunne Bjørn åbenbart heller ikke stå for. Han gik hurtigt hen til Inger og slikkede ivrigt hendes villige fisse. Inger stønnede højlydt og vrikkede med røven, mens hun igen tiggede om pik.

Det virkede næsten, som om Bjørn forstod, hvad hun sagde. Han hoppede op på ryggen af hende, og mens han holdt om hendes hofter med poterne, stødte han forgæves pikhovedet mod Ingers dejlige røv nogle gange, inden pikhovedet fandt ind mellem hendes drivvåde skamlæberne, og hans store røde hundepik gled ubesværet op i hendes gavmilde fisse. Bjørn kneppede som en lille Duracelkanin, og Inger stønnede stadig mere højlydt, mens knuden hurtigt voksede i hendes kusse. Inger lavede de sødeste små liderlige lyde, og et øjeblik før Bjørn stoppede sine parringsbevægelser og bare hang ind over hende med pik og knude begravet i hende, fik hun en meget højlydt orgasme, mens det sprøjtede voldsomt ud af hende.

Bjørn gled ned af hende, og hun lå nu på knæ med røven mod Bjørns røv og hans sædpumpende pik stadigt dybt begravet i kussen. Mens de stod sådan, tog jeg fat om Bjørns hofter og skubbede ham blidt frem og tilbage, så hans pik kørte frem og tilbage i Ingers sæddrivende fisse. Det var virkelig frækt at se, hvordan kun Bjørns ekstremt bøjelige pikrod stak ud af Ingers fjams. Pik og knude var dybt begravet i hendes kusse, og knuden var nu på størrelse med min knyttede næve, så den kunne ikke uden videre glide ud af Ingers fisse. Det ville kræve noget af en indsats fra Ingers side, hvis hun ville slippe fri nu. Hver gang Inger gyngede lidt fremover, væk fra Bjørn, kunne man se, hvordan hendes skamlæber blev tvunget til side og lidt af knuden kom til syne i hendes gabede fisseåbningen, inden hun opgav og nærmest sugede den ind i kussen igen, mens væsken fra hendes egne sprøjteorgasmer blandede sig med den klare hundesæd, der allerede var begyndt at drive ned ad hendes runde lår. Sådan lå de lidt, med knuden skiftevis kikkede frækt ud af kussen, for et øjeblik efter at glide ind igen, indtil Bjørns knude var skrumpet ind til noget det lignede en tennisbold og med en våd, næsten slubrende lyd gled ud af hendes liderlige lysthule. Straks knuden gled ud mellem hendes skamlæber, begyndte Bjørns sæd at tapløbe ud af hendes kusse, og da hundepikken et øjeblik efter også røg ud af fissen, væltede hundesæden simpelthen ud af Ingers spermfyldte fisse. Det var utroligt ophidsende at se på. Jeg havde aldrig før Inger oplevet en kvinde få sprøjteorgasmer så hurtigt, og så oven i købet flere efter hinanden. Og den måde hun bare bød sig til overfor Bjørn. Det virkede så naturligt, snarere som optakten til en rigtig parring end bare en bedækning af en kvinde.

Bjørns pik var stadig stiv, og sæden stod ud i rytmiske stød. Jeg holdt hundepikken op på Ingers haleben, og den klare sperm sprøjtede ud over hendes baller og lænd for et øjeblik senere at løbe ned mellem hendes baller og skamlæber.

Jeg var frygtelig ophidset. Det bankede og gjorde vildt ondt i pikken, og den klare sædvæske væltede ud af pikhovedet. Det føltes som om den skulle eksplodere. Jeg slap Bjørns pik og knælede hurtigt bag Inger, og mine knæ ramte det drivvåde håndklæde. Med den ene hånd om pikken og den anden om Ingers højre hofte, forsøgte jeg at trække hende ned over min pik, men min hånd gled på hendes spermvåde hofte. Jeg nåede ikke i nærheden af at få pikhovedet ind mellem Ingers gæstfrie skamlæber, inden spermen begyndte at vælte ud af min pik. Det første sprøjt ramte hendes baller og mit pikhoved nåede kun lige strejfede hendes skamlæber, inden jeg sprøjtede igen. Men nu havde jeg fat med begge hænder om hendes glatte hofter og stødte brutalt pikken op i hende, samtidig med at jeg trak hende hårdt ned over min smertende pik, og holdt hendes røv presset hårdt ind mod min mave. Sådan sad jeg helt stille og sprøjtede i hendes pragtfulde fisse, igen og igen, og mærkede orgasmen flyde igennem kroppen. Det var pragtfuld at mærke hvordan smerten og presset i pikken langsomt blev mindre for hver gang spermen fløj fra nosserne, ud gennem pikken og ud i hendes gæstfrie og liderlige grotte. Det var en fantastisk fed fornemmelse at sidde med min sprøjtende pik dybt begravet i Inger og samtidig mærke, hvordan den varme hundesæd nærmest kærtegnede svøbte sig rundt om min pik, hver gang Ingers kusse rytmisk klemte sig om min smertende pik. Det kan godt være jeg ikke har nogen særlig stor pik, men normalt har jeg rigtig meget sperm, når jeg er godt liderlig. Denne gang følte jeg det, som om pikken bare blev ved og ved med sprøjte ud i Ingers varme fløjlsbløde og total sædfyldte kusse.

Alligevel var jeg lidt ærgerlig, da jeg trak min allerede kun halvstive pik ud af Ingers helt vidunderlige lysttempel. Lige som sidst gang havde jeg dårligt nok nået at få pikken indenfor, inden jeg fik orgasme. Okay, det havde været en vidunderlig orgasme og en helt vild fornemmelse, mens jeg bare sprøjtede igen og igen i hende. Men jeg ville nu gerne have prøve at kneppe Inger rigtigt, inden pikken eksploderede i hendes liderlige grotte.

Jeg overlod pladsen til Michael, der straks lod sin stive pik glide ind i Ingers sæddrivende fisse. Han kneppede hende hurtigt og kontant, og hans pik fremkaldte igen en masse liderlige, smaskende og slubrende lyde, mens den gled ud og ind. Inger lå nu passiv med hovedet hvilende på armene, og Michael trak sig ud og overlod pladsen til Bjørn, der var begyndt at blande sig igen og slikkede sæden af Ingers lænd. Da Michale flyttede sig, gav Bjørn Ingers lår og fisse et par enkelte tungeslask, inden han igen hoppede på hende. Det kneb lidt med at ramme kussen, men efter flere søgende stød gled hans pikhoved igen ubesværet ind mellem Ingers skamlæber. Det virkede et øjeblik som om, hun ville til protestere, men da hundepikken i det samme røg helt i bund, var det igen kun små liderlige lyde, der kom ud af hende. Bjørn pumpede løs et øjeblik og gled så ned igen. Han stod nu som før med knuden og sin sprøjtende pik begravet i hendes sædtempel. Denne gang nåede jeg dog ikke at få fat om hans hofter, inden hans stadig sprøjtende pik gled ud af Inger.

Michael lagde sig på ryggen ved siden af Inger og trak hende ind over sig, og stødte sin pik op i hende. Hun lå stille ovenpå Michael og lod sig kneppe, mens Bjørns og min sæd sejlede ud af hendes fisse og ned ad Michaels pik og nosser. Men Bjørn ville stadig være med og begyndte igen at slikke Inger. Hans tunge slikkede sig frækt vej fra Michaels nosser til pikken, der spiddede hende, og op, og ramte hendes lille stramme røvhul. Hun begyndte igen at trække vejret tungt og gispende, og hendes dejlige røv rotere igen lidt mere aktivt.

Det var et meget frækt syn, og lyden af en stadig mere liderlig kvinde, der fik pik og samtidig blev slikket af en stor liderlig hanhund, fik det til at rykke i min pik. Jeg smurte godt glidecreme på pikhovedet, skubbede Bjørn til side og knælede bag Inger. Jeg lod pikhovedet glide ind mellem hendes baller og pressede forsigtig på hendes snævre bagdør. I starten var det mig, der presser pikhovedet ind, men pludselig var det som om hun nærmest sugede pikhovedet ind, og jeg gled helt ubesværet op i hende i én langsomt glidende bevægelse, mens jeg mærkede Michaels pik køre frem og tilbage i hendes pragtfulde kusse. Hun var meget snæver bagtil og selv den mindste bevægelse frembragte en helt vild fornemmelse i min pik. Jeg sad lidt med pikken helt begravet i røven på hende og mærkede hvordan Michaels pik gled frem og tilbage i hendes fisse.

Efter at have fået lidt mere kontrol over pikken, begyndte jeg forsigtigt at kneppe Inger i røven. Michael og jeg fandt hurtigt ind i en rytme, hvor vi gled ud og ind på skift, og Inger mistede gradvist kontrollen over sig selv. Hun mumlede og stønnede liderligt, og pludselig mærker jeg, at hun igen begyndte at sprøjte, og hendes skedevæg og røvhul trak sig hårdt sammen og nærmest malkede vores pikke. Det var vildt ophidsende, og med hendes væsker drivende ned ad benene, fik jeg en pragtfuld orgasme, og min sperm bare væltede ud i hendes pragtfulde røvhul.

Jeg gik ud på badeværelset og skyllede mig. I mens kunne jeg høre, at de 2 stadig var godt i gang. Troede jeg – for da jeg åbnede døren, kunne jeg se, at Bjørn igen havde gaflet Inger med sin store pik.

Da Bjørn endelig gled ud ad Inger igen, tog hun tog blindfolden af, og da hun lidt famlende og gennemkneppet rejste sig op, væltede den klare hundesæd igen ud af hende som en mini tsunami. Noget at spermen tapløb direkte ned på håndkædet, mens noget af det væltede ned ad hendes smukke lår.

Hun hilste pænt på os begge og gik ud for at tage et velfortjent brusebad.

Michael og jeg tog et glas vin, og da Inger kommer ud fra badet, sagde jeg pænt farvel. Inger nulrede Bjørns hoved og smøg sin nøgne og velduftende krop ind til mig og gav mig et dejlig knus, mens hun med en sløret og sensuel stemme hviskede, at hun gerne vil se os igen meget snart.

Vi gik ud i mørket, mættet af sex. Aftenen havde været endnu bedre, end jeg havde turdet drømme om. Det havde været helt fantastisk at opleve en kvinde, der i den grad turde give slip på sig selv, og bare lade os tage ansvaret for, at alle ville få en god oplevelse. Jeg havde aldrig før Inger oplevet en kvinde få sprøjteorgasmer så hurtigt, og så oven i købet flere efter hinanden. Og den måde hun bare bød sig til overfor Bjørn. Det virkede så naturligt, snarere som optakten til en rigtig parring end bare en bedækning af en kvinde.

Ude i bilen tog jeg videokameraet op af tasken og kunne konstatere, at billederne og lyden igen var blevet forbavsende gode. Men det havde nu været fedt, hvis der havde været en mere med, der kunne ha’ optaget fra forskellige vinkler og closeups. Men skidt, billederne var generelt virkelig skarpe, og lyden efterlod ingen tvivl om, at vi alle fire havde haft en rigtig god aften.

Jeg var især vild med optagelserne, hvor Inger første gang blev bedækket af Bjørn. Billederne var knivskarpe, og selv på videokameraet lille skærm kunne man tydeligt se og høre, hvordan Bjørn parrede sig med Inger, og hvordan hun på et tidspunkt vendte ansigtet direkte mod kameraet med vidt åben mund og nærmest skreg sin orgasme ind i videokameraet – vildt!!!

Jeg blev så liderlig, at jeg overvejede at gå ned i kælderen igen i håb om, at Inger og Michael stadig var dernede. Men kun et øjeblik. Så steg jeg ud ad bilen. Der strømmede stadig lys og musik ud fra kælderen gennem den åbne dør. Jeg havde åbenbart ikke fået lukket døren rigtig, eller også ville de bare have lidt frisk luft ind. Jeg gik stille ind i det lille tekøkken og kunne høre, at de stadig havde gang i den. Døren ind til kælderen stod på klem, og jeg kunne se Michael liggende på ryggen på sengen, mens Inger red ovenpå ham. Det var lige op over. Inger stønnede og jamrede højlydt, mens Michaels pik smaskede højlydt, hver gang han bankede den i bund, Jeg nåede ikke at røre døren inden de begge kom meget højlydt, og jeg kunne se hvordan Ingers vilde sprøjteorgasme stod op i små kaskader, hver gang de stødte underlivene voldsomt sammen. Inger sank sanseløst sammen ovenpå Michael uden at se mig, selvom jeg stod mindre end 1½ m fra dem.

Uden at sige noget listede jeg lige så stille ud igen og smuttede hjemad med en gevaldig ståpik. Konen kunne bare vente sig. Den ville stå på pik i aften, når jeg kom hjem. Uanset om hun havde hovedpine eller ej.

porno med danske piger