Emily – min firbenede elskerinde del.2

SPAR MANGE PENGE

Har I andre dyr?, spurgte Else. “Vi har et par hanhunde, som elsker at kneppe med kvinder. Og så har vi en hoppe, som min mand boller med en gang imellem. Den tør vi ikke lade andre om…

Jeg har tidligere røbet for min kone, at jeg uden held havde prøvet dyresex i mine unge dage. Uden at nævne det direkte anede hun nok, at jeg der havde en hemmelig drøm.

Efter mit besøg hos Camilla og Emily kom jeg glad og frejdig hjem. Min kone Else var netop kommet fra arbejde, men stoppede pludseligt op. “Hvad fanden er det, her lugter af?” startede hun. “Har du været ude og kneppe en gris, dit forbandede møgsvin?” Jeg var stum af overraskelse, men Else fortsatte: “Så er det slut med sex mellem os. Tror du, at jeg gider have en pik op i mig, som har rodet rundt i griselort. Føj for satan.”
Den følgende tid gik med få ord mellem os og ryggen til hinanden i sengen, men pludseligt en dag sagde Else: “Næste gang du skal ud og kneppe med din gris, så vil jeg med. Jeg skal se, hvor nedværdigende det er for dig, før jeg vil overveje at have sex med dig igen.

SEX I DAG?

Efter nogen tid fik jeg meddelelse fra Camilla på min hemmelige e-mail, at Emily var i løbetid igen. Hvis jeg havde lyst, så skulle det være nu. Jeg aftalte straks tid og gik derefter og spekulerede på, om jeg skulle røbe det for Else. Det gjorde jeg imidlertid, og hun holdt fast i, at hun ville med.

Dagen efter kørte vi igen på landet, og jeg måtte ved ankomsten forklare Camilla, at Else ville med for at se på. Det var OK for Camilla, og vi gik ind i “bollerummet”. Jeg var noget beklemt ved at have to kvinder til at overvære min elskovsakt med Emily, men gik i gang.
Alting gik dog, som det skulle. Jeg var ikke så nervøs som første gang, men kunne rigtigt nyde at være inde i Emilys elskovsgrotte.
Imens kiggede Else nysgerrigt rundt og spurgte pludseligt Camilla, hvad stativet var til. “Det er, når Magnus skal være sammen med piger,” sagde Camilla. “Magnus er en orne, kærlig orne. Han er god som dagen er lang, og han elsker kvinder. Problemet er bare, at han vejer så meget, at han trykker kvinderne helt flade med ulykker til følge. Derfor har vi dette stativ til at kravle ind under, når man skal bedækkes af Magnus.”
“Vi har også en mindre orne, Pedro, som ikke behøver stativ. Han er noget mere vild, men med ham får man rigtigt grisesex, hvor man kan mærke hans krop mod ryggen og hans ben, der strammer omkring hofterne.”

“Har I andre dyr?” spurgte Else. “Vi har et par hanhunde, som elsker at kneppe med kvinder. Og så har vi en hoppe, som min mand boller med en gang imellem. Den tør vi ikke lade andre om, da der kan ske alvorlige ulykker, hvis den sparker.”

Pludseligt mærkede jeg en hånd tage om mine nosser bagfra. Og derefter fulgte en finger, som banede sig vej længere og længere op i mit røvhul. Det var mere, end jeg kunne klare. Jeg kneppede Emily helt vildt, og efter få sekunder kom jeg med et kæmpe brøl. Undskyld, Emily. Det var sikkert ikke til stor fornøjelse for dig. Jeg vendte mig om og så Else lige ind i ansigtet. “Nå, så kunne du blive færdig, din griseknepper,” sagde hun med et smøret grin.

Efter det obligatiriske bad kørte vi hjem. Gæt selv, hvad vi lavede hele natten.

porno med danske piger