Opdragelse til lydighed del.6

SPAR MANGE PENGE

Havde en ordentlig kæp i bukserne, fruen sagde at nu skulle jeg kneppe en kal, gik rundt i boksen inden fruen og slaverne lukkede boksen og befalede mig at komme igang…

Sidste del med forsøg på blid opdragelse. Jeg blev kl. 17 fanget af min hersker mens jeg sad ved computeren. Hun lagde  en sort plastiksæk med to huller i bunden  af sækken på gulvet, og sagde stik benene ned i hullerne, buk dig og spred ballerne.
 
Jeg stod foroverbøjet med en plastiksæk om hælene og spredte begge baller og hun bandt mine hænder til et reb fra krogen i loftet så armene blev helt strakt op over hovedet.
 
Hun tog et par store brændenælder som hun kom ned mellem mine ben i sækken. Derefter trak hun sækken helt op mens hun ondt kikkede mig i øjnene. Det sved  overalt på pik, nosser, inderlår og baller. Jeg vred mig, men det blev det bare værre af.
Hun trak sækken op til skuldrene og tapede den sammen med bred tape. Hun bandt mine ben sammen og surrede et reb omkring anklerne og forsatte op ad min krop til jeg var helt snøret ind i plastiksækken. Hun tog en sort affaldspose som hun trak ned over mit hoved og tog derefter rebet fra brystet og lagde det stramt om halsen. Jeg mærkede hvordan det lukkede for luften til posen, indtil hun klippede hul i posen ud for næsen og jeg kunne igen trække vejret. Rebet blev surret op foran munden øjnene, så jeg hverken kunne sige eller se noget på grund af det stamme reb. Hun tog hårdt fat i mig og trak mig ud i bilen hvor hun smed mig ind på bagsædet, og jeg lå og vred mig af smerte fra brændenælderne og posen over hovedet.
 
Efter nogen tid standsede bilen og døren blev åbnet og jeg blev smidt ud på den kolde jord, inden bilen igen forsvandt og jeg lå hjælpeløst som en sæk affald. Hvor længe jeg lå ved jeg ikke, men efter nogen tid kom der nogle gående som sparkede til sækken, den ene sagde det svin skal vi have med hjem. Jeg mærkede et par store hænder tog fat i mig og smed mig op over skulderen og jeg blev båret væk som en stor pattegris. Jeg ved ikke hvor jeg blev båret hen, men efter nogen tid blev jeg smidt hårdt på gulvet . Min nye hersker kom og fjernede rebene om mit hoved og løftede posen af mit hoved.
Jeg åndede lettet op, og fik at vide jeg var hos min nye hersker hvor jeg skulle være de næste 12 timer. De løsnede mine hænder og befalede mig at gøre mig fri for reb og komme ud af sækken og når jeg havde gjort det skulle jeg stå ret foran min nye hersker og være klar til første lektion. Jeg fik hurtigt reb og sækken med brændenælder fri af min krop, og jeg så jeg var helt rød af at have gået med brændenælderne ind til den bare krop.

Jeg fik et halsbånd på og besked på at jeg skulle holde mine arme på ryggen hele tiden, medmindre jeg fik besked på andet. Hun lader mig sidde på gulvet på knæ, og tvinger mig til at sutte en slaves pik, alt imens hun har et fast greb i mit lange hår. Hun tvinger mig til at sutte ham i lang tid, alt imens han stønner mens han er inde i min mund.
 
Efter nogen tid kommer en ny slave med en bakke med  en saks, barberskum og en skraber som han giver til fruen, der begynder at klippe mit lange hår, inden hun befaler slaven jeg havde suttet pik på, at smøre min krop ind med barberskum og med skraberen fjerner alle hår fra kroppen og nosserne. Jeg sidder stadigt lydigt på knæ, men har efterhånden fået ondt i hænderne på ryggen og bevæger dem for at slappe lidt af. Fruen skriger du skal ikke bevæge dig før jeg siger til. Du er kun en skaldet slave som de næste timer er vores legetøj. Mine slaver og jeg har ret til at gøre alt ved dig indtil du smides på porten imorgen. Vi tåler ikke hverken skrig eller skrål og vi vil sørge for du kommer totalt nedbrudt og sønderknust herfra fra 12 timers hård opdragelse der er værre end den værste tortur du  har prøvet.
 
Hun trækker mig kravlende, i halsbåndet, ind i soveværelset, hvor jeg bliver bundet fast på en gammel
stålseng, og hun befaler den ene slave at give mig 30 slag med ridepisken.  Og jeg skal tælle højt. De første 26 slag får jeg i enden, og de sidste 4 i ansigtet. To ekstra slag fordi han kan lide det, fordi han har lyst til at slå mig. Jeg er øm på balderne og på mine kinder, der brænder. Slaven trækker mig ned på gulvet igen og lader mig tage ham i munden. Han strammer mit halsbånd til imens jeg sutter ham, så jeg er ved at blive kvalt. Det er svært for mig at holde koncentrationen, og selvom jeg gør mig umage, for at tilfredsstille ham, så sortner det for mine øjne, og jeg gisper med ham inde i min mund så han trækker sig ud. Han befaler mig kun at kigge ned i gulvet. Jeg er nysgerrig og forvirret og jeg kan mærke at jeg har lyst. Jeg kommer til at kigge op, og straks straffes jeg med at han kommer en gagball i munden på mig.
 
Han trækker mig op i halsbåndet, vender mig hårdhændet og bukker mig forover, så jeg kan støtte armene på sengen. Han pisker mine balder, lår og ryggen, så de brænder. Han vender mig om og pisker mig på maven og i skridtet. Det er en smerte der er svær at holde ud. Jeg har svært ved at stå stille, det er svært for mig ikke at klynke selvom jeg har gagball i munden.
 
Fruen er ikke tilfreds. Hun befaler slaven til at binde mine arme på ryggen med reb, min pik og nosser bindes med en snor der bindes fast til mine ben, som han binder sammen og herefter får jeg bind for øjnene. Jeg kan intet se eller sige, og jeg kan ikke bevæge mig overhovedet.
Han lægger mig ned på sengen og lader mig ligge på ryggen og falde til ro lidt. Jeg kan mærke at jeg er spændt og bange. Jeg ved ikke hvad de vil gøre mod mig. Fruen og slaven har været væk et lille stykke tid, og da jeg kan mærke hans hænder igen bliver der sat klemmer på mine brystvorter.  Det er en vedvarende og hård smerte, der er langt værre at bide i mig end da han piskede mig. Jeg klynker og stønner og prøver at bede om nåde, men min mund er lukket med hans magt.  Jeg forsøger at vride mig, men han har bundet mig stramt. Han stikker fingre op i min røv.  Det gør så ondt og jeg tror han kan lide at høre mig klynke, mens han knepper mig med fingrene i min røv. Jeg er helt hjælpeløs, blind, stum og lammet. Jeg ved at han elsker det, fordi jeg er hans, helt og aldeles, og efter nogen tid siger fruen stop vi skal videre. Han fjerner klemmerne, binder rebene om mine ben op, og spreder mine lår og kommer en stor dildo op i mig. Det er første gang jeg bliver taget på den måde. Den følelse, da jeg kan mærke den glider op i mig, og jeg udvides, er næsten for meget for mig, Jeg forsøger at gispe gennem gagball´en, jeg er blottet, ydmyget og i hans magt. Jeg er reduceret til deres legetøj. Han piller gagball´en ud af munden på mig og tvinger sin pik ind i stedet. Han knepper min mund med sin pik og min røv med en dildo, indtil han kommer mig i munden.
 
Nå siger fruen, du er nok til pik dit dyr, det skal du få så du aldrig glemmer det. Hun kalder på en anden slave og befaler ham at følge med over til Hanson der venter på at få lov til at lukke kæften på en ven.
Hun tog hårdt fat i halsbåndet og trak mig ud af soveværelset, over en grusbelagt gårdsplads og ind i en stald hvor der stank af hest.
 
Jeg blev lagt på en bænk, hvor jeg blev spændt hårdt fast med læderremme, så ben, overkroppen, hovedet og hænder var snøret stramt fast, så jeg ikke kunne røre mig, og dildoen sidder stadig hårdt oppe i min røv. Fruen tager bindet fra mine øjne. Da jeg misser med øjnene på grund af lyset, ser jeg at jeg lægger på ryggen på en bænk i en hesteboks. Fruen griner og siger nu skal du sgu få pik. Slaven kom med en stor hingst som han binder fast i boksen.
De 2 slaver skubber bænken ind under hingstens pik, og fruen befaler dem at hæve bænken så jeg presses helt op under hingsten, alt imens hun tager hårdt fat om den store hingstepik og presser den dybt ned i halsen på mig.
 
Jeg skreg og forsøgte at vride mig væk, alt imens mit bryst og mund blev presset helt op under hingsten. Nu skal du være god ved vores hingst, for ellers bliveril du blive mast hvis hesten hviler sig på dig, og hyg dig nu med hingstepikken, som du skal fornøje dig med inden du skal på engen. Jeg ligger totalt hjælpeløst spændt fast på bænken og med hingste pikken dybt begravet i halsen og må bare sutte på det store dyrs pik, som er så voksen så jeg føler jeg skal kvæles. Hovedet og halsen er totalt fastspændt og jeg kan ikke gøre andet end slikke hingstens pik.
 
Døren til boksen bliver låst og fruen siger til de slaverne, at  det er spisetid og at de efter aftensmaden skal tage mig en tur på engen. Jeg sammen med den store hingst og tænkte på, at engen ville være en lettelse i forhold til den omgang jeg havde fået indtil nu hos min frue, og jeg glædede mig til at komme på engen. 
Det var en hård oplevelse og da hingsten fyldte min mund med sperm løb savlen ud af min mund, men jeg kunne ikke gøre andet end at sutte og slappe af. Jeg ved ikke hvor lang tid de spiste aftensmad, men efter nogen tid kom fruen og slaverne ind i boksen og sænkede bænken, inden den ene trak afsted med hingsten. Fruen og den anden slave løsnede mig fra bænken, og fruen og sagde vi nu skulle på engen og fange kalv. Jeg fik et langt reb bundet i halsbåndet og hænderne blev bundet på ryggen. Den første slave kom trækkende på en stor hest som fruen satte sig op på, og så fik hun enden af rebet fra  halsbåndet og sagde at vi skulle alle 3 gå med over på engen der var 3 km. fra gården.

I starten red hun langsomt, men efterhånden satte hun hesten i trav, og jeg løb hurtigere og hurtigere men faldt pludselig. Fruen stoppede straks og befalede slaverne at løsne rebet fra halsbåndet og binde det om brystet på mig. Da rebet var gjort fast til brystet fik jeg besked på at rejse mig, så vi kunne fortsætte turen til engen, og hun satte hurtigt igen hesten i trav. Efter få hundrede meter faldt jeg igen, men denne gang fortsatte hun bare og jeg blev slæbt hen over den våde græs ud til engen, mens de 2 slaver løb efter os. Da vi kom ud til engen steg fruen ned af hesten og de 2 slaver kom halsende i løb kort tid efter. Fruen tog en kort fodlænke frem fra sadeltasken som slaverne gav mig på, og mine hænder blev løsnet. Fruen sagde jeg skulle tage rebet af brystet og lave en lasso og fange en af de kalve der gik på engen og kaste kalven ned på jorden og binde alle 4 ben sammen på dyret. Jeg gik langsomt over til de dejlige ´kalve og efter mange forsøg lykkedes det mig at indfange en kalv, og jeg fik bundet alle 4 ben sammen på kalven.

Fruen stod og grinede og sagde jeg nu skulle vælge tunge eller røv først. Jeg stod og tænke hvad der skulle ske, og hvad forskel der var på tunge eller røv. Jeg stod længe og blev mere og mere bange for hvad den skrappe frue ville udsætte mig for. Pludselig fik jeg besked på at jeg var for langsom, og fruen sagde nu kan du starte med tunge og så tage røv inden du er færdig med pik livet. Mine bukser blev hevet af mig og jeg blev tvunget til at ligge mig ved siden af den bundne kalv, hvor den ene slave bandt mine ankler til dyrets sammenbundne ben. Den anden slave tog fat i min stive penis frem og krængte forhunden helt tilbage. Fruen stod med en kande mælk, som hun hældte lidt af nedover penishovedet, og min pik blev så presset hen til den lille kalv som ivrigt suttede på min pik.. Mere mælk – mere mælk sagde fruen og kalven suttede ivrigt videre på  pikken, som blev mere og mere øm af den ru tunge, alt imens mit dyr samtidig blev mere og mere stiv af den hårde behandling.

SEX I DAG?

Da mælkekanden var tom stod min pik lodret ud i engluften, og mine ankler blev løsnet fra kalvens bundne ben, inden jeg kravlende blev trukket hen bag kalven. Jeg fik besked på at løsne rebet fra kalvens ben, og komme hjem på gården med kalven. De 2 slaver og fruen satte sig op i sadlen på hesten og jeg lagde rebet om halsen på kalven og gik langsomt ved siden af hesten hjem til gården hvor jeg bandt hesten til tremmerne i hesteboksen hvor jeg før havde været sammen med hingsten. Jeg havde en ordentlig kæp i bukserne, fruen sagde så at nu skulle jeg kneppe en kalv, Jeg gik lidt rundt i boksen inden fruen og slaverne lukkede boksen og befalede mig at komme igang.
 
Jeg stod bag kalven med den største ståpik jeg nogensinde havde prøvet, det dunkede helt vildt så jeg lynede ned. Jeg begyndte at massere kalvens fisse, der var lidt fugtig så jeg fingerkneppede den lidt.
Kalven stod helt roligt, nu kunne det ikke vente længere, så jeg tog om pikken og førte den ind mellem kalvens skamlæber, og pressede pikken dybere og dybere ind, da jeg var ca. halvvejs inde mødte jeg modstand, som om den var for snæver, jeg stod stille lidt, og kunne så mærke at modstanden langsomt forsvandt, som om noget gled til side, og så røg pikken helt i bund. Jeg hamrede pikken ud og ind af den snævre kalvefisse, men desværre kom jeg alt for hurtigt, jeg spændte hver en muskel og bøjede bagud i en bue for at få pikken så dybt op mens jeg sendte min sperm afsted, og så blev jeg helt slap og pikken faldt ud af fissen, Fruen og slaverne stod og grinede højlydt og sagde jeg bare skulle tage mig god tid, men efter nogen tid ville kalven ikke mere. Den ene slave hentede kalven og gik tilbage til engen med den store kalv, mens fruen og den anden slave kom ind i boksen til mig. Slaven kom med en gabestok som mine hænder og hals blev låst fast i, og i hver ankel blev bundet et reb der blev bundet stramt ud til siden i boksen. Fruen kom en stor analplug i røven på mig og sammen med slaven satte hun klemmer i mine nosser og brystet inden de gik og lod mig stå  i gabestokken. Det var blevet en lang aften og nat. Jeg havde stået i gabestok i et par timer da fruen og slaverne kom, og  hun fortalte at jeg skulle have dagens sidste pisk.
 
Jeg skulle have 100 slag med ridepisken af de 2 slaver og så ville hun selv slutte af med at give mig 50 slag  med spanskrøret. Slagene faldt men god kraft, og jeg begyndte at stønne af liderlighed. Så kom turen til spanskrøret, de faldt hård og kontant med en lille pause i mellem. Det var mere en min pik kunne klare, og jeg kom i den største orgasme jeg nogen sinde har fået, og skreg højt af både glæde og smerter.
Efter det sidste slag blev jeg befriet fra gabestokken, og beordret til at slikke spermen op inden jeg skulle få lov til at få lidt søvn.
 
Jeg var ved at brække mig over at slikke det slimede sperm op fra gulvet i hesteboksen som var både fra hingsten, kalven og mig selv så der gik lang tid før fruen godkendte rengøringen. Der efter førte hun mig over til et lille portrum hvor jeg blev lukket ind i noget der ligner en fængsel celle.
En jern lænke der var fastgjort til vægen blev låst om min hals, der var også to kæder hvor mine hænder blev låst. Kæderne til hænderne var så korte at jeg ikke kunne nå min pik og lege med den. Benene blev  lagt i en fodlænke der var så kort, at jeg kun kunne bevæge mig med små skridt, og kun de 2 meter som halskæden kunne nå. I cellen var der en lille seng og et stort spejl. Jeg fik at vide at cellen er det rum hvor slaverne er de sidste timer inden de hentes, og at jeg skulle se at få sovet for det ville blive en hård dag i morgen. Fruen gik og lukkede den store jern dør, som blev låst med 4 hængelåse. Jeg gik hen mod det store spejl, og så min nøgne krop der havde fået pisk, og de kraftige lænker jeg var låst med.

Sengen var hård, kroppen var øm, lænkerne gjorde at jeg ikke kunne ligge som jeg pleje. Men jeg var så træt at jeg faldt i søvn som en liderlig slave, der ikke viste hvad ønsker jeg turde havde der kunne gå i opfyldelse i min største drøm.  Jeg vågnede da en bil kørte ind gennem porten. De 2 slaver kom ind med et vandfad og en svamp og de vaskede mig blidt med svampen og tørrede mig inden de befriede mig fra lænkerne. De gav mig en grim sæk på kroppen og sagde det er min fangedragt, som jeg får som minde om de 12 timer hos fruen, og de trækker en sort pose over hovedet på mig som de taper fast Fruen laver to huller i posen jeg har over hovedet, og jeg ser at fruen står sammen med min hersker og ser på mig.

Slaverne henter et bur som de stiller ved siden af mig. Jeg får besked på at kravle ind i buret hvor   hænder og ankler bliver bundet sammen så jeg lægger hjælpeløst i buret som fruen låser. Slaverne står på hver side af mit lille bur. Fruen kommer over til buret og siger ” tak for de 12 timer du har været på prøve her hos mig og mine 2 slaver, du er en rigtig møg ulydig  slavefyr der forsøger at være hård, og det skal pilles af dig inden det om godt 3 måneder er jul.

Derfor har din elskede hersker samt jeg aftalt at du indtil jul sendes i slavelejr, så du kan lære hvordan en rigtig slave lever på den hårde måde. Dine to venner bærer dig nu over i den lukkede slavetransport, der er lydtæt og uden vinduer. Du bliver kørt til en hård lejr hvor der er et hold af slaver i en lejr hvor slaverne bor i hestebokse, svinestier, gamle containere, fangekældre  uden lys og vinduer hvor du skal arbejde sammen med 6 andre slaver som ejes af et tæskehold på 4 der døgnet rundt vil sørge for i arbejder for føden og for huslejen.

Ingen har haft held til at flygte. De få der har forsøgt er alle fanget, og straffet hårdt af slaverne, som straffes af tærskeholdet på grund af en slave har forsøgt at flygte. Flygtningen kommer efter afstraffelsen i ene arbejdslejr hvor tunge kampesten flyttes rundt både nat og dag, og flygtningen får kun mad en gang i døgnet samt masser af hård pleje af tærskeholdet, hvis liv er viet til, at bekæmpe enhver form for ulydighed blandt slaver.

Du får lige et minde med fra din hersker, som en sidste hilsen sagde fruen inden hun bad min hersker komme over til buret. Tøm blæren over buret sagde hun bestemt, og da det var gjort bar de 2 slaver mig over i den lukkede slavetransport hvor den tunge dør bliver lukket og låst, inden jeg blev kørt til det der vel bedst kan kaldes helvedes forgård for beskidte ulydige slaver.

Det var så afslutningen på mit hjemmeliv med min hersker med opdragelse til lydighed, hvor jeg nu bliver sendt på hård slavelejr, efter 12 nedværdigende timer hos fruen og hendes 2 barske slaver samt dyrene der også var med til at knægte min ulydighed på den barske måde og uden nåde.

Hvordan jeg opdrages, og sikkert knækkes totalt i slavelejren, må jeg måske fortælle om en anden god gang når jeg vender hjem fra den barske slavelejr, hvor tærskeholdet ingen nåde viser overfor ulydighed.

porno med danske piger

2 thoughts on “Opdragelse til lydighed del.6

  1. Hvornår kommer dagbogen hvordan du fik det i helvedes lejren for slaver de sidste 3 måneder af sidste år, håer du overlevede og er kommet fri fra stedet og tilbage til din modbydelige hårde og uretfærdige hersker, var jeg dig var jeg flygtet og det håber jeg også du gør eller tænker på.

  2. Dejlig hård hersker du har og jeg er sikker på du har haft godt af de 12 timer i fange og opdragelseslejr hos fruen og hendes 2 slaver, du skal være glad for det ikke var 24 timer du fik i opvarmning inden du blev sendt videre til det jeg nærmere vil kalde “dødens og helvedes forgård for slaver”, og husk ikke at blive venner eller uvenner med tæskeholdet, for jeg tror de er den slags der straffer uanset om det er fortjent eller ej – og kun et er sikkert INGEN slipper ud af slavelejren og INGEN undgår nedværdigende hårdt arbejde døgnet rundt, og brokkeri og klynk straffes med sikkerhed værre end hvad du blev udsat for i de 12 timers opvarmningslejr hos fruen, dyrene og hendes 2 usle slaver. Håber du skriver hvordan det var i dødens forgård,

Comments are closed.