2 fyre sammen i sæk på rideskolen

SPAR MANGE PENGE

Hun fortalte så at vi som straf skulle hænge i sækken resten af dagen og overnatte i sækken, så vi kunne tænke over hvordan det var at være sammen i samme sæk….

Min ven Per og jeg havde talt om vi gerne ville på besøg hos en pige på rideskolen vi er nabo til, hvor vi fik lov at være hendes bytte sammen i en sæk.

Per og jeg havde aftalt med Pia, at hun gerne ville tage sig kærligt af os, så vi fik besked på at komme over til hende fredag morgen efter hun var færdig med sin hest.

Da vi kom over til Pia fik vi beske på at tage alt tøjet af, og stille os op af hinanden med ryggen mod hinanden. Herefter blev vi snørret sammen med et stramt reb fra hansen, og ned over brystet, lårene og ned til anklerne der blev bundet stramt sammen.

Mine hænder blev ført bag vores ryg og blev låst fast på maven af Per og han fik sine hænder bundet fast på brystet af mig.

Vores pikke hang mellem benene på os, men Pia tog et elastikreb og bandt nosserne stramt sammen så vi også der hængte sammen.

Til sidst fik vi hver sin mundspreder ind i munden og munden blev presset helt op, så vi kun kunne stønne men ikke sige noget.

Efter det kom hun en lang sæk ned over hovedt på os, og vi blev lagt ned på gulvet hvor snøvsen på sækken blev bundet til, og så fik vi lov at ligge bundet sammen som en rullepølse i sækken uden at kunne lege med os selv.

SEX I DAG?

Efter nogen tid stønnede vi begge meget, og hvor længe vi lå i sækken ved jeg ikke.

Efter at have været nogle timer i sækken blev en krog sat fast i rebet som sækken var bundet sammen med og vi blev hejst op i en talje og fik så lov at hænge svævende med hovedet nedad isækken, og vi kunne stadig ikke gøre det mindste.

Vi var efterhånden godt ømme begge to og forsøgte at vride os rundt i det stramme reb, men vi kunne intet gøre og efter flere forsøg sagde Pia at vi skulle stoppe vores pjat for ellers ville vi komme til at smage pisken.

Pludselig mærkede jeg noget varmt løbe ned over kroppen på mig, det var Per der havde tisset i sækken og jeg følte hvordan hans søde pis løb ned i hovedet på os begge.

Pia råbte, hvem af jer har pisset i sækken, det har i ikke fået lov til, og i det samme fik vi begge flere hårde slag med en hård ridepisk på brystet og Pia var tydeligvis vred.

Hun fortalte så at vi som straf skulle hænge i sækken resten af dagen og overnatte i sækken, så vi kunne tænke over hvordan det var at være sammen i samme sæk.

Det blev en lang nat, og også jeg måtte i løbet af natten af med vandet i sækken som efterhånden stank af vores pis.

Om morgenen blev vi hejst ned og blev befriet fra sækken, og lidt efter blev det stramme reb der bandt os sammen også løsnet, og vi fik besked på at vende os om og stå med maven imod hinanden og så blev vi igen snørret stramt sammen, og nosserne var også stadig torturagtig budnet sammen.

Vi blev lagt ned og fik besked på at slikke hinanden dybt ned i halsen med tungen og bare hygge os.

Vi lå og smilede sødt af hinanden, men det så Pia og så gav hun os en stram sort sæk over hovedet så der var totalt mørkt, så vi ikke kunne se hinandens glæde og vores munde var stadig udspilet af de to mundspredere.

Hvor længe vi lå ved jeg ikke, men efter nogen tid blev vores hænder befriet fra et stramme reb de var bundet sammen med på ryggen og vi blev befalet at lege godt med vores sammen snørrede nosser, samtidg med vi havde tungen dybt inde i munden på hinanden.

Aldrig har jeg troet nosse tortur kunne være så skønt og hårdt, og da alt var gået på os begge blev vores reb løsnet og sækken kom af vores hoved og nossesnoren blev bundet fri og vi fik besked på at tage vores tøj på og tage hjem.

Per og jeg talte på vej hjem om, at det havde været en rigtig herretur vi havde haft sammen, og vi gør det gerne en anden gang.

porno med danske piger

3 thoughts on “2 fyre sammen i sæk på rideskolen

  1. Christian jeg har lyst til at have en som dig som fange lukket inde i kælderen på min gård der ligger langt fra naboer så ingen kan høre dig skrige, når jeg straffer dig for uanset hvad du gør – jeg elsker når andre lider og har det hårdt og skrig og smerter fra slaver er en gave – og det eneste jeg lover er at passe på dig så uanset hvad skader du får så overlever du så du kan straffes en anden god gang her.

    Der er 5 ting du skal gøre:
    1. Barber alt hår af dig på hele kroppen, så du er en nøgen fange klar til turen i straffe kælderen.
    2. Send din adresse og tlf. nummer til dig og vent på du får en SMS fra mig
    3. Når SMSen kommer afklæder du dig alt tøj, låser døren op så jeg kan komme ind.
    4. Tager en sæk over hovedet som du låser fast med en kæde omkring halsen
    5. Kravl ind et hundebur som du låser og smid nøglen ud på gulvet og der bliver du liggende og venter på jeg henter dig

    Jeg kommer når det passer mig, og du bliver kørt i buret til min gård hvor buret sænkes ned i kælderen og hvad der så sker med dig kommer du til at mærke og føle.

    Håber at høre fra dig usle fange svin, og du kan vente dig til en hård nådesløs ferie med masser af smerter og tortur samt masser af råb fra dig på grund af smerterne og min djævelske straf

    Så kom igang med punkt 1 og 2 NU

  2. Jeg ville gerne holde ferie fanget i en sæk, hvor jeg i løbet af ferien leve som fange i sækken på mange forskellige dejlige måder, hvor jeg ikke kan komme fri af sækken hvor jeg er sikret godt med stramme reb og holder varmen når pisken rammer min krop

  3. Det lyder sgu til Pia er en dejlig pige, som både kan med heste og fyre, og jeg håber i begge havde en god tur i sækken, og nu hvor i har fortalt i faktisk hendes brug af jer, så håber jeg da hun har givet jer en mere hård tur i sækken sammen, for det ligner sgu ikke noget i glæder jeg over at blive straffet for at pisse i sækken og slikke hinanden i kæften – så håber i har fået den straf som i fortjener i 2 sækkedyr

Comments are closed.