Tom og nederlænderne

SPAR MANGE PENGE

De gamle damer trak vejret dybt, de kunne godt se hans fantastiske udrustning stod i den stiveste pynt. Sherri kørte et par fingre henover hans pik…

Nu sad Tom så der i haven hos Mulle, mens hun gik og arbejdede med de fotografier hun havde taget af ham. Et par enkelte gange havde hun været ude hos ham, spurgt om han manglede noget.

Tom havde ikke følt han havde manglet noget. Han havde så langet sin hånd ned på hendes buttede ben, krøbet med hånden under kjolen, søgt op af hendes lår, mærket hendes lille buttede bagdel, for til sidst at få fat i det oprindelige mål, hendes fuldstændigt vanvittigt store patter.

Her havde han siddet og krammet dem, leget med dem, æltet dem rundt. Mulle var hver gang blevet lidt svimmel over den dejlige behandling, som hendes meget følsomme patter blev udsat for. Svimmel over behandlingen, svimmel over at en ung mand på 15 år, kunne falde for sådan en gammel matrone som hende selv.

Hun kunne mærke hvordan hendes safter løb ned af hendes lår, hver gang ungersvenden legede med hendes ypperlige fortrin. Det blev forplantet i hendes arbejde, hvor hun søgte at skabe det mest mesterlige resultat, hun endnu havde formået i hendes fotografiske kunst.

Sidste gang hun var ude ved Tom, havde hun fået slikket hans pik af. Mens han sad i den dybe havestol, havde hun knælet ned siden af, og bare suttet den af. Tom havde trukket hendes kjole op over hendes patter. Hun tænkte, at det måtte have været et kosteligt syn hvis nogen var kommet forbi.

Hende, en næsten 60-årig kvinde, med en bar røv strittende lige op i vejret, knælende ned foran en ung 15-årig knægt med blottet overkrop. Alt dette tilsat, at hendes fingre løb kælende rundt over hans bryst og nosser. Hans unge fingre havde til gengæld æltet rundt i hendes brystmassiver. Heldigvis var ingen kommet ind i haven på det tidspunkt.

Tom havde skudt sin ladning af i nogle sprøjt inde i hendes mund. Hun havde slugt hans ungdommelige dråber, vendt sig mod ham, og ladet hendes store giganter hvile ud over hans unge bryst, og op mod hans brune kinder. Åh hvor han dog slikkede dejligt på hendes patter. Under hans behandling følte hun sig mindst 20 år yngre, ja måske snarere som en 20-årig igen.

Tom sad nu og nød den friske forårsvind. Hans krops lidenskaber var blevet udløst, hans leg med disse granater som Mulle besad. Nu sad han forventningsfuld og ventede på Lise og de tre andre skulle hente ham. Han havde lovet Mulle, ikke at sige noget om deres leg.

Han forstod egentlig ikke hvorfor, men det kunne også være lige meget. Med de fire kvinder havde han jo andre tilsvarende hemmeligheder. Han måtte have været døset hen, for pludselig blev han vækket af at nogle sirlige fingre krøllede hans hår, og kørte ned over hans kinder.

Det var Lise der stod bag ham, og vækkede ham med sine velduftende fingre. Dagmar, Marie og Sherri sad rundt om det lille havebord og sammen med Mulle, så de, de mange fotografier hun havde lavet De var alle enige om at det var rigtig gode fotografier.

Mulle sagde at det bestemt ikke havde været et problem, bare motivet er godt. Efterhånden var de kommet igennem alle billederne og takkede af. Turen gik hjemad. Tom nød atter at sidde blandt hans velproportionerede frodigheder.

Da de havde kørt et stykke tid, blev de enige om at få en forfriskning. Marie fandt en rasteplads hvor der var et cafeteria. Der holdt ikke så mange andre på rastepladsen. Der holdt en lille bil, med tre unge fyre omkring de tyve år. De gjorde store øjne, da de så de fire amazoner komme ud af bilen, og stile ned mod cafeteriet.

Tom havde sat sig på en af bænkene langs med parkeringsrækkerne.

Lidt derfra holdt en nederlandsk turist, med sin mobilhome. Den ældre nederlandske mand stod højlydt ved bilen og bandede på nederlandsk. Udfor mobilhomen, et par bænke fra Tom sad to ældre kvinder. Et par velpolstrede af slagsen, hvilket Tom kunne forvisse sig om, når han kiggede op af deres tykke ben.

Den ene havde et stort langt sort hår ovenpå hendes hoved der ellers mest var prydet af hendes kraftige øjenbryn og den røde læbestift. Hendes cardiganbluse, skjulte de pænt store bryster, lidt over en håndfuld, skønnede den unge kender.

Hendes tykke runde ben, blev dårligt dækket af den hvide nederdel, med de store sorte knapper foran. Og slet ikke når hun sad ned, hvor hun havde knappet nogle af de nederste knapper op, og på den måde afsløret hendes tunge fedtmarmorerede lår. Tom kunne se, hvordan hendes hudfarvede nylonstrømper endte halvt oppe på lårene, og derefter blev helt overtaget af den hvide hud, der flommede rundt i deres blanding af fedt og flæsk.

Den anden havde et kort krøllet hår, hendes hoved var også præget af en kraftig øjenmakeup, og så nogle store øreringe. Hun var, ligesom den anden, kraftig nærmende sig til det fede. Hendes hvide bluse afslørede, at hun havde nogle pænt store patter, der dog så ud til at hænge lidt. Hendes nederdel var blomstret og hang løs ned.

Men på grund af solen havde hun trukket den op, hun sad nu og prøvede at blive lidt brun på de hvide ben. Hendes ben var let adskilte, eller rettere, det var de nede ved knæene. For oppe hvor hendes store tunge lår begyndte, var de samlet igen. De fede lår kunne simpelthen ikke holdes adskilt, men nærmest flød ind mod hinanden.

Da hun lagde det ene ben over det andet, fik Tom et alle tiders udsyn til hele den smukke glatte fedtfacade af hendes ene lår. Nok var der muskler inde i lårene, men de blev godt skjult af det fedtlag hun igennem årene havde skabt. Tom sad og kiggede ned på de to aldrende kvinder, som han skød til at være lidt over 60 år.

Hans udsyn gjorde at han sad og fik en halvstivert på.

Mens han sad og beundrede disse prægtige lår på disse aldrende kvinder, vendte hans fire elskerinder tilbage i deres egen vuggende erotiske gang. Han kunne høre, at de unge fyre der holdt i den lille bil, ivrigt og frækt kommenterede deres gang. Piftede af dem og spurgte om der skulle være noget sjov i gaden, og så videre.

Dagmar gik direkte imod dem, for at sige et par ord til dem, men de lukkede både for deres rapkæftethed og for vinduet, og skyndte sig at forsvinde. Munden virkede til at være større end munden.

– Sådan nogle pubertetsknægte – skummede Dagmar, da hun kom tilbage i hendes udfordrende klædninger – Kan man nu ikke engang få lov at gå i fred. –

De var alle enige om at det var nogle bøller. De begyndte i stedet at nyde isen, som de netop havde købt. Lise, der efter nogle år i Nederlandene, kunne lidt af sproget, bad de andre om at være lidt stille, så hun kunne høre, hvad det var den ældre mand gik og skændede over.

Hun mente at det var mobilhomen der var kørt i stykker, og at han ikke kunne reparere den sådan uden videre, og nu var han i et land hvor han hverken kunne sproget eller finde hjælp.

Lise gik hen mod ham og forklarede, at hun kunne måske hjælpe dem lidt med sproget. De fik snakket lidt frem og tilbage, imens de tre andre is-spisende amazoner og Tom nærmede sig hans mobilhome. Tom havde svært ved at tage øjnene væk fra de to ældre kvinders inspirerende lår, da de var kommet derhen. Sådan noget undgik ikke Dagmars opmærksomhed.

Hun lænede sig ind mod Tom, og hviskede – Om det måske var noget – Tom nikkede. Joh, han kunne faktisk godt have tænkt sig, at mærke hvordan det måtte føles, at lege med disse to 60-årige kvinder. De var på trods af deres alder, dog stadig særdeles attraktive.

Han kunne godt tænke sig, med sine hænder at mærke hvordan det måtte være, at køre henover deres fedtfyldte lår.

Samtidig havde Lise og nederlænderen fundet ud af, at han nok skulle have en autoriseret reservedel for at komme videre. Det var jo ikke lige sådan at skaffe, men Lise sagde at de kunne da give besked til et autoværksted når de kom hjem.

Dagmar hviskede noget i øret på Lise og Marie. De to kiggede på hinanden og så på Tom, der stadig havde svært ved at fjerne blikket fra de to kvinder, der viste sig at være nederlænderens kone og hendes søster. Alle tre på vej til Norge.

Lise og Marie kiggede igen på hinanden og smilede. Så foreslog Lise at den ældre mand kunne køre med dem, så skulle de nok finde et autoriseret værksted til ham. Han afslog, det var alt for venligt, men efter lidt palaver, blev enden på det, at han kørte sammen med Marie og Lise i Maries bil.

Tom gik sammen med Sherri og Dagmar over til de to ældre kvinder. Noget fælles sprog havde de ikke, men efter lidt tid fandt de da ud af, at de måtte hedde noget som Meyse og Uta. Dagmar fik i deres fælles tegnsprog forklaret at hun da gerne ville se sådan en mobilhome indefra.

Meyse og Uta ville gerne vise den frem og inviterede dem indenfor. Tom der gik bagved, kunne ikke lade være med at betragte, de helt overdådige bagdele som kvinderne havde.

De fik sat sig ned omkring det lille bord i mobilhomen. Uta lavede en kop kaffe, mens Tom på nært hold fik lejlighed til at se de tunge lår på Meyse, der sad lige ved siden af ham. Knapperne på den hvide kjole havde hun ikke knappet. Åbningen foran viste ham på smukkeste måde, hvor overgangen var mellem de blotlagte fede lår, og den del hvor strømperne var.

Meget kunne de ikke snakke om, men Dagmar fik hevet nogle af de billeder Mulle havde taget, op af hendes lille taske. Og ordet fotomodel virkede helt internationalt i den sammenhæng. Meyse kiggede beundrende på billederne af Tom, med den nøgne brune overkrop, op ad den hvide mur. Kaldte på Uta, der skulle se.

Hun lænede sig ind over Tom, der dermed fik et første indtryk af hende store patter. Med det øverste af hans arm, kunne han mærke hvordan hendes store mave kildrede ham. Tom dukkede sig bestemt ikke, og hans stive tilstand længere nede blev noget forhøjet.

Dagmar sad og kælede for hans knæ med hendes modne lår, hvilket bestemt heller ikke forbedrede situationen for ham.

Meyse kom ned til billederne af Tom, der kun lå i underbukser hen over ottomanen. – oih – lød det stille fra hende, og Uta blev tilkaldt igen, hun måtte hen og kigge igen.

Dagmar bad Tom om at rejse sig op, og Uta satte sig på Toms plads med kaffen. Dagmar stillede sig bagved Tom, og hendes bløde patter fladede ud på hans unge rygstykker. Med hænderne omme foran ham, begyndte hun langsomt at knappe hans skjorte op. Sherri hjalp til med ærmerne, og snart havde hun fået blotlagt hans bryst.

De to ældre fruer kiggede betaget på. Dagmar kørte sine hænder over hans smukke bryst, så greb hun den ene af Utas hænder, og førte den op mod hans bryst, så hun kunne mærke det. Da hun havde fået hånden på brystet, med Dagmars håndfaste greb ovenpå, blev hendes hånd dirigeret rundt på ham.

De to gamle kvinder begyndte at snakke en hel masse, som Tom bestemt ikke forstod. Så tog Sherri en af Meyses hænder og førte den op på hans bryst og mave på samme måde som Dagmar havde gjort.

Dagmar slap grebet om Utas hånd, der dog stadig i al ærbarhed, forsøgte at indprente sig Toms lette muskuløse overkrop. Det var mange år siden, hun sidst havde rørt ved en ung mand bryst. Hun sad og blev godt stimuleret af synet og af de impulser der gik gennem hendes hånd. Dagmar knappede hans bukser op, og lynede langsomt hans bukser ned.

Tom følte sig som et midtpunkt i et mindre strip-show, hvad det egentlig også på en eller anden måde var. Så vendte Dagmar ham om, og de to gamle kvinder blev tilskyndet til at mærke hans rygstykker. Uta rykkede ud på kanten af bænken, så Meyse bedre kunne komme til med hendes hånd.

Sherri begyndte at køre hendes bløde brune hænder, op og ned over hans lår. Tom stod og kiggede direkte ind i Dagmars smukke ansigt, der smilede til ham. De to aldrende damer tog tilløb, og så kom deres anden hånd ned over hans lår. Dagmar stod og kælede for hans bryst, så kørte hun sine hænder nedover hans ryg, for til slut at køre over hans underbukser udfor hans små iltre balder. De to gamle kvinder snakkede

Dagmar lagde hendes hænder om på hans mave, kørte dem langsomt ned over underbukserne, og vendte ham om igen. De gamle damer trak vejret dybt, de kunne godt se hans fantastiske udrustning stod i den stiveste pynt.

Sherri kørte et par fingre henover hans pik, og trak pikhovedet op over buksekanten. De gamle fruer gjorde store øjne. De følte sig afmægtige i dette øjeblik, afmægtige overfor deres eget begær, og lige pludselig kastet ind i en erotisk leg, der æggede dette begær de egentlig havde glemt. En leg de ønskede at deltage i, et begær de netop nu ønskede at slukke, sådan sagde deres skød, sådan sagde alle deres erotisk hengemte længsler.

De kiggede op på den unge mand, Tom, der bare smilede ned til dem. Så greb de fat i underbukserne, fik dem af ham, og den store stive pik strittede frejdigt ud over det lille bord i mobilhomet. På dens pikhoved cirklede et par fingre af Sherris, og om hans mave kørte Dagmars hænder.

Synet af den store og unge, men særdeles kampberedte pik, var åbenbart et internationalt sprog alle kunne forstå. For de to nederlandske madammer greb straks fat om den voldsomme pragt med begge deres hænder. De rykkede, klemte og kælede for den, så Tom var lige ved at komme med sin udladning.

Dagmar trak Tom lidt tilbage, og de to damer måtte følge med. Sherri satte sig ned foran ham, og lod hendes tunge spille på hans pikspids. Så kiggede hun på de to damer, og straks efter var de også i gang med at lade deres tunger cirkle over pikhovedet, mens deres fire hænder fortsat kørte op og ned over dens stolte pik.

Tom kunne ikke mere, og pludselig kom han i nogle sprøjt ud i hovederne på de to gamle kvinder. De rykkede sig væk fra hans underliv, det virkede bestemt ikke som om, at de havde prøvet noget sådant før. De ærgrede sig over at han kom, og at de ikke havde haft deres morskab ud af situationen.

Meyse vidste hjemmefra, ligesom vidste fra sin ægtemand, at når han var kommet, så var det bal forbi. Men Sherri og Dagmar vidste noget andet om den unge mand, der nu stod med en halvslap pik, der lige var skudt af. Den kunne meget mere. Med lidt kæleri på hans bagdel af Dagmar, og et dybt slikkeri fra Sherri, stod den atter flot og strunk.

De gamle damer gispede af fryd over den genvundne stolthed fra Toms pik. Dagmar fik med fagter overbevist dem om, at de skulle have en tur på pikken. Inden længe havde hun fået de to madammer lagt ind over hver deres bænk, med deres store røve strittende nok så fristende bagud. Parate og våde til at modtage ynglingens stød.

Tom kiggede på disse to aldrende bagdele. Det var et stort blødt rige, af flommende fedt, der lå der frit fremme til skue, parate og ivrige efter atter engang at mærke en mand i sig. Endda en overordentlig veludrustet mand. Han kunne ikke modstå fristelsen til, at mærke hvordan disse enorme fedtpuder, føltes i hans unge ivrige hænder.

Sherri og Dagmar havde trukket sig lidt tilbage, for at deres unge elsker kunne få frit spil overfor de to damer. De der snart skulle modtage nydelsens sødme. Den nydelse de troede for længst var forsvundet, med ene ægtemands død, og den andens død på det vitale område.

De var helt overvældet over den reaktion de havde mødt fra den unge mand. Tænk sig at han ville bruge sin tid på dem, når han var i selskab med så smukke kvinder som Sherri og Dagmar. Og for den sags skyld Lise og Marie, der nu et eller andet sted kørte rundt med deres ægtemand og svoger.

Deres underliv var så fugtigt som de ikke kunne erindre det havde været, ventende på den lyksalige følelse de erindrede at have haft. Deres aldrende begær, havde helt overvundet frygten for at de skulle opdaget. Opdaget i det, som de selv godt kunne se, for andre måtte være en komisk situation.

To aldrende kællinger liggende ind over et par bænke i en mobilhome. Strittende med deres store fede bagdele, lige op mod underlivet af en ung velskabt og veludrustet knægt. Parat til at gå på dem, med al hans ungdommelige ildkraft. Bag ham to velskabte modne kvinder, der så på, kælende for hans bagdel og rygstykker. Ja nok komisk, men det der talte var også den erotiske situation.

Det var den stemning, der drev dem til at ligge ind over bænken, og deres begær efter at blive elsket nok en gang. At være noget for en mand, en ung mand, en smuk mand. Det var det der fik dem til at skille deres tykke lår endnu mere, mens Tom med sine undersøgende fingre, gik på opdagelse i de blotlagte fedtområder.

Han klemte og masserede de fede lår, kørte sin hånd ind mellem Utas tykke lår. Lagde en finger ind i hendes våde revne, og der lod den køre langsomt ud og ind. – Uhhhh – lød det bare fra Uta, i forventning om noget endnu bedre, noget endnu større.

Så satte Tom den store pik til rette foran den store dirrende bagdel, skød pikken ind, og selv om hun var stor, var hendes fisse hverken rummelig eller slap. Han havde faktisk besvær med at presse giganten ind. Der undslap Uta et lille klynk inden han var kommet i bund. Hun greb et håndklæde og puttede spidsen i munden for ligesom at kvæle sine egne lyde.

Tom begyndte at køre frem og tilbage, ind og ud af hendes skød. Trods håndklæde og Utas hoved lå langt nede i bænkens madras kunne man tydeligt høre hendes frydefulde klynkeri. Hans store pik genskabte for hende, de ellers længst udslukte lidenskaber. – Åhhhh – nærmest brølede hun vedvarende ud i det lille rum.

Tom mærkede hver gang han var i bund hendes store bløde lår mod sine egne. Han så hvordan hendes store røv skvulpede rundt, mens han var i gang med sit forehavende. Han mærkede hvordan hendes indre efterhånden gav efter for hans stød, og var et stort vådt pløre hans store pik sejlede rundt i. Smaskelyden fra hendes fisse genlød i den tavse forsamling.

Dagmar sad halvvejs bagved Tom, og kørte sine ene hånd over hans røv, og den anden over hans ansigt. Her forsøgte hun efter bedste evne, at få lokket nogle kys ud af ham. Men han var travlt optaget af at kigge ned på de store fedtpuder, han havde sat i bevægelse. Hun måtte oftest stille sig tilfreds med at få kysset ham på kinden, og få en lystfølelse gennem hendes store patters dans henover hans overarm.

Tom rakte hænderne ud efter Uta store patter, fik grebet fat i dem, og trak hende op mod sig. Hun vendte sig halvt og kyssede den unge ukendte elsker. Han klemte og masserede de store patter, mens han underliv stadigvæk hamrede løs inde i hendes skød, der nu var i en helt anden verden.

SEX I DAG?

Så lagde han hende ned igen. Satte tempoet op, og et næsten ildevarslende højt skrig kom fra Uta. Hun kom i en kæmpeorgasme. Noget hun aldrig havde oplevet med sin egen afdøde mand. Hun var helt væk, og rallede ind over madrassen. Meyse kiggede op om alt var vel. Det så sådan ud og lagde sig ned igen for at vente på sin tur. Bare hendes søster nu ikke tog al ildkraften fra ungersvenden, tænkte hun.

Tom fortsatte sit hurtige ridt ind i det store våde skød. Uta havde glemt alt om håndklæde og om at dæmpe lyde. Hun var bare helt væk i et sanseligt himmelrige. Hun stønnede som en besat, kun afløst af at hun engang imellem kom med nogle små skrig. Sherri kiggede ud af de tildækkede vinduer for at se om lyden havde lokket nogen til, men der virkede tomt på denne del af parkeringspladsen.

Tom trak sin drivvåde pik ud af Uta, og kravlede over mod Meyse på den anden bænk. Der lød et kæmpe behagelighedsbrøl – AAAHHHH – fra Uta, så lagde hun sig slapt og totalt tømt for kræfter ind over bænken. Inden hun gled ned på gulvet, tog håndklædet, og tørrede sit drivvåde skød.

Hun lukkede øjnene førte det bløde frotté-håndklæde op til sit skød, og klemte lårene sammen. Nu sad hun helt afslappet og næsten døsede, nød eftervirkningerne i hendes tilfredsstillede krop, mens hun kiggede på at søsteren nu skulle opnå hendes paradisiske stund.

Tom greb begge Meyses store halvkugler med sine hænder klar til at støde. Sherri greb om den store pik, og førte den frem til Meyses forventningsfulde hule af indestængte lidenskaber. Tom rettede sig lidt bagud med overkroppen, og skød underlivet op i Meyse.

Hun sagde ikke en lyd. Men inde i kroppen strømmede det rundt med den lifligste musik. Sherri begyndte at kysse hans tilbagelænede overkrop, mens hans underliv kørte ud og ind af Meyses ophedede skød. Tom nød at se hvordan den store aldrende krop dirrede af fryd over hans indtrængen.

Så lænede han sig atter frem og greb fat om livet på Meyse, mærkede sig hendes pænt store mave. Sherri greb fat om hans røvbalder og skubbede på. Tom gik langsomt ud og ind, og efter ide fra Sherri, lod han nu kun pikhovedet køre ind og ud af Meyse. Det gjorde sin virkning.

Pikhovedets følsomme maseren af hendes klitoris og hendes spændte fisse gjorde at hun var helt væk. Hun begyndte at give sig hen, trak vejret dybere og dybere, og kom nu også med sine små pibelyde, imens hendes krops indre musik fik sig de absolutte højdepunkter.

Tom satte nu pikken i bund, og ligesom med Uta, fik han også med sine hænder, et godt greb om de store patter hun havde. De hang en smule, men de var store og dejlige, lidt mere end en håndfuld, som Tom havde skønnet. Han fik hende op på knæ, og mens han æltede rundt i hendes patter, kyssede han hende. Hun var helt væk i, at en ung mand som han, kunne finde smag i en gammel kone som hende.

Der var jo intet galt med ham, snarere tværtimod, alt var mere end perfekt. Han kunne have tusinde unge piger om sig, og nu bollede han i stedet for hende. Hendes skød, hele hendes krop, al hendes tanke var i et stort behageligt kaos af skønhed og nydelse.

Så lagde Tom an til slutspurten. Lagde igen Meyse ned, kørte den glinsende pik hurtigere frem og tilbage, samtidig med at han kælede for den bare del af hendes tunge lår. Kørte hans hænder over hendes store bløde bagdel der vibrerede under hans mave, og kildrede bugen så skønt. Meyse var helt væk, og stønnede sine udløsninger ud.

Tom kaldte på Uta, der atter var ved at være sig selv igen. Uta satte sig ved siden af ham, og kiggede beundrende på den unge mands ansigt, hvordan hans hænder nød at kramme og lege med hendes store patter.

Hans ene hånd søgte om mod hendes voldsomt store bagdel, hun løftede op i kjolen, så han kunne få frit spillerum til godterne. Han æltede rundt i hendes gigantiske fedtpuder, mens den anden hånd kørte hvileløst rundt over hendes søsters ligeså store bagdel.

Så trak han pikken ud. Lod Uta gribe om den, hvilket hun havde svært ved, da den var helt fedtet ind i safterne fra hende selv og søsteren. Hun rykkede nogle gange i den, indtil Tom lagde den ned i revnen mellem søsterens gigantiske halvkugler, hvorefter han forsigtigt pressede Utas store patter ned over den glinsende pik.

Han kørte frem og tilbage og til sidst kom han i nogle ordentlige sprøjt ud over Utas store patter og hendes søsters veltilfredse underliv. Dagmar og Sherri satte sig hen til dem, og mens Tom kyssede Uta og Meyse, som tak for deres hjælp med de store bagdele, der havde hjulpet med at tilfredsstille hans mandlige drifter, kælede de for hans ryg.

Tom rejste sig op, og begyndte at få fat i hans tøjstykker igen, klædte sig på, med hjælp af Sherri. Meyse og Uta sad bare helt fortabte og kiggede på denne prægtige unge mand. Deres tøj var i den skønneste uorden, men de spekulerede ikke på det, inden at Tom var fuldstændigt klædt på.

Han satte sig ned til dem, og kyssede dem en sidste gang, klemte sine hænder ind mellem deres tykke lår og stak en finger op i deres stadig våde fisser. Så satte han sig op til bordet igen, omkranset af Sherri og Dagmar, og så hvordan de aldrende matroner tog sig sammen, og fik rettet på deres udseende.

Uta ville tage nogle billeder af Meyse og Tom, og Tom satte sig over til hende. Tom tog hende op på skødet, og dykkede atter ned i de bløde lår, mens de kyssede hinanden. Uta tog billederne, og ville også have at der blev taget nogle billeder af hende og Tom. Det gjorde Sherri, mens Tom atter legede med de bløde fedtmarmorerede lår af Utas.

Sherri forslog at Tom rejste sig op, og trak pikken ud, mens hun i nærbillede fotograferede den vilde krabat der havde fornøjet de aldrende damer. Hans pik var atter et stort følelsesmæssigt område, så da Uta greb fat om pikken og stak sin hoved hen mod den, blev den atter stiv.

Hun sagde igen noget til søsteren og inden længe var de to kvinder, for første gang i deres liv, i gang med at sutte en pik.. Det varede ikke længe, inden Tom kom med et par spermsprøjt inde i de to kvinders munde. De vidste dårligt hvad de skulle gøre.

Men da de fandt ud af, at det de troede var ækelt, faktisk havde en sødmefuld smag, valgte de at sluge ladningen. Sherri fotograferede ivrigt. Uta tog de sidste billeder på strimlen, og gemte den lille filmrulle væk i sin taske. Det var bestemt ikke meningen at hendes svoger ved en fejltagelse skulle fremkalde den.

De gik atter ud og nød solskinnet, veltilfredse. Dagmar bad om hun kunne få et par kopier af billederne, og gav sin adresse til Uta, der skyndsomt pakkede den i tasken, med lovning på at det skulle hun nok huske at sende.

Noget senere kom Marie og Lise, sammen med den bedragne nederlandske ægtemand, der sådan set var godt oplivet. Både over at have været i selskab med to så smukke og frodige kvinder, men også ved at de havde skaffet den nødvendige reservedel. Intet fik han at vide om de scener, der havde udspillet sig i hans mobilhome.

De sagde farvel til hinanden. Og uden at ægtemanden opdagede det, fik Tom et ekstra klem på sin bagdel af de godt tilfredsstillede aldrende kvinder: De fik selv en sidste gang, lejlighed til at mærke hans iltre unge hænder, kramme deres bløde bagdele inde bag kjolestoffet.

De fire kvinder sad atter inde i bilen. Dagmar og Sherri sagde ikke noget til Lise og Marie om hvad der var hændt. De snakkede om så meget andet, om Lises ophold i Nederlandene, og om at det nu nok var bedst, at køre Tom hjem med det samme.

Som sagt så gjort. Snart efter var de hjemme ved de lejligheder hvor Tom boede sammen med hans mor og tre små søstre. De kyssede ham ømt farvel, takkede for en dejlig weekend. Efter at de havde givet ham deres telefonnumre, og sagt at han endelig skulle komme så meget på besøg som muligt, især nu når det blev sommerferie i skolen, var det afskedens time.

Da de havde sagt sommerferie, var det med tryk på at han skulle huske at ringe. Så havde han jo fri hele dagen, hvilket kvinderne virkede ret så fornøjede ved tanken om.

De kørte bort, efter at de havde vinket farvel til ham, og han gik ensom op mod lejligheden. Da han stod ud for lejligheden, kom han i tanke om at han da for pokker havde glemt nøglerne i de cowboybukser, der var hjemme hos Marie. Han ringede på hjemme ved sig selv, men ingen svarede.

Det var også kun sen eftermiddag og hans mor havde sagt at han bare skulle gå i seng, for de ville nok først komme sent søndag aften.

Han satte sig udenfor på svalegangen, for at finde ud af hvad han nu skulle gøre. Vente eller tage over til Marie efter nøglerne. Samtidig kørte hans hoved rundt, med de mange erotiske erfaringer der var dumpet ned over ham de sidste døgn.

Som han sad der og grublede over, gik døren til svalegangen pludselig op. Det var Susie og hendes veninde Vikki, der kom hjem efter en eftermiddag i byen. Han kendte Susie svagt, de boede jo dog trods alt på samme etage.

Men ellers var Susie ikke sådan en kvinde man snakkede meget med, snarere om. Hun var natservitrice nede på en af byens stripbarer. Hendes veninde Vikki var damefrisør i en anden bydel. De fleste mente, at de to damer havde et lesbisk forhold sammen, og skiftevis boede hos hinanden.

Men udover at man snakkede om dem, så var det også nogle kvinder, mange af mændene i boligområdet snakkede om, drømte om. De forstod nemlig at tage sig ud, med deres altid smarte og udfordrende tøj, deres lange blonde hår, deres ypperlige former.

De havde også givet næring til mange drengefantasier i området, trods det, at de begge næsten lige havde rundet de 40 år. Tom havde da også fantaseret om både den ene og den anden af dem, men ligesom alle de andre knægte, og for den sags skyld også mændene i området, så var det blevet ved fantasierne.

De flest knægte blev nærmest helt forfjamskede i deres nærvær. Når de kom ind i de butikker hvor de handlede, når de var i nærheden af dem i bussen og så fremdeles. Men nu var de her på svalegangen. Susie i nogle hvide tætsiddende bukser, der nærmest sad som limet på hendes flotte lår og bagdel. En lille rød trøje, der stumpede så maven var bar.

Inde bag den røde trøje, gemte hun sine store bryster. De havde fået det til at svimle for mange unge mænd, når man i hendes tætsiddende bluser kunne ane konturerne af hendes fortrin. Nu vuggede hendes bryster og bagdel igen, grundet de altid høje hæle hun gik på.

Det lange lyse hår var slået ud, og som altid var hendes ansigt perfekt og smukt. Med al den kosmetik der nu hørte til at gøre et sådant indtryk. De lilla læber, øjenvipperne, mascaraen. Hun var bare ufattelig sexy. En slank veltrænet mave, og resten af kroppen i den dejligste buttede form, fra lår over bag til hendes fantastiske patter.

Vikki var i en kort brun ruskindskjole, med matchende støvler. En blå nedknappet skjorte, med en lille ruskindsvest over. Hendes ben var helt dækket af de sorte strømper, mens det var mere end man kunne sige om hendes enorme brystparti. Den blå skjorte kæmpede en forgæves kamp, virkede det som om. Den lille BH aftegnede sig tydeligt i skjorten.

Også hun havde det lange lyse, let krøllede, hår slået ud. Ligesom Susie virkede det som om at hun havde brugt god tid foran spejlet, med at anlægge krigsmalingen i ansigtet. Den sad perfekt. Lilla læbestift, lidt på kinderne, det blåsorte om øjnene og de falske øjenvipper, der dragede en mod hendes smukke øjne.

Dertil havde de to kvinder deres forskellige ringe, armbånd, benkæder, foræret af hengivne mænd der havde været sammen med dem. Men historien i området gik på, at de havde fået så mange mænd, at de nu var trætte af det, og i stedet havde kastet sig over hinanden, og så nogle af de strippere der optrådte nede hvor Susie arbejdede. At de var lesbiske og hadede mænd.

– Hej Tom, hvad laver du herude – spurgte Susie, – er du blevet smidt ud hjemmefra –

Tom kom med en forklaring om, at han havde tabt hans nøgler, og nu ventede han på sin mor og søstrene skulle komme, de var i fredags taget op til hans tante. Susie spurgte bekymret om han så slet ikke havde kunnet komme ind hele weekenden. Men så galt fat var det nu ikke, kunne Tom fortælle, det var først her i dag han havde tabt dem.

– Kom du med ind til os, så kan vi få en bid brød sammen – Susie gik hen mod ham og ville tage ham under armen. Men Tom vidste ikke rigtig, hans mor kunne jo komme snart, hun sagde godt nok at hun først ville komme sent, men det var klokken vel også.

– Pjat med dig Tom – indvendte Susie og insisterede på, at han skulle tage med hen til hende. Hun ville skrive en seddel og smide igennem brevsprækken til hans mor, med besked om hvor han var. Hun skrev en lille seddel og lagde den i brevsprækken. Så tog hun Tom under armen og valsede hen mod Vikki, der stod og smilede sødt til ham.

Tom kunne atter mærke at uroen begyndte i hans underbukser, men denne gang kunne han godt glemme alt om det. Han forstod at lesbiske kvinder ikke kunne fordrage mænd. Men det at være så tæt på en kvinde, man så længe havde haft fantasier om, gjorde at hans hjerte hoppede og håndfladerne fugtige.

Susie Olsen – stod der små hvide bogstaver på den sorte navnetavle ind til hendes lejlighed. Den var smagfuldt indrettet. Men Tom så ikke så meget, inden de satte sig ud i køkkenet. Tom blev placeret på køkkenbænken, mens de to gratier pludrede løs.

De havde været inde i byen, på strøgtur. Sat sig ved en café, hvor de havde ladet sig beværte af et par mænd, der lod ane de tjente penge, og prøvede at gøre sig store overfor de to kostelige skatte de sad med, Susie og Vikki. Men ikke så snart de to mænd var kommet tilbage fra et besøg på toilettet, havde Vikki og Susie siddet og tungekysset hinanden.

De grinte og morede sig over mændenes tomme udtryk i ansigtet. Så havde Vikki og Susie hanket op i hinanden og var fortsat på deres strøgtur. Det havde øjensynligt været hylemorsomt, og Tom skulle bare have set, hvordan de to mænd havde opført sig.

Tom syntes, at det var mærkeligt at man ville lade sig beværte af nogle mænd, når man nu hadede dem. De forstod ikke hvorfra han havde, at de skulle hade mænd. – Men det gør lesbiske da – sagde Tom i al sin uskyldige naivitet.

Kvinderne grinte igen. Så forklarede de ham, at lesbiske så vidt de vidste, ikke hadede mænd, slet ikke. De tændte bare ikke på dem. Susie sagde til Tom, at han kunne jo prøve med sig selv. – Du kan godt li\’ piger ik\’ Tom – prøvede Susie, og Tom nikkede – Men det betyder da ikke, at du går rundt og hader andre mænd –

Det kunne Tom godt forstå. – Og sådan er det også for lesbiske, de kan bedst lide piger, men de hader da ikke andre af den grund – . Tom kunne godt forstå, hvad hun mente. – Men for øvrigt er vi ikke lesbiske Tom, jeg ved godt de andre siger det, men det er nu ikke sandt. –

De forklarede at de i stedet for nok var blevet lidt trætte af mænd. Både i stripbaren og hvor de kom frem. De havde prøvet mange mænd, men det var altid noget med et hurtigt knald, og så turde de ikke vise sig med dem mere. Eller også var det rige mænd, der troede at de kunne købe alt for penge. De skulle s´gu have lov til at betale uden at få varen, som Vikki kaldte det.

Hun lænede sig ned mod Tom, og spurgte om han syntes de var nogle forfærdelige nogen. Det vidste Tom ikke om de var. Det skulle han vel heller ikke bestemme, mente han.

– Nej hvor er du sød Tom – sagde Vikki – er han ikke en rigtig gentleman Susie. – Jo det mente Susie bestemt at han var. Så spurgte Vikki ham om, hvordan han havde det med kvinder. Tom tænkte tilbage på weekenden og sagde, at dem havde han det da fint med.

Vikki spurgte, om han havde tungekysset nogen af de unge piger her i området, eller i skolen. Det havde Tom ikke, det var jo helt andre piger, eller snarere kvinder han havde tungekysset. Det sidste sagde han dog ikke. Vikki undrede sig, og sagde at han da ellers så ud til at være en pragtfuld ung mand. Det vidste Tom ikke om han var, men det mente de nu, begge kvinder, at han var.

Vikki satte sig op på skødet af ham, og spurgte om han havde lyst til tungekysse engang, for ligesom at prøve det. Hun krøllede ham lidt i håret, og gav ham et lille nus på kinden. Tom kunne mærke hendes smukke krop læne sig ind mod ham, hendes smukke fyldige lår og bag, hvile på hans unge adrætte lår.

– Vikki for pokker – sagde Susie – du kan s´gu ikke tungekysse min nabos søn. –

– Men han er ikke min nabos søn. Og i øvrigt synes jeg at han er nuttet – sagde Vikki, og satte sin mund ind mod Toms. Hun fik åbnet hans mund og de tungekyssede dybt i lang tid, mens Susie stod hovedrystende og kiggede på ham.

– Uhadada – sagde Vikki da hun havde kysset færdig – af en førstegangskysser, så er du bestemt fantastisk, hold da helt op. – og henvendt til Susie – Du skulle tage og prøve at kysse ham, han er dog helt fænomenal.-

Susie prøvede at undslå sig, men Vikki insisterede, og sagde at Tom nok skulle lade være med at sladre. Tom nikkede, og Susie lænede sig ind over de to, og kyssede Tom. Vikki sad på Toms skød og kiggede beundrende på. Da Susie og Tom var færdig, spurgte hun Susie om hun ikke kunne bekræfte, hvad hun havde sagt. Det kunne Susie godt, mens hun kørte sin ene hånd ned over hans kind.

– Mig igen – sagde Vikki oplivet, og satte atter munden på Toms. Så førte hun hans hånd om på hendes prægtige bagdel, og den anden over hendes lår, mens hun krammede ham med en hånd om hans hals, og den anden om hans mave. – Uha Tom, du er jo en rigtig mand. –

Susie var færdig med maden, og de spiste den. Vikki kunne ikke tage øjnene væk fra Tom. Hun rettede lidt på hans lokker. Susie sad overfor, og betragtede hvordan hendes veninde gjorde kur til den unge nabosøn. Hun kunne også godt se, at han var smuk og særdeles velskabt. En flot ung knægt, og en indre glød i hende ville da også gerne give efter.

Da maden var spist, rejste Vikki sig op, og vrikkede med hendes flotte bagdel lige op mod Tom. – Vil du have lidt dessert Tom – tog hans hænder og førte dem op på hendes bagdel.

– Hvad laver du Vikki, det kan man da ikke – sagde Susie en smule bestyrtet. – Det er bare fordi din bagdel er for stor – sagde Vikki – se selv Tom – og så lagde Vikki et par hænder op på røven af Susie. Tom mente ikke at Susies bagdel var for stor, han syntes den var smuk.

Vikki greb hans hænder, og førte dem op til Susies bagdel, sådan han selv kunne mærke efter, men det ændrede nu ikke på hans opfattelse. De to kvinder morede sig. Susie gav Tom et lille kindkys for hans pæne bemærkninger, så satte de sig alle tre ind i stuens sofa, og tændte fjernsynet.

Men det varede ikke lang tid, inden at det kedede både Vikki og Susie. Det var ikke andet end problemer som de sagde, og deres verden skulle være problemfri. Så Vikki slukkede og satte i stedet noget musik på, og så bød hun ellers Tom op til dans. De dansede til noget stille musik, og Vikki havde lagt sine hænder om hans hals mens de stille dansede rundt inde i stuen.

Ovre i den anden boligblok var den unge Peter atter kommet ind på sit værelse efter aftensmaden. Han gik til eksamen i øjeblikket. Men som så mange gange før, var det ikke bøgerne der lokkede, men hans lille kikkert og udsigten over til Susies stue eller køkken.

Her havde han så mange gange tilfredsstillet sine unge lyster, ved at kigge på Susie og hendes fantastiske veninder, når de gik rundt ovre i lejligheden. Men da kikkerten endelig spottede noget, var øjnene lige ved at trille ud af hovedet på ham. For her så han at Tom, der gik en klasse under ham, danse rundt med Vikki.

Hans hjerte pumpede, det var helt nyt, aldrig havde han set en mand derinde. Han kunne se hvordan Vikki lænede sig ind mod Tom, og de dansede kælent videre kind mod kind. Han kunne se hvordan Vikki, tog Toms hænder, og førte dem om på hendes bagdel. Hun vrikkede godt med røven, mens hun selv havde et solidt tag i Toms unge bagdel.

For Vikki nød at danse med Tom, hun sagde at han havde en alle tiders røv, lige sådan en hun kunne lide. Så knappede hun et par knapper op på hans skjorte, og sagde at hun skulle jo også have noget smukt at kigge på, inden hun kindkyssede ham som tak for dansen. Men Tom fik ikke lov at stå der, Susie var over ham, og ligesom Vikki, fik hun sig en lille sjæler med Tom.

Toms pik var efterhånden ved at blive godt stiv i bukserne, hvilket Vikki kunne se. Hun gik om bag ham, og førte hendes hænder om på hans mave. Her knappede hun de sidste knapper op. Susie og Tom vidste ikke om de dansede, eller bare stod og trippede, mens de nød synet af hinanden. Susie havde trukket hans hænder op på den bare del mellem hendes bukser og den stumpede bluse. Hun var aldeles pragtfuld at røre ved.

De tog skjorten af ham, og med deres fire smukke hænder kørende over hans overkrop, indprentede de sig hver en muskel på ham. Bagved Tom havde Vikki også taget sin blå skjorte og vesten af sig. Hun stod nu kun i en lille sort BH, der absolut ikke kunne holde på hendes enorme krabater, der halvt var i BH´en, halvt udenfor.

Da Peter så synet af hendes gyngende frontparti igennem kikkerten, kunne han dårligt styre den mere, mens han rykkede løs på hans lille pik. Den stak ud af hans bukser, mens han med nogle fingre stimulerede den. Han kom i nogle sprøjt ind over radiator, og væg, men han ville se mere, selv om han nok ikke kunne mere.

Vikki gik om foran Tom, og fik Susie til at smide hendes overdel. Hendes BH holdt bedre på hendes former. Men det varede kun kort, så var den også og de store bløde meloner daskede frit frem på hendes overkrop. Vikki løsnede også sin BH og nu dansede eller vrikkede Tom sammen med disse to kvindelige sexfigurer.

Susie gav ham et dybt inderligt kys, mens hendes lår satte sig om hans ene lår, klemte det med hendes fantastiske blanding af blødhed og kraft. Vikki derimod, fik lynet ned i hans bukser, og med noget besvær fik hun hevet hans store stive pik ud af sit gemmested.

Peter troede ikke sine egne øjne da han så hvor stor Toms pik var. Det var helt fantastisk at se, hvordan den nu blev masseret af de to ypperlige kvinder. Peter der var et helt år ældre end Tom, og som dårligt havde kysset en pige. Han syntes det var uretfærdigt. Det var dog immervæk ham der i næsten et par år, dagligt havde spejdet efter Susies lejlighed. Nu var den plads han havde tiltænkt sig selv, pludselig overtaget af en der gik en klasse under ham.

Vikki var særdeles opstemt over at se den store pik. – Guud hvor er du dog godt bygget – sagde hun. Susie smilede mens hun kiggede ned, og med sin hånd begyndte hun at lege med den store sjover. Så kiggede hun Tom dybt i øjnene, inden hun atter kyssede ham dybt og lidenskabeligt.

Vikki tog sin kjole og støvler af, og snart efter de små trusser, der sådan set heller ikke skjulte noget. Nu stod der helt nøgen, bortset fra de sorte strømper, der gik hende til halvt oppe på låret. Hun kæmpede sig ind på Toms andet lår, fik sin hånd ned over hans pik, og sammen med Susie krammede og kælede de for den store stivert.

Vikki og Susie kyssede hinanden foran Toms ansigt, og sagde at de var stangliderlige, hvorefter deres tunge gik i gang med en menage à trois sammen med Toms tunge. Tom lod sine hænder fare rundt på deres fantastisk smukke patter, som han forsøgte at ælte rundt med. Vikki tog sine hænder om hendes patter, og skød dem lidt op i vejret, og sammen med Susie suttede Tom på de kæmpestore balloner.

Så blev det Susies tur, og Vikki og Tom deltes om hendes to store bløde giganter, mens Susie selv befriede sig for de snævre bukser. Nogen trusser indenunder havde hun ikke. De stillede sig igen tæt på hinanden, og Vikki og Susie skiftede til at give Tom nogle store dybe kys.

De tog hans bukser af, og nu stod han ganske nøgen, med den kæmpestore stivert strittende ud fra hans krop. Vikki ryddede nogle ting væk fra middagsbordet og lagde sig ind over det, og sagde at Tom skulle kneppe hende. Susie førte ham hen, tog den store pik, og førte den ind i Vikkis våde fisse.

Tom begyndte at bevæge sine hofter frem og tilbage, imens at Vikkis sultne fisse fik sig et ordentlig måltid med den store pølse han var udstyret med. – Åhhh hvor er det godt, åhhh nej – nærmest mumlede hun, mens hun kiggede beundrende op på ham. Susie, der stod bag ham, pressede hendes store bløde giganter ind mod hans ryg, og med hænderne pressede hun hans hofter frem og tilbage.

Peter følte han havde lyst til igen at rykke på sin pik, men den kunne ikke blive stiv igen, men følelsen havde han. Han havde aldrig troet dette muligt, og hvorfor skulle det være Tom og ikke ham.

Hans mor kaldte på ham, at nu kom filmen, han svarede at han kom, inden hans pik atter i en halvstiv form kom ned over gulvtæppet. Det var første gang i hans unge liv, at han var kommet to gange efter hinanden. Han pakkede sine små ting ind i bukserne igen, og gik ind til forældrene, for at se film. I en blandet følelse af skuffelse og tilfredshed.

Men ovre ved Susie var der fuld tilfredshed. Vikki stønnede mere og mere, som Toms unge kraftfulde stød, gjorde sin virkning på hendes modne krop. Tom æltede rundt med hendes patter, der skvulpede rundt ovenpå hende. Så ville Vikki tages fra siden. Og hun lagde sig ned på siden, med begge ben samlet, ovenpå spisebordet. Tom fik atter skudt pikken ind i den lille sprække, der var på toppen af hendes lår.

– Du er da helt fænomenal skattebasse, hvem pokker skulle tro at det var første gang – sagde Vikki, i den tro at det var første gang for Tom. Han havde jo svaret, at han ikke havde kysset nogen piger før. Tom pumpede og pumpede løs på Vikki.

Susie stillede sig om foran, og kyssede Tom. Han førte sin hånd om på hendes flotte store faste bagdel, og krammede den, mens han kørte sin pik videre frem og tilbage inde i Vikki. Han tog den anden hånd og lod den skiftevis ælte rundt i de store brystmassiver som begge kvinderne havde.

Susie lænede sig ind over bord og Vikki, og skød sin bagdel ud. Nu ville hun også have noget af den store bamse. Tom fik sin pik ud af Vikki, der stadig stønnede hårdt efter hendes mange udløsninger. Han gik om bag Susie, der nærmest i en stigende lyd, peb hele vejen da hans pik langsomt fandt vej ind i hendes våde grotte.

– Åhh ja, hvor er det godt, åh ja skat, mere pik, ja knep mig så, åhh – nærmest sagde hun i et langt væk, mens Tom kørte pikken ud og ind af hende. Hun var våd, drivvåd. Og hendes safter dannede et underliggende kor til hendes monotone fremsigelse af – åh ja, det er godt, åh ja, knep mig med din store pik, åh ja. –

Men pludselig blev der stille udover smaskelydene fra hendes tilfredse fisse, inden hun brød ud i nogle kæmpe udpustninger, og nærmest hiven efter vejret. Tom fortsatte belært af sine erfaringer fra tidligere. Han kørte den hårdere og hurtigere ind og ud, mens han legede med hendes kæmpestore patter, der nærmest dinglede ned over Vikki. Vikki forsøgte da også at sutte løs på hendes kæmpepatter.

Tom kunne mærke Vikkis hånd nede over Susie fisse, hvor den efterhånden skiftevis legede med hendes klitoris og Toms nossepose. Susie rallede nærmest indtil hun lagde sig slapt ind over bordet. Det var nærmest som om hun var besvimet. Hendes ben kunne ikke længere holde hende oprejst, og Tom måtte gribe hende.

Han havde trukket sin pik, og den stod og strittede ret ud, våd og glinsende. Ved hans ene ben sad Susie og var helt væk, mens hun klamrede sig til hans underben. Vikki satte sig ned ved hans store pik. Tog den i munden, og legede med hans nosser. Hun suttede og slikkede så det var en ren lyst, og til sidst kunne Tom ikke holde det tilbage mere, han kom i nogle gevaldige sprøjt ud over Vikkis store patter.

Så satte han sig ned til Susie på gulvet, og spurgte om hun havde det godt nok. Hun svarede ikke, men kiggede med halvt åbne øjne på ham. Han kunne se hvordan tårerne trillede ned af kinderne på hende. Hun lænede sig ind mod ham, og lagde sit hoved på hans skulder. Hendes hænder hang slapt ned, og greb hans tømte pik, hvor de nulrede den.

Vikki satte sig ved siden af ham, og sagde at Susie havde det alle tiders, hun skulle nok blive klar igen. Men at han bare havde været pragtfuld. Hun kyssede ham dybt, og sammen fik de Susie over til sofaen, her sad de tre og sundede sig lidt. Kvinderne småkyssende hans bryst, og legende med den store slambert som Susie kaldte den store pik.

Atter blev den klar til kamp og kvinderne fik ham ind i sengen, hvor de fortsatte deres lege, til skuffelse for Peter, der efter at familiefilmen var færdig, kun så den tomme stue. Tom, Susie og Vikki bollede et par gange til, indtil Tom faldt i søvn. Han faldt simpelthen i søvn, efter at han var kommet inde i Vikki.

Hun havde siddet ovenpå hans store pik, mens Susie havde siddet over hans ansigt, og ladet ham slikke hendes bløde indre. Men han havde været for dygtig med tungen, så hun havde sat sig over hans bryst, legende med sin venindes store patter.

Vikki havde godt mærket at Tom var kommet. Men den store pik, kunne fint blive inde i hendes skød mens de to damer legede med hinandens giganter. Men Tom var langsomt døset hen, overvældet af de mange indtryk igennem weekenden, de mange kraftanstrengelser.

Han havde ikke engang hørt da hans mor var kommet, havde aftalt med Susie, at han ligeså godt kunne sove hos dem. Hun havde hentet hans skolesager, og så skulle Susie nok sende ham i skole. Hans mor fandt det ikke mistænkeligt, alle i kvarteret vidste jo at de var lesbiske og hadede mænd.

Men det virkede ikke sådan da Susie og Vikki lagde sig på hver sin side af den sovende unge helt, greb hans arme, og lagde sig ind mod ham. De førte hans hænder om på deres store patter. Det var lang tid siden, at de sidst havde været så seksuelt tilfredsstillede. De kyssede hinanden godnat, og kyssende den sovende unge helt på hans kinder.

porno med danske piger