Tom og Mulle

SPAR MANGE PENGE

Sammen suttede og slikkede de tre damer på stangen. Det varede ikke lang tid, førend Tom tømte sine ladninger ud over sengen, udover de tre slikkende fruers ansigter…

Kirkeklokkerne bimlede fra kirketårnet. Det var søndag morgen. Solen var for længst stået op og fuglene kvidrede løs. Det tegnede til at blive en dejlig varm og solrig forårssøndag. Inde bag de tunge grønne gardiner på 2 sal, lå tre elskende og sov det sødeste de havde lært.

En lang hed aften og nats elskov havde givet dem ro og fred i deres kroppe og deres sjæl. De trængte ikke til noget. Deres drømme var smukke og behagelige, og den rare stemning blev kun yderligere forstærket af at de lå så tæt.

Marie og Lise lå begge på ryggen. Sådan var det nu en gang bedst med den enorme brystrigdom de havde. Inde i deres midte lå en ung knægt, der havde indfriet deres inderligste drømme, mere end de kunne have ønsket sig. Nu sov han trygt og godt, efter al den energi han havde udvist dagen forinden.

Lise vågnede ved kirkeklokkernes klang. Hun slog øjnene op, og begyndte at genkalde sig minderne fra i går. Hun lagde sig på siden, og kiggede betaget ind på hendes unge elsker. Han sov stadig – nåh ja – de uskyldiges søvn.

Hun kiggede på de meget fine ansigtstræk han havde. Den smukke næse, de bløde læber, og den smukke hagespids. Hun genkaldte sig hans blå øjne, hvordan de interesseret havde spejdet rundt på hendes modne krop. Hvordan man kunne mærke at hans lidenskaber steg, når han kiggede på Lises og Maries frodige og modne kroppe.

Hun huskede, hvordan hans unge ivrige fingre havde været næsten overalt på hendes krop. Givet hende en varme, som hun ikke mindedes hun tidligere havde haft. Hun så hvordan, hans smukke brystkasse hævede og sænkede sig, mens han ganske let trak vejret. Hun huskede, hvordan hans gigantstav havde bragt både hende og Lise, på eksplosionernes rand gennem dens virilitet.

Hun rørte ham ikke. Han skulle have lov at sove, så længe han ville. Hun kunne mærke hvordan, hendes skød blev vådt ved den bare tanke om ham. Hun førte sin hånd ned til sin elskovshule, for forsigtigt at tilfredsstille sig selv.

Men det gjorde ondt når hun rørte ved den. Den unge mand havde elsket hende så meget, at hun slet ikke kunne røre ved den. Alligevel gav selv synet af ham en tilfredsstillelse og mæthed i kroppen.

På den anden side lå hendes hjerteveninde Marie. Hun kunne se at hun også begyndte at få øjne. Hun vendte sig også om mod Tom. Tavst som Lise, mens også hun indprentede sig hans smukke træk.

Uden at sige noget forstod de to kvinder, da de mødtes i et smilende blik henover hans brystkasse, at de tænkte ganske ens. De lå længe urørlige og kiggede på det unge fantom. En knægt som Marie for et par dage siden, dårligt havde kendt.

For Lises vedkommende, godt nok kendt, men kun som klaverelev. Men en klaverelev hun så gerne ville have fingre i, og nu var det lykkedes. Hendes hjerte var ved at briste af glæde.

Marie pegede ned mod hans underliv, og slikkede sig om munden. Men Lise rystede på hovedet. – Kom nu Lise, jeg har drømt om ham hele natten – hviskede Marie, mens hun forsigtig begyndte at trække dynen nedad. Dynen lå nu nede ved hans lår, og den slappe pik, lå oppe på hans maveskind, stor og mægtig.

Lises erotiske begær blev atter vakt. Marie skyndede på, og syntes at det ville være rigtig dejligt med lidt godt i munden. Lise overgav sig. De lagde sig på tværs i sengen. Og med hænderne under deres brystben, fik de rakt deres munde ind over hans underkrop.

De kiggede på den store, flotte krabat, der havde forlystet dem i så mange timer aftenen forinden. – Jeg kan ikke mere – sagde Lise – jeg er helt øm. Marie sagde, at det var hun så sandelig også, men ikke i munden, hvorefter de begge fniste lidt. De rakte tungerne ud, og begyndte ganske let at slikke på den store pik, mens Tom fortsatte med at sove videre.

De kørte deres kælne tunger ned langs siderne af pikken, og under den. De lod tungerne cirkle rundt om kransen på hans pikhoved. Tom bevægede sig lidt, kvinderne holdt inde, men da han atter lå stille, begyndte de igen deres forehavende.

De nød at forkæle deres unge elsker. De syntes han så så eventyrligt sød ud, som han lå der og sov. De kunne ikke nære sig for at køre en hånd ned over hans smukke atletiske inderlår. De lod tungerne spille på hans nossepose. De lod deres tunger prøve at trænge ind i den lille revne, der var på hans pikhoved.

De fik et sjældent intimt og roligt nærbillede af det mandlige kønsorgan. Således som det i al sin overdimensionerede pragt, blev fremvist af denne 15-årige yngling. Lise havde nærmest tårer i øjnene af glæde, hver gang hun så på hans sødt sovende ansigt.

Men pludselig blev stilheden brudt af, at det ringede på døren. De holdt inde, men Tom vågnede ikke af den grund. Marie tog sin kimono på, og gik ud for at åbne døren. Inden hun var kommet derud ringede det for anden gang på døren.

Tom vred sig lidt, og slog øjnene søvndrukkent op. Han kunne mærke, hvordan Lises tunge atter spillede på hans pik. Han kiggede smilende ned på hende, tog den store pik i hånden, og puttede den ind i Lises åbne mund. Hun gav sig begærligt til at slikke den unge mand mere ivrigt.

Tom kiggede på Lises frodige skikkelse, lagde sig så bagover igen, foldede hænderne bag hovedet og nød morgenlivet. Lise kunne mærke, hvordan der atter begyndte at komme liv over den pik, der var blevet tømt så mange gange natten forinden. Hun suttede og slikkede på hans dejlige organ, mens hendes hænder blødt vandrede rundt på hans krop.

Marie havde åbnet døren, og udenfor stod Dagmar og Sherri. Begge i et par snævre blå cowboybukser, og en hvid tætsiddende bluse. Bluserne truede med at sprænges hvad øjeblik det skulle være, på grund af belastningen indefra af de store brystpartier de gemte. Man kunne tydeligt se de ikke havde fået en BH på i dag.

De stod med en pose fra bageren med friskt morgenbrød, og en avis. De ville så inderligt takke for, at de havde måtte låne Tom i går aftes. Han havde simpelthen bare været pragtfuld, fortalte de Marie, og spurgte om hun ville overrække deres tak også til ham.

Marie svarede kækt at det kunne de jo selv gøre, han lå stadig og sov inde i sengen. De lagde bagerposerne og avisen i entreen, og fulgtes med Marie ind til soveværelsesdøren. Marie åbnede døren forsigtigt, for ikke at vække kraftkarlen. Men han var allerede vågen, og kiggede på de tre udenfor.

Dagmar og Sherri så hvordan Maries veninde Lise havde proppet den store pik ind i hendes mund. Lise, Dagmar og Sherri kendte hinanden svagt. Lise var helt opslugt af at tilfredsstille Tom, så hun ænsede ikke at døren gik op. Tom kiggede på Dagmar og Sherri og blev lidt forlegen.

Dagmar brød tavsheden, ved med en kvik stemme at sige – Det ser godt ud det der – Lise nærmest for sammen og var lige ved at bide i Toms store pik, der var langt inde i munden på hende.

– Der er et par damer der vil hilse på dig Tom, og sige tak for i går – sagde Marie. Dagmar gik selvsikkert ind i soveværelset og sagde henvendt til Lise – bare fortsæt, det ville jeg have gjort hvis jeg var i dit heldige sted, Lise -.

Marie fortalte, at Dagmar og Sherri var kommet for at takke Tom, for deres oplevelser med ham i går, og at de havde taget morgenbrød og avis med. Dagmar var kommet hen til Tom, og kyssede ham kærligt på kinden, og sagde at det da vist var en dejlig måde at vågne på. Tom svarede, at han syntes, at det var noget af det bedste, at blive slikket, og at Lise var så god til det.

Med de ord begyndte Lise igen ugenert at sutte på den store stang. Den var blevet noget mere stiv, over gensynet med Dagmar og Sherri. Sherri var nu også kommet hen og satte sig på sengekanten og gav Tom et lille morgenkys på kinden.

Dagmar spurgte Lise, om de skulle hjælpe lidt til. Lise kiggede op på Tom, og sagde at det måtte de da vist mægtig gerne. Det lod Sherri sig ikke sige to gange. Hun tog blusen af, og satte sig på hug ud for den stive pik.

Marie sagde noget om, at hun vist hellere måtte gå ud og lave lidt morgenkaffe, og forsvandt ud i køkkenet.

SEX I DAG?

Dagmar tog også trøjen af, og Toms ivrige fingre fik atter lejlighed til at lege med hendes giganter. Han mærkede hvordan hendes vorter blev stive, inden hun lagde sig ned ved siden af Sherri.

Sammen suttede og slikkede de tre damer på stangen. Det varede ikke lang tid, førend Tom tømte sine ladninger ud over sengen, udover de tre slikkende fruers ansigter.

Han satte sig op, og kyssede ømt og liderligt Lise, for derefter at fortsætte med Dagmar. Sherri suttede stadig på den tømte pik. Og snart efter var de tre kvinder atter i gang med at rejse hans store mast.

Tom lagde sig igen tilbage for at nyde denne behagelige morgenvækning. De tre skiftedes til at tage den i munden, så dybt som muligt. Slikke hans nossepose, kysse hans maveskind, og kæle for hans lår, mens de i hvilepauserne kiggede kærligt på ham.

Marie rumsterede ude i køkkenet, og inden længe var kaffen og morgenmaden færdig. Hun gik ind til soveværelset for at kalde på de andre. Men så, at de tre andre kvinder var fuldt optaget af, at slukke den unge mands morgenbegær.

Hun lagde kimonoen på stolen og gik i al sin nøgenhed hen mod dem. Lagde sig ved siden af Lise, og nu var alle fire tunger og munde i gang for at slikke og suge safterne ud af deres unge helt. Den megen ømhed gjorde sin virkning, og Tom tømte for anden gang denne morgen sin ladning ud over fruerne.

De satte sig op mod ham, undtagen Sherri der atter tog den slappe pik i munden, og slikkede lystent på den følsomme, men tømte pik. Lise, Dagmar og Marie gav ham nogle våde morgenkys, og sagde at nu kunne han godt stige op af sengen, og så ville der være morgenkaffe.

Tom kyssede de tre damer, mens deres store patter dinglede ned over hans unge bryst. Hans unge fingre kørte hen over deres mængder af brystkød, og spurgte nu lidt selvsikkert om Sherri ikke også skulle have et kys, hvorfor han rejste sig halvt op igen.

Sherri førte sin mund hen til ham, han kyssede hende dybt og længe, mens han fingre forsøgte at kravle ned i hendes stramme cowboybukser uden held. De tre andre kvinder skød deres bryster op mod hans unge hoved der nærmest blev æltet rundt i denne flom af modent brystkød. Hans egne hænder selv havde fundet hvile, ved hver for sig, at lege med Sherris to bomber under deres hede kyssen.

– Så nu må det være nok – sagde Marie, – kaffen bliver kold –

– Ja og jeg bliver varm – sagde Dagmar, og tilføjede til Tom – der er tid nok lille skat, du er stadig så ung, og med den skønhed og pragt du har, skal du nok få masser af oplevelser. Stol du trygt på det.

Sherri slap hans mund, og sammen med de tre andre væltede hun sine store giganter op i hovedet på ham, så hans hoved nu helt var opkranset af blødt brystvæv. Det var tydeligt at Tom nød dette, og selvom kaffen skulle blive lidt kold, havde ingen af hans modne elskerinder lyst til at fratage ham den fornøjelse.

Den første der slap grebet var Dagmar, hun sagde til Sherri at de hellere måtte gå. Det mente Marie og Lise bestemt ikke de skulle. Og så vidt Marie kunne se, var der morgenbrød nok. Hun havde også dækket op til fem inde i spisestuen.

Tom blev spurgt om han ikke også gerne ville have at de blev, det havde Tom bestemt ikke noget imod. De fik ham ud af sengen, men der var ikke til bad først, så han fik en kimono på sig, og gik med kvinderne ind til morgenbordet.

Marie havde helt glemt at tage sin på, og sad ganske nøgen og spiste morgenmad. Sherri og Dagmar sad med deres blottede overkroppe, og Lise sad godt nok med en kimono på, men den skjulte intet, så langt var den spredt ud til siderne. Det var som kvinderne var enige om at Tom ikke skulle snydes for noget syn af deres herligheder.

Det var et overdådigt panorama for den unge mand. Fire modne kvinder, med fire sæt gigantiske yvere. Kæmpepatter som han havde følelsen af, at han kunne rage og gramse på, som han lystede. I takt med at morgenmaden gled ned, fik han nye og forstærkede kræfter i sit lem. Den voksede sig op gennem revnen af hans hvide kimono.

Det virkede ikke som om kvinderne ænsede det. De sad i stedet og snakkede frejdigt, om hvor dejlig en elsker han havde været. Fortalte til Lise om oplevelsen i videoforretningen, og om hvordan de dog kunne takke hende for at skaffe sådan en pragtkarl til veje, og at de forhåbentlig ikke tog noget fra hende, ved at prøve at være sammen med ham.

Lise sagde at det bestemt ikke gjorde noget, hun ejede ham jo ikke. Så kiggede hun kærligt på ham, og sagde at han vist også var alt for viril til, at hun alene kunne tæmme hans unge kræfter. Denne morgen kunne hun i hvert fald ikke mere. Det samme sagde Marie. De var alle enige om, at han virkelig var viril ud over alle grænser.

Tom lod dem snakke. Han sad bare tavst og kiggede på deres kæmpebrystbatterier, og mærkede hvordan hans liderlighed atter steg, hvordan hans pik atter stod stiv og stor op gennem kimonoens revne.

Til sidst opdagede Lise det, hun sad lige ved siden af ham. Hun rakte sin hånd ned og tog fat om den store stivert, og begyndte at gokke den af på ham. Men det blev bemærket af de andre damer, der straks kom over og kiggede på.

De var enige om, at han dog var helt utrolig. Sherri satte sig straks ned ved hans side, og slikkede på hans pikhoved i takt med at Lise gokkede den af. Marie var bare overvældet og stod kiggede på dette fantastiske skue, mens hun let strøg sin bløde hånd over hans skulder.

Tom tog sin ene hånd op, og begyndte at lege med Lises store nødder, hun sukkede dybt under berøringen. Glad men også håbende at det var nok for ham. Hun vidste, at hun ikke kunne tage mere i hendes ømme fisse.

– Altså hvis du skal bolle her til morgen, så bliver det med Sherri eller Dagmar. Vi to andre kan ikke mere, – sagde Marie nærmest undskyldende. Men det var lige det Tom havde i tankerne. Og de tanker var Sherri og Dagmar helt med på. Sherri var allerede i gang med at trække de stramme cowboybukser ned over hendes store brune bagdel.

Lise sagde, at hun godt kunne tænke sig at se, når han kneppede Sherri. Damerne blev enige om, at Lise lagde sig ned på gulvet på ryggen, og at Sherri lagde sig omvendt over hende. Tom havde allerede den stive pik parat og skød den ind i Sherri. Hun faldt straks ind i rytmen, mens hun brummede lavt under hans stød inde i hende.

Marie satte sig om bag ham, og lod hendes fyldige patter køre mod hans rygstykker. Hendes hænder placerede hun på hans fyrige bagdel. Her udkæmpede de deres egen kamp, med Lises hænder om at kramme den. Lise der nærmest havde hans nosser nede i øjenhulerne, over næsetippen, og på hendes tungespids, som hun rakte opad mod Sherris og Toms kneppende underliv, for at pirre dem ekstra.

Dagmar havde endelig fået de stramme bukser af, og satte sig op på bordet og spredte de store bløde lår. Hun kørte sin hånd rundt om hendes elskovshul, mens hun kiggede på. Så opfordrede hun de andre kvinder til at flytte sig over til hende, så Tom kunne få lejlighed til at smage på hendes safter, hvis han altså ville.

Det ville Tom gerne, og hele menageriet rykkede sig lidt, så den våde fjams fra Dagmar, var lige ud for Toms ansigt. Nu var han midt i en kødklump af kvinder, der asede og masede med, at sikre ham den bedst mulige erotiske stimulans.

Under ham slikkede og suttede Lise det bedste hun havde lært, i takt med at hans nossepose og røv for frem og tilbage over hendes ansigt. Tom havde den ene hånd begravet i hendes store bryster, som hun klemte sammen om hans unge ivrige hånd. Hendes hænder var derimod solidt plantet på hans bagdel, hvor hun krammede den og fulgte hans bevægelser.

Hans pik stødte dybt ind i Sherris store bløde fisse, og når hun shakede med røven, blev hans mave masseret af de store bløde kugler hun havde til røvbalder. Hendes bløde tunge lår, var som en stødpude hans egne lår berørte, når han var trængt dybest ind i hende.

Bag ham kyssede og slikkede Marie ham i nakken, men hendes hænder aede hans bryst kærligt. Hendes store meloner fladede ud mod hans ryg, og hendes bløde lår og hendes våde skød var som klinet op ad ham, og fulgte hans rytmiske bevægelser, ind og ud af Sherri.

Hans ansigt var omkranset af de tunge bløde lår fra Dagmar, og hans ansigt var i en stor våd plamage fra hendes drivvåde fjams. Hans anden hånd legede oppe på hendes grandiose massiver af blødt bryst, som hun fra naturens hånd var udstyret med. Hendes hænder derimod uglede rundt i hans hår.

Han pumpede ud og ind, til den monotone lyd fra Sherris udløsninger, og de små pib der kom fra Dagmar når han fandt hendes ømmeste steder. Lises ansigt var efterhånden drivvådt af de mange safter fra Sherri, der dryppede ned på hende.

Tom fortsatte i et godt stykke tid med at bolle Sherri, indtil hun skød sig frem som en katapult over Lise, totalt færdig. Lise og Marie tog fat i den store pik, og runkede den godt og grundigt igennem, indtil han kom i nogle kanonsprøjt ud over Lises bryster og Sherris brede bagdel.

Træt og udmattet lagde han sig ind over Sherris bagdel. Tømt for denne morgen.

Kvintetten af elskende fik samlet sig sammen, og mens Tom gik ud og fik et velfortjent bad, snakkede kvinderne om hvad de skulle lave denne dag. Det endte med, at de tog imod Maries forslag om, at køre op til en af hendes veninder, der var kunstfotograf. Se hendes udstilling og måske få hende til at tage et par nydelige fotos af Tom, som de kunne gemme.

Da Tom havde fået badet og kom ind, var han med på ideen, han havde bestemt ikke andre planer for denne søndag. De aftalte at de skulle mødes om en halv time og køre i Maries bil derop. Lise havde taget en kort hvid kjole med som skiftetøj, med tilhørende hvide strømper. De andre enedes om, at de skulle se om de kunne finde noget tilsvarende. Tom var hurtigt kommet i tøjet. Han havde taget et par af de nye beige bukser på, sammen med en ny hvid skjorte, som Lise havde strøget til ham. Imens han tog sko og sokker på, kiggede han på de to frodige kvinder, der gjorde sig klar inde i soveværelset. Makeuppen skulle sidde perfekt. Den røde læbestift smøres på. Lidt rouge på kinderne. Engang imellem smilede de ind til Tom, mens de vrikkede lidt ekstra med deres store fyldige bagdele.
De tørrede og satte hinanden hår, mens deres store patter svævede løst ud fra deres småbuttede kroppe. De tog et par små hvide trusser på. Tom syntes ikke rigtig at de dækkede noget. De var nærmest ligesom fru Høglunds, bare en streng op igennem de bløde røvbalder. Nogen BH tog de ikke på, det var dejligt varmt i vejret. Trods Lises og Maries alder, hang deres koloenorme patter ikke. De stod bare store og fyldige ud fra deres smukke kroppe. De tog nogle hvide nylonstrømper på. Over det hele, tog de en kort hvid kjole, der nærmest smøg sig ind til deres kroppe. Lises hvide kjole havde indtil flere knapper oppe foran. Hendes store patter aftegnede sig fint i det tynde stof, og Tom kunne fint se konturerne af hans store bløde legekammerater. Kjolen gled ned over den fyldige røv, ned til halvt over lårene, hvor de lige nøjagtig skjulte toppen af de hvide strømper. Til det hele tog hun et par røde sko på. Marie var næsten ens, bortset fra at hendes hvide kjole, i stedet havde en dyb udskæring, ned i kløften mellem hendes formfuldendte bryster. Oppe i halsen var en tynd snor, der prøvede at holde det hele på plads, mens hendes monstrøse attributter kæmpede den modsatte vej. Tom kunne tydeligt se hvordan hendes brune brystvorter aftegnede sig igennem stoffet. Hendes kjole var heller ikke lang, men nok til at skjule de bare lår over strømperne. Hun tog et par fikse højhælede grønne sko på. De var, hvad Toms jævnaldrende ville kalde, et par labre larver. Tom kunne mærke at han atter fik kraft i sit underliv ved dette syn. De gik ned og ventede ved hoveddøren og lidt efter kom Sherri og Dagmar. Hold da helt fest, tænkte Tom, hvor ser de godt ud. De havde ligesom Marie og Lise, gjort noget ud af deres makeup. De havde også droppet BH\’en, så deres giganter svajede fra side til side, mens de kom ned ad den brede hovedtrappe. Både Sherri og Dagmar havde fået fat i nogle hvide kjoler der var dybt nedringede. Sherris havde også en lang udskæring i ryggen, så man kunne se hendes mørkebrune hud, når hun vendte ryggen til. Stoffet var tyndt på begge kjoler, og der var ikke overladt meget til fantasien. På Sherri kunne man især se hendes små trusser. De var nærmest bare en streng syntes Tom. Hendes kjole var usandsynlig kort, dækkede kun lige hendes store bagdel. Hendes hvide strømper sluttede lige over knæene, så næsten hele hendes frodige brune lår var nøgne for beskueren.
Dagmars store fyldige krop, med hendes fantastiske store patter, var et overvældende syn for Tom. På trods af at han nu flere gange havde fået frit spillerum på hendes frodige krop, var hun stadig noget der kunne pirre hans unge lidenskaber.
Hans unge pik førte sit eget liv i underbukserne. Med en fiks bevægelse fik han svirpet den nu stive pik, til at stå ret op derinde. Heldigvis skjulte de nye beige bukser langt bedre hans tilstand, end de snævre cowboybukser han ellers havde haft på.
Dagmar kjole gik ned til midten af lårene, men da den var stram, afslørede den alligevel hendes store saftige lår, som gned sig mod hinanden for hvert skridt hun tog. Både Sherri og Dagmar havde et par farvestrålende, pink og blå, højhælede sko på. Nu mødtes de for en kort stund nede for enden af trappen. Tom indsnusede alle de dyre parfumer, de fire damer havde puttet på deres velplejede kroppe. Det var et eldorado af indtryk Tom var midtpunktet i. Af synsindtryk, dufteindtryk og sanseindtryk, når de med deres modne kroppe krammede ham, og lod ham mærke deres modne fylde. Han tænkte på hvilken weekend det havde været, siden han fredag eftermiddag var kommet til spilletime hos frk. Nielsen, og så frem til dette øjeblik. Han kunne næsten ikke tro at det hele var sandt. Men når han så sig omkring, når han duftede til deres odeur, når han mærkede deres varme kroppe, blev han overbevist om at det var sandt. Hans dunkende stive pik i bukserne talte også sandt. De gik ned mod Maries store bil. Tom satte sig om på bagsædet med Sherri og Dagmar på hver sin side. Han kiggede beundrende på de modne fruelår, der nu sad tæt ind til hans beigebukser. Dagmar bemærkede hurtigt, at Tom da ikke kunne komme anstigende med de sorte sko til hans beigebukser. – Du skal da ta\’ dig ordentlig ud, lille skat – sagde hun henvendt til ham. Marie og Lise var ganske enige. Marie kørte mod en kiosk, som hun mente vist nok, solgte nogle såkaldte maosko. Inden længe fandt de den, og de fire frodige kvinder steg ud af bilen sammen med Tom. Det var et fantastisk som deres høje hæle klaprede de to trin op til kiosken. Hvordan deres brede røve vuggede og deres store patter svingede faretruende, mens de entrede den lille kiosk.
Indehaveren var en ældre mand, der gloede noget da de fire nedringede damer kom ind i hans butik. Han stod bag disken og holdt øje med et par knægte, der vel var hen ved 16 år, der stod henne ved de frække blade. Marie gik målbevidst hen mod en hel masse mærkelige artikler den gamle mand solgte, og fandt også et par lysgule maosko, som passede til Tom. Hun bukkede sig ned, og de to drenge fik et fantastisk udsyn ned til hendes store bomber, hendes bare lår, og den store bløde bagdel, der spændte kjolens hvide stof til det yderste. De var ildrøde i ansigtet. Sherri gik hen i nærheden af dem, og lod som om hun også skulle have et par mandeblade. Hun rakte op mod de øverste hylder, og drengene kunne se hvordan hendes negerbalder blev blottet. Drengene var helt ude af den, og tænkte på hvem der mon var mor, til den unge knægt de fulgtes med. Sådan en mor kunne de også godt tænke sig, en af deres venner havde. Men ingen af disse kvinder, der i dette øjeblik vimsede rundt for deres øjne, var mor til den unge dreng, Tom. De var hans veldrejede elskerinder, der i ham fandt glæde og tilfredsstillelse. Gennem hans smukke krop, hans veludrustede krop, hans virilitet, fandt deres klimaks og en genfunden glæde ved sexlivet. De to knægte opdagede da også snart at der var anderledes fat end de troede. Dagmar spurgte frejdigt med høj røst, om de skulle købe nogen kondomer, eller Tom hellere ville have det naturel, som hun kaldte det. Lise der stod og holdt sig ind til Tom, sagde at det vist var lige meget.. Den ordveksling fik de to knægte til at knække helt sammen, og det blev ikke bedre da Marie betalte for skoene, kyssede Tom, og sagde at hun syntes han skulle skifte nu. Sherri havde fundet et par mandeblade, med kvinder med store bryster. – It\’s for you darling – sagde hun til Tom. Dagmar sagde, at så kunne han jo forlyste sig med billederne, ind til han fik den rigtige vare. Og så krammede hun hendes store balloner op imod Tom, der var ved at tage maoskoene på. Drengene og ekspedienten troede ikke deres egne øjne. En ung knægt, med et harem af frodige, fuldmodne kvinder der stod til hans disposition. Kvinderne vuggede, tæt omslyngende med Tom, ud af butikken, mens de smålo. De vidste godt hvilken indvirkning de havde haft på kioskejeren og de to knægte på 16 år.
– Du var pragtfuld lille skat – sagde Dagmar til Tom, da de atter sad i bilen og var på vej mod kunstfotografen Mulle.
Sherri åbnede de to mandeblade hun havde købt, og spurgte interesseret Tom om det var noget, det han så. Kvinderne snakkede lystigt om de storbarmede kvinder der var portrætteret i bladene, og sagde det vist lige var noget for en babsoman som Tom.
Når Tom viste interesse for en af de storbarmede kvinder, skulle de alle se hvem det kunne være, og hvordan hun så ud. Lise fik så bladet om til sig foran, og Marie skævede med, mens hun fortsat forsøgte at styre bilen. Tom var dog mere i landskabet omkring sig, det var ikke hverdagskost for ham at komme ud på landet. Han nød den frodige grønne natur, næsten lige så meget som han nød den frodige skønhed han var omgivet af.
Marie kunne i bakspejlet se hans unge øjne flakke mellem de imposante skikkelser i bilen, med deres udfordrende tøjdele. Og så den omgivende natur. Hun holdt ind til siden ved en lille skovsø, og spurgte om de skulle strække benene lidt. De steg ud af bilen, og Tom begyndte at gå ned mod søen. Han indåndede den friske luft, han følte sig som i himlen.

Snart var de fire fruestørrelser omkring ham. Dagmar kunne se hvordan han stadig havde en god stivert i bukserne. Hun stillede sig om bag ham, og trak lynlåsen ned. Hendes øvede fingre fik hurtigt den store pik ud i det fri.

Sherri satte sig på hug foran ham, og tog det store monstrum i munden. Lise og Marie stod bare ved siden af Tom og betragtede både det smukke panorama med søen, og det lige så smukke scenarie, med Toms stive pik, der gik ud og ind af Sherris mørke mund, med de kridhvide tænder.

Tom om livet på de to kvinder, og krammede dem ind til sig, mens Dagmar greb fat i hans nosseposse og rykkede frem og tilbage på hans pik, i takt med Sherris mere og mere intense sutteri.

Tom kiggede på hans store pik, der dansede over de modne brune balloner fra Sherri, så hvordan hun ivrigt slugte hans pik, mærkede hvordan hendes tunge spillede på pikhovedet inde i hendes mund.

Så kom han i et par sprøjt inde i hendes mund, mens hun sugede pikken kraftigt, slugte hans sperm, og derefter bare lod tungen køre rundt hans pik, lege med den i munden. Dagmar der stod bagved og pressede sine meloner i ryggen på ham, rykkede et par ekstra gange på pikken, men slap den så, og lod i stedet hendes fingre danse på hans unge røv.

Marie og Lise skød deres kæmpepatter ind på hans krop, lod deres hoveder hvile på hans skuldre, for derefter sammen med Tom bare nyde stilheden. Stilheden der kun blev brudt når en vind gik gennem løvtaget, eller en fugl pippede i kronerne.

Sherri nød også stilheden, nød at have hans store pik inde i hendes mund, nød at smage på hans unge sperm. Hun kunne have siddet der på hug i evigheder. Tom kyssede de tre andre, lagde sin hånd under hagen på Sherri, og førte blidt hendes hoved op til sit, hvor han kyssede hende lidenskabeligt.

Hun stillede sig foran ham efter kysset, med hendes store røv op mod hans nu slappe pik. Hun fik den fint ind i den dybe revne hendes røvbalder dannede. Tom krammede og knugede kvinderne om sig. Lavmælt stod de længe og snakkede om den skønhed der var på stedet. De nød hinandens nærhed, og følelsen af at være frie fugle for en dag.

Efter en vel en halv time fortsatte de igen mod kunstfotografen som Marie kendte. Hun kom også engang imellem og havde købt varer hos Marie. Ikke fordi hun ønskede at være smart, i hvert fald ikke på den måde som de fire andre. Næh Mulle var mere sådan en gammel hippietype eller kunstnertype, betroede hun de andre.

Så trøstede hun Tom med, at han absolut ville synes om hende. For hvis nogen havde store bryster, så var det hende, – Lige noget for vores lille babsoman – spøgte hun.

Tom lyttede og glædede sig til at se denne Mulle. Men lige nu, mens de kørte videre, nød han hvordan hans unge hænder, var godt plantet nede mellem lårene på Dagmar og Sherri, der kærligt lænede sig ind mod ham, og nød hans selskab.

Snart efter var de ud for Mulles hus. Et gammelt husmandssted, hvor Mulle i den lille stald med dens tilbygning, havde sit atelier. Marie gik ind for at hilse på, de tre andre fruentimmere fulgte med. Heldigvis var der lagt fliser hele vejen, ellers var de tynde stilethæle med deres beundringsværdige vægt ovenpå, formentligt sunket godt ned. Tom gik bagerst og så denne armada af vrikkende og vuggende bagdele, det var et flot sanseligt skue.
Mulle sad i sin lille have og nød det smukke forårsvejr. Hun bød Marie hjertelig velkommen, og spurgte om de ville have te sammen med hende. De undslog dog høfligt. Marie gik i stedet direkte til sagen, forklarede at de mægtig gerne ville have, hvis hun kunne lave nogle fotografier af Tom.
Hun overvejede at bruge ham som fotomodel til en mandlig tøjkollektion, hun måske ville introducere i sin lille importvirksomhed. Det var den noget søgte forklaring.
Mulle kiggede på Tom og sagde, at han absolut så fotogen ud. De aftalte at de fire andre ville tage ud og se lidt på en udstilling i nærheden. Mulle kunne så tage nogle fotografier, så ville de vende tilbage, en gang over frokost. Tom og Mulle tog afsked med de fire, og gik over mod atelieret.
Mulle var en kvinde i slutningen af 50\’erne. En uddannelse havde hun aldrig rigtig fået. I sin ungdom havde hun været en del af hippiekulturen, den frie kærlighed og de små intime kollektiver.
Så havde hun slået sig ind på en kunstnerkarriere, lavet skulpturer. Men hun tjente dog mest penge på sine portrætfotografier, som hun nærmest havde gjort til en kunstform. Da hun viste Tom nogle af de billeder, hun havde taget, syntes han bestemt også, at hun var rigtig god til det. Det var flotte fotografier, helt bestemt. Men han var ligeså optaget af hendes udseende. Det adskilte sig en hel del fra de fire kvinder, der de sidste mange timer havde fornøjet ham. Hendes hoved var rundt og buttet, med et kort glat sort hår. Hun bar næsten ingen makeup, bortset fra på læberne, hvor hun havde en blød rød farve på. Det mente Tom i hvert fald. Det var svært at se hvordan hendes skikkelse var inde bag den meget løse sommerkjole. Kun armene var frie, de var dejligt buttede. Man kunne dog se, at der måtte rumle nogle enorme patter inde bag sommerkjolen, for på trods af dens løse snit, kunne den ikke skjule hele hendes gigantiske skikkelse. Det så dog ikke ud til at hun havde nogen større bagdel, vurderede Tom med hans unge kendermine. Og havde det ikke været for, at han nu var blevet indført i seksuallivets mysterier, havde fået sine smagsprøver, ja så havde han vel ikke skænket hendes tilstedeværelse, en eneste erotisk tanke.
Men nu var det som om, at mere ville have mere. Næsten som om, at hans behov var steget og blevet umættelige. Og om ikke andet, så havde hans unge øjne stadig, en glubende appetit. Det rigtige måltid kunne han så vente med, til hans fire modne veninder ville hente ham igen. Mulle smilede sødt til ham, og sagde at han bare skulle slappe af. Hun ville foreslå at de tog nogle billedserier herinde i atelieret. Måske et par stykker udenfor, op af hendes hvide gavl. Tom havde ingen indvendinger.
Mens Tom fortsat studerede Mulles billeder og prøvede at danne sig et indtryk af hendes krop, gik Mulle rundt og stillede lys op. Hun småsnakkede til Tom, han svarede pænt, men hørte vel dårligt, hvad hun præcist snakkede om. Tom blev placeret i en stol. Mulle sagde, at hun lige ville rette lidt på hans udseende med lidt pudder. Så der ikke kom for meget genskin, som hun kaldte det. Hun bøjede sig ned over ham, kom pudder på hans ansigt. Tom havde svært ved ikke at skæve ned i halsåbningen på hendes kjole.
Det var ikke meget han kunne se, kun lige det øverste af det, som han mente måtte være nogle drabeligt store patter. Han kunne se hvordan hendes kjole næsten nærmede sig hans lår, når hun stod sådan foroverbøjet over ham. Hun rettede lidt på hans pandelokker og han kunne se hvordan noget rullede frem og tilbage lige over hendes mave. Når hun stod bag ham, og forsøgte at rette de sidste detaljer på hans unge ansigt, kunne han mærke hendes bløde brystparti ind mod hans krop. Hans underliv begyndte at leve igen. Mulle gav virkelig Tom opfattelsen af at han var en smuk fyr, med alle de fine bemærkninger hun kom om hans udseende. Hun startede med at tage en række fotografier af hans ansigt, og fortalte ham, at han var endog særdeles fotogen. Så spurgte Mulle ham, om han ville have noget imod at tage skjorte og bukser af. Da det jo var et undertøjsfirma han måske skulle være model for, var det nok bedst. Det havde Tom sådan set ikke, bortset fra at han nok næppe kunne skjule sin begejstring i underbukserne. Han skulle lægge sig på en ottoman, og Mulle dirigerede ham hen i de rigtige positioner. Hun mente, at hun nok også blev nødt til, at pudre lidt af hans overkrop på grund af genskinnet. Hun satte sig derfor ned på ottomanen med sin lille pudderkvast, mens hun prøvede at fordele pudderet lidt på hans unge torso.
– Du er dog usædvanlig velskabt, min dreng – sagde hun, mens hun beundrende kiggede på hans brystkasse. Tom kunne se, at hun vist også var usædvanlig velskabt. Det virkede nærmest som om, at kjolen gik i en ret vinkel fra halsen og ned til hendes knæ.
Hun nærmede sig med pudderkvasten hans mave, og nærmest hviskende for sig selv gentog hun – usædvanlig velskabt -, da hun så aftegningerne i hans underbukser, af den efterhånden noget stive gigantpik, han havde.
– Det er da vel ikke mig der skaber den uro, lille ven – sagde hun, mens hun smilede til Tom: Hun kørte sin hånd henover hans kinder. – Vi kan sørme ikke fotografere dig i sådan en tilstand. – Tom følte sig lidt skamfuld og undskyldte, men mente bestemt at hun havde en indvirkning på hans øjeblikkelige tilstand. – Mig gamle kone – spøgte hun, men Tom sagde at hendes vældige krop nærmest havde overvældet ham.
Hun lænede sig ind mod ham, og fortalte at hun syntes da, at hun var alt for gammel til ham. Hun gav ham et lille kindkys, og ruskede blidt i hans kinder. – Havde jeg bare været 18 igen, sikke meget sjov vi kunne have haft, hva\’ – hun sukkede, og kiggede kærligt på Tom.
Tom mente ikke at alder havde nogen betydning. Hun mente det var sødt sagt, og gav ham et lille kindkys til, og et til. Hun var begyndt at blive erotisk opstemt af denne yngling med hans smukke krop, hans charmerende væremåde, hans ansigt, og den pragt han havde i underbukserne, der lurede lige nede ved hendes hofter. At en sådan pragtskabning skulle kunne begære hende gjorde hende blød – og våd. Hun gennemlevede sine mange år med fri kærlighed, og tænkte at den tid havde i mange år været forbi. Hendes mandlige venner kunne ikke mere. Ødelagt af tidens tand og de mange rusmidler de i ungdommen havde forsødet hverdagen med. Og nu lå der så en yngling her, med alle hans virkende talenter og næsten falbød sig til hendes stadig hungrende krop. De kiggede på hinanden, og deres øjne fortalte at de måtte prøve at være tæt, at elske. Hun kyssede ham blidt på munden, med lukkede læber, så lidt hårdere. Hun kunne mærke hvordan han pressede på, og de endte i at tungekysse dybt. Hun trak sig forskrækket tilbage. Forskrækket over hendes egne handlinger, over hendes eget begær. – Nej vi må ikke – mumlede hun. Hendes forstand sagde et, mens hendes krop, hendes skød, hele hendes voluminøse krop, sagde noget ganske andet. Tavst og uden ord. Tom var nysgerrig efter hvad den løse kjole indeholdt af kvindelige former. Hans ene hånd havde han fået ført op over kjolestoffet, der hvor hendes store modne meloner hang ned over hendes mave. Han krammede hendes ene bryst let udenpå kjolen. – Åh hvor er det dejligt – sukkede Mulle, mens hun atter lænede sig ind mod ham, for at give ham et kys.
– Har du virkelig lyst til at bolle med sådan en gammel kone som mig – sagde hun, kiggede på ham, og så hvordan han med øjnene, fulgte sin hånds bevægelser udenpå hendes kjole. Hun hviskede nærmest til ham, at hun ikke troede, at han ville kunne lide synet. Hendes bryster var jo ikke lige som piger på hans egen alder, struttede ikke så meget. Men Tom mente nok, at han ville kunne lide synet. Mulle kørte sin ene hånd ned over hans mave, og klemte på hans store pik i underbukserne. Den var nu blevet ganske stiv. – Uha hvor du er stor, jeg tror sørme at du er større end nogen anden jeg har kendt – opmuntrede hun ham. Hun virkede nærmest helt tør i munden.
Selv om hun havde haft mange kærlighedseventyr, virkede hun ret nervøs over at begynde på dette her.
Tom krammede hårdere og med begge hænder på hendes helt fuldstændigt overdimensionerede bryster. Han kunne godt mærke at de hang en smule. Han kunne godt mærke at det hele ikke var fra hendes store meloner. Men at der inde bag ved, også var en noget buttet mave. Men hans øjne var ved at trille ud af øjenhulerne for at se, hvor store hendes bryster egentlig var. Mulle kyssede ham dybt, mens hun forsøgte at kramme ham, så tog hun mod til sig, begyndte at trække kjolen op over hendes ben og lår.
De var ikke nær så buttede, som resten af hendes krop. En del af lårenes fedtvæv var naturligt med årene svundet ind. Hun fik kjolen ind under bagdelen, og begyndte at trække den opover overkroppen, med en dirrende angst for, at knægten måske ikke ville kunne lide synet. Tom så at hun var ganske og aldeles splitternøgen under kjolen. Hun havde ganske rigtig ikke nogen stor bagdel at prale med. Men hvad betød det, for samtidig med at maven begyndte at blive blottet, kunne han også se spidserne af nogle gigantiske bryster. Nok hang de, men de var koloenormt store og stadig enormt fyldige. Tom syntes faktisk også at de var enormt smukke. Et af hendes bryster svarede nærmest til to bryster hos en af de andre kvinder, han havde haft sine nylige erfaringer med.
Selvom maven gav en del af svaret på hendes bulede fortrin, så var langt det meste begrundet i de helt kolossalt store patter – Leg lidt med dem, skat – tilskyndede hun ham – åh de er så følsomme -. Tom forsøgte at kramme begge bryster på en gang, men det var fuldstændigt umuligt. De enorme mængder af bryst, nærmest forsvandt ud af hans unge ivrige hænder, når han prøvede at kramme dem. De var nærmest som en kæmpe vandgople han skulle få tag i.
Hun kyssede ham på panden, og lod hendes store giganter omslutte hans unge ansigt, mens hendes hånd, kravlede ned over hans mave, hvor de krøb ind under underbukserne, og greb fat i hans store stive stang. Hendes bløde hænder kørte ned over stangen, krammede nosserne, og gik tilbage op over stangen, hvor hun med et fast greb begyndte at rykke i pikken. Tom fik skubbet hans underbukser af, og Mulle startede med at kysse hans vorter på brystet. Han tumlede stadig rundt med hendes sanseløst store yvere, der pressede sig på over hele hans overkrop. Hendes tunge søgte ned over hans unge spændte maveskind, mens hun med hænderne berusede sig i hans unge muskuløse lår, for så atter at gribe den erigerede kæmpestang, han så villigt tilbød hende. Hun satte sig ned på gulvet, og lod hendes overkrop falde ned over hans maveskind, mens hun tog den gevaldige og virile krabat ind i hendes erfarne mund. Tom kunne mærke hendes giganter flyde rundt på hans sideben, og over hans mave. Han lod sin hånd gå ned over hendes røv, hvor han til sidst stak en finger op i hendes let behårede fisse. Den var sjaskvåd. Det var lige så safterne fra første færd, nærmest tapløb ned over hans finger og ned i håndfladen. Mulle suttede ivrigt og levende videre på kæmpestangen, hendes tunge hvirvlede sig rundt om hans pikhoved.
Hun skød det ene bryst ind under hans kæmpestang, så den del af pikken hun ikke havde i munden, lå på det bløde leje, hendes store modne meloner kunne give. Hendes to hænder krammede om nosseposen og over den nederste del af pikken.
Hun suttede og slikkede som gjaldt det selve livet. Til sidst måtte Tom give efter, og hans sprøjtede inde i hendes mund. Hun veg ikke en tomme fra sin stilling. Tom kunne mærke på hans pik, der var forsvarligt inde i hendes mund, hvordan hans safter, blev kørt rundt inde i hendes mund. Inden hun langsomt slugte saften, næsten dråbe for dråbe.
Hun fortsatte med at cirkle om pikken med tungen, efter hun havde trukket den ud. Så lagde, hun den tømte pik, ind i en blød klemme skabt af hendes fuldstændigt overdimensionerede brystpragt. Tom kørte rundt på hendes ene balde. Selv om den ikke var så frodig, som resten af hendes krop, eller de andre kvinders, var den stadig en dejlig blød legeplads for hans unge fingre. Han så hvordan hendes kæmpegranater omsluttede hele hans pik, der fra hovede til rod var fuldstændig indkapslet i de bløde kropsdele.
Det var usædvanligt ophidsende for Tom at se, de mange faconer hendes bryster kunne antage, i takt med at hun krammede giganterne omsluttende hans store slappe pik. Den begyndte langsomt, at blive vækket til live igen.
– Du er vist en rigtig supermand – sagde hun lavmælt og i takt med, at hun med hendes følsomme patter kunne mærke, hvordan hans store pik atter begyndte at blive stiv. Hun lod patterne falde ned over hans underliv. Her dannede de et stort blødt hav, fyldt af modent brystkød. Det eneste der dukkede op fra dette bløde brysthav, var Toms halverigerede lem. Med et par fingre fik hun rettet spidsen af pikken op mod hendes mund. Hendes tunge cirklede nu langsomt rundt om hans pikhoved. Nærmest smagte ekstra efter på hver millimeter af det store pikhoved. Langsomt, uendeligt langsomt, gled hendes tunge hen over hans pikhoved. Hendes monstrøse attributter, dannende dette levende og gyngende hav, lå aldrig helt stille hen. De dannede samtidig en masserende blød overflade til hans lår og mave. Nedenunder det dirrende hav, søgte hendes bløde fingre at kramme og nusse hans bagdel, hans nosser, kæle for hans unge røv. Tom rejste sig halvt op med overkroppen, og helt op med pikken. Han ville bolle denne prægtige krop, denne fuldmodne kvinde.
Hun frigjorde ham fra sit ømme brystværn, og Tom satte sig om bag hende. Med den store stive pik, pegende direkte ind mod hendes dirrende bagdel, var han klar. Hun skød bagdelen bagud, mens hun halvt lå ind over ottomanen med overkroppen. Så satte han pikken ind mod hendes sjaskvåde fisse, og kørte den langsomt ind. Han kunne mærke hvordan hendes våde safter, løb ned af pikken, ned over nosseposen, hvorfra de stille begyndte at dryppe ned på gulvet. Han rakte sine hænder frem, og forsøgte at gribe hendes gigantmeloner. Han krammede dem, legede med dem, mens hans unge viltre underkrop, begyndte at sætte kadencen i stødene op., Ind og ud af hendes hungrende skød. Hun var helt væk. Hendes skød var et stort følsomt område. Hun kom stødvis med et – aaah – mens han fortsat pumpede løs inde i hende. Nu begyndte hun selv at gå kontra med sit underliv. Hans pik var stor nok til, at de begge kunne arbejde sig ind i et rige, fyldt af hendes udløsninger, og hendes skedes følelsesfulde omklamring af hans dirrende stive pik. Sådan gik der et stykke tid, mens de begge elskede sig tavst mod klimaks. Kun lyden af Mulles stødvise – aaahh – , hendes hæse vejrtrækning, og lyden af deres smaskende underkroppe, brød stilheden, indtil Tom kom i nogle gevaldige sprøjt op i hende. Tom stønnede udmattet, og Mulle hulkede sin orgasme ud. Efter det sidste sprøjt borede han sig ind i hende, og satte nærmest sin pik fast længst inde i hendes våde hul. Hans hænder kørte henover hendes store mave, søgte atter at indfange hendes kæmpemeloner, gramse på dem, lege med dem. Han nød den indvirkning hendes fisse havde på hans pik. Den lå tømt inde i hende, men han kunne mærke, hvordan hendes våde indre dele arbejdede med hans pik, og eftervirkningerne af hendes orgasme. Hun satte sig på hug, og sammen prøvede de at indfange hendes granater. De hang som et kæmpe vægtæppe ned over hele hendes front. Tom kunne slet ikke slippe grebet i disse patter. Han nød hvert et sekund, han kunne se hvordan de formede sig under hans og Mulles ælten rundt med dem. Hun kyssede ham på kinden, og sagde at han dog var helt uovertruffen. De mødtes i et langt kælent tungekys, mens deres hænder stadig arbejdede løs med hendes meloner – Åh det er så dejligt Tom, de er sørme så følsomme, så det hele er lige ved at gå på mig når du krammer dem – sagde Mulle. Så rejste hun sig op, og Tom ligeså. Hun vendte sig mod ham, kyssede ham kærligt, krammede ham. Tom prøvede at få en sidste leg med granaterne, som han simpelthen ikke ville slippe. Han satte sig ned foran hende, og forsøgte at sutte og slikke på dem.
– Du må komme en anden gang og lege videre – sagde Mulle – nu skal vi altså gøre de her fotos færdige, hva\’ tror du ellers de andre vil sige – Tom mente med nogen ret, at det ville de nok ikke indvende så meget. Men Mulle fik ham dog i underbukserne igen, tog fotoserien, og fik ham også fotograferet udenfor, hvor han kun skulle have en nøgen overkrop. Da de var færdige, sagde Mulle, at nu kunne han sætte sig ud i haven og slappe af. Så ville hun begynde, at fremkalde billederne. Han gik mod hende og for en sidste gang atter at ælte rundt på de store bryster inde under hendes kjole. Han rykkede opad i kjolen. Marie gav ham lov.
Nok engang tog han hendes store, gigantisk store patter, i øjesyn. Inden han kastede sig med sine hænder ind i dette bryst-eldorado. Og lod hans unge mund slikke sig velfornøjet rundt i disse kvindelige former.
– Så Tom, du er da helt umulig – sagde Mulle, – du må komme igen en anden dag lille skat – Ikke at hun havde lyst til at stoppe, men der var også et arbejde der skulle gøres. Tom kørte sine hænder rundt om hendes røv, stak en finger op i hendes stadig våde kusse. Mulle kunne mærke, at han igen havde fået en stivert på. Hun lænede sig ind mod muren, med kjolen oppe om livet, bød sin fisse til – Så tag mig dog, min dejlige, dejlige dreng – mens hun kiggede kærligt på ham.
Tom stillede sig atter om bag hende, kørte pikken ind i hendes våde fisse. Han var helt væk i hans fysiske sanser. Kørte pikken ivrigt ud og ind. Efter en kort tid, kom han atter inde i hende.
Mulle nød hans begær, og at hendes aldrende krop kunne forløse den. Så genvandt hun fatningen, – så er det nok – sagde Mulle, trak kjolen ned, og begyndte at gå.
Tom var tømt for nu, og gik om i forhaven, og satte sig ned i en af havestolene. Han nød det gode forårsvejr, mens han gendannede sig billedet af Mulles kæmpenødder.
Inde i mørkekammeret nydannede Mulle fotografierne af Tom. Hun syntes han var eventyrlig smuk og en fyrig elsker. Hendes skød blev atter vådt og hun havde svært ved at koncentrere sig.

porno med danske piger